Steph Pacca - vârsta | Înălțime | Greutate | Bio | Imagini | Model de fitness

Născut în 1993 și crescut în Perth & Sydney (Australia), Steph Pacca este un instructor personal respectat și un model de fitness. Chiar și copil, Steph a avut o pasiune puternică pentru fitness; devenind înalt calificat în boxul competitiv și reprezentând starea ei în atletism.

Drept urmare, australianul a ales să studieze o diplomă în domeniul Exercise & Sports Science combinată cu Fiziologia exercițiilor la colegiu - pentru a-și continua cunoștințele în industrie și a ajuta-o să-și modeleze visul.

Până în 2017, Steph a devenit un instructor personal de renume în industria de fitness; ea a câștigat cu succes certificări de sănătate și nutriție, îndrumând numeroși clienți spre obiectivele lor.


Steph Pacca stând lângă o piscină într-un bikini verde, arătându-i figurii curvace, mai ales absul ei în soarele strălucitor.

"Progresul personal mă menține în mișcare! Când văd mici schimbări în sine, atât fizice, cât și psihice, o folosesc ca o forță de a mă împinge înainte și de a munci mai mult și mai greu ".

Statistica sportivilor

Numele complet: Stephanie Pacca
Greutate Înălţime Bust Hips
115 - 125 kg (52,2 - 56,7 kg) 5'5 "(165cm) 32" 32"
Talie Vârstă Data de nastere
23" 25 9 aprilie 1993
Naţionalitate Profesie
australian Model de fitness, trainer personal
Greutate 115 - 125 kg (52,2 - 56,7 kg)
Înălţime 5'5 "(165cm)
Bust 32"
Hips 32"
Talie 23"
Vârstă 25
Data de nastere 9 aprilie 1993
Naţionalitate australian
Profesie Model de fitness, trainer personal

Steph Pacca, într-o fotografie a ei care alerga în apus de soare în îmbrăcăminte sport, arătând o definire musculară în brațe și abs.

"Sfatul meu este să urmați un program, dar să nu vă lăsați să se obișnuiască cu acesta - continuați să îl schimbați".


Steph Pacca, care se ocupă de fotografierea profesionistă, prezentând glutele și picioarele sale incredibile, precum și spatele muscular.

"Am fost 100% o suplinitoare de gimnastică înainte de a începe chiar să studiez Exercițiul și Știința sportivă combinată cu Fiziologia Exercițiilor".

Realizări

calificări

  • Grad - Exercițiu și știință sportivă combinată cu Fiziologia exercițiilor
  • Certificări de pregătire personală

Steph stătea pe plajă, purtând un alb bikini alb în nisip ca model.

"Scopul meu este acesta: într-o zi dețin o unitate de instruire și sănătate în WA. O facilitate de formare funcțională în care pot pregăti zilnic mulți clienți. "


Steph Pacca arata seducator pentru un film de fotografiere profesionist, tensind glutes si picioarele ei intr-un bikini roz.

"Examinați ce funcționează bine pentru tu, nu pentru altcineva. "

Instruire

În ceea ce privește pregătirea, Steph este un mare avocat al HIIT (High Intensity Interval Training), considerând că acesta este cel mai eficient mod de a efectua cardio - ajutându-i să rămână în formă și sărace.

Cu toate acestea, australianul se bucură, de asemenea, de performanța Plyometrică și de ridicare a greutăților pentru a câștiga musculare slabe; ea încurajează alte femei să-și exercite cu greutăți, să-și formeze figura și să-și crească picioarele și glutele.

În calitate de antrenor personal, Steph pune un accent pe găsirea celei mai bune modalități de a progresa clienții săi. Ea critică antrenorii care dau tuturor aceleași rutine, știind că fiecare persoană are nevoie de un antrenament personalizat și un plan de dietă.


Steph-Pacca, prezentând în îmbrăcăminte sport, într-un alb și în picioare legăna roz, întinzându-se și efectuând yoga.

"Sfatul meu este să păstrăm poziția și să rămânem răspunzători. Cu cât sunteți mai responsabili față de propriile dvs. acțiuni, indiferent dacă este vorba de pregătire, dietă, viață personală, relații - cu atât veți putea controla mai multe rezultate ".


Steph Pacca prezentând într-un bikini negru în grădină, desculț pe iarbă uitându-se la apusul soarelui.

