Locurile noastre preferate de 7 pentru a mânca cele mai bune produse alimentare din Thailanda în Bangkok

Capitalul Bangkok din Thailanda este, evident, unul dintre locurile cele mai bune din lume pentru a mânca mâncăruri thailandeze gustoase. Există atât de multe restaurante și vânzători de stradă care vând hrana thailandeză, încât uneori este dificil să se arate cele mai bune. De asemenea, unele restaurante răspund mai mult turistilor, iar alimentele nu pot fi de cea mai bună calitate, deoarece vizitatorii sunt de obicei mai ușor de satisfăcut decât localnicii.

Ceea ce dorim sunt locuri care servesc mâncăruri thailandeze autentice și delicioase, unde chiar și thai-urile le place să mănânce.

Am fost în Bangkok de mai multe ori, de multe ori stând pentru perioade lungi de câteva luni la un moment dat, și am încercat o mulțime de restaurante thailandeze, atât în ​​interior, cât și pe străzi. De multe ori ni se cere "Unde servesc cele mai bune produse alimentare thailandeze din Bangkok?

În timp ce este o întrebare imposibil de răspuns, aici vă vom oferi locurile noastre preferate de a mânca mâncăruri thailandeze autentice. Acestea sunt locuri pe care mulți vizitatori nu îi vizitează, în special thais și expați care trăiesc în Bangkok.

Dacă sunteți interesat de mai multe lucruri reci pentru a vedea și de a face în Bangkok, asigurați-vă, de asemenea, pentru a verifica out our 3 Day Bangkok itinerar, precum și ghidul nostru pentru a 6 piețe uimitoare Bangkok nu ar trebui să pierdeți. Dacă sunteți în căutarea pentru un hotel în Bangkok, atunci citiți ghidul nostru pentru a Bangkok cele mai bune zone și hoteluri.

1. A șasea

Cea de-a șasea este un loc răcoros și de șold, cu mâncare thailandeză autentică autentică! Cu doar cinci mese, rulate și deținute de un cuplu tânăr, locul are o atmosferă prietenoasă și relaxată.

Cochetul A șasea servește delicioase mâncăruri thailandeze autentice

Îi iubim în mod deosebit curry-ul roșu cu creveți, nuci de carne de pui și caramelul Massaman. Atât de gustos!

Tom Yam Koong la al șaselea

Roșu curry pui la al șaselea

Încercați un tort de lăcomie de ciocolată minunat cu mango sau orez lipicios de mango pentru desert. Meniul este în limba engleză, iar cuplul vorbește excelent în limba engleză.

Acestea servesc marele ceai de gheață thailandez (ceaiul nostru favorit!), Ceaiul de gheață și alte băuturi, cum ar fi cafeaua, ceaiul alb, ceaiul Matcha și diferite tipuri de sucuri de casă.

A șasea are cea mai bună ceai de gheață din Bangkok (în opinia mea)!

 • Adresa: 6 Soi Tha Tien, Maharaj Road. Zona Khet Phra Nakhon lângă Wat Pho (înclinarea lui Buddha)
 • Cum să ajungeți acolo: Du-te la trenul Sky către stația Saphan Taksin și traversați feribotul spre bordelul nr. 8 Tha Thien, și de mers pe jos de acolo (doar o scurtă plimbare)
 • Program: 10:30 - 17:30. Închis în zilele de marți și duminică.
 • Pagina Web a șasea
 • Opinii despre TripAdvisor

2. Alimentele delicioase din strada din Bangkok

În tot orașul Bangkok, veți găsi mâncăruri thailandeze ieftine și delicioase pe stradă! Unele locuri sunt târguri de tip pop-up care se mișcă în jurul cărucioarelor, în timp ce altele sunt mai mult sau mai puțin permanente, servind mâncăruri thailandeze proaspete și gustoase la mese mici de pe trotuarul stradal.

Bucurandu-se de o mancare delicioasa de strada din Bangkok

Mâncarea pe stradă din Bangkok este gustoasă, livrată rapid și foarte ieftină. De obicei, puteți avea o sărbătoare pentru mai puțin de 150 Baht! Bangkok este capitala alimentară a străzii din lume și există o mulțime de opțiuni fantastice pentru a încerca mâncarea de pe stradă. Iată străzile noastre preferate din Bangkok pentru a ne îndrepta spre momentul în care ne este foame:

Strada Sukhumvit Soi 38

Obișnuiam să iubim piața alimentelor de-a lungul străzii Sukhumvit Soi 38, dar după ce am servit delicii de mâncare de stradă timp de decenii, acum a scăzut din păcate numărul de tarabe datorită lucrărilor de construcție a unei noi clădiri imense.

