Extreme Pierdere în Greutate: Mitzi! | Heidi Powell

Două dependențe dureroase, o femeie incredibilă ... Povestea lui Mitzi este cu adevărat remarcabilă. Din momentul în care ne-am întâlnit, m-am îndrăgostit de tot ce era despre Mitzi: pofta ei pentru viață, hotărârea de a face o schimbare (în ea și în alții), abilitatea de a iubi necondiționat și poziția ei constantă. Ea este doar unul dintre acei oameni pe care doriți să îi păstrați cu dvs. toată ziua, de zi cu zi, și care are un mod de a face să vă simțiți ca totul va fi în regulă în viață.

Cea mai mare frică a lui Mitzi de a fi în emisiune îi permitea dependenței de a fi cunoscută de atâția oameni. Știa că are nevoie de ajutor pentru a-și schimba viața, dar a fost înspăimântată că judecata și critica casei ei ar depăși bucuria de a-și transforma corpul. Îmi amintesc viu în ziua în care se împotrivea să mă lase acasă. Îmi amintesc frica în ochii ei când am deschis ușa din față. Îmi amintesc, de asemenea, că o iubesc mai mult odată ce ușa sa deschis și am văzut ceea ce ea numise "acasă" de atâția ani. Inima mea a facut cu adevarat rau pentru aceasta femeie frumoasa (si plang in timp ce scriu asta, doar amintindu-mi momentul). Cineva atât de bun, dăruitor, plin de iubire, călduroasă și îngrijitor al tuturor celorlalți NU merită să trebuiască să chemi acasă! Mitzi a meritat mult mai mult și am știut că pur și simplu avea nevoie de ajutor să iasă de sub bunurile pe care le-a permis să o controleze de atâția ani. Mitzi avea nevoie de ajutor pentru a renunța la toate și pentru a-și controla viața.

În mod evident, a făcut o treabă incredibilă. În mod evident, ea a luat toate măsurile necesare pentru a-și curăța casa și viața. În mod evident, Mitzi este astăzi o femeie foarte diferită. În mod evident, îmi place această femeie extraordinar! Judecând după feedbackul pe social media, se pare că nu sunt singurul care îl iubește pe Mitzi;).

Ați avut noroc astăzi ... pentru că am o mică distracție pe care am împușcat-o cu Mitzi chiar după finalul ei (de mai jos). Stați înapoi, relaxați-vă și bucurați-vă ...

Pentru a vedea mai multe Extreme Pierdere în Greutate videoclipuri în spatele scenei și toate lucrurile pe care Powell le-ai abonat la canalul YouTube aici.

xoxo,

Heidi

Puteți găsi pe site-ul Mitzi pe site-urile de socializare de aici:

4.3
Evaluare totală: 31
5
12
4
1
3
1
2
2
1
0