Reducerea celulitei Dallas | Inovații medicale

Dr. Johnson vorbește despre celulită

Dr. Johnson discută ce cauzează celulita - și tratamentele care o pot reduce.

Celulita este o saltea ca aspectul de coaja de portocala care afecteaza pielea la majoritatea femeilor si a unor barbati. Studiile arată că peste 80% dintre femei au un anumit grad de celulită.

Celulita este cea mai răspândită pe coapse și fese, dar poate fi prezentă și pe abdomen și pe brațe. Timp de mulți ani, celulita a fost considerată o stare normală a pielii. De fapt, mulți practicieni de astăzi consideră că celulita este normală și nu vede un motiv pentru tratarea acesteia. Până în jurul anului 2000, s-au făcut puține cercetări pentru a înțelege și a trata celulita. Acum avem o înțelegere a cauzelor celulitei. De asemenea, s-au dezvoltat tratamente care îmbunătățesc aspectul celulitei în multe, dacă nu majoritatea pacienților. Unii pacienți răspund bine la mai multe tratamente diferite. Alți pacienți răspund bine la unii și nu la alții. Din păcate, nu există un tratament pentru fiecare pacient.

Din fericire există un număr tot mai mare de cercetări privind tratamentele. Acest lucru ne permite să vedem ce tratamente sunt cele mai eficiente pentru majoritatea pacienților. De asemenea, ne permite să combinăm tratamente într-o manieră care este în concordanță cu ceea ce știm despre celulită. Inovațiile medicale au folosit această abordare pentru a-și dezvolta sistemul de analiză și tratare a celulitei sau CATS. Acest articol va discuta despre celulita si va descrie CATS. Simțiți-vă liber să citiți numai secțiunile care vă vor fi de folos.

Vom acoperi următoarele:

 1. De ce am celulita?
 2. Care este importanța pielii în vrac cu celulita?
 3. Cum evaluați celulita mea?
 4. Unde încep tratamentul celulitei?
 5. Ce alte tratamente ar trebui să iau în considerare?
 6. Ce se întâmplă dacă toate celelalte nu reușesc?
 7. rezumat

De ce am celulita?

Această întrebare a fost întrebată de mai multe ori și are multe răspunsuri. Hormonii și genetica joacă roluri foarte importante. Dacă aveți membri de familie cu celulită, aveți mai multe șanse de a avea probleme. Unele femei văd începutul celulitei cu pubertate. Mulți dintre ei dezvoltă celulita după sarcină. Schimbările de greutate, leziunile locale, expunerea la soare, stilul de viață și alți factori joacă un rol important în dezvoltarea și severitatea celulitei. Recent, știința ne-a oferit o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă în pielea noastră pentru a provoca aspectul saltelei celulitei. Există două modificări ale pielii care sunt în primul rând responsabile pentru apariția celulitei.

 1. Celulele de grasime izbucnesc din stratul normal de grasime in marginea inferioara a pielii noastre, numita derma. Acest lucru tinde să împingă pielea în zonele locale.
 2. Stâlpii de țesut conjunctiv care susțin grăsimea devin întăriți și contractați. Acest lucru tinde să diminueze pielea din zonele locale.

reducerea celulitei dallas

Acești doi factori sunt cauzele principale ale diminuării și bulgării asociate cu celulita. Scăderea drenajului limfatic, modificările fluxului sanguin și creșterea în greutate pot avea toate efecte și asupra aspectului celulitei. Nu vă putem schimba tendințele genetice și tratamentul hormonal nu are nici un efect real asupra celulitei. Cu toate acestea, când putem afecta erupția de grăsime și stâlpii contractați, putem îmbunătăți aspectul celulitei. Cele mai multe tratamente care afectează erupțiile de grăsime și pilonii contractați îmbunătățesc de asemenea drenajul limfatic și fluxul sanguin.

Care este importanța pielii în vrac cu celulita?