Sukhumvit Soi 38 este acum mai mult ca o curte interioară de hrană, dar servește în continuare excelente alimente stradale thailandeze autentice. Acesta este încă unul dintre locurile noastre preferate pentru a vă îndrepta spre mâncărurile ieftine și proaspete din Bangkok.

Sukhumvit Soi 38 este acum mai mult ca un teren de hrană de interior, dar servește în continuare delicioase mâncăruri stradale

Soseta delicioasa (sfeclă de carne) la Sukhumvit Soi 38

 • Adresa: Strada Sukhumvit Soi 38
 • Cum ajungeți acolo: Taxi sau BTS Skytrain până la stația Thong Lo și sunteți chiar lângă zona de alimentație a străzilor.
 • Program: O după-amiază în jurul orei 17:00 până târziu

Strada Yaowarat (Chinatown)

O mulțime de mâncăruri delicioase din Chinatown

Chinatown-ul din Bangkok, cunoscut pe plan local ca Yaowarat, este un loc minunat pentru a preleva mâncăruri pe stradă și este, probabil, centrul de alimentație stradală din Bangkok. Toate drumurile Yaowarat, tarabe de stradă și mici restaurante servesc niște delicii grase.

Amestecul de mâncăruri thailandeze și chinezești oferite este uimitor, iar mirosurile sunt cerești. O strategie bună este de obicei doar pentru a încerca ceea ce arată și cel mai important, cel mai important, miroase pentru tine.

Picioare de carne de porc subțire și articulații la un stradă stradă pe strada Yaowarat

Barbatul cu fructe de mare este foarte popular aici, la fel ca si taitei plate in bulionul de piper, soarele slab si tot felul de deserturi din fructe. Mergând în jurul dvs. puteți găsi tot felul de mâncare thailandeză, de la Satay, pad Thai, cu suluri de grătar cu unt de arahide, pui de diferite variante, orez prăjit, fidea și supe diferite, rață crocantă și curry de toate felurile.

Asigurați-vă că eșantionați porțiuni mici și nu umpleți toate într-un singur loc. În timp ce puteți găsi mâncare aici toată ziua, vine viu seara când oamenii vin să mănânce.

Sucuri și fructe de fructe delicioase, toate făcute proaspăt!

Dacă vă aflați în această zonă și vă aflați cu o dorință pentru mâncarea indiană, micul district din Bangkok India (Pahurat) este, de asemenea, nu departe.

 • Adresa: Strada Yaowarat
 • Cum ajungeți acolo: Taxi sau MRT spre stația Hua Lamphong, apoi mergeți 15 minute.
 • Orar: toată ziua, dar cel mai bun seara

Saphan Taksin Stația BTS Skytrain și zona Bang Rak

Aceasta este o parte veche din Bangkok, cu multe restaurante și tarabe de mâncare care au fost acolo de zeci de ani! Tipii ăștia cunosc unele secrete de bucătărie care îi vor face pe ruși pe cei mai buni bucătari francezi. Traseul rutier care merge de la stația BTS Saphan Taksin până la intersecția drumurilor Charoen Krung Road și Silom Road este o plimbare de visuri de mâncare.

O mulțime de mâncăruri stradale uimitoare și restaurante autentice thailandeze de-a lungul drumurilor Charoen Krung Road și Silom Road

Iată furnizorii noștri de alimentație preferată de-a lungul străzii de la stația BTS Saphan până la intersecția dintre Charoen Krung Rd și Silom Rd:

Prachak - cea mai bună rață din Bangkok

Există pur și simplu prea multe pietre de mâncare de-a lungul acestui drum pentru a le menționa pe toate, dar aici se află Prachak Pet Jang renumit pentru rața prăjită în stil chinezesc, cu un sos întunecat, picant peste orez. Este delicios! Pielea este perfect crocantă, în timp ce carnea de rață este foarte suculentă. Orezul este gătit perfect și cârnații chinezi sunt delicios dulci. Mmmmmm!

Yummy rață crocantă la Prachak

Ciorbă drăgălașă la Prachak

Prachak este o instituție și a servit rață prăjită la Thais foame din 1909!