"Eu mănânc doar pui! Nici o altă carne sau pește în ultimii 8 ani! "

Nutriție

Steph urmează o dietă strictă pe tot parcursul anului, știind că aceasta este vitală atunci când intenționează să-și mențină o figură grozavă. Spre deosebire de alți sportivi, ea mănâncă numai carnea de pui ca sursă de carne; Steph crede că trupul ei nu răspunde bine la carnea roșie.


Steph Pacca prezentând ca model de fitness într-un teren de tenis într-un bikini, afișează glutele musculare și picioarele.

"Încă mă uimește cât de mult sprijin îmi dau oamenii și câți oameni se interesează în ceea ce fac."


Steph Pacca se întinde într-un bikini care leagă părul într-o coadă de cal pentru un film de fotografiere profesionist.

"Nu este nimic mai motivant decât să vezi rezultatele muncii grele repetitive. Utilizați și alte persoane care inspiră motivația de a nu renunța! "

Idolii și influențe

Steph câștigă motivația de la clienții săi; îi place să le vadă succesul și să joace un rol în a le ajuta să-și atingă figurile de vis.

Cu toate acestea, ea este, de asemenea, condusă de propriul ei progres în sala de sport - văzând glutes și picioarele ei câștiga masa musculara musculara si devin mai sculptate este un motiv-cheie ea continuă exercitarea.


Steph-Pacca-11

"Fac coaching online cu mulți clienți din întreaga lume, precum și eu scriu propriile cărți electronice (nutriție și instruire)".


Steph Pacca stătea pe plajă cu ochelari de soare pe fața ei, priveau în soare.

"Scopul meu final este de a continua să ajut cât mai mulți oameni posibil, de a avea un fel de impact asupra vieții popoarelor într-un mod pozitiv".

Ce putem învăța de la Steph Pacca

Un lucru pe care îl putem lua de la povestea lui Steph este acela de a ne căuta întotdeauna pasiunea. După ce a fost fascinat de industria de fitness, ea a făcut pași activi pentru a-și desfășura o carieră în industrie - studiind o diplomă în știința sportivă și fiziologia exercițiului și sculptând o figură incredibilă.

Steph a dovedit că oricine poate deveni de succes cu nivelul potrivit de disciplină și muncă grea. Prin această muncă grea, a reușit să sculpteze un fizic care este admirat în întreaga lume.

Steph Pacca - vârsta | Înălțime | Greutate | Bio | Imagini | Model de fitness

Steph Pacca este un model Personal Trainer & Fitness din Perth, Australia. Îi ajută pe clienții săi să ajungă în cea mai bună formă a vieții lor și îi ajută în fiecare aspect al călătoriei lor. Ea este specializata in pierderea in greutate si atingerea definitiei musculaturii musculare.

Mai degrabă decât să vă lipiți de rutinele clasice de ridicare a greutății pe care mulți instructori le place să le adopte. Steph alege o abordare mai intensă, încorporând Instruirea Intervalului de Înaltă Intensitate (H.I.I.T), precum și alte mișcări explozive ale corpului, cum ar fi plyometrics etc. Are un plan de formare foarte bine primit, care a ajutat peste 200 de persoane să obțină rezultate uimitoare.

Steph a experimentat toate domeniile din lumea fitnessului, inclusiv având o experiență practică de ani de zile într-o Clinică Wellness. Acolo a ajutat la formarea multor clienți, de toate mărimile și vârstele, toate acestea, în timp ce își termină al treilea an de studiu în domeniul Fiziologiei Exercițiilor din Australia.

Steph are, de asemenea, 5 ani de formare în Box Competitive și 7 ani de Atletism la nivel de stat. Nu vorbește pur și simplu, ea merge și pe jos, așa cum se vede în toate fotografiile ei pe instagramul ei. Steph are un corp care a avut și va continua să împovărească sute de mii de oameni pentru a se îmbunătăți și a merge la sală.

Mai jos sunt cele mai bune 65 de fotografii ale lui Steph Pacca! Bucurați-vă!

Pentru mai mult de Steph Pacca, vă rugăm să verificați Instagram ei aici:
Instagram: http://instagram.com/steph_pacca

Fitness Trainer Cele mai bune 65 de fotografii ale lui Steph Pacca

Echipa Trimmed & Toned sunt dedicate pentru a vă aduce cel mai bun site de fitness & pierdere în greutate posibil.

4.4
Evaluare totală: 27
5
12
4
5
3
3
2
2
1
0