Experții de la Pritikin Longevity Center și Spa oferă aceste cinci sfaturi pentru a vă gestiona greutatea.

Ați hotărât să vă pierdeți apelul la rezoluțiile de sănătate ale anului nou? Este un lucru bun ca Săptămâna Sănătății Sănătoase Naționale (20-26 ianuarie) să apară după trei săptămâni în noul an. Știm cât de provocatoare poate fi să rămâi pe urmele după ce entuziasmul de stabilire a obiectivelor începe să scadă. Pentru a vă ajuta să rămâneți motivați, experții de la Pritikin Longevity Center și Spa oferă următoarele sfaturi pentru a îmbrățișa acele obiective de dietă și fitness pentru viață.

Ați rezolvat soluțiile dvs. de sănătate pentru noul an de sănătate care au început să-și piardă recursul? Este un lucru bun ca Săptămâna Sănătății Sănătoase Naționale (20-26 ianuarie) să apară după trei săptămâni în noul an. Știm cât de provocatoare poate fi să rămâi pe urmele după ce entuziasmul de stabilire a obiectivelor începe să scadă. Pentru a vă ajuta să rămâneți motivați, experții de la Pritikin Longevity Center și Spa oferă următoarele sfaturi pentru a îmbrățișa acele obiective de dietă și fitness pentru viață.

1. Exercițiu

Exercitarea este cheia pentru arderea caloriilor si stimularea sanatatii. Programul Pritikin recomanda un plan cuprinzator care implica 30-60 de minute de activitate aerobica cel putin sase zile pe saptamana, formarea de rezistenta de doua pana la trei ori pe saptamana si intindere optimala in fiecare zi, explica Scott Danberg, MS, director de exercitii la Pritikin Longevity Center și Spa. "Și nu uitați formarea la interval - un minut sau două de exerciții aerobice de mare intensitate alternate cu un exercițiu de două sau două minute de exerciții de intensitate scăzută", adaugă el. Intervalele pot chiar arde calorii suplimentare și te pot ajuta să spargeți platourile.

2. Consumați alimente bogate în apă

Umpleți-vă pe alimente bogate în apă, pline cu fibre cum ar fi legumele, fructele, fasolea, cerealele fierbinți, cartofii, porumbul, gemul, pastele de grâu integral și orezul brun. Alimentele cu o mulțime de apă oferă de obicei o mulțime de volum de umplere a stomacului, dar nu o mulțime de calorii. O jumătate de kilogram de legume, de exemplu, se adaugă la doar 65 până la 195 de calorii. Cu toate acestea, este vorba de o jumătate de kilogram de mâncare. Un kilogram de fructe are doar aproximativ 200-400 de calorii. O jumătate de kilogram de fasole, cereale fierbinți, cartofi, porumb, bomboane, paste de grâu integral sau orez brun variază de la 400 la 750 de calorii. Alimente bogate în apă și bogate în fibre oferă un alt bonus neprețuit - acestea sunt cele mai bune alimente pentru sănătatea ta. Rezultatele studiilor au constatat că populațiile lumii ale căror diete se bazează pe alimente naturale, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale și fasolele, au cea mai lungă viață și cele mai scăzute rate de boli cardiace, diabet zaharat, hipertensiune arterială și multe forme de cancer Pământ.

3. Nu consumati calorii

Alimente bogate în apă vă vor ajuta să vă gestionați greutatea, dar calorii lichide nu vor. Experții de la Pritikin recomandă tăierea unor băuturi care conțin calorii cum ar fi băuturi răcoritoare, alcool, shake-uri de lapte și chiar sucuri de fructe și legume (în schimb, mâncați fructe și legume întregi). Peel o portocala. Finalizați un mar mare. Gustați-vă pe morcovi. Pentru caloriile dintr-o cutie de dimensiuni mici de suc de mere, vă puteți bucura de un măr, o portocală și o felie de pepene verde. Acum asta e satios!

4. Păstrați-l simplu, prostie

Aveți grijă la bufete și alte locuri cu o varietate sporită de gusturi, texturi, culori și arome. Varietatea stimulează pofta de mâncare și, uneori, este dificil să întoarceți mirosurile cărnii de desert după o masă mare. Când sunteți mulțumit, singurele alimente care vă pot face să vă mâncați mai mult sunt cele care au o sărăcie scăzută, dar au un conținut ridicat de calorii, cum ar fi deserturi bogate. "Deserturile bogate sunt excelente pentru ambalarea pe kilograme, ci pentru un dezastru dacă vrei să piardă în greutate și să-l ții departe", avertizează dr. James Kenney, specialist în nutriție la Pritikin. "Dacă vă limitați varietatea de opțiuni la fiecare masă, veți simți de fapt plini de calorii mai puține. Astfel veți pierde în greutate. "

