Cele mai bune 10 carne și cele 10 cele mai rele

13 Alimente pe care nu ar trebui să le mănânci niciodată


Este destul de greu să fii iubitor de carne în aceste zile.

Cu studii după studii, care spun că oamenii ar trebui să mănânce mai puțin carne roșie - și mai puțin carne în total - este ceva ce un carnivor se poate bucura de vinovăție?

Deși este adevărat că o dietă bogată în fructe și legume are nenumărate beneficii, există și modalități de a vă bucura de carne fără a vă simți nesănătoase.

22 FOTOGRAFII

Cele 10 cele mai bune carne și cele 10 cele mai grave

Vedeți Galerie

Cel mai bun

Este important să știți prioritățile dvs. de sănătate atunci când selectați carnea potrivită. Există mâncăruri pe care le puteți bucura că nu vă vor afecta colesterolul sau nu vă vor trimite nivelele de sodiu prin acoperiș. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Image Credit: Getty Images

Muschiulet de porc

În timp ce carnea de porc poate fi cu siguranță considerată o hrană grea, tăieturile slabe de carne de porc pot fi destul de bogate în nutrienți și chiar scăzute în calorii. O portie de porc de porc are cate 122 de calorii si trei grame de grasime.

Image Credit: Getty Images

Friptura de vita

Dacă nu puteți suporta să renunțați la carnea de deli, care este notorie pentru nitrați, atunci carnea de vită friptă este cel mai bun pariu. Este mai slabă decât cea mai mare parte din carnea de vită, mai mică în grăsimi saturate și oferă aproximativ șapte grame de proteină pe felie.

Image Credit: Getty Images

Pui

Carnea de pui poate fi o carne extrem de slabă și cu un conținut scăzut de grăsimi saturate când este consumată fără piele. Puiul este, de asemenea, umplut cu nutrienți cum ar fi seleniul, vitamina B6 și vitamina B3. În mod tradițional, carnea albă a fost laudată ca o parte mai sănătoasă a puiului, dar în timp ce carnea albă este mai mică în calorii, carnea întunecată conține mai mult zinc și vitamine B decât carnea albă. Știați că puiul poate fi și un antidepresiv natural?

Image Credit: Getty Images

Struț

Ostrichul este o altă alegere excelentă pentru cei care încearcă să mănânce mai puțin carne roșie, dar care încă mai doresc gustul. Sunt păsări de curte din punct de vedere tehnic și conțin, de fapt, jumătate din grăsimea de pui cu 2,8 grame în comparație cu puiul de 7.4. O porție de trei uncii are 123 de calorii și peste 24 de grame de proteine.

Image Credit: Getty Images

Curcan

Nu este Ziua Recunostintei fara curcan si vestea buna este ca nici macar nu trebuie sa te simti vinovat sa te bucuri de ea! O porție de patru-uncie de curcan alb de carne fără piele are 158 de calorii și 34 de grame de proteine. Turcia este, de asemenea, umplută cu vitaminele B3 și B6, în plus față de menținerea unui conținut scăzut de grăsimi saturate.

Image Credit: Getty Images

Fazan

Fazanul este un alt tip de pasăre care are o mulțime de substanțe nutritive și nu prea multe calorii. Bucurați-vă de aceasta cu pielea este puțin mai îngrășământă, dar cel puțin există o mulțime de minerale în pasăre pentru a face față.

Image Credit: Getty Images

Pulpa de miel

Această carne provine din jumătatea miezului mielului și, dacă este foarte bine tăiată, poate fi o carne rezonabil de sănătos să se bucure. O porție slabă de trei kilograme de porc de miel are aproximativ 153 de calorii și mai puțin de șase grame de grăsime. Această porție de mâncare de miez de miel conține, de asemenea, aproximativ 50% din doza recomandată zilnic de zinc pentru femei și 36% pentru bărbați.

Image Credit: Getty Images

Vițel

Da, carnea de vită are mai mult colesterol decât carnea de vită. Cu toate acestea, dacă vă bucurați de reduceri mai slabe de carne de vită, cum ar fi carnea de porc, veți consuma 150 de calorii sau mai puțin la o jumătate de servire.