Celulita este definită în mod tipic ca aspect de coajă de portocală sau aspect saltele de piele în zone precum coapsa superioară. Se caracterizează prin dărâmături și bulgări. Lamele au tendința de a fi rotunde sau ovale.

reducerea celulitei dallas

Nu toți pacienții care au celulită urmează acest model. Unii oameni au linii sau valuri de piele neregulată, fără vreo șmecherie adevărată. Acest lucru este mai frecvent pe partea din față și din spate a coapsei decât pe fese sau în altă parte. Acest tip de linie se referă la celulita liniară. Celulita liniară are adesea o componentă semnificativă a pielii. Prin urmare, dorim adesea să utilizăm tehnologia de strângere a pielii cu celulită liniară.

reducerea celulitei dallas

Înăsprirea pielii este adesea singurul tratament necesar la femeile cu celulită în mod predominant liniar. Aceste tratamente sunt îndreptate spre strângerea pielii și nu abordează stâlpii de umflături și de contractare a celulitei clasice.

Desigur, multe femei nu se încadrează perfect în nici o categorie. Aceste femei au domenii de dimensiuni clasice și alte zone de neregulă ondulată. Aceste femei răspund tratamentelor de strângere a celulitei și a tenului. Multe femei cu celulită combinată vor fi mulțumite fie cu tratamentul. Altele pot necesita ambele tipuri de tratament.

reducerea celulitei dallas

Celulita combinată - prezintă înghițituri și neregularități. Rezultatele pot varia.

Cum evaluați celulita mea?

Timp de mulți ani, celulita a fost evaluată utilizând un sistem de notare. Sistemul de notare raportează celulita în acest mod:

 1. CLASA 1: Nu este nici o celulita atunci când stați, totuși, atunci când prindeți pielea pe coapse, veti vedea aspectul de coaja de portocala sau saltele aspectul pielii. Acesta este, de asemenea, un grad dorit.
 2. CLASA 2: În timpul staționării, există o celulită vizibilă, dar nu este vizibilă atunci când minte.
 3. CLASA 3: Există o celulită vizibilă în timp ce stați în picioare și dați jos.

Acest sistem este destul de ușor de aplicat și de obținerea unor rezultate consecvente. Utilizăm această scală pentru a ajuta tratamentul și pentru a evalua rezultatele. În plus, evaluăm gradul de celulită clasică versus celulita liniară (vezi: Care este importanța pieii libere în celulită? De mai sus). De asemenea, ne uităm la locația celulitei, deoarece zonele diferite răspund la tratament în moduri diferite. Privind modelul și locația celulitei, ne ajută să determinăm care procedură în primul pas vă va oferi cele mai bune rezultate. Persoanele cu celulita clasica pe spatele coapsei si feselor incepe in mod normal cu SmoothShapes (vezi: Unde incep tratamentul celulitei?).

Persoanele cu celulită mai liniară sau pe partea din față a coapsei și genunchilor fac deseori mai bine începând cu Thermage (vezi: Unde încep tratamentul celulitei?). Persoanele cu celulită mixtă sau celulită în alte zone necesită cel mai adesea un plan foarte personal pentru a-și maximiza răspunsul la tratament. Personalul nostru de consultanță profesională a evaluat mii de pacienți cu celulită și vă poate ajuta în planificarea celui mai bun regim de tratament pentru dvs.

Unde încep tratamentul celulitei?

Evaluarea este esențială pentru a determina cel mai bun loc pentru a începe (vezi: Cum evaluați celulita mea de mai sus). Odată ce cunoaștem scala, modelul și locația celulitei dvs., vă putem recomanda un tratament în primul pas. De obicei, primul pas este unul dintre cele două tratamente, SmoothShapes sau Thermage. Vom oferi o scurtă descriere a celor două.