5. Mâncați intuitiv

Mananca numai atunci cand este foame nu inseamna ca astepti pana cand esti foame si plangi pentru fiecare cheeseburger in fata - in loc sa asculti acele mici dureri de foame care iti spun "Timp sa mananci". Apoi du-te si mânca. Așteptați să mâncați, veți obține mai multă sațietate din acea masă decât dacă ați mâncat aceeași masă atunci când nu ați fost foame. Mai multă saturație înseamnă un aport mai mic de calorii în ansamblu. Așteptarea de a mânca până când este foame face de asemenea mult mai gustoasă. "Dacă vă simțiți foarte foame, un cartof simplu copt, o bucată de pește și niște legume aburite sunt destul de drăguțe", adaugă Dr. Kenney.

Lipirea unui plan care să vă ajute să atingeți orice obiectiv poate părea o provocare uneori. Cu toate acestea, dacă țineți ochii pe premiu pe măsură ce faceți pași de-a lungul drumului, vă veți simți mai motivați să vă mențineți. Sărbătoriți Săptămâna Sănătății Naționale Sănătoase prin re-angajarea la rezoluțiile de sănătate ale noului an și punerea sfaturilor de mai sus pentru a lucra.

Sfaturi despre stilul de viata mai vegan!

Experții de la Pritikin Longevity Center și Spa oferă aceste cinci sfaturi pentru a vă gestiona greutatea.

Toate femeile puse în greutate în timpul sarcinii. Ideea este de a nu pune pe greutate în plus. Cantitatea de greutate pe care o puneți în timpul stadiului prenatal va influența cât timp și efort aveți nevoie pentru a pierde în greutate după livrare. Pentru aceasta trebuie să urmați o dietă strictă de sarcină și suntem conștienți de faptele vitale despre cât de multă greutate câștigi până în săptămâna în timpul sarcinii.

Iată câteva modalități de a vă monitoriza greutatea în timpul sarcinii și de a vă asigura că nu vă îmbolnăviți în mod inutil.

Modalitati de administrare a greutatii in timpul sarcinii

Modalități de gestionare a sarcinii Greutate:

Creșterea în greutate la sarcină până în săptămână: Trebuie să știți cât de mult va trebui să vă încărcați în fiecare săptămână în timpul sarcinii. Acest lucru vă ajută să vă răspândiți creșterea în greutate în timpul sarcinii. Nu aveți în vedere o cifră totală de 10 kg sau 12 kg. Dacă faceți acest lucru, atunci vă veți planifica regimul de sarcină în conformitate cu această cifră finală și nu cu cifra săptămânală.

Weight Gain Tracker: Trebuie să aveți o diagramă în care să aveți trei coloane. În coloane se va menționa săptămâna de sarcină, creșterea așteptată în greutate și cantitatea de greutate pe care ați câștigat-o. De obicei, cabinetul medicului vă va oferi o diagramă similară, dar dacă nu o faceți, faceți-o singură. Uită-te la această diagramă în orice moment vă va spune să știți dacă sunteți supraponderali, subponderali sau normali.

Cât de mult mai mult pentru a mânca: Când spunem că o femeie gravidă trebuie să "mănânce pentru doi", majoritatea femeilor o interpretează literalmente. Trebuie să mănânci de două ori substanțele nutritive, dar nu neapărat, de două ori cantitatea de alimente. În realitate, aveți nevoie de doar 300 de calorii în plus într-o zi când sunteți gravidă. Așadar, reduceți carbohidrații bogați în energie și mâncați alimente sănătoase.

Planificați-vă dieta: Evitați alimentele care vă umple stomacul și au o valoare nutritivă mică, de exemplu, orez sau paste făinoase. În schimb, mergeți la legume, legume, ouă, pui fiert etc. Toate aceste alimente sunt bune pentru o gustare ușoară. Trebuie să păstrați lumina alimentelor deoarece trebuie să mănânci la un interval scurt de la fiecare două ore. Au toate fructele proaspete proaspete, cu excepția papaya și ananasului.

Nu incetati sa lucrati: Nu trebuie sa incetati mersul, sa faceti munca de rutina si practic sa fiti activi doar pentru ca sunteti insarcinata. De fapt, medicii spun că a fi activ crește șansele de a avea o livrare normală. Dacă nu sunteți activ, atunci veți deveni necorespunzător și care vă va da o mulțime de probleme în timp ce pierdeți greutatea sarcinii post.

Acestea sunt câteva dintre modalitățile de a vă gestiona greutatea în timp ce sunteți însărcinată. Faceți aceste lucruri conștient și veți fi capabili să rămâneți în limitele normale ale câștigului în greutate.

4.1
Evaluare totală: 31
5
12
4
3
3
2
2
3
1
1