Sugestii pentru cină și rețete

Explorați idei de cină pe care toată lumea le caută! Kraft are rețete de cină în toate categoriile imaginabile. Aveți posibilitatea să alegeți dintre carnea de pui, carne de vită, salate și salate și multe alte delicioase idei de cină. Vă rugăm să vă alăturați familiei și prietenilor cu unele dintre rețetele preferate pentru cină epicureană. Combinați orice număr de intrări și mese pentru mese memorabile. Veți găsi, de asemenea, o serie de rețete de cină cu metode preferate de gătit, inclusiv aragaz electric sub presiune, cuptor olandez, coacere, broiling și multe altele! Nu uitați cuptoarele lentă: temporizatorul atemporal. Extindeți-vă repertoriul cu această colecție de idei de cină minunată, de la rapid și simplu până la viață sănătoasă, idei de divertisment sau alimente prompte de confort. Centrează cina dvs. de nopți în jurul valorii de un entree preferat, răsfățați-vă simțurile într-un stil nou de bucătărie sau aduceți familia împreună în jurul unei salate gigant. Indiferent de modul în care vă creați propriul meniu de cină, veți găsi ceva pentru fiecare palat de la Kraft Recipes. Navigați astăzi pe o selecție uriașă de rețete de cină pentru a începe să vă pregătiți!

Sugestii pentru cină și rețete

Bine ati venit! Pentru a vă aduce cel mai bun conținut pe site-urile și aplicațiile noastre, colaborăm cu agenți de publicitate terță parte pentru a difuza anunțuri digitale, inclusiv anunțuri personalizate digitale. Acești agenți de publicitate utilizează tehnologii de urmărire pentru a culege informații despre activitatea dvs. pe site-urile și aplicațiile noastre și pe Internet și pe celelalte aplicații și dispozitive.

Aveți întotdeauna posibilitatea să alegeți site-urile noastre fără publicitate personalizată, bazată pe activitatea dvs. de navigare pe web, vizitând pagina de alegere a consumatorilor DAA, site-ul NAI și / sau pagina de opțiuni online a UE din fiecare dintre browserele sau dispozitivele dvs. Pentru a evita publicitatea personalizată pe baza activității din aplicația dvs. mobilă, puteți instala aplicația AppChoices a DAA. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile dvs. de confidențialitate în politica noastră de confidențialitate. Chiar dacă alegeți ca activitatea dvs. să nu fie urmărită de terțe părți pentru servicii de publicitate, veți vedea în continuare anunțuri ne-personalizate pe site-ul nostru.

Făcând clic pe mai jos și utilizând site-urile sau aplicațiile noastre, sunteți de acord că noi și agenții noștri de publicitate terți pot:

  • transferați datele dvs. personale în alte țări; și
  • procesați și distribuiți datele dvs. personale pentru a vă servi cu anunțuri personalizate, sub rezerva alegerilor dvs. descrise mai sus și în politica noastră de confidențialitate.
4.6
Evaluare totală: 32
5
12
4
5
3
1
2
2
1
0