Sucurile de curățare a sucului funcționează? 10 Adevăruri despre Fad

Activitatea de curățare a sucului atrage clienți cum ar fi muștele de fructe, promițătoare a pierderii în greutate, detoxifiere corporală și tratarea și prevenirea a totul, de la răceala la cancer.

Un suc nutritiv aici și acolo poate fi benefic pentru sănătatea ta, dar când este dus la extrem - limitându-ți dieta la sucuri stricte de săptămâni - nu numai că nu este soluția magică pe care fanatii o pretind a fi; poate face mai mult rău decât bine.

CE ESTE O CURĂȚARE CLEANSE / FAST?

În timpul unui suc rapid sau curat, o persoană își limitează dieta numai la legume proaspete și sucuri de fructe și apă pentru oriunde, de la câteva zile la câteva săptămâni. Rapidul se concentrează asupra sucurilor proaspete, nepasteurizate, astfel încât sticlele obișnuite ale jurnalului de jurnal pe care le-ați ridica la magazinul din colț nu vor fi permise.

Oamenii, în general, cumpără sucuri de la un producător de produse de curățat sucuri sau cumpără un storcător de fructe și își fac propriile preparate la domiciliu. Potrivit New York Times, noile curățări conțin circa 1.000-1.200 calorii pe zi și adesea includ o componentă din lapte de nuci pentru a furniza o cantitate mică de grăsimi și proteine.

Agenții patogeni pot trăi pe toate alimentele brute, dar sucurile ambalate trec printr-un proces de pasteurizare care îi ucide. Dacă vă faceți propriile sucuri la domiciliu, asigurați-vă că faceți doar suficient pentru o singură porție, astfel încât să nu dați organismelor periculoase o șansă de a se dezvolta. Și, ca întotdeauna, frecat care produce curat!

CERERILE

1. Este o modalitate ușoară de a adăuga porții de legume și fructe în dieta ta.

Cele mai recente linii directoare privind dieta recomandă cinci până la 13 porții de fructe și legume pe zi (între 2,5 și 6,5 cesti pe zi), în funcție de aportul caloric al unei persoane. În medie, americanii necesită 2.000 de calorii pe zi pentru a menține greutatea și sănătatea, astfel încât obiectivul obișnuit al persoanei este de nouă porții, sau 4.5 cesti de fructe și legume pe zi. (Apropo, cartofii nu contează.)

Nu mânca atât de mult? Nici nu mai face nimeni altcineva. Acesta este motivul pentru care fanii sucului curat spun ca dieta este atat de sanatoasa: se poate potrivi o multime de fructe si portii servite intr-un pahar mare de suc.

2. Avem mai multe beneficii de sănătate din fructe și legume în formă de suc.

Veți găsi următoarea propoziție, sau ceva foarte asemănător, pe aproape fiecare suc de curățat site-ul: "Deși mănâncă fructe și legume în starea lor naturală ne oferă o cantitate substanțială de vitamine și minerale, obținem doar beneficiile maxime de la ei atunci când acestea sunt sucuri. "Susținătorii curățării vă vor spune chiar că sucul de băut" dă sistemului digestiv o pauză "de la ruperea fibrei. În realitate, fibrele ajută la digestie.

3. Excesul de greutate? Vă garantăm că veți pierde în greutate!

Fanii curățați spun că dieta este excelentă pentru pierderea în greutate.

4. Tot ce vrei pentru o pilula magica.

Sucurile curăță site-urile web pentru a vă face să vă simțiți mai energizați, să vă stimulați sistemul imunitar, să vă întăriți oasele, să vă străluciți pielea și să reduceți riscul bolilor și bolilor.

10 adevăruri despre sucul curăță (povestea continuă mai jos)

10 adevăruri despre sucul curăță

Distribuiți acest diapozitiv:

1. Este periculos pentru unii oameni.

Persoanele supuse chimioterapiei, diabetici, persoane cu deficiențe nutriționale și persoanele cu afecțiuni renale nu ar trebui să încerce un suc rapid. Consumul ridicat de zahăr implicat în consumul de suc poate duce la creșterea nivelului de zahăr din sânge la diabetici, ceea ce poate duce la oboseală, pierdere în greutate inexplicabilă, vedere încețoșată, foame și sete excesive și răni sau infecții care se vindecă mai încet decât de obicei.

