Peste 200 de cele mai recente rețete de la bucătarii de testare a greutății (câini de gătit): Weight Watchers: 9780470169995: Amazon.com: Cărți

Rețete cele mai bine-iubite de la utilizatorii de greutate - colectați pentru prima dată!

Aici, într-un volum teribil, este o colecție interesantă de cele mai apreciate rețete de la Weight Watchers. Indiferent dacă gătiți pentru o cină de familie săptămânii nocturne, o curte obișnuită se întâlnește cu vecinii sau o întâlnire festivă cu prietenii, All-Time Favorites are totul.

În urma planului Flex? Despre planul de bază? Nici o problema. Veți găsi rețete pentru aperitive gustoase, salate răcoritoare, supe inimioare, mâncăruri principale nemaipomenite (o multime de mâncăruri simple și ușor), precum și deserturi spectaculoase care se potrivesc pentru ambele planuri.

Și, desigur, ca și în cazul tuturor cartelelor de bucătărie Weight Watchers, veți găsi că valorile PUNCTELOR de numărare și de ședere pe calea ferată reprezintă o rețetă cu rețete delicioase satisfăcătoare, cum ar fi:

  • Ciorchinele de primăvară crâncene cu sos de arahide

  • Salată de șuncă și de șarpe

  • Mâncăruri cu gratar cu legume

  • Cacciatore ușor de pui

  • Creveți și Paella de carne

  • Nectarine-căpșuni căpșuni

Cu Favorite All-Time, veți găsi capitole dedicate celor mai bune brunches și prânzuri, reparații de 15 minute care vă vor plăcea și cele mai delicioase și mai ușoare rețete de bucătărie lentă vreodată. O sa il iubesti!

4.3
Evaluare totală: 32
5
11
4
1
3
1
2
2
1
0