20 Rețete slabe sub 200 de calorii

Acțiuni 60K

Vânătoare pentru mâncăruri cu conținut scăzut de calorii care nu au gust cum ar fi cartonul? Rețetele cu conținut scăzut de calorii reprezintă o parte esențială a reducerii greutății și a menținerii acesteia cu succes. Vestea bună este că ei pot gusta delicios în timp ce vă ajută să vărsați centimetri și kilograme. În această săptămână, adăugați câteva din aceste 20 de rețete subtiri sub 200 de calorii la planul de meniu.

CELE MAI NOI VIDEO

Împărtășim rețete delicioase cu conținut scăzut de calorii pentru a vă acoperi micul dejun, prânzul, cina și chiar și desertul. Amintiți-vă că multe dintre ideile noastre de masă de cină, în special mâncărurile lente de gătit, fac prânzuri fantastice rămase. Împachetați pur și simplu o singură porție într-un recipient de curățat în timpul curățării mesei, astfel încât să vă pregătiți să mergeți în dimineața următoare când este timpul să plecați la serviciu. Asigurați-vă că verificați și 32 gustări cu consum redus de calorii.

Nu putem spune suficient: dimensiunile porțiunilor sunt critice. Retetele noastre se concentrează pe alimentele curate, care hrănesc corpul, dar calorii suplimentare - chiar și atunci când vin cu alegeri alimentare sănătoase - se adaugă. Pierdeți greutatea sau mențineți o greutate sănătoasă verificând dimensiunea porției pentru fiecare rețetă pentru a vă asigura că nu consumați din greșeală calorii suplimentare. Încercați Challenge Plate 30 de zile pentru a porni controlul porții sănătoase.

Mic dejun Rețete

1. Omeletă vegetală cu răcoritoare lentă

Nu contează dacă serviți acest mic dejun ca mic dejun sau dacă tratați familia la o seară de mic dejun pentru cină, acest omlet oferă gust, nutriție și doar 167 de calorii pe porție.

2. Cupe individuale pentru ouă și spanac

Această rețetă delicioasă de mic dejun oferă 11 grame de proteine ​​și 84 de calorii în fiecare porție perfect porționată.

3. Skinny Nutella & Banana sandwich toastă franceză

După ce ați gustat acest mic dejun, ar putea fi greu să credeți această rețetă, folosind versiunea noastră skinnizată a celebrului răspândit decadent, are mai puțin de 160 de calorii în fiecare sandwich.

4. Prăjitură de paine avocado

Cu 140 de calorii pe porție, rețetele cu conținut scăzut de calorii, precum acest fel de mâncare, oferă grăsimi sănătoase, fibre și antioxidanți, pentru a vă face ziua liberă într-un început minunat.

Prânz și cină

5. Supa de pui Fiesta Slow Cooker

Cu o proteină slabă și o cantitate mare de legume, rețetele cu conținut scăzut de calorii, ca aceasta, vă vor face să vă simțiți bine despre ceea ce puneți pe masă - are 192 de calorii pe porție.

6. Squash și Kale Gratin Kale

Această caserolă pe bază de plante nu este numai ușor de făcut, dar se aude la doar 104 de calorii pe porție. Aceasta este o rețetă minunată pentru planul de masă deoarece puteți face un lot mare de alimente și o puteți mânca toată săptămâna!

7. Bucătărie lentă și supă de fasole

Această rețetă sănătoasă de supă oferă o aromă consistentă și doar 183 de calorii pe porție.

8. Skinny Burrito într-un Jar


Pranzul nostru simplu sau cina ușoară se reunește în mai puțin de 5 minute și oferă 191 de calorii în fiecare porție.

9. Toast de fasole albă

Acest prăjit delicios face un prânz perfect rapid și ușor. La doar 140 de calorii pe porție, nu veți rupe banca de calorii, dar totuși vă veți bucura de bunătatea cremoasă a avocado.

10. Salată de pui caldă peste aruhula cu pansament cremă

Îmi place cum această rețetă de salate de pui se simte ca o masă în loc să fie doar o farfurie laterală. Aromele vin împreună pentru a fi într-adevăr reconfortante. De fapt, este atât de gustos încât nu veți crede că ambalajele conțin numai 167 de calorii!

Pagina 1NEXT

4.4
Evaluare totală: 23
5
13
4
3
3
1
2
3
1
0