SmoothShapes

SmoothShapes este primul nostru instrument de alegere pentru celulita clasica (dimensiuni rotunde sau ovale) (vezi: Care este importanta pielii in vrac cu celulita? De mai sus) si cea mai mare celulita pe spatele coapsei sau feselor. SmoothShapes combină trei tehnologii diferite, un vacuum / masaj, o lumină specială la lungimea de undă de 650 nm și un laser cu lungimea de undă de 915 nm. Laserul încălzește grăsimea, făcând să vrea să părăsească celula de grăsime. Lumina de 650 nm face celulele "slabe", astfel încât mai multe grăsimi să părăsească celulele și să intre în spațiul dintre celule (spațiul interstițial). Grăsimea din spațiul interstițial este colectată de sistemele limfatice și venoase și transmisă ficatului pentru prelucrare. Vacuum / masaj ajută la promovarea eliminării limfatice și venoase a grăsimilor. Lucrand impreuna, acest sistem poate reduce grasimea care a izbucnit in derma, una dintre cele doua schimbari majore care provoaca celulita. (vezi: De ce am celulita? de mai sus). Sa demonstrat că laserul de 915 nm favorizează formarea colagenului. Căldura și masajul ajută de asemenea la eliberarea stâlpilor contractați și la promovarea colagenului nou, la celelalte schimbări majore ale pielii în celulită (vezi: De ce mai am celulita?). SmoothShapes se simte ca un masaj cald. Există un minim până la nici un disconfort și cunoscute reacții adverse semnificative sau perioade de nefuncționare. Studiile au arătat că SmoothShapes are ca rezultat îmbunătățirea aspectului celulitei la 85-94% dintre pacienți. Ameliorarea sa dovedit a fi de aproximativ 75% și să dureze cel puțin 6 luni. Majoritatea pacienților efectuează două tratamente de 15 minute pe săptămână timp de 4 săptămâni. Se pare că 2-4 săptămâni de tratamente ar trebui repetate la fiecare 6 luni pentru a păstra rezultatele. SmoothShapes este cea mai nouă adiție pentru inovații medicale pentru celulită. A fost aleasă pe baza studiilor științifice.

reducerea celulitei dallas

SmoothShapes înainte și după tratamentul numărul șapte. Rezultatele pot varia.

Thermage

Thermage este primul nostru instrument de alegere pentru celulita liniară (linii sau neregularități în relief) (vezi: Care este importanța pieii libere cu celulita? De mai sus) sau celulita pe partea din față a coapsei. Thermage folosește energie de radiofrecvență pentru încălzirea profundă a pielii. Acest lucru determină o strângere imediată și netezirea la peste jumătate dintre pacienți. Corpul reacționează, de asemenea, la Thermage, făcând un colagen nou care strânge și lămuri pielea. Studiile arată că aproximativ 96% dintre pacienți văd o îmbunătățire cu Thermage (faceți clic aici pentru a afla mai multe despre cum funcționează Thermage). Thermage este considerat pe scară largă ca fiind "standardul", pentru strângerea ne-chirurgicală a pielii. Acest lucru este valabil mai ales pe corp, incluzând coapsele, brațele și abdomenul. Innovations Medical este una dintre cele mai experimentate practici Thermage din țară. Am făcut peste 1.000 de cazuri Thermage. Cu această experiență, noi credem că celulita liniară răspunde mai bine la Thermage ca tratament inițial. Thermage funcționează, de asemenea, foarte bine pe partea din față a coapsei. Frecvent, este cea mai bună alegere pentru celulita pe partea din față a coapsei. Thermage este cea mai bună alegere pentru pielea de hârtie curată, adesea văzută pe partea din față a coapsei. În mod normal, nu credem că Thermage necesită tratamente de întreținere.

liniar-celulita

Thermage înainte și după 6 luni pe celulita liniară. Rezultatele pot varia.
Cu toate acestea, ar putea fi benefic să se ia în considerare tratamentul repetat în 1-3 ani pentru a se evita returnarea completă a celulitei.

Pacienții cu un model mixt de celulită sunt, de obicei, începu cu SmoothShapes. Mai târziu, dacă se dorește o îmbunătățire ulterioară, acestea pot face și Thermage. Utilizarea acestor două tehnologii după o analiză adecvată asigură o îmbunătățire a aspectului celulitei la majoritatea pacienților. Pentru cei care doresc chiar mai multe îmbunătățiri sau nu răspund bine, sistemul de analiză și tratare a celulitei (CATS) poate oferi mai multe răspunsuri (vezi mai jos).

Ce alte tratamente ar trebui să iau în considerare?