Potrivit LiveStrong, nivelurile ridicate de potasiu și minerale din consumul excesiv de suc pot crește în sânge la niveluri periculoase la cei cu afecțiuni renale. Și nivelurile ridicate de antioxidanți și niveluri scăzute de proteine ​​pot fi periculoase pentru cei care suferă de chemo.

2. Juicingul nu este mai bun decât fructele și legumele întregi. De fapt, elimină niște nutrienți.

În timp ce forma sucului hidratează și furnizează substanțe nutritive, dieteticianul înregistrat Jennifer Nelson spune că nu există cercetări științifice fiabile care să susțină afirmațiile potrivit cărora sucul de produse este mai sănătos decât consumul întreg. De fapt, fibrele și unii dintre antioxidanții găsiți în piei și semințe de fructe și legume sunt adesea eliminați în procesul de juicing. De exemplu, pulpa albă dintr-o portocală furnizează flavonoide, dar de obicei este lăsată în urmă.

Deoarece sucul nu oferă fibra conținută în fructe și legume, organismul absoarbe mai ușor zahărul fructoz, ceea ce poate afecta nivelul zahărului din sânge, potrivit Food Republic. Dacă decideți să încercați să curățați sucul, beți mai multe sucuri vegetale (morcovi și sfecla nu sunt incluse) și limitați sucul de fructe la un pahar pe zi, pentru a evita acest efect secundar potențial.

Nimic din acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să beți suc. Pur si simplu inseamna ca, in loc sa bei doar suc de saptamani, o traseu mai sanatoasa ar putea fi doar sucuri intr-o dieta echilibrata de fructe, legume, proteine ​​slabe si cereale integrale.

3. Sucurile sunt mai puțin umplut decât fructele și legumele întregi.

Nu veți simți așa de mulțumit și de plin dacă vă beți mesele în loc să le mestecați, explică Livestrong.com. În plus, fibra care a fost lăsată în afara sucului ar fi ajutat la încetinirea consumului și va face să vă simțiți mai bine.

4. Fast-urile de suc pot lăsa substanțele nutritive critice pe care organismul trebuie să le funcționeze corect.

Trebuie să fiți întotdeauna sceptici atunci când o dietă necesită restricții extreme și taie întreaga grupă de alimente.Există un motiv pentru care recomandările dietetice includ diferite categorii de alimente: Nu puteți obține toate vitaminele și mineralele esențiale dintr-o singură.

Livestrong.com explică faptul că sucurile de fasts adesea nu conțin cantități substanțiale de proteine ​​și grăsimi. "Puțini fructe conțin cantități semnificative de grăsimi și proteine, iar legumele care conțin aceste macronutrienți - cum ar fi avocado, fasole și linte - nu se pot succa", spune Livestrong. "Fără proteine ​​suficiente, corpul dumneavoastră nu are materii prime cu care să construiască țesut nou. O lipsa de grasimi lasa pielea si parul in forma slaba si contribuie la malabsorbtia vitaminelor liposolubile.

Extindeți-vă sucul rapid și s-ar putea să provocați daune grave. Dr. Glenn D. Braunstein, președintele Departamentului de Medicină de la Cedars-Sinai, spune că posturile mai lungi ar putea duce la dezechilibre electrolitice. În plus, dacă nu primiți suficiente calorii, corpul dumneavoastră ar putea începe să utilizeze țesuturi musculare în loc de grăsimi pentru energie.

5. Ca cele mai multe diete de mâncare, un suc rapid nu este o modalitate eficientă de a pierde în greutate și de a păstra.

Veți pierde în greutate? Probabil - eliminați toate grăsimile din dieta dvs. și scădeți drastic aportul caloric. Dar, cel mai probabil, o veți pune imediat după post.

