Ceaiul limpede de a scadea greutatea

Fad diets sunt notorii pentru a distruge stima de sine a unei persoane, precum și bunăstarea lor sănătoasă. Ceaiul nu este nimic nou pe piață în ceea ce privește sănătatea și ca o băutură satisfăcătoare. Ceaiurile laxative pot fi găsite în aproape orice supermarket sau magazin online. Mai multe companii combină ierburi și stimulente pentru a crea un remediu care afectează intestinul sub formă lichidă caldă sau rece.

Videoclipul zilei

Cu mult înainte ca profesioniștii din domeniul medical să introducă laxative, cum ar fi Exlax, oamenii au trebuit să folosească ierburi naturale și stimulente pentru a relaxa colonul și pentru a îmbunătăți disconfortul digestiv. Frunzele Senna au fost folosite de zeci de ani ca agent de curățare în programele de dezintoxicare, potrivit site-ului Seek Wellness. Senna este un ingredient vital în ceaiurile laxative pentru proprietățile sale antiinflamatorii și purgative. Ceaiurile laxative din plante au fost, de asemenea, legate de scăderea zahărului din sânge și a colesterolului rău în organism. În plus față de curățarea colonului de impurități construite, ceaiurile din plante au contribuit, de asemenea, la eforturile de scădere în greutate.

Laxativele sunt o combinație de stimulente și ierburi destinate să promoveze mișcările intestinului și să scadă constiparea. Mai mult, atunci când aceste ingrediente sunt structurate într-o pungă de ceai și sunt ingerate fie sub supraveghere medicală, fie după cum este necesar, se elimină materii fecale în exces, ceea ce duce la o ușoară scădere a greutății corporale. S-a documentat pierderea temporară în greutate, cu valori medii între 5 și 10 lire sterline; totuși, atunci când sunt utilizate frecvent pe o perioadă lungă de timp, rezultatele se diminuează până la efect minim sau fără efect.

Ingredientele frecvent întâlnite în ceaiurile de laxativ includ aloe, rădăcină de rubarbă, cătină, cascară, rădăcină de lemn dulce, fructe de fenicul amar, coajă de portocală dulce și ulei de ricin. Puterea fiecărui ingredient va influența foarte mult modul în care organismul va răspunde și ceea ce poate fi digerat în condiții de siguranță fără efecte secundare severe. Ceaiurile laxative pot fi făcute cu câte cinci stimulente din plante - cu o aromă amară distinctă - sau până la 20. Unele tipuri organice încorporează în rețetele lor plante mai gustoase și atrăgătoare, cum ar fi menta și ghimbirul. Întotdeauna discutați cu un medic înainte de a utiliza ierburi pentru a trata constipația sau orice altă afecțiune.

Ceaiurile laxative funcționează ca diuretice în pierderea de apă pe termen scurt a corpului; o imitație a pierderii în greutate corporală. Pierzând prea multă apă în organism poate duce la deshidratare. Femeile gravide, persoanele care suferă de tulburări de alimentație anorexie nervoasă și bulimie sau care au fost recent bolnavi sau spitalizați sunt sfătuiți să nu folosească ceaiuri laxative, ceea ce poate compromite bunăstarea lor actuală.

Există mai multe pericole de folosire a laxativelor în general. Deși ceaiul laxativ este considerat benefic în facilitarea unui colon sanatos, dacă există o lipsă de supraveghere medicală sau un consum excesiv de ceai laxativ, au fost raportate probleme grave gastro-intestinale. Abuzul de laxative poate duce la diaree dureroasă, crampe, grețuri și vărsături. De asemenea, colonul poate deveni dependent de utilizarea ceaiului laxativ, ceea ce duce la apariția frecventelor convulsii dureroase și a episoadelor de diaree.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine!Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.4
Evaluare totală: 38
5
12
4
4
3
2
2
3
1
1