De la început până la sfârșit - cină pe masă în 10 minute!

De ani de zile am păstrat niște cărți cu note pe un inel mic de liant. Cartea din față a spus "idei de 10 minute din cină!". Nu e nimic care urăsc mai mult decât să fiu atât de ocupat încât să nu ajungi acasă până la ora 17:00, iar familia ta crede cina ar trebui să aștepte! Am spus de mai multe ori: "Ce te face să crezi cina va fi gata? Am fost în mașină pentru întreaga după-amiază! "Dar atunci când îmi iau cărțile de încredere și am bifat o masă în 10 minute! Este literalmente mai rapid decât să vă îndreptați spre un drive-thru!

Cina mea de 10 minute are două criterii. Unul, evident, trebuie să dureze mai puțin de zece minute. În al doilea rând, trebuie să fie mese cu ingrediente pe care le păstrez în cămară și congelator. Întotdeauna am legume congelate. Am mereu paste, mereu am cartofi, tortilla etc.

Deci, din cartile mele, acestea sunt mesele noastre preferate de 10, zece minute!

1) Paste de grâu întreg și legume

Acesta este primul nostru număr. În general, facem acest fel de mâncare 90% din timp.
Top 10 idei pentru cina de 10 minute. Salvați acest post sau scrieți aceste mese în jos. Ne-au salvat de atâtea ori!

CELE MAI NOI VIDEO
 • 1 pachet de fidea de grâu întreg (folosim păr întreg de grâu înger! Numai 5 minute până la fierbere)
 • 1 pungă de legume congelate.

Gatiti pastele conform instructiunilor de ambalare. Includeți legumele în timp ce gătiți pastele în apa din paste pentru întreaga durată a gătitului. Goliți pastele și legumele. Apoi adauga:

 • 1 unt de lingură
 • 1 / 4-1 / 2 ceasca de brânză parmezan rasă sau rasă. (lucrurile proaspete au cel mai bun gust, dar folosim ceea ce avem)
 • Opțional: Dacă avem ORICE carne rămasă din mesele anterioare, voi încălzi carnea (de obicei, puiul de găină) și apoi aruncați-o după tăierea fidea.

Sunt atât de multe lucruri care îmi plac despre această masă, dar mai ales că copiii noștri NICIODATĂ nu se plâng atunci când o mâncăm. De fapt, majoritatea nopților vor cere această masă. Ei cer de obicei, spunând: "Putem să avem fire de înger în seara asta?" Dar aceasta este masa pe care o fac referire. Orice tăiței cu broccoli și brânză de parmezan, vor mânca!

2) Tacos

Tacos poate fi incredibil de versatil și puteți folosi intenționat numai mâncarea pe care o aveți. Singura cerință reală aici este unele scoici taco sau tortilla. Apoi, folosim oricare dintre următoarele:

 • Orice carne (carne de vită, pui, pește)
 • Orice fasole (fasole neagră, fasole pinto, fasole reconstituită, mazăre cu ochi negri)
 • Orice legume (roșii, avocado, salată, ardei, salsa etc.)

3) Burritos

Similar cu taco, dar cu siguranta vrei o tortilla aici. În general, folosim această rețetă pentru burrito, dar poate fi foarte flexibilă. Vom adăuga:

 • Fasole,
 • legumele,
 • Carne (opțional)
 • și uneori orez!

Dacă vrem să petrecem câteva minute în plus, voi înfășura tortilla cu umplutura și o să fac rapid tigaie pentru a sigila marginea și pentru a face din afară un pic crocant!

4) Orice mic dejun (clătite, vafe, etc.)

Am inca intalnit un copil se plang de micul dejun pentru cina! Avem multe idei de rețetă pentru a alege de aici. Fie ca copiii dvs. cum ar fi vafe, clătite sau mâncăruri de ouă, 90% din micul dejun are nevoie de mai puțin de 10 minute! Singurul lucru pe care-l aveți nevoie pentru a face acest lucru se întâmplă este consumul de produse de coacere (cum ar fi făină, lapte, sare etc.) și ouă!

5) Joaca lui Sloppy

Am stocul de carne de vită și curcan de teren, deci avem întotdeauna ingredientele pentru a face acest lucru. Această rețetă este doar 10 minute aici, și este în esență ceea ce folosim!

6) Spaghete

Bine vechi, go-to, spaghete întotdeauna populare! Modul în care facem acest lucru un vas de 10 minute este următorul:

 • În primul rând, începeți fierberea cu apă și pregătiți-vă pastele. (Din nou - părul de îngeri întregi de grâu este cel mai rapid paste de gătit!)
 • În al doilea rând, tăiați orice legume pe care le aveți la dispoziție ca ardei, ciuperci sau ceapă!
 • În al treilea rând, o dată ce legumele tocmai au început să se umple (aproximativ 3-5 minute), încălziți-vă sosul de spaghete în aceeași tigaie. (puteți să vă dați gheață sau să vă îngheți pe dvs. pentru a controla ingredientele sau pentru a verifica etichetele pentru a alege unul scăzut de zahăr și de sodiu.) Trader Joe's are un sos de paste pe care îl păstrăm pentru situații de urgență cum ar fi 10 minute de mâncare!)

7) Sandvișuri de brânză la grătar

Acestea pot fi sănătoase! Facem brânză la grătar cu pâine integrală de grâu și adăugăm frunze de spanac. Pentru a face acest lucru chiar mai sănătos și mai plin, adăugăm și supă de roșii pentru scufundare (numai dacă avem niște în congelator.) De fiecare dată când fac supă de roșii, o dublez și o păstrăm jumătate în congelator pentru nopți aglomerate!

8) Quesadillas

Noi facem quesadillas pur și simplu cu legume, fasole, tortilla și brânză! Toate elementele pe care le avem. Check out reteta noastra pentru aceasta aici.

9) Frittatas de ou cu verdețuri

Acest mic dejun pentru cină este foarte umplut și foarte rapid! Gătitul pentru întreaga familie într-o tigaie este, de asemenea, curat rapid! Îmi plac amândoi. Frittata italiană (imaginea) este cea pe care o facem cel mai des. Reteta aici!

10) Personal Pizza

Un alt fel de mâncare care este atât de versatil, puteți folosi ce este în frigider. Pentru o pizza personală, vom folosi:

Top 10 idei pentru cina de 10 minute

Și asta este 10 din cărțile mele! Ai ceva? Distribuiți mai jos!

Pentru a vă asigura întotdeauna că aveți ingredientele necesare pentru a lua cina pe masă, în fiecare seară, consultați abonamentele noastre de masă! Fiecare plan de masă are o întreagă lună de idei de cină, cu lista de cumpărături și rețete pentru a merge cu ea. Ia-ți ideile de cină aici.