Nu este nimic in neregula cu a merge pe un suc rapid pentru cateva zile, a spus dr. James Dillard, profesor asistent clinice la Columbia University College of Physicians si Chirurgii din New York City, pe WebMD. "Dar nu este o modalitate foarte bună de a pierde în greutate, pentru că veți câștiga totul înapoi - voi yo-yo. Este la fel ca dieta Atkins. Greutatea pe care o pierzi este greutatea apei. "Și dr. Braunstein (de la Cedars-Sinai) afirmă că acest tip de privare poate duce, de asemenea, la amețeli, greață, constipație, oboseală și iritabilitate.

În plus, dacă faceți acest lucru pentru corpul dvs. suficient, puteți reduce permanent metabolismul dvs. - ca și când nu este suficient de dur pentru a pierde în greutate așa cum este. Scriitorul New York Times, Judith Newman, a încercat un suc de curățare și a scris despre experiența ei: "Acest tip de curățare pune multă stres asupra trupului tău", a scris ea. "Corpul tău dorește și așteaptă mâncare. Și, la fel ca în cazul celor mai multe diete de accidente, ceea ce este într-adevăr ceea ce este, corpul tău crede că e foame. Nu știe că va primi mai multă mâncare. Deci, vă scade metabolismul și dacă faceți acest lucru suficient, acesta vă poate reduce permanent metabolismul. "

6. Nu există nimic de detoxicat.

Nu mă înțelegeți greșit: o "dietă de detoxifiere" care să-mi scape trupul de toate prostiile pe care le-am pus recent pare să fie convingătoare chiar și pentru mine. Cine nu ar vrea să-și "curețe" corpul de toate substanțele chimice, grăsimile și alcoolul pe care l-au consumat? Faptul este că, totuși, corpul nostru face deja o treabă excelentă a acestui lucru; ficatul, rinichii și intestinele filtrează lucrurile nedorite pe care le ingerăm și le expulzăm prin urină, mișcări intestinale, respirație și transpirație. Nu trebuie să ne pedepsim cu diete stricte numai pentru a elimina lucrurile rele.

Oamenii au vorbit despre detoxifiere înapoi la începutul anilor 1900, potrivit QuackWatch. Suporterii procesului au susținut că "leneșitatea intestinală determină putrefierea intestinală, toxinele sunt absorbite și otrăvirea cronică a rezultatelor organismului". Oamenii de știință au abandonat această teorie, totuși, în anii 1930, și aceste "toxine" misterioase pe care toată lumea continuă să le încerce a scăpa de ele nu au fost niciodată descoperite.

"Trupurile noastre sunt foarte bune pentru eliminarea tuturor nastilor pe care le-am putea ingera in timpul sezonului festiv", a spus Dr. John Emsley, un om de stiinta chimic citat in Washington Times intr-o poveste despre potentialul dietelor detoxifiat pentru a scapa de toate junk am pus în corpul nostru de peste sărbători. Ideea de dezintoxicare a organismelor noastre prin "bea apă îmbuteliată sau îmbogățind ceaiurile din plante este doar prostii".

7. Nu este ieftin.

Industria de pierdere în greutate este o afacere - o afacere în plină expansiune. Începând cu luna februarie 2011, piața de pierdere în greutate a fost evaluată la aproape 60 de miliarde de dolari, incluzând chirurgia bariatrică, băuturile răcoritoare, veniturile din cluburile de sănătate și mai mult întreprinderile Marketdata. BluePrintCleanse, un producător popular din New York, vă va percepe 65 de dolari pe zi pentru pachetul de curățare de sucuri. Compania Pressed Juicery din Los Angeles oferă trei pachete diferite de curățare, fiecare furnizând cinci sucuri și un lapte de migdale pentru un cost total de 70 de dolari pe zi.

