Explicarea Zone Diet - Impulsul CrossFit

Porții alimentare sănătoase

Cele mai serioase CrossFitters aderă fie la Dieta Paleo, la Dieta zonei, fie la un amestec al celor două. Christina și Jeff Barnett au elaborat câteva informații despre Zona Zonelor pentru a le face mai ușor pe cineva să înțeleagă, completând o diagramă completă a Zonelor și imagini de exemplu mese Zone. Deși recomandăm să vă concentrați mai întâi pe calitatea alimentelor prin cumpărăturile perimetrului magazinului alimentar, echilibrarea porțiilor și a consumului de carbohidrați / grăsimi cu Zona este un instrument incredibil de valoros atât pentru sportivii de elită care caută cea mai bună dietă CrossFit, pierdere în greutate. Pentru a-ți lua alimentația la nivelul următor, ai nevoie de echilibrul hormonal pe care îl oferă Dietul Zonei. Citiți mai departe pentru a afla mai multe și, după ce ați terminat, utilizați acest fișier PDF pentru a găsi blocul echivalent al celor mai obișnuite alimente. Este chiar colorat! Faptul că vă aflați la cina perfectă cu 4 blocuri nu ar putea fi mai ușoară. dieta încrucișată

Dieta provine din limba greacă și înseamnă "mod de viață". O dietă este un stil de viață - nu un set de reguli draconice pe care le urmați orbește. Zona Zone controlează expresia genelor și echilibrul hormonal pentru a vă oferi o viață mai lungă și mai bună la care aspirăm cu toții.


Dieta Zone este în primul rând preocupată de controlul hormonilor. Balanța hormonală afectează toate componentele importante ale wellness: compoziția corpului, utilizarea energiei, chimia sângelui și multe altele. Alimentele sunt droguri. Acest lucru poate părea șocant, dar gândiți-vă la definiția unui medicament. Loosely, ingestia de droguri provoaca schimbari fiziologice in corpul tau. Ingerarea alimentelor are același efect. Poate provoca schimbări pozitive sau negative în corpul dumneavoastră. Ați lua 17 capsule Tylenol pentru dureri de cap? Ați consuma medicament expirat și de calitate inferioară? Desigur că nu. Atunci de ce ar trebui să ne așteptăm la rezultate diferite atunci când ne hrănim corpul de 17 ori cu aportul alimentar necesar și cuprinde dieta noastră de gunoi prelucrat de calitate scăzută fără valoare nutritivă? Vedeți rezultatele acestui stil de viață în America de azi.

Dieta Zonei nu are legătură cu consumul de "carbohidrați cu conținut scăzut de carbohidrați" sau de "proteine ​​cu conținut ridicat de proteine" sau ceva similar. E o dietă echilibrată în

• Proteine ​​(se preferă carnea slabă, naturală)

• Carbohidrați (în principal fructe și legume cu conținut scăzut de glicemie)

• Grăsime (una dintre cele mai importante macronutrienți!)

Cu un echilibru corect între proteine, carbohidrați și grăsimi, puteți controla trei hormoni majori generați de dieta umană - insulina, glucagonul și eicosanoidele.

Insulina - Un hormon de stocare. Excesul de insulină vă face să vă îngrășați și să vă îngrășați. De asemenea, accelerează inflamația tăcută.

Glucagon - un hormon de mobilizare care îi spune corpului să elibereze carbohidrații stocați la o rată constantă, ceea ce duce la stabilizarea nivelului zahărului din sânge. Aceasta este cheia pentru o performanță mentală și fizică optimă.

Eicosanoide - Acestea sunt hormonii care controlează în final inflamația tăcută. Ele sunt, de asemenea, hormoni master, care orchestrează indirect o gamă largă de alte sisteme hormonale din corpul dumneavoastră.


Intră în zona Living Zone

O masă One Block constă dintr - o alegere din partea Lista de proteine ​​(roz), unul din lista de carbohidrați (albastru) și unul din lista de carbohidrați Lista de grăsimi (verde).

A Două Bloc masa conține 2 opțiuni din fiecare listă.

A Trei blocuri masa constă din 3 alegeri din fiecare listă ... și așa mai departe.

Puteți să amestecați și să potriviți blocurile așa cum doriți. Dacă nu vă simțiți foarte foame când vă treziți mai întâi, atunci o masă de 2 blocuri ar putea fi potrivită pentru dvs., poate cu un prânz și cină de 3 blocuri. Sau poate preferați să vă începeți ziua cu 3 blocuri și să aveți o cină sau un prânz mai ușoare.

