Pierde până la o piatră într-o lună, fără a face dieta accidentală

Doriți să arătați grozav pentru vară, dar nu puteți suporta gândul unei alte diete? Aruncați o privire la sfaturile de top pentru o pierdere rapidă, sănătoasă, fără greutăți a lui Rachael Anne Hill.

Luați jongleri

Nu, nu mingea care aruncă soiul - vorbesc în schimb despre jonglarea produselor alimentare. Juggliind ingredientele meselor preferate prin reducerea ușoară a conținutului de carbohidrați și creșterea cantității de fructe și legume poate fi o metodă foarte eficientă de tăiere a caloriilor și de control al zahărului din sânge, în timp ce dublarea aportului de nutrienți în afacere.

De exemplu, o bolognază de spaghete, făcută în modul obișnuit de prăjire a brioșelor și a cepei, adăugând un sos de roșii și servind pe o farfurie de spaghete, se ridică la aproximativ 600 de calorii.

Dacă totuși jonglați ingredientele cu 50% mai puțină carne și spaghete și adăugați mai multe legume sub formă de mazăre, porumb dulce, roșii conservate, ciuperci și morcov răzuit (care se dizolvă în procesul de gătit pentru a da sosului de roșii un fabulos , textura netedă, bogată și catifelată) nu veți crea doar o masă mult mai gustoasă, mai sănătoasă și mai plină, veți reduce la jumătate cantitatea de calorii la aproximativ 300 pe fiecare porție.

Aplicați acest proces la toate mesele dvs. preferate și urmăriți-vă talie scurtă departe.

[Vezi de asemenea: Patru antrenamente pentru a viza spoturile cu probleme ale corpului]

Calcați fără băuturi
Caloriile din băuturi se pot stivui, așa că pentru această lună, în loc să se prăjească laturile, sucurile, sucurile, vinul și berile pentru apă, ceaiuri pe bază de plante sau verzi. Nu veți salva doar peste 500 de calorii pe zi, veți găsi că deveniți și mai hidratate, ceea ce reprezintă un real bonus, deoarece cercetările arată că și nivelurile ușoare de deshidratare pot determina creierul să confunde setea cu foamea și să crească substanțial probabilitatea de a depăși mănâncă.

Îndrăzniți carbohidrații
Alimentele pe bază de carbohidrați sunt esențiale pentru energie, dar nu toți carbohidrații sunt egali. Carbohidrații rafinați, cum ar fi prăjiturile, biscuiții, cele mai multe pâine, pastele și cerealele, au adesea lipsuri de substanțe nutritive și pot trimite zahăruri din sânge care se rostogolesc, ceea ce duce la creșterea apetitului, poftei și letargiei, astfel încât acestea să fie evitate, ori de câte ori este posibil. În schimb, concentrați-vă pe mai multe alternative nerafinate, mai mici ale GI, dar păstrați în continuare dimensiunile porțiilor mici.

De exemplu, pâine albă de swap pentru pământ de secară sau piatră, soiuri de masă integrală. Treceți de la paste simple la masă integrală, orez alb la orez brun și adăugați mai multe fasole, puls și ovăz la mese și gustări. Încărcați-vă mesele și gustările cu fructe sau legume suplimentare ori de câte ori este posibil, deoarece acestea conțin, de asemenea, carbohidrați, dar digerați într-un ritm mai lent, ajutând la prevenirea zahărului din sânge de la spiking.

[Util: poți să vezi opțiunea mai sănătoasă?]

Mișcare!
Exercitarea nu este doar cheia pentru a obține greutatea, studiile arată că, de asemenea, sporește foarte mult șansele de a rămâne off. Activitățile aerobice, cum ar fi mersul pe jos, alergatul, dansul, ciclismul, săriturile, patinajul și înotul, vă cresc rata metabolică și ard calorii. Scopul de a face cel puțin 30 de minute pe zi și întotdeauna să ia cinci minute înainte și după exerciții pentru a se încălzi și se răcească bine. Lucrați la un nivel în care respirați foarte mult, dar ați putea încă să purtați o conversație dacă este necesar.

Dacă sunteți un exercițiu încrezător, încercați să adăugați în scurt timp întreruperi de 30 până la 60 de exerciții de intensitate mai mare la fiecare 4-5 minute. De exemplu, atunci când jogging-ul, mersul pe jos, ciclismul sau înotul crește ritmul dvs. pentru 30-60 de secunde sau, dacă faceți exerciții pe o mașină cardio vasculară, măriți viteza sau rezistența la care lucrați. Aceasta se numește antrenament interval și poate ajuta la arderea a până la 30% mai multe calorii pe sesiune.

Impuneți o încetare a calității
Săriți micul dejun și mănâncă puțin prânz sau nu vă pot lăsa să vă simțiți obosiți și letargici pe tot parcursul zilei. Apoi, atunci când cina se învârte în jurul tău, este mult mai probabil să exagerezi. În schimb, aveți un mic dejun bun, urmat de un prânz substanțial și o masă ușoară de seară. Dacă simțiți nevoia, adăugați o mică gustare la mijlocul dimineții și după-amiaza, cum ar fi o bucată de fructe, un iaurt cu conținut scăzut de grăsimi sau o mână mică de nuci și semințe amestecate sau fructe uscate.

Măriți-vă serviciul pentru cină
Pentru a evita senzația de foame sau lipsită, încercați să mâncați o plăcuță mai mică. Cercetătorii de la Universitatea Cornell au descoperit că într-adevăr nu funcționează! Au luat un grup de 85 de experți în nutriție - o populație cu o educație extinsă despre obiceiurile alimentare sănătoase și le-a dat fie un 34 oz. sau 17 oz. castron.

Ei au fost apoi invitați să se servească dintr-o selecție de diferite înghețate. Interesant, experții în nutriție cărora le-au fost date mai multe boluri au servit-o mai multă înghețată cu 31%, rezultând un aport caloric mediu de 225 de calorii comparativ cu cele 144 de calorii consumate de cei cu boluri mai mici. Acest lucru arată numai faptul că, deoarece consumăm în mod automat aproximativ 92% din alimentele pe care le punem pe farfurie, trecerea la unul mai mic și comandarea porțiunilor de dimensiuni mici sau mici în restaurante este într-adevăr o modalitate extrem de eficientă de a ne păcăli mânca mai puțin fără senzație de lipsă.

Fii agitat cu grăsimi
Evitați toate alimentele bogate în grăsimi, cum ar fi smântână, ciocolată, scoarțe, chipsuri, chipsuri, budinci, prăjituri, biscuiți și brânză. Cu toate acestea, nu încercați să tăiați complet grăsimile, deoarece cele mai potrivite tipuri de grăsimi, cum ar fi cele găsite în pește uleios, cantități mici de ulei de măsline, floarea soarelui sau de semințe de in, avocado, nuci și semințe și lactate cu conținut redus de grăsimi conțin acizi grași esențiali - pentru un sistem imunitar puternic și pentru sănătate. Studiile arată că pot contribui, de asemenea, la reducerea poftei de mâncare și prevenirea consumului de alimente.

Trimiteți-ne @YLifestyleUK

Cele șase secrete ale celor mai de succes slimmers

Trei alimente toate femeile ar trebui să mănânce

Șase întrebări despre pierderile de grăsimi pe care trebuie să le cunoașteți răspunsurile

4.1
Evaluare totală: 28
5
13
4
5
3
1
2
2
1
1