Unii pacienți pot dori îmbunătățirea ulterioară după ce au văzut un răspuns la tratamentul inițial cu SmoothShapes (consultați descrierea SmoothShapes de mai sus) sau Thermage (vezi descrierea tratamentului Thermage de mai sus). Aceasta este zona în care multe tratamente de celulită au eșuat, deoarece nu există tratament pentru fiecare pacient și mulți pacienți doresc îmbunătățire ulterioară, chiar și după ce au răspuns bun la primul lor tratament. Sistemul nostru de analiză și tratare a celulitei (CATS) ne permite să abordăm această problemă. Încă o dată, începem să analizăm modelul de celulită al pacientului, dar acum luăm în considerare și tratamentele pe care le-ați făcut în trecut. Experiența personalului nostru de consultanță este esențială în acest moment. O descriere detaliată a procesului de luare a deciziilor în acest moment este în afara acestui articol. Cu toate acestea, putem discuta principiile generale.

Următorul pas la pacienții cu celulită clasică (vezi: Cum evaluați celulita mea de mai sus) este, de obicei, o tehnologie cunoscută sub numele de Terapia cu valuri acustice (AWT). AWT este utilizat pe scară largă în Europa în acest scop. Innovations Medical a fost primul care a introdus AWT pentru celulita in Statele Unite. Iată cum funcționează AWT:

Terapia cu unde acustice

Terapia cu valuri acustice (AWT) este, de asemenea, cunoscută sub numele de Extracorporeal Shock Wave Therapy (ESWT). Tehnologia este cea mai cunoscută pentru ruperea pietrelor de rinichi. În această aplicație, ESWT folosește valuri de șoc puternic concentrate pentru a distruge pietrele la rinichi, astfel încât să poată trece cu ușurință. AWT utilizează valuri de șoc necorespunzătoare pentru a influența stâlpii contractați care cauzează diminuarea (vezi: De ce am celulita mai sus). Acest lucru face ca bastoanele sa se elibereze si ajuta la imbunatatirea pielii. De asemenea, organismul răspunde prin realizarea unui nou colagen care ajută la întărirea barierei la nivelul dermei inferioare și reduce erupția pe bază de grăsime (vezi: De ce mai am celulita?). Această combinație este eficientă în îmbunătățirea aspectului celulitei. Cel puțin trei studii au arătat că AWT este eficientă și nu are efecte secundare semnificative.

Următorul pas la pacienții cu celulită sau celulită liniară pe partea din față a coapsei (vezi: Cum evaluați celulita mea de mai sus) este de obicei un curs de SmoothShapes (vezi descrierea SmoothShapes de mai sus). Ulterior, pot beneficia de un curs de AWT (vezi descrierea AWT de mai sus) dacă se dorește o îmbunătățire suplimentară a aspectului celulitei.

Următorul pas cu celulita mixtă (vezi: Cum evaluați celulita mea de mai sus) variază într-o anumită măsură în funcție de modelul și locația celulitei. Unii pacienți vor face Thermage (a se vedea descrierea lui Thermage de mai sus) ca al doilea pas. Alții pot face AWT ca următorul pas. Acest lucru este cel mai bine hotărât între dvs. și consultantul dvs. În cele mai multe cazuri, vom dori să folosim toate aceste tehnologii (SmoothShapes, Thermage și Acoustic Wave Therapy) înainte de a trece la următoarele opțiuni de tratament pe Analiza și tratamentul celulitei.

Ce se întâmplă dacă toate celelalte nu reușesc?

La un număr mic de pacienți, aspectul celulită inacceptabil poate să apară încă după ce toate tratamentele neinvazive au eșuat. În plus, unii pacienți au dungi foarte adânci, depresiuni sau cicatrici care trebuie abordate cu proceduri minim invazive. Pentru aceste situații speciale, folosim două tehnologii diferite, SmartLipo și transferul / transferul de grăsime. Le vom descrie pe scurt:

SmartLipo

SmartLipo utilizează un laser special care se introduce sub piele printr-o mică incizie. Suprafața tratată este anesteziată mai întâi folosind o tehnică specială de anestezie locală numită anestezie tumeasă (faceți clic aici pentru a afla mai multe despre anestezia tumescentă). Laserul este apoi introdus chiar sub piele. Când este declanșat, laserul încălzește pielea și provoacă strângerea și netezirea pielii. Laserul poate, de asemenea, să perturbe și să distrugă celulele adipoase care au izbucnit prin piele (vezi: De ce am celulita de mai sus) ajutând la reducerea celulitei. În cele din urmă, laserul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a întrerupe stâlpii contractați (vezi: De ce am celulita? De mai sus) și eliberați crăpăturile. Utilizarea SmartLipo poate avea ca rezultat îmbunătățirea în unele dintre cele mai dure cazuri de celulită.

