Cel mai bun plan de antrenament pentru pierderea in greutate a femeilor rapide

Excesul de greutate corporală este dăunător pentru toată lumea, indiferent de sex. Trebuie să fii conștient de a menține greutatea corporală corectă la fiecare vârstă. Toate măsurile necesare pentru a menține greutatea corporală sub control. Greutatea excesivă a corpului tulbura femeile într-o manieră mai profundă. Femeile suferă modificări hormonale drastice în corpurile lor la vârste diferite. Nivelurile de estrogeni și progesteron fluctuează cu ciclurile lor menstruale. Aceasta provoacă femeilor probleme psihologice, psihice și fizice imense. Creșterea greutății corporale este una dintre aceste probleme care ar putea duce la obezitate chiar și alte probleme de sănătate asociate.

Plan de antrenament pentru femei pierdere în greutate

Creșterea greutății corporale este o invitație la ușile deschise la factori de risc mai mari decât media pentru mai mult de 50 de probleme de sănătate diferite pentru femei. Unele dintre problemele de sănătate afectează ambele sexe. Dar femeile sunt mai ușor susceptibile la astfel de probleme de sănătate din cauza structurii lor anatomice. Ele sunt mai predispuse la boli de inima fatale, diabet zaharat, hemoragii cerebrale sau accidente vasculare cerebrale sau anumite forme de cancer. Unele dintre femei sunt afectate de artrită, gută sau pietre lambou sau renală.

Problemele de sănătate mintală sunt mai proeminente la femeile obeze sau supraponderale, în special în perioada premenopauză sau post-menopauză. Femeile în general suferă de depresie, iar această depresie afectează nu numai femeia, ci și familia ei, într-o manieră negativă.

Femeile supraponderale suferă de complexe psihologice. Ei se simt inferiori în comparație cu colegii de sex feminin care mențin greutatea corporală corectă. Acest lucru lasă un impact negativ asupra carierei femeilor supraponderale și suferă fără vina lor. Excesul de greutate se dovedește a fi jenant pentru femei, deoarece distruge aparențele lor fizice, le distruge postura corpului și le reduce eficiența fizică.

Această problemă trebuie rezolvată cu hotărâre și o muncă obișnuită. Planurile fizice de antrenament pentru pierderea în greutate a femeilor sunt extrem de utile pentru a recâștiga un organism normal, potrivit pentru o femeie supraponderală.


Cum să scapi de greutate în cel mai scurt timp posibil pentru femei?

Pierderea în greutate poate fi realizată numai atunci când calorii suplimentare sunt arse corect. Exerciții fizice regulate sunt necesare pentru a arde excesul de calorii. Acest lucru devine un pic cam dur pentru femei. Femeile sunt greu presate la timp, deoarece majoritatea trebuie să gestioneze simultan locul de muncă și casa. Majoritatea femeilor fac slujbe staționare, așezate pe un singur loc pentru aproximativ opt ore pe zi. Acest lucru duce în mod natural la utilizarea necorespunzătoare a caloriilor consumate și a excesului de calorii neutilizate care se acumulează ca grăsimi corporale.

Pierderea greutății corporale pentru femeile supraponderale poate avea un timp diferit deoarece constituția fiecărei femei este diferită de cea a celeilalte femei. Pierderea greutății corporale are nevoie de angajament ferm și doamna trebuie să fie la ea în fiecare zi, vino ce poate.

Cea mai bună combinație dovedită ca plan de antrenament pentru pierderea în greutate a femeii este:

  1. Planificat cu atenție planul dietei de către un dietetician instruit.
  2. Exerciții viguroase cardiovasculare într-o rutină zilnică.
  3. Programul de formare a forței conceput de consilierul în domeniul sănătății și de antrenorul fizic.

# 1. Plan de dieta cu atentie selectat pentru pierderea in greutate a femeii

Plan de dieta cu atentie selectat pentru pierderea in greutate a femeii

Planul de dietă este foarte important pentru o femeie care pierde greutatea corporală. Acest plan de dietă trebuie să fie proiectat de un dietician calificat în funcție de cerințele individuale de calorii corporale, deoarece corpul fiecărei femei are nevoie de niveluri diferite de calorii. Dieta pentru scăderea în greutate trebuie să fie în mod esențial scăzută în ceea ce privește calorii, carbohidrați slabi și dietă scăzută sau fără grăsimi. Femeia care urmeaza planul de dieta pentru a pierde in greutate trebuie sa evite alimentatia fast-food sau junk food, cum ar fi prăjituri, biscuiți, pizza, burgeri etc. Zahărul sau dulciurile sunt strict NU pentru o doamnă care dorește să-și piardă greutatea corporală. Doamna trebuie să urmeze o dietă densă în nutrienți și bogată în proteine. Alimente bogate în fibre, legume în toate culorile, fructele sunt alegerea alimentelor cu lapte degresat, iaurt și sucuri de citrice sunt alegerea băuturilor pentru o astfel de femeie după un plan de scădere în greutate. Pentru femeile non-vegetariene, carnea slabă și peștele cu albus de ou sunt bune pentru sănătate, în timp ce pentru femeile vegetariene, lămâia; legume, cum ar fi broccoli etc, va face truc.

# 2. Exerciții cardio-vasculare viguroase Rutine zilnice

Exerciții cardio-vasculare viguroase Rutine zilnice

Exercițiile cardiovasculare reprezintă cel mai bun plan de antrenament pentru o femeie care pierde excesul de greutate corporală. Orice activitate fizică viguroasă care pune inima și sistemul circulator la locul de muncă este exercitarea cardiovasculară. Activitatea fizică de orice fel care mărește ritmul cardiac și circulația sângelui în organism ajută la arderea caloriilor, ceea ce reprezintă un pas esențial pentru reducerea greutății corporale a unei femei supraponderale.

