17 cele mai bune alimente pentru diete

3. Produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și lipide. Lapte, iaurt (solid, congelat și băuturi), brânză, smântână și brânză de smântână sunt disponibile în soiurile cu conținut scăzut de grăsimi care oferă atât substanțe nutritive sănătoase, cât și un gust excelent. Râsul de brânză ușoară de vaci are doar 35 de calorii pe peri individual împachetați, iar iaurtul Yoplait Fiber One fără grăsimi combină cerealele crocante cu iaurt pentru o creștere a fibrelor și doar 50-80 de calorii pe 4 oz. ceașcă.

Grăsimea fără jumătate și jumătate este un substitut adecvat pentru crema grea cu o fracțiune de calorii. Și brânza de smântână cu conținut scăzut de grăsimi și grăsimi și smântână pot fi umplute cu ușurință pentru omologii lor mai îngrășămiți, în special în rețete.

"Puteți alimenta calorii fără efort dacă utilizați produse cu conținut scăzut de grăsimi și mai ușoare și dacă produsul este amestecat cu alte ingrediente, nimeni nu va observa vreodată", spune Elaine Magee, MPH, RD și "Doctorul Rețetă" pentru WebMD și un blogger WebMD.

4. Rotisserie Chicken. Nu e de mirare că aproape fiecare magazin alimentar vinde pui de gheață. Puteți servi unul așa cum este, să-l tăiați să-l folosiți pentru tacos, feluri de mâncare sau bucate de carne sau să-l tăiați pentru o salată de intrare. Poți să ai chiar și o cină într-o seară, apoi dezamăgești și îngheți carnea rămasă pentru o masă rapidă mai târziu în săptămână.

5. Deserturi dietetice. Dulciurile cu calorii cu conținut scăzut de calorii și cu porție, înseamnă că deserturile pot face parte din orice regim de scădere în greutate. Diete care doresc inghetata iubesc Conuri de inghetata de Craciun (150 calorii), barurile de inghetata Edy (150 calorii) si Fudgsicles (100 de calorii)). Cookie-urile se pot bucura de placile de 100 de calorii Hershey, Teddy Grahams, crackers Graham, Fig Newtons, napolitane vanilie sau gingersnaps. Pe drum, încercați să mestecați pe o bucată de gumă fără zahăr sau să sugeți o bucată de bomboane tari pentru a vă satisface dintele dulce fără să vă sabotați dieta.

6. Mustarurile aromate și oțeturile adaugă sizzle la alimente, cu puține calorii. Încercați miere, tarhon, ghimbir, usturoi, wasabi sau muștar Dijon sau balsamico, vin, ierburi, cidru, fructe sau sticlă de sherry. Utilizați-le în locul uleiului, maionezei sau untului în rețete.

7. Pansamente pentru salată ușoară: Aproape jumătate din pansamentele de salate pe care le veți vedea pe rafturile băuturii dvs. sunt reduse în calorii și / sau grăsimi. Utilizați spritzers de salată Wish-Bone pentru a vă spăla ușor salatele sau încercați una din numeroasele pansamente de salată ușoare sau fără grăsimi. O altă opțiune este să-ți faci propriul pansament cu conținut scăzut de calorii, folosind mai mult oțet decât țiței, precum și puțină apă.

4.8
Evaluare totală: 28
5
10
4
5
3
3
2
3
1
0