Doriți să succiți acasă? Pregătește-te să scrii niște bani. Juicerii variază între 30 și 300 USD. Și din moment ce nu ar trebui să salvați sucul nepasteurizat mai târziu, ați putea dori să cumpărați unul pentru birou în timp ce sunteți la el.

8. "Dar prietenul meu a făcut-o și a spus că sa simțit uimitoare!"

E adevarat. Mulți oameni care încearcă aceste diete de detoxifiere au raportat că au mai multă energie și se simt mai concentrându-se. Cu toate acestea, după cum explică Clinica Mayo, acest lucru se poate datora credinței că ei fac ceva bun pentru corpurile lor.

Acestea fiind spuse, puteți susține de asemenea că nu este nimic în neregulă cu un efect placebo, dacă face treaba. În timp ce scriitorul NYT care a încercat una dintre aceste curățări scria: "Ce e atât de rău să te simți puțin mai bine, chiar dacă nu există dovada că ești mai bun?"

9. Nu va vindeca cancerul.

Sustinatorii sucului afirma rapid ca va vindeca cazul dvs. de sniffles si chiar tratarea cancerului.Nu a existat nici o dovadă științifică care să sugereze că va face altceva decât să contribuie la creșterea aportului de vitamine - care, da, ar putea să vă ajute sănătatea, dar restricția calorică și lipsa de proteine ​​ar putea să încetinească de fapt vindecarea. Corpul are nevoie de toate vitaminele, mineralele și substanțele nutritive pe care le poate vindeca. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face cu dieta dvs. este să vă asigurați că nu-l lipsiți de un nutrient esențial și să mâncați mese echilibrate și bine porționate.

În ceea ce privește cancerul, Societatea Americană pentru Cancer afirmă că cercetarea științifică actuală nu susține postul (inclusiv sucul de repaus) pentru a-l trata. În plus, după cum sa afirmat anterior, cei supuși chimioterapiei nu ar trebui să încerce un suc rapid datorită riscului reprezentat de nivelurile ridicate de antioxidanți și de nivelurile scăzute de proteine.

La ciorbă sau nu la ouă

Uite, există unele beneficii pentru curățarea sucurilor. Dacă îl urmăriți pe tot parcursul, probabil veți simți un sentiment de împlinire. S-ar putea să vă simțiți ca și cum v-ați eliberat de poftele de control pe care le-ați avut asupra voastră. Unii oameni spun că îi ajută să-și rupă obiceiurile alimentare nesănătoase. Și da, pentru o dată, probabil veți obține porții recomandate de fructe și legume, dacă nu mai mult, pe zi. Dar dacă încercați să curățați un suc, faceți scurt. Nu este sanatos să-ți restrângeți corpul săptămâni de celelalte alimente nutritive de care are nevoie.

Dacă vă gândiți să faceți un suc rapid pentru a pierde în greutate, acest lucru nu este calea de urmat. Moderarea este esențială pentru orice regim alimentar și cel mai bun mod de a pierde în greutate și de al păstra este să faceți modificări de stil de viață sănătos pe care le veți putea menține pe tot parcursul vieții. USA Today sugerează totuși că înlocuirea unei mese cu un suc pentru a ajuta la scăderea în greutate ar putea aduce beneficii oamenilor fără îngrijorări legate de sănătate, atâta timp cât este susținută de o dietă echilibrată.

Dieteticianul înregistrat Katherine Zeratsky a spus cel mai bine pe site-ul Clinicii Mayo: "Cea mai bună dietă este o dietă sănătoasă bazată pe fructe și legume, cereale integrale și surse slabe de proteine".

CORECTARE: Fostul post a afirmat în mod incorect că Marketdata a evaluat segmentul de curățare de tip boutique la 60 de miliarde de dolari; am adaptat-o ​​pentru a arăta că acest număr reflectă piața pierderii în greutate. Acest articol, de asemenea, citat inițial USA Today la niveluri ridicate de potasiu, dar deoarece această legătură a fost depășită, l-am actualizat cu informații de la LiveStrong.
4.2
Evaluare totală: 38
5
15
4
4
3
3
2
3
1
1