24 locuri uimitoare de mâncat și de băut în New York City

Orașul din New York a aprins frumos noapteaÎmi place să locuiesc aici. New York City este un microcosmos al lumii, unde vă puteți împiedica patru magazine diferite de alimente etnice chiar lângă unul altuia și oameni care vorbesc alte zeci de limbi pe aceeași stradă. Simt că mă pot refugia în alte zone ale lumii fără a părăsi orașul.

Locuiesc în New York din ianuarie, și cu cât sunt mai mult aici, cu atât mă mai îndrăgostesc de New York. M-am recâștigat cu locurile pe care le-am iubit când am locuit aici în 2010, precum și am descoperit niște locuri uimitoare.

Este ușor să vă prindeți în Times Square, în Central Park și în toate restaurantele cu bucătărie celebră. Este ușor să vă pierdeți în mii de opțiuni de mâncare și băutură din oraș. Astăzi, vreau să împărtășesc câteva locuri cunoscute și nu atât de cunoscute pentru a mânca și a bea în Big Apple. Aici mă îndrept și mă bucur când nu sunt pe drum.

Restaurante

Afișează delicioasele pești pe ecran, gata pentru a fi ales și pregătit pentru cină

Bucătărie caldă (104 a II-a Ave & 251 E 53rd St) - Delicioase și focoase Szechuan alimente la un preț avantajos. Încercați tripsul (este mai bine decât am crezut că ar fi)! Fi avertizat, totuși: mâncarea de aici este într-adevăr picantă! Din moment ce sunt un băiat când vine vorba de mâncare picantă, stomacul meu încă suferea a doua zi.

Yuba (105 E 9th St) - locul meu preferat sushi în oraș, acest restaurant mic este ușor de pierdut. Am vizitat aici prea des - de multe ori mi-au dat tortul în ziua mea de naștere și m-au sunat când au oferte speciale. Nu ratați uni sau ton.

Sao Mai (203 1st Ave) - un mare loc vietnamez situat în apropierea apartamentului meu, acest loc servește pho care roci lumea mea. Porțiunile sunt uriașe aici și, potrivit prietenului meu Jodi, care este expert în toate hrana vietnameză, acest loc este autentic.

S'MAC (345 E 12th St) - Un magazin de mac-și-brânză care preia farfuria tradițională și o face și mai bună. Este o bunătate cerească, brună. 4-brânză și Cheeseburger sunt cele două favorite. Faptul că acest loc se află în jurul blocului din casa mea a devenit o problemă, totuși - mănânc acolo prea des și poate că am o burtă S'MAC!

Bare Burger (153 a 8-a Ave) - Acasă de cele mai bune burgeri gourmet din oraș. Ei folosesc ingrediente naturale și organice, iar numărul de toppinguri pe care le puteți pune pe burger este uimitor. Nu numai că servesc burgeri mari, dar au salate, părți și sandvișuri organice și sănătoase. Puteți obține carne de vită, pui, bizon, struț, elk sau un burger de legume. Favoritul meu este șunca de țară, pentru că ce este un burger fără slănină?

Shake Shack (Madison Ave & E.23rd St) - O instituție din New York, cu multiple locații în jurul orașului, Shake Shack este o must-visit, cu burgeri delicioase, cartofi prăjiți și, bineînțeles, lapte de grajd. Locația inițială din Madison Square Park are de obicei o linie lungă, așa că fii pregătit să aștepți (deși poți să te uiți la Shake Cam pe site-ul lor pentru a vedea).

Wonder Siam (792 9th Ave) - Locuiesc în Thailanda m-au ruinat pentru mâncare thailandeză. Nu este niciodată la fel de bună în afara țării ca și când eram acolo. (Vreau să spun că dacă cineva îmi poate spune unde pot găsi supă de tăiței de porc, dă-mi voie să știu, pentru că voi fi în avionul de acolo.) Dar Wondee este cel mai apropiat lucru pe care l-am găsit pentru hrana autentică thailandeză nici o surpriză am aflat despre asta de la un anumit Thais local).

