Gucci Eye Amaretto 020 Revizuire Shadow Duo Culoare Magică

Salutare tuturor,

În timp ce făceau niște cumpărături on-line de machiaj, mi-a dat seama că nu am încercat niciodată machiaj de la brandul Gucci și că au fost atât de drăguți în fotografiile online, încât nu am putut rezista. Pe un capriciu, m-am hotarat sa-mi iau cateva duo-uri de fard de obraz. Această revizuire va fi pe Gucci Magnetic Color Shadow Duo la umbra "Amaretto".
Gucci Eye Amaretto Culoare magnetică Shadow Duo

Descrierea produsului:
Experimentat, Magnetic Color Shadow Duo îmbină culori vibrante cu texturi generoase. O pereche cu atenție echilibrată, fiecare duo pentru fard de ochi este saturată cu pigment, în timp ce particulele de pulbere sunt pre-tratate și pregătite pentru un impact de culoare înaltă. Testat dermatologic.
Numele umbrei

Preț:
$49
Componente duo pentru eșarfă de duș

Experiența mea cu Gucci Eye Amaretto 020 Culoare magnetică Shadow Duo:

Ambalaj: Sunt foarte impresionat de cât de sofisticat și frumos este ambalajul. Acesta vine într-un carcasă neagră lucioasă, compactă, cu logo-ul de aur dublu G și o husă de catifea neagră. Închiderea magnetică a compactului se adaugă la întregul apel de lux.
Gucci pentru ochi

De asemenea, este dotat cu două vârfuri de burete aplicatoare și o perie plană. Părul este foarte moale și nu este zgâriat, dar din moment ce prefer să folosesc propria mea pensulă, nu reușesc să ajung pentru ele, dar este bine să ai parte de mână.
Aplicatoare de fard de obraz

Textura: textura acestor umbre este destul de medie. Nimic despre ei nu ma prins spunând "wow". Ele sunt netede, moi la atingere și nu sunt vaporoase sau pulbere. Dar ele nu sunt cele mai cremoase, ultra-pigmentate și mai ușor de amestecat cu fardul de ochi pe care l-am folosit. (Da, mă uit la tine Viseart!). Am rămas destul de copleșit de asta.
Umbrele lui Gucci

Pigmentare și amestecare: Pigmentarea este bună, dar aceste umbre funcționează cel mai bine pe un grund. Culorile arată până la cel mai bun potențial atunci când au ceva de aderat, în caz contrar culorile arată destul de plane și neclar pe capace. De asemenea, amestecul nu este atât de bun. Culoarea mai închisă nu se amestecă la fel de ușor. Se pare neuniform și neuniform și pierde intensitatea pigmentării cu cât amesteci mai mult.

Nuanțe: Acest duo are o nuanță de aur de trandafir, de culoare roz, de culoare verde, pe care mi-o plac. Acesta oferă un pop destul de bine atunci când este aplicat peste tot capacul. Are un luciu subtil frumos, care arată elegant și sofisticat și perfect pentru uzura în timpul zilei sau în timpul nopții. Aceasta face, de asemenea, pentru un super frumos interior colț al lumina.
Swatch pe mâini

Celălalt umbră este o nuanță de culoare brună, care are un finisaj satinat, cu o mulțime de micro-strălucire roz și auriu. Când este aplicat pe capac, se pare că este mai degrabă mat, ușor de satinat, dar scânteile sunt în cea mai mare parte amestecate.
Swatch pe degete

Aceste umbre nu creează o tonă de cădere, ceea ce este bun. Nuanțele sunt destul de simple, pot fi folosite singure sau pot fi asociate cu alte culori din colecția dvs.

Starea de Putere: puterea de ședere este destul de medie, nimic de raves despre. Deoarece aș purta doar acest lucru peste un grund, depinde în mare măsură de calitatea grundului pe care îl folosesc. Chiar și cu un grund, am observat încrețire și fading în jurul valorii de 6 ore în uzură.

În ansamblu, în afară de ambalajul super frumos, acest produs nu a oferit mult pentru a fi impresionat. Și pentru prețul de aproape 50 de dolari pentru două nuanțe, mă simt mai bine să investim în palete mult mai bune, care oferă o calitate mai bună și poate un număr mai mare de nuanțe (pentru recomandare, aș putea enumera o pagină în valoare de produse, uita-te în Kat Von D, și Natasha Denona palete care oferă o calitate superbă, dar se încadrează în același interval de preț). Aș spune că puteți să dați acest lucru o săriți.

În EOTD, un ochi simplu cu umbra piersicului de pe tot capacul și maro în creion. Am adăugat, de asemenea, niște eyeliner violet pe linia de plutire pentru un pop de culoare.
Fond de ochi de aur

Pro Gucci pentru ochi Amaretto 020 Culoare magnetică Shadow Duo:

  • Un ambalaj frumos, pur și simplu îl iubesc.
  • Închidere magnetică.
  • Umbre uimitoare de bază, zilnice de zi cu zi.
  • Umbre umede, moi.
  • Nu se simte vaporoasă sau pietroasă.
  • Pigmentare bună, dar nu trebuie să se acumuleze și cel mai bine dacă este folosit pe un grund.
  • Puțin, fără niciun efect.

Consul de Gucci Eye Amaretto 020 Culoare magnetică Shadow Duo:

  • Super scumpe pentru doar două umbre care sunt de calitate medie.
  • Umbra mai întunecată este dificil de amestecat și uneori este neuniformă și neuniformă.
  • Nu pare să merite banii.

IMBB Rating:
3/5

Gucci Impact Longwear Eye Creion Iconic Ottanio, Iconic Negru
Gucci Iconic Black Putere pentru lichide pentru creion
Machiajul Gucci: o introducere, fotografii, cuantice
Gucci Elegant creion pentru buze 040 Imperial Red
Femei Magneteyes Kajal
Lancome Magnetic Teal Color Design Infinit 24H Creion fără lumină Ochi ShadowKleanColor Culoare Playlist Shadow Quad - Trance
Maybelline Sapphire albastru Culoare senzațională Diamond Shadow ochi
Se confruntă cu Canada Glam On Eye Shadow Duo - Ametist
Machiaj elegant Molten Metal 715 Steel și Ash Fard de Ochi Duo
Prea Faced Eyeshdow Duo în Full Frontal

4.2
Evaluare totală: 37
5
10
4
5
3
1
2
3
1
1