Ce este mai rău pentru dvs., Coca-Cola sau Diet Coke?

Diet Coke
Alimentația sănătoasă și viața
Coca-Cola (băuturi răcoritoare)
sifon
Viață sănătoasă
Mâncat sănătos
Sănătate

Ce este mai rău pentru dvs., Coca-Cola sau Diet Coke?

Michael Cesarz
Ce zici de ambele sunt rău? Adevărul din spatele sifonului este unul rar întâlnit. În timp ce ingredientele au fiecare propriile efecte negative și să nu uităm de aciditatea sodelor care vă distruge dinții, adevăratul vinovat pentru obiectivele dvs. generale de sănătate este carbonarea. Potrivit unui studiu pe care l-am citit acum câțiva ani într-un jurnal științific, în corpul vostru, impactul negativ al carbonării este o întărire a legăturii chimice dintre celulele adipoase și țesutul dumneavoastră muscular. Deci, chiar dacă exerciți, în timp ce continuați să beți sucuri, abilitatea organismului de a vă furniza energie și de a elibera excesul de grăsime este scăzută. Unii bat această teorie, dar personal am avut mai mulți prieteni să renunț la băuturi carbogazoase din dieta lor pe baza acestor informații și să nu schimbe nimic altceva. Fiecare dintre ei a pierdut apoi aproximativ zece kilograme în 6-12 luni. Așa că alegeți apă pe sifon. Corpul tau va multumeste.

http: //www.fitday.com/fitness-ar ...

Feedback-ul dvs. este privat.
Este acest răspuns relevant și actualizat?
Giacomo Bordoli
Dieta Coca-Cola, conține aspartam, care a fost aprobat de FDA într-un proces cefuros. Există studii de creștere care sugerează că aspartam crește șansele de a obține cancer.

Pentru mai multe detalii check out wikipedia:http: //en.wikipedia.org/wiki/Asp ... sau doar google it.

Icing pe tort: ​​Ghici cine a fost CEO al lui G. D. Searle (compania care a găsit "aspartam") la momentul aprobării FDA?

Donald Rumsfeld;)

Connie Moore, Quora este plăcerea mea secretă vinovată. Sunt un îngrijitor recent pensionat, mama a trei și "Grams" la doi tineri ...
Acest articol vă poate ajuta.
www.care2.com/greenliving/14-reasons-to-ditch-diet-soda.html
4.2
Evaluare totală: 30
5
12
4
5
3
1
2
1
1
1