Masala Times (194 Bleecker St) - M-am abătut recent la acest loc lângă campusul NYU. Servind de mâncare stradală stil Bombay, acest loc servește câteva mese indiene foarte bune. Nu am putut să-mi ajung destul. Plăcile se pot schimba, iar tu poți obține orez și pâine. Încercați Fish Tikka - este delicios.

Vanatoarea lui Vanessa (220 E 14th St) - Am dat peste acest loc în East Village în timp ce mers pe jos acasă într-o zi; abia după aceea am aflat că este destul de faimos. După ce mănâncă găluștele, este ușor de văzut de ce. Au fost delicioase - găluștele de porc aveau o aromă intensă pentru ei. Și la 10 pentru $ 2, prețul este corect.

SriPraPhai Thai Restaurant (64-13 39th Ave) - Cel mai bun restaurant thailandez din New York. Ca pe cineva care a trăit în Thailanda, am standarde foarte înalte și acest lucru le depășește pe toate. Dacă mănânci doar la un loc thailandez, fă-l aici.

Bucatele de prosperitate (46 Eldridge St) - Situat în Chinatown, acesta este un alt loc minunat de găluște. Găluțele de porc vin prajite sau aburite și există un parc din apropiere unde puteți sta dacă acest loc mic este plin. Și dacă vrei mai mult pentru mai târziu? Puteți cumpăra 50 de găluște înghețate pentru 8 dolari!

John's pe Bleecker (278 Bleecker St) - Pizza din New York este o instituție și recunosc că nu sunt guru de pizza. Pentru mine, este fie rău, bun, fie foarte bun. Nu pot să fac acele distincții de pizza frumoase cum ar fi niște oameni din New York. Îl calific pe John drept la fel de bun. Pizza în stil subțire vine în porții mari, suficient de mari pentru a servi trei. Serviciul este rapid, dar se așteaptă să aștepți o masă la cină.

Piața Chelsea (al șaptelea al șaptelea) - piața Chelsea este mai mult o colecție de locuri de mâncare decât un singur restaurant. Este extrem de popular și un loc minunat pentru a intra în momentul în care aveți nevoie de alimente, o masă sau gustări. Veți găsi aici mâncăruri thailandeze bune, iar pâinea lui Amy are o pâine uimitoare. Locul Lobster are sushi decent (și o homar mare), dar îmi place cu adevărat gustul lor. Dacă doriți o masă cu alimente locale și organice, încercați masa verde.

Smorgasbord (90 Kent Ave) - Smorgasburg este o piață de produse alimentare în aer liber, care are loc în fiecare weekend începând cu luna mai până la sfârșitul lunii noiembrie.Există două locații: sâmbătă la East River State Park și duminică pe malul DUMBO. Aproape 100 de furnizori servesc mâncare și băuturi, iar într-o zi caldă în timpul verii, veți găsi locul plin de localnici.

Rosemary's (18 Greenwich Ave) - Acest restaurant italian de la West Village se mândrește cu o fermă pe acoperiș, cu produse proaspete și plante care se îndreaptă direct în mâncarea pe care o consumați. Pastele lor de mana sunt un must-eat si au o selectie buna Rosé. Este una dintre cele mai bune locații de brunch de weekend din oraș. Vino mai devreme pentru că se umple foarte repede, mai ales în ziua frumoasă.

Baruri / Saloanele

Cutii de oțet și oțet pe un bar lângă o lumânare din New York
Sake Bar Decibel (240 E 9th St) - Acest bar de sake într-un subsol servește sute de diferite tipuri de sake (și unele aperitive japoneze de bază). Este mic, confortabil și puțin prea cald, dar știi că clientela mare japoneză înseamnă că e bine. Unele dintre cele mai bune motive pe care le-am avut au fost servite aici.

Sala din spate (102 Norfolk Street) - Situată pe o alee și literalmente printr-o intrare din spate, acest bar în stil de interzicere oferă băuturi servite în ceașcuri (au fost folosite în anii '20 pentru a înșela polițiștii - bibliotecă în stil cameră. Este un loc popular în noaptea târziu.

