25 de moduri de a-și pierde grăsimea de burtă postpartum

Ați făcut-o deja prin sarcină și naștere, așa că ar trebui să pară o bucată de prăjitură.

Felicitări! Micul tău bucurie de bucurie este în sfârșit aici și acum că ai cucerit toate aspectele noii maternități ca o stea de ansamblu, ești gata să te confrunți cu provocarea de a te întoarce în perechea preferată a blugilor, fără sfoară! Ești Beyonce! Tu ești Kate Middleton! Ești ... adormit într-o băltoacă a droalei tale, pentru că copilul a dispărut în cele din urmă timp de cinci minute.

În realitate, ajustarea la viață cu un nou-născut poate fi dificilă pentru mame, și chiar mai greu pentru corpul nostru. Bebelușul se trezește până la cea mai mică scârțâie a unei plăci de pardoseală, alăptarea îți face foame și ai putea să adormi la picioarele unei pălării dacă toată lumea te-ar lăsa singură pentru o jumătate de secundă. Ceea ce nu vor. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te resemnezi intr-o viata de energie lenta, gustari constante si o midsection bombat pe care nu-l recunoasteti. S-ar putea să fiți o nouă versiune a dvs. ca părinte, dar sunteți încă voi și meritați să vă simțiți la fel de sănătoși și sexy ca și voi înainte de naștere.

Deci, dacă nu putem să ne întoarcem toți la corpurile noastre "înainte" ca o celebritate cu o echipă de formatori și nutriționiști? Poate dura puțin timp și răbdare, dar urmând câteva reguli simple, mâncând o dietă echilibrată a alimentelor întregi și găsind metode ușor de manevrat pentru a te obișnui, te poți întoarce să te simți și să arăți cel mai bine înainte de mazărea ta dulce ia primii pași. Începeți prin încorporarea acestor 25 de moduri de a pierde grăsimea burtă postpartum în rutina dvs. și veți simți ca un milion de dolari în cel mai scurt timp. Și dacă vă așteptați, asigurați-vă că ați adăugat cele 42 de produse cele mai bune pentru o sarcină sănătoasă în rutina dvs.!

4.6
Evaluare totală: 23
5
15
4
1
3
3
2
3
1
0