Cum pierzi 40 de lire într-o lună?

Răspuns complet

Pierderea in greutate se intampla cand o persoana creaza un deficit caloric consumand mai putine calorii si consumand mai multa energie, afirma WebMD.

Pentru a pierde o jumătate de kilogram de grăsime, o persoană trebuie să ardă mai mult de 3.500 de calorii decât consumă într-o săptămână, însă este important să consumați cel puțin 1050 de calorii pe zi pentru a păstra masa musculară și funcția metabolică. Atunci când planificați o dietă cu pierdere în greutate, alegerea alimentelor potrivite este esențială pentru succes. Cel mai bine este să consumați alimente bogate în nutrienți, cum ar fi fructele, legumele, nucile, cerealele integrale și proteinele slabe, așa cum recomandă Nutrition.gov.

În plus față de consumul de alimente mai puțin, pierderea în greutate poate fi obținută prin creșterea nivelului de activitate pentru a arde mai multe calorii. Acest lucru poate fi realizat prin exerciții la sala de sport, mersul pe jos, ciclism sau orice activitate care face corpul în mișcare. Este posibil să utilizați un calculator bazat pe calculul ratei metabolice online pentru a determina cât de multe calorii sunt necesare pentru a susține greutatea actuală a unei persoane și apoi scădea de la acest număr pentru a stabili o țintă zilnică calorică, în conformitate cu About.com.

Aflați mai multe despre Nutriție și diete
4.6
Evaluare totală: 31
5
11
4
3
3
1
2
2
1
1