Image Credit: Getty Images

Cotlet de porc

O cotletă de porc dezosată are aproximativ 147 de calorii pe porție și 23 de grame de proteine. Nivelul de sodiu este, de asemenea, destul de scăzut pe această carne.

Image Credit: Getty Images

Cel mai rau

Încercați să consumați aceste carne în mod moderat, deoarece profilul lor nutrițional nu este la fel de impresionant.

Image Credit: Getty Images

Corned Beef

Corpul de carne de vită este, în general, alcătuit din zonele mai groase ale pieptului, care ar trebui să vă ofere o imagine destul de bună a profilului său de sănătate. Are 16 grame de grăsime, 5 grame de grăsimi saturate și 960 mg de sodiu, ca să nu mai vorbim de nitrați. Savurați această carne la ocazii speciale.

Image Credit: Getty Images

Prosciutto

Chiar dacă se pare că este ușor și subțire, doar o jumătate de uncie de servire a prosciutto conține peste 10 grame de grăsime și patru grame de grăsime care este grăsime saturată nesănătoase. În plus față de conținutul său de grăsimi nesănătoase, prosciutto este, de asemenea, sărat, ceea ce face ca conținutul de sodiu să fie de 973 mg per porție, când limita zilnică recomandată este de 1500 mg. Bucurați-vă de acest lucru cu ușurință.

Image Credit: Getty Images

Șuncă

Atunci când mănâncă șuncă de primăvară pentru versiunile mai slabe, deoarece este o hrană bogată în grăsimi. O servire de o jumătate de kilogram de șuncă prăjită dezosată are 7,7 grame de grăsime cu 2,7 grame alcătuite din grăsimi saturate.

Image Credit: Getty Images

Salam

Dacă doriți să eliminați 17% din doza zilnică recomandată de sodiu cu o felie, încercați salamul. Din cele șase grame de grăsime din felie, două sunt grăsimi saturate. Savurați-l pe ocazii speciale.

Image Credit: Getty Images

Slănină

Este o rușine că o astfel de hrană populară nu este benefică din punct de vedere nutrițional, deoarece este atât de mare în sodiu și de grăsimi saturate. Încercați să stropiți baconul pe feluri de mâncare ca un condiment în loc sau dați șuncă de curcan o lovitură.

Image Credit: Getty Images

Hot Dogs

Câinii calzi sunt o carne foarte prelucrată. Carnea prelucrată poate conține azotați și are în mod frecvent sodiu.

Image Credit: Getty Images

mortadella

Aproximativ două uncii de mortadella conțin 14 grame de grăsime și 560 mg de sodiu. Asta înseamnă 23% din consumul zilnic recomandat de sodiu.

Image Credit: Getty Images

Aripioare de pui

Aceasta disconfort din copilarie nu este din pacate prea sanatoasa. Uneori, nuggeturile de pui conțin foarte puține pui și ingredientele care ajung într-un nugget pot fi icky. În plus, exteriorul cu semnături prajite adaugă doar calorii. Cel mai bun pariu este să-ți faci propriile nugget-uri de pui de la zero.

Image Credit: Getty Images

Urmeaza

Vedeți Galerie

Descoperiți mai multe asemenea

HIDE CAPTION

ARĂTAȚI CAPȚIUNEA

de

VEZI TOATE

ÎNAPOI LA SLIDE

Alegerea reducerilor slabe pe cele grase vă va salva suplimentar grăsimile și caloriile și, în schimb, veți umple proteinele și substanțele nutritive. Nu vă temeți de cei care mănâncă carne, am adunat cele mai bune și cele mai grave feluri de carne pe care le puteți găsi, astfel încât veți fi mai bine pregătiți pentru cină.

Verificați prezentarea de mai sus pentru cele mai bune și cele mai proaste carne de mâncare.

Mai multa mancare:
14 Secretele necunoscute ale steakurilor
De ce sunt mai bine carnele de hrănire pentru tine
Studiul găsește o metodă mai rapidă pentru dezghețarea cărnii

În plus, vizionați videoclipul de mai jos pentru sfaturi despre alimentația sănătoasă pentru a obține un nivel scăzut în 2016:

Sfaturi sănătoase de mâncare pentru a obține o bază în 2016
4.3
Evaluare totală: 22
5
10
4
2
3
2
2
3
1
0