Prachak servește rață delicioasă din 1909

 • Adresa: 1415, Strada Charoen Krung, Silom, alături de magazinul Robinson
 • Cum ajungeți: Du-te la trenul cu cerul spre gara de tren din Saphan Taksin, și de mers pe jos de acolo.
 • Program de lucru: 08:00 - 20:30
 • Opinii despre TripAdvisor

Charoen Saeng Silom - cel mai bun breton de porc din Bangkok

Charoen Saeng Silom a servit faimoasa și delicioasa carne de porc (Khao Kha Moo) din Bangkok din 1959 și ei știu cu siguranță cum să gătească friptura perfectă de carne de porc! Se serveste cu orez aburit si un gust bogat de soia si otet pe baza de otet cu o multime de mirodenii chinezesti si ierburi in ea care merg ca mama in mână cu carne de porc moale și de porc. Carnea este atât de moale încât se topește în gură.

Cuibul de porc moale și gustos la Charoen Saeng Silom

Charoen Saeng Silom servește carne de porc din 1959

În decembrie 2017 au fost menționate chiar și în Ghidul Michelin pentru 2018!

Acest lucru nu este un loc fantezist, este de bază și la fel de autentic ca puteți obține atunci când vine vorba de un restaurant alimentar stradă din Bangkok. Toți, de la fete școlare la oameni de afaceri, în costume care conduc mașini de lux, mănâncă aici.

Puteți sta înăuntru sau înăuntru la Charoen Saeng Silom

Puteți alege să stați afară la o masă pe stradă sau înăuntru (fără aircon). Locul este foarte popular, dar coada este manipulată elegant de vechiul tip vesel care deține locul, astfel încât nu este mult de așteptat. Datorită popularității sale, este posibil să fiți nevoiți să împărtășiți o masă cu alți oameni, dar hei, aceasta este o oportunitate excelentă de a discuta cu unii thai și de a obține câteva sfaturi locale despre locurile de mâncare și lucrurile de văzut.

 • Adresa: 492/6 Soi Charoen Krung 49
 • Cum ajungeți: Du-te la trenul cu cerul spre gara de tren din Saphan Taksin, și de mers pe jos de acolo.
 • Orar: 07:30 - 13:30
 • Opinii despre TripAdvisor

Boonsap Thai Desert

După o rață delicioasă crocantă la Prachak, mergeți pe stradă pentru un desert de orez Mango lipicios cu gust de la Boonsap Thai Deserts. Puteți fie să stați acolo și să aveți desertul sau să luați o masă. De asemenea, vinde alte delicioase deserturi thailandeze, prăjituri și dulciuri.

Orez Mango Sticky

 • Adresa: Alături de Charoen Krung de la Saphan Taksin BTS până la trecerea străzilor Charoen Krung și Silom Road
 • Cum ajungeți: Du-te la trenul Sky către stația Saphan Taksin
 • Program de lucru: 07:00 - 17:00. Închis în zilele de duminică.
 • Pagină Web Boonsaps
 • Opinii despre TripAdvisor

Unele alte locuri minunate pentru a gusta alimentele stradale din Bangkok se află în jurul Monumentului Victoriei, pe Phetchaburi Soi 5 și multe altele. Mâncarea stradală din Bangkok este peste tot și este aproape întotdeauna gustoasă și proaspăt făcută, deci ieșiți din hotel și explorați!

Luați un turneu de mâncare

O altă modalitate excelentă de a explora mâncarea stradală din Bangkok este de a lua un tur al alimentelor. Dacă mergeți într-un tur al alimentelor cu un expert expert în limbă engleză, veți obține o mostră de mâncare pe care altfel ați fi ratat-o. Este, de asemenea, un mod excelent de a afla mai multe despre cultura și mâncarea din Bangkok.

Prietenii noștri de la Expique au început un turneu Evening Food și Tuk Tuk Adventure! Arată absolut minunat și nu putem aștepta să ne întoarcem la Bangkok și să încercăm. Ce modalitate mai bună de a petrece o seară în Bangkok decât să vă plimbați dintr-o experiență fabuloasă în alimente într-un Tuk Tuk!

Este pentru mananca "aventuros", asa ca merge dincolo de felurile normale de curry verde si feluri de mâncare Pad Thai. Nu vă faceți griji, nu există bug-uri în meniu. Faceți clic aici pentru mai multe informații și bilete

Dacă preferați să faceți un tur de mers pe jos în timpul zilei, atunci Orașul Old Town Food Tour este un grup mic, tur de o jumătate de zi de cinci locații diferite, inclusiv mai mult de opt eșantioane de mâncare și băuturi. Între alimentare se oprește, de asemenea, el explorează mai multe temple istorice ascunse în acest cartier. Faceți clic aici pentru mai multe informații și bilete.

