Hei Runners! Întrebările Yoga, răspuns

Doriți să aduceți yoga în rutina dvs. de funcționare? Nu există un loc mai bun decât la un eveniment Wanderlust 108 - singurul triatlon din lume. Faceți clic aici pentru a găsi un eveniment lângă dvs.!


În calitate de alergători, adesea ne apropiem de sportul ascuțit cu o minte cu o singură cale. Cei mai mulți alergători au spus că încorporarea yoga în regimul lor de alergare poate aduce beneficii extreme. Mușchii care profită de o practică de yoga includ hamstrings, flexors șold, quads, abdominale, trupa IT, glutes, spate, și chiar picioarele tale. Ați putea spune că beneficiile sunt nenumărate. Dar cum puteți aduce yoga în rutina dvs. de alergare dacă sunteți nou în practică?

Iată câteva răspunsuri la întrebările frecvente pe care le au alergătorii atunci când vine vorba de încorporarea yoga în sesiunile săptămânale de transpirație:

De ce ar trebui ca alergătorii să practice yoga?

Nu numai că yoga alungă mușchii, ci ajută la recuperarea musculară și ajută la prevenirea rănilor (și ajută foarte mult la rigiditate) - este crucial pentru alergători. Dacă sunteți serios în alergare, de ce nu faceți toate puteți reduce riscul de rănire? Nu sunt alergători secrete care sunt predispuși la răniri.

Dacă nu am mult timp pentru yoga?

Dacă deja înregistrați o mulțime de kilometri în timpul săptămânii, găsirea unui timp mai mare pentru yoga poate părea imposibilă. Aceasta este o întrebare Cari Merriam cu CorePower Yoga devine mult. Dacă sunteți puțin timp și căutați să creați mai multă flexibilitate în picioare, hamstrings, quads și vițe, Cari sugerează pliuri înainte, jumătăți împărțite, împărțirea în picioare cu jivamukti squats, piramida pose, mână prelungită până la picioare ridicate ridică, Lord of Dansul se ridică și câinele în jos traversează o călcâie peste cealaltă - ținând câte trei până la cinci respirații. Modificați după cum este necesar.

Puteți, de asemenea, faceți timp pentru yoga chiar atunci când vă treziți cu aceste cinci hacuri de yoga de dimineață.

Poți să practici yoga și să fugi în aceeași zi? Este mai bine să faci înainte de cealaltă?

Răspuns scurt: Depinde. "Aceasta depinde de tipul de yoga pe care îl practicați", spune Cari. "O regulă bună este de a face posturi active de yoga pentru a vă angaja miezul și a încălzi grupurile de mușchi mari înainte de a alerga. De exemplu, dacă rutina dvs. înainte de a alerga include posturi active cum ar fi coborâșul, războinicul II, scaunul, squats sau lunges, după ce alergi, vrei să încorporezi mai multe pasive de întindere - gândește-te la jumătate, falduri.“

Altele decât întinderea, cum poate yoga să-mi îmbunătățească jocurile?

Aprilie Jackson, co-fondator al consultanței de fitness și stil de viață Sweat Everyday, primește această întrebare foarte mult. "Yoga poate beneficia de un mers al alergătorului prin echilibrul și stabilitatea în care lucrează în practică yoga. Echilibrul și stabilitatea îmbunătățesc poziția alergătorului, permițând o mișcare mai ușoară și un mers mai bun ", spune ea. "Yoga îi ajută pe alergători să-și îmbunătățească respirația folosind respirația diafragmatică, ceea ce îi ajută pe alergători să-și îmbunătățească rezistența aerobă, permițându-i să alerge mai departe".

Cara Gilman, antrenor de cursă și profesor de yoga din Massachusetts, este de acord. Yoga aduce echilibru mușchilor suprasolicitați și oferă forța de care aveți nevoie pentru a vă sprijini funcționarea, astfel încât să o puteți face mai eficient. Yoga este, de asemenea, strategică în a vă ajuta să învățați să meditați și să vă concentrați în jocul mental de alergare, permițându-vă să vă provocați și să vă împingeți ", spune ea.

Cum poate yoga sa-mi imbunatateasca rezistenta mentala si sa ma mentina motivati?

"În yoga vom crea o intenție sau o mantra, ceva care să aducă mintea înapoi atunci când erupțiile vorbește în gânduri", spune Cari. Utilizați aceleași conștientizări în yoga și creați o intenție sau o mantră atunci când alergați. Când mintea se aprinde și îți spune că nu mai poți alerga, cuceri gândurile repetând mantra. Poate că mantra ta este ceva de genul: "Sunt puternic, sunt în pace, sunt angajat".

Există o regulă pentru a echilibra funcționarea și yoga?

Este diferit pentru fiecare atlet, dar echilibrul este esențial. Perioadele lungi ar trebui să fie echilibrate cu un tip de yoga mai relaxant. "Există mai multe stiluri de yoga de a alege pentru a vă menține corpul echilibrat și gata pentru mai multe curse. Pentru a vă complimenta ciclurile grele de antrenament, încercați o clasă de yoga restauratoare pentru mișcări mai puțin intense și o respirație și o întindere mai relaxată. În timpul offseason-ului, încercați o putere yoga pentru a construi forța, echilibrul și rezistența, "explică Shahin Naghavi, proprietar al Yoga EaDo din Houston.

În general, este vorba de a face ceea ce vă simte bine și de a vă trata corpul cu dragoste. Încercați câteva poziții diferite, experimentați cu diferite programe de tip joga + și dați corpului timpul necesar pentru a vă adapta la această nouă practică. Yoga este vorba despre a fi la fel de bună cu tine, așa că nu-ți face griji dacă e nevoie de ceva timp pentru a rezolva o nouă rutină.

Jayme Lamm este un scriitor de fitness + călătorie + fitness cu sediul în Houston, TX. Ea traieste pentru a spune povestiri distractive si unice, iar cand vine vorba de sport si atleti, ea este intotdeauna in vanatoare pentru a impune piese de interes uman. Opera sa a apărut în ESPN, CBS, Women's Health și multe altele, iar ea a fondat și coloana sportivă premiată The Blonde Side. Urmează multe aventuri pe Twitter și Instagram @JaymeLamm.

Această piesă a fost publicată inițial pe Wanderlust.com pe 17 aprilie 2015.

4.7
Evaluare totală: 37
5
14
4
2
3
1
2
2
1
0