Iată un meniu de probă dintr-o rutină posibilă (ori poate fi ajustată în jur de 30 de minute):

7:30 am 10:00 1:00 pm 3:30 pm 6:30 pm 9 pm/9:30 (culcare)

bkfst prânz gustare snack gustare cină

2 Bloc 1 Bloc 3 Bloc 1 Bloc 3 Bloc 1 Bloc = 11 total

10 la 11 blocuri de hrană echilibrată sunt potrivite pentru o femeie mică. Simțiți-vă liber să experimenteze cu numărul de blocuri zilnice și să le mutați în jur după cum doriți. Fiecare atlet este diferit. Graficul de mai jos vă va ajuta să determinați cerințele dvs. de bloc.

zona grafică

Nu trebuie să setați alarme. Ideea este să dezvolți obiceiul de a mânca la intervale regulate, astfel încât hormonii să fie echilibrați toată ziua. Mâncați într-o oră de trezire dimineața, nu mergeți mai mult de 4 ore fără a mânca ceva și mâncați o gustare înainte de a vă culca, pentru a avea un anumit consum de combustibil.

Cumpărarea unei scări digitale de hrană este o idee grozavă, deoarece face blocurile de măsurare rapid și ușor. Utilizați "tara" pentru a face chiar mai ușor, și nu va trebui să utilizați matematica la toate! Puneți placa pe scală și apăsați butonul tare. Acesta scade greutatea plăcii și face ca scala să fie citită la zero. Măsurați unul dintre elemente. Apăsați butonul tare și din nou vă va porni din nou la zero pentru următorul element. În cele din urmă, farfuria ta va fi plină cu toate alimentele tale, toate măsurate individual, dar toate pe o singură farfurie. Foarte usor!

După aproximativ o lună, veți putea să "ocoliți" mâncarea și nu va mai fi nevoie să măsurați cu exactitate ... cu excepția cazului în care aveți ceva nou pe care nu l-ați măsurat niciodată în blocuri.

Nu vă îngrijorați prea mult despre a fi exacți; acesta nu este un test de chimie! Nu veți mânca niciodată multe dintre elementele de pe listă, iar unele elemente pe care le doriți să le mâncați ar putea să nu fie pe listă, dar puteți afla cum să transformați totul în blocuri.

Un ultim lucru: Citiți eticheta pe produsele alimentare deja pregătite.

7 grame de proteină = 1 bloc. 14 grame = 2 blocuri. 21 grame = 3 blocuri.

9 grame de carbohidrați = 1 bloc. 18 grame = 2 blocuri. 27 grame = 3 blocuri.

1,5 grame de grăsime = 1 bloc. 3 grame = 2 blocuri. 4,5 grame = 3 blocuri.

De exemplu, dacă aveți un snack bar care spune:

8 grame de proteine

29 grame de carbohidrați

6 grame de grăsime


Ar trebui să numărați acest lucru ca un carbohidrat și să nu vă faceți griji cu privire la proteinele și grăsimile din snack bar. Trebuie să aveți grijă să nu micromanageți substanțele nutritive. Dacă numărați în mod incorect toate macronutrienții din acest snack bar (~ 1 bloc de proteine, ~ 3 blocuri de carbohidrați, ~ 4 blocuri de grăsimi), atunci veți sfârși prin hrănire și vă înnebuniți. În cazul acestui snack bar trebuie doar să numărați ca 3 blocuri de carbohidrați. Adăugați 3 blocuri de proteine ​​și grăsimi pentru o masă completă de 3 blocuri. Acest lucru necesită practică și poate fi uneori frustrant, dar rezultatele vor face efortul meritat!

Sper că te simți la fel de bun ca și mine, care trăiesc "în Zonă". Mai jos puteți vedea câteva exemple de mese prietenoase zonei, inclusiv o cină de 2, 3 și 4 blocuri care vor completa perfect dieta dvs. CrossFit!

2 mese bloc

 • 2 ouă și 2 legături de curcan

 • 2 roșii mici sau o tomată mare

 • 1 linguriță de unt de cashew (1000 mg de ulei de pește nu se numără)

3 mese bloc

 • Brânză de vaci de 6,7 oz

 • .5oz (1/8 ceasca) ovăz laminat, 3,7 oz (1 cană) căpșuni, & 2,4 oz afine

 • 9 migdale de cacao

4 cină cu zonă de blocare

 • 4 ouă, 2 legături de curcan, 1 oz brânză

 • 2 căni de căpșună și o jumătate de pătat de ovăz

 • 12 migdale de cacao

4 cină cu zonă de blocare

 • Carne de pui de 4,5 oz și brânză de 1 oz

 • 1 pita întregă de ovăz

 • 12 migdale de cacao

4 cină cu zonă de blocare

 • Brânză la grătar de 6 oz

 • 36 sparuri de sparanghel și 1 ciupercă de cești

 • 2 lingurițe de unt de cajou

În cele din urmă, cumpărarea de alimente naturale, paleo-prietenoase (cumpărați perimetrul magazinului alimentar) și pregătirea pentru săptămână este o modalitate foarte bună de a asigura succesul:

Depozitarea alimentelor sănătoase în frigider

O mare parte din aceste informații sunt derivate și parafrazate de pe site-ul Diet Zone aici.

dieta încrucișată

Imparte asta:

Asa:

Ca Se incarca...
4.2
Evaluare totală: 25
5
15
4
1
3
3
2
2
1
1