Cel mai bun mod de a utiliza Duromine

Phentermina (duromina) este un medicament destinat utilizării pe termen scurt de către persoanele care sunt grav supraponderale sau obezi, potrivit Clinicii Mayo. Duromina este destinată utilizării în combinație cu activitatea fizică și un plan de scădere în greutate, supravegheat medical. Phentermine brute foame foame, prin impact direct asupra acelei părți a creierului, care este responsabil de apetitul vostru.

Videoclipul zilei

Potrivit Institutului Național de Sănătate (NIH), duromina este luată, în general, timp de aproximativ o lună, dar durata tratamentului poate varia. Deoarece este posibil să deveniți dependenți de duromină, medicamentul nu trebuie luat mai mult decât timpul prescris și numai în doza recomandată.

Phentermina este disponibilă atât în ​​comprimate cât și în capsule cu eliberare prelungită (cu acțiune îndelungată). Unele tablete pot fi sparte și amestecate cu alimente, dar pilula cu eliberare prelungită nu ar trebui să fie zdrobită sau mâncată.

Potrivit NIH, capsulele duromine pot fi administrate o dată pe zi, fie înainte de a mânca micul dejun, fie în termen de două ore după aceea. Se recomandă o doză de dimineață, deoarece duromina poate crește energia și poate cauza insomnie. Beți un pahar plin de apă când luați capsula. Tabletele Duromine