12 Snacks-uri cu carbohidrati slabi pentru a bate scaderea dupa-amiaza

Această colecție de 12 gustări gustoase, cu conținut scăzut de carbohidrați definește practic puterea de a rămâne. Fiecare dintre ele nu numai că vă va ține plin pentru mai mult de o mână de dulciuri din borcanul de bomboane de birou, dar poate fi, de asemenea, ușor de aruncat în sacul de prânz pentru următoarea excursie rutieră sau zi de lucru. Deci ce mai aștepți? Bateți câțiva pentru a pune o picătură suplimentară în pasul dvs. toată săptămâna.

1. Bare de proteine ​​cu trei ingrediente, fără coacere: Aceste bare sunt perfecte atât pentru gustări post-antrenament, cât și pentru a vă purta de la prânz la cină. (prin Lumea marelui om)

2. Sucuri de sos și de oțet Zucchini: Chipsurile de sare și oțet de dovleac sunt o alternativă tangibilă și crocantă la omologii lor pe bază de cartofi, numai fără carbohidrați și calorii. (prin mama fără zahăr)

3. Bilele de energie cu coajă de cajuș Matcha Ceașcă de cocos: Chewy și coco-nutty, aceste bile îndrăgite de data vor stoarce pofta bomboanelor oferind în același timp o contribuție drăguță de antioxidanți în același timp. (prin bucătăria goală)

4. Craciunele de aur: o gustare clasica din copilarie merge cu carbohidrati cu aceasta reteta de migdale-faina. (prin Cantarul lui Elana)

5. Granola simplă, fără granule: Această granola fără granule poate fi făcută cu orice fel de nuci, semințe și alimente uscate pe care le aveți la îndemână. (prin Baker minimalist)

6. Năut prăjit de paprika: Este greu să nu iubești criza satisfăcătoare de năuturi condimentate. Bucurați-vă de mână sau presărați-le pe salate în loc de crotoni. (prin colțul sanatos al Annei)

7. Băutură dublă Proteină din untură de arahide (Raw, Vegan): Folosind un duo de unt de arahide și făină înseamnă că aceste mușcături au o aromă suplimentară de nuci și livrați tone de proteine. Asigurați-le un pic mai indulgent prin amestecarea în câteva chips-uri de ciocolată. (prin sud în drept)

8. Chipsuri crocante crude: Nu este nevoie de echipament special pentru a bate un lot din aceste chipsuri de morcovi. Joaca-te cu amestecarea propriului amestec de condimente pentru a le face ca picante sau fumoase pe care le place. (prin fiecare ultima mușcătură)

9. Crapaturi de migdale: Munch pe aceste biscuiți solo sau cu niște hummus, brânză sau orice alt acompaniament pe care inima ți-o dorește. (prin The Iron You)

10. Bile de energie Cherry Tahini: aveți nevoie doar de cinci ingrediente pentru a face aceste bile de creștere a energiei. Pe cât de delicioase sunt, puteți să vă simțiți bine și despre faptul că știu că sunt încărcați cu antioxidanți, fibre, omega-3 și multe altele. (prin fiecare ultima mușcătură)

11. Prajuri moi sănătoase (fără gluten): Nu vă lăsați sărați; aceste covrigi moi sunt încă mult mai sănătoși decât oricare dintre cele găsite la mall. (prin intermediul deserturilor cu beneficii)

12. Graham Graham Crackers: Aceste graham sunt la fel de delicios răspândit cu unt dumneavoastră de nucă preferate, deoarece acestea sunt asamblate în acel trai clasic foc de tabara. (prin tehnologia holistică)

Împărtășiți-vă câteva dintre gustările dvs. cu preț scăzut de carbohidrați, cu puterea de a sta jos!

4.8
Evaluare totală: 32
5
13
4
2
3
3
2
3
1
0