Top 10 locuri pentru a mânca în și în jurul Riverdale Manhattan College

La doar o scurtă plimbare de campus, acest restaurant spaniol servește tapas suculent într-o atmosferă relaxantă și totuși vibrantă - o replică binevenită de la lucrări de mijloc sau de examene finale. Există o mulțime de opțiuni pentru vegetarieni sau iubitori de carne, de la caprese empanadas la crochete de șuncă. Muzica live de artiști locali oferă o atmosferă spumante pentru seara târzii.

Dacă nu puteți lua cursul de vinificație al Colegiului Manhattan în Florența, Italia, următorul lucru bun este să vizitați Trattoria Zero Otto Nove. Puneți un picior în ușă și vă veți găsi pe o stradă fermecătoare din Napoli. Deși pizza napolitană este punctul central al meniului (verificați cuptorul autentic pentru arderea lemnului), acesta oferă, de asemenea, o factură completă din sudul Italiei.

Dacă doriți o sărbătoare de fructe de mare, împărțiți un zipcar cu prietenii și loviți drumul. Savurați porțiuni epice de parmigiana creveți, crab coajă moale sau homar întreg în timp ce luați în vedere la malul apei Pelham Bay.

Acesta este un restaurant perfect pentru a lua familia în timp ce vizitează campusul pentru convocare sau absolvire. Câteva dintre cele mai bune feluri de mâncare sunt enchiladas, burritos, chimichangas și tres leches pentru desert. Dacă sunteți în căutarea unor mâncăruri mexicane de calitate, acesta este locul unde puteți merge.

Dacă desfășurați cercetări cu facultate la grădina zoologică din Bronx sau explorați cu prietenii Grădina botanică din New York, verificați fișierele lui Michaelangelo, care se află chiar la colț. Comandați ciupercile umplute, pizza sau ravioli de homar - și bucurați-vă de scaune în aer liber atunci când soarele este în afara!

Craving autenticitatea Little Italia și Arthur Avenue, fără trek? Acest restaurant italian clasic este mult mai aproape de campus, și este la fel de bun. Beccofino se mândrește cu un meniu bogat de mâncăruri italiene, cum ar fi parmezan de pui, penne a la vodka și maniocotți coapte. Sala de mese confortabilă de 50 de persoane nu face rezervări, dar așteptarea este întotdeauna bine merită.

Jaspers în dragoste? O scurtă plimbare de cinci minute de la trenul 1, Jake's oferă un mediu de primăvară de excepție, care este adesea uitat de studenți. Filet mignon este de a muri pentru, dar nu trebuie să meargă mare pentru a obține o masă spectaculoasă. Glisoarele și gogoașele sunt atât alegeri excelente, cât și mai ușoare în contul bancar.

Acest restaurant evaluat de Zagat servește preparate proaspete, originale din Caraibe, la prețuri ieftine. Meniul include plini de fructe de mare, mofongos și paste, dar nu ratați aperitivul tres leche sau faimosul lor pui de gheață - este cu adevărat faimos!

O bijuterie ascunsă de pe Broadway oferă băuturi de mâncare și grub clasic de puburi reimagined. Vă puteți bucura de popcorn fără fund în timp ce așteptați mâncarea. Cunoscuți pentru burgeri de șuncă, aripi picante și "bombardiere" (glisiere), Alehouse lasă câteva opțiuni pentru vegetarieni.

Pe colțul străzii Riverdale. & 238th St., Salvatore's este un colegiu din Manhattan trebuie. Zona de luat masa în stil cafenea oferă un mic cadru intim, excelent pentru prânz sau cină. Meniul este plin cu mâncăruri italiene clasice, cum ar fi cârnați și ardei, panini și calamari prăjiți. Nu uitați, pentru cele 21 de plus, este BYOB.

Top 10 locuri pentru a mânca în și în jurul Riverdale Manhattan College

Acesta este un loc preferat al soților și al soților mei. O atmosferă plăcută, meniu variat și o selecție frumoasă de vinuri și băuturi. Am fost cu vărul meu recent și totul a fost minunat. A fost o mulțime decentă pentru o vineri, vreme frumoasă, așa că am stat pe terasă. Muzica live a început în jurul valorii de 8. Terasa în aer liber este minunată. Ei au un amestec de lemn și scaune din fier forjat. Fierul este un pic inconfortabil, deși au adăugat perne de scaun care ajută. Schimbările de meniu au fost minunate. O mulțime de soiuri pentru aplicații și mese, dragostea amestecului de preparate din bucătăria italiană și cea grecească, iar pizza din cărămidă este minunată. Brânza de brânză și brânză este preferatul meu. Am împărțit trioul dip, vinetele, iar sotul meu și eu aveam platouri de giroscoapă, în timp ce ceilalți aveau pizza. Selecția desertului plăcută, deși eram prea plini. Singurul meu comentariu a fost că chelnerul a fost prea atent la început când am ajuns acolo și am simțit că ne grăbește. Coboram, alegam bauturi si ne uitam la meniul mare si trebuia sa il rog sa se intoarca de cateva ori. Apoi, mai târziu, în masă, trebuia să-l întrebăm de trei ori pentru a aduce înapoi meniul de băuturi pe măsură ce el tot uita. El era doar inconsistent. În general Locul excelent! Mai Mult

OpenTable Diner -