Exercițiul cardiovascular este orice tip de exercițiu constant care se face regulat la o rutină zilnică. Trebuie menținut într-un ritm constant timp de cel puțin douăzeci de minute într-o singură întoarcere. O femeie care dorește să-și piardă excesul de greutate corporală trebuie să facă o țintă minimă de a face exerciții cardiovasculare timp de șaizeci de minute pe zi, în trei sesiuni scurte de câte douăzeci de minute fiecare. Această rutină a exercițiilor cardiovasculare trebuie urmată cel puțin cinci zile pe săptămână.

Exercițiile cardioVasculare, sub orice formă, sunt planul de antrenament numărul unu pentru oricine pierde excesul de greutate corporală. Orice formă de exerciții aerobice cum ar fi alergarea, joggingul, mersul pe jos, înotul, ciclismul, ciclismul staționar, alpinismul pe scări sau orice altă formă de exercițiu aerobic este cel mai rapid și mai eficient arzător de calorii dintr-un corp uman.

A-Cardio Exerciții vasculare trebuie să fie intensificate la intervale regulate-

Obiectivul principal al exercițiilor cardiovasculare este de a arde calorii. Pentru a obține o ieșire optimă în arderea caloriilor, trebuie făcută intensificarea lentă, treptată, a exercițiilor cardiovasculare. În timpul mersului pe jos, în special în mersul pe benzină, viteza trebuie să fie mărită la intervale fixe.În mod similar, este nevoie de o cantitate mai mare de efort după o anumită perioadă de timp în alte forme de exerciții aerobice, cum ar fi ciclismul, înotul, joggingul sau alergarea etc. Trebuie să ieși treptat din zona de confort, să exercite mai mult corpul și arde maximul de calorii posibile în sesiunea de antrenament din zi.

Pentru a ajusta intensitatea antrenamentului, pot fi adoptate activități intermitente de încetinire, dar antrenamentul nu trebuie oprit. Atunci când doamna este obosită, ea poate încetini un pic, dar crește ritmul înapoi atunci când nivelul de energie este readus la nivelul anterior.

Formarea B-Sprint în activitățile cardio vasculare

Acesta este, de asemenea, cunoscut sub numele de formare de înaltă densitate. Instruirea înaltă a densității (HIIT) este un tip de antrenament cu interval. Această instruire încorporează intensitatea lentă și rapidă a antrenamentului de exerciții fizice la un timp alternativ pentru a ajusta oboseala corporală. De exemplu, se poate face jog de douăzeci de pași și apoi se rulează timp de douăzeci de pași. Aceasta continuă pentru întreaga perioadă de exercitare zilnică a rutinei în care doamna își menține energia corpului în timp ce arde cantitatea optimă de calorii.

Programul de formare a forței pentru pierderea greutății corporale

Programul de forță de formare include instruirea cu greutăți și instrumente. Programul de antrenament de forta tonifica corpul doamnei si ajuta simultan in arderea caloriilor. Acest lucru implică în mod automat arderea grăsimii din toate părțile corpului și dezvoltă tonusul muscular pentru a oferi corpului un aspect tonifiat.

Forța de antrenament trebuie să fie urmată de un stil de antrenament de circuit. Acesta este, de asemenea, cunoscut sub numele de program de instruire circuit. Fiecare parte a corpului este exercitată în acest program unul după altul. Muschii din fiecare parte a corpului trebuie să fie bine tonifiați și este posibil numai atunci când fiecare mușchi este exercitat în mod regulat unul după altul în mod regulat la intervale regulate.

Grupurile majore de mușchi sunt exercitate unul după altul în acest program. Exercițiile, practicate în principal cu instrumentele sau instruirea în greutate, se efectuează continuu una după alta fără odihnă. Acest lucru duce la arderea severă a caloriilor și, de asemenea, obținerea unui exercițiu cardiovascular unul lângă altul. Acest exercițiu tonulează corpul doamnei și o face sculptată, care are toate șansele de a se înclina în starea excesivă.

Un circuit general al programului de antrenament de forță este recomandat doamnei în care doamna este sfătuită să facă coborâri laterale, prese pentru picioare, prese de piept, prese pentru umeri, extensii pentru picior, bucle pentru picior, extensii de zbor și spate unul după altul.

# 3. Programul de formare a forței pentru pierderea greutății corporale

Acest circuit al programului de antrenament de rezistență ar trebui făcut cu greutăți care fac antrenamentul provocator pentru cel puțin douăzeci de repetări pe exercițiu. Aceste exerciții trebuie repetate de câte ori o doamnă poate face în treizeci de minute. Acest program de antrenament trebuie să fie urmat de cel puțin trei ori pe săptămână, cu atât mai bine cu atât mai bine. Cu cât mai mult o doamnă va exercita mai multe calorii ar arde și ea va obține un rezultat mai rapid în pierderea excesului de greutate corporală.

Trebuie să fim foarte conștienți de profilul ei de sănătate. Doamna trebuie să ia avizul medical de specialitate înainte de a începe planul de antrenament pentru ca o femeie să piardă în greutate. Planul de antrenament trebuie finalizat sub supraveghere medicală strictă. Doamna nu trebuie să se mai exagereze să piardă în greutate în grabă. Acest plan de antrenament pentru pierderea in greutate a femeii este pentru beneficiile ei, pentru a nu-i face nici un rau.

1 (20%) 1 vot

4.7
Evaluare totală: 38
5
11
4
4
3
3
2
3
1
0