Transformarea / transferul grasimilor

Pentru spărturile foarte adânci, inclusiv cele cauzate de leziuni, deplasarea grăsimilor sau transferul de grăsime este adesea cea mai bună opțiune. În deplasarea grăsimilor, mutăm grăsimea dintr-o zonă înaltă într-o depresiune din apropiere. Deoarece grăsimea nu părăsește corpul și niciodată nu este separată de structura de susținere, aceasta este o tehnică extrem de eficientă pentru umplerea defectelor și netezirea suprafețelor localizate. Nu toate defectele au suficientă grăsime înconjurătoare sau suprafețe înalte pentru a permite deplasarea grăsimilor. În aceste zone, grăsimile pot fi luate dintr-o altă parte a corpului și transferate într-o dimensiune sau depresie. (faceți clic aici pentru a afla mai multe despre transferul de grăsime). În acest caz, grăsimea a fost separată de structura sa de susținere, astfel încât uneori nu supraviețuiește toată grăsimea. Transferul de grasime necesita ocazional doua si rareori chiar si trei proceduri pentru a umple unele defecte. Aceste două tehnici înrudite pot ajuta adesea să trateze dărâmături sau depresiuni severe atunci când toate celelalte tratamente au eșuat.

În unele cazuri rare, poate fi recomandată și liposucția. În majoritatea cazurilor, am rezervat tehnicile invazive, cum ar fi SmartLipo sau transferul de grăsime, după ce tratamentele neinvazive au eșuat. O excepție importantă de la această regulă este atunci când pacientul dorește să schimbe forma unei zone și să scape de celulită. În acest caz, liposucția cu SmartLipo poate fi prima alegere. Toate aceste opțiuni arată importanța efectuării unei analize corecte înainte de a alege un tratament pentru celulită.

rezumat

CATS (Analiza și tratamentul celulitei) a fost dezvoltat pentru a ajuta majoritatea femeilor să îmbunătățească aspectul celulitei lor. Celulita este o saltea asemănătoare saltelei sau o coajă portocalie a pielii multor femei și a câtorva bărbați. Este cel mai frecvent pe spatele coapselor și feselor, dar poate fi prezent pe partea din față a coapsei, abdomenului și brațelor. Celulita are multe cauze, inclusiv genetica, modificari hormonale si in greutate. Cele mai importante modificări ale pielii microscopice care au ca rezultat celulita sunt o erupție a grăsimii în derma inferioară și contracția stâlpilor microscopici care susțin grăsimea. Mai multe tratamente au studii științifice bune care susțin utilizarea lor. Cele incluse în sistemul CATS sunt:

 1. SmoothShapes (faceți clic pentru a afla despre SmoothShapes)
 2. Thermage (faceți clic pentru a afla despre Thermage)
 3. Terapie cu valuri acustice (AWT) (faceți clic pentru a afla despre AWT)
 4. SmartLipo (faceți clic pentru a afla despre SmartLipo)
 5. Deplasarea / transferul grasimilor (faceți clic pe pentru a afla despre deplasarea / transferul grăsimilor)

CATS începe cu o analiză atentă a celulitei efectuată de un consilier profesionist. Dr. Johnson este, de asemenea, disponibil atunci când este necesar.

Nu există un tratament pentru celulita pentru fiecare pacient și mulți pacienți necesită mai mult de un tratament. CATS este conceput pentru a vă oferi un ajutor personalizat pentru cea mai mare îmbunătățire a celulitei, cu cele mai mici cheltuieli de timp și bani.

4.2
Evaluare totală: 37
5
11
4
4
3
3
2
1
1
1