3. Krua Apsorn - Cel mai bun Omelet de crab din Bangkok

Legendarul Krua Apsorn servește delicioase și autentice feluri de mâncare thailandeze așa cum ar trebui să fie. Proprietarul a lucrat pentru familia thailandeză regală și a adus câteva rețete cu ea la restaurantul ei.

Restaurantul Krua Apsorn

Meniul lor este cu imagini, astfel încât este ușor să comandați ceea ce doriți și unele dintre chelnerite vorbesc puțin engleză. Nu prea mulți turiști știu despre acest loc, astfel încât personalul nu este cel obișnuit să vorbească cu străinii. Prin urmare, serviciul s-ar putea simți puțin cam lent.Krua Apsorn este de asemenea menționat în Ghidul Michelin pentru anul 2018.

Semnătura lor și cea mai faimoasă fel de mâncare sunt Kai Food Boo, un omlet cu carne de crab. Și am tot de ce, deoarece este delicios, și are combinația perfectă de textura suculentă, pufoasă, cu multe arome. Foarte gustos!

Kai Foo Boo (omelea de crab), Krua Apsorns antena de semnătură

Am avut, de asemenea, curry verde cu pui și prăjituri de pește, a fost foarte bine.

 • Adresa: Krua Apsorn are două restaurante în Bangkok, am vizitat cel de la 169 Dinso Rd (aproape de Monumentul Democrației și Khao San Road). Filiala originală Krua Apsorn este situată în cartierul Dusit din Bangkok, la 503 Samsen Road (lângă Samsen Soi 9).
 • Program: 10:30 - 20:00. Închis în zilele de duminică
 • Opinii despre TripAdvisor

4. Thip Samai - Cel mai bun Pad Thai din Bangkok

Micul restaurant Thip Samai aparent are cel mai bun Pad Thai din Bangkok! Nu este rău având în vedere că ei vinde Pad Thai în orice loc în acest oraș 🙂. Deci, am avut mari așteptări cu privire la acest Pad Thai și nu a dezamăgit!

Deci este cel mai bun din Bangkok? Imposibil de spus, dar am mâncat o mulțime de Pad Thais de-a lungul anilor, iar acest lucru este serios delicios!

De obicei, avem un "Super Thai Pad Thai cu creveți mici înveliți cu ouă"(90 Baht = 2,70 USD) și un"Pad Thai Song-Kreung cu creveți proaspeți de mare adâncime, carne de crab, calmar felii și mango tăiat cu tăiță"(300 Baht = 9 USD).

Deliciosul delicios Pad Thai la Thip Samai, tăiței cu ulei de creveți și creveți proaspeți de mare adânc înfășurat cu ouă (90 Baht cu creveți mici ca acesta sau 200 Baht cu creveți mari)

Pad Thai Song-Kreung (tăiței) cu ulei de creveți, creveți proaspeți de mare adâncime, carne de crab, calmar felii și mango tăiat (300 Baht)

Thip Samai are și cel mai uimitor suc de portocale pe care l-am gustat vreodată! A fost atât de proaspătă și plină de aromă! Pur și simplu am simțit că este sănătoasă pe măsură ce o beau, umplându-mă cu vitamina C. Deci, dacă mergeți aici, asigurați-vă că ați comandat sucul de portocale și nu doar un alt Singha (pe care îl puteți cumpăra peste tot în Thailanda).

Cel mai bun Bangkok din Pad Thai

Prima dată când am mâncat Pad Thai la Thip Samai a fost într-un turneu de noapte cu Tuk-Tuk, despre care puteți citi aici. Ne-am mai întors de mai multe ori! 🙂

 • Adresa: 313 Th Maha Chai, Banglamphu
 • Cum ajungeți acolo: Este mai ușor să luați un taxi sau tuk-tuk aici sau să utilizați aplicația GRAB.
 • Orar: 17:00 - miezul nopții
 • Opinii despre Thip Samai pe TripAdvisor

5. Raan Jay Fai - Michelin Star Street Food

Jay Fai (72) gătește toate felurile de mâncare

Situat pe aceeași stradă cu Thip Samai (restaurantul de mai sus la numărul 4), Raan Jay Fai este singurul restaurant din Bangkok pentru a fi premiat cu Star Michelin.

4.3
Evaluare totală: 23
5
10
4
4
3
2
2
3
1
1