Death & Company (433 E St 6) - Cocktail barul meu preferat din oraș, acest bar în stil de interzicere este pentru iubitorii de cocktailuri grave. Ei fac cele mai bune martini pe care i-am avut vreodata - asa de neteda, ca apa de baut. Dacă sunteți în căutarea unor cocktail-uri de înaltă calitate, nu aveți alt loc de vizitat. Este foarte aglomerat aici, și așteptarea pentru a intra poate fi de până la o oră, dar din fericire, există baruri din apropiere pentru a sta pe când așteptați.

Rye House (11 West 17th St) - Un bar de cocktail-uri preferat în oraș, acest bar este accesibil, un loc popular după locul de muncă, are un meniu decent de mâncare (încercați murăturile prajite) și face unele dintre cele mai bune băuturi din orașul. Chiar mai bine este lista lor gigantică de whisky, cu sute de whisky din întreaga lume. Dacă îți plac spiritele, vino aici.

Triona este pe locul al treilea (192 3rd Ave) - un bar de sport cu specialități de băutură bună și săgeți. Este un loc minunat, unde puteți merge cu prietenii pentru băuturi după serviciu. Ferește-te de nopțile jocului, pe măsură ce locul devine împachetat, deși odată ce jocul se termină, oamenii pleacă destul de repede (și tu iei totul pentru tine).

Pasul al treisprezecelea (149 al 2-lea bulevard) - Acesta este barul tău de colegiu tipic, cu bere de dolar în noaptea de marți. Dacă doriți să vă îmbătați de bere ieftină, acesta este locul potrivit pentru a face acest lucru. Berile de bere sunt o raritate aici în New York, și în timp ce nu am dorința de a petrece împreună cu copiii care folosesc coduri false, mă voi opri pentru niște băuturi ieftine pe drum spre alt bar.

Panoul de prăjit (207 a 12-a Ave) - o barcă veche pe râul Hudson, acest bar este o bază de lucru după ceasul fericit al muncitorilor din New York, mai ales în timpul verii, când barca umblă cu localnicii care vin pentru băuturi, și socializarea - toate motivele pentru care acesta este unul din locurile mele preferate și în vară.

Standard Biergarten (848 Washington St) - Destinată, celebritate și nu ca orice veți găsi vreodată în Germania, grădina de bere Standard este încă un loc minunat pentru băuturi. Tabelele de picnic vă permit să discutați cu prietenii sau să faceți altele noi, să aveți mese de ping-pong, iar mediul casual, după lucru, face un loc minunat de a vă petrece împreună cu prietenii.

Muzee

În cele din urmă, în afară de mâncare și băutură, aici sunt două muzee care nu primesc suficientă dragoste:

Sala Federală (26 de Zid) - acest Memorial Național a servit ca Primăria NYC și Casa Vamală a Statelor Unite, precum și site-ul primului Congres al Statelor Unite și inaugurarea prezidențială a lui George Washington. Vizitatorii sunt bineveniți în timpul săptămânii, gratuit.

Muzeul de înălțime inferior din East Side (103 Orchard St) - Vizitați să vă scufundați în experiența imigranților și să aflați cum au trăit valurile oamenilor la începutul secolului al XX-lea. Sunt necesare rezervări anticipate pentru tururi.

New York este plin de milioane de locuri diferite pentru a mânca, a bea și a explora. Acest post doar zgârie suprafața (deci vă așteptați la o urmărire în viitor), dar veți începe să descoperiți unele comori pe care nu le puteți găsi și în locuri locale pe care nu le veți găsi într-un ghid.

Obțineți ghidul bugetar în profunzime la New York City!

Pentru informații mai detaliate și sfaturi despre NYC, consultați ghidul de 100 de pagini scris pentru călătorii bugetari ca tine! Ea taie puful găsit în alte ghiduri și ajunge direct la informațiile practice pe care trebuie să le călătorești și economisiți bani în orașul care niciodată nu doarme. Veți găsi itinerarii sugerate, bugete, modalități de a economisi bani, pe și în afara drumului bătut, pentru a vedea și a face, restaurante non-turistice, piețe și baruri și multe altele! Faceți clic aici pentru a afla mai multe și pentru a începe.

4.2
Evaluare totală: 29
5
15
4
5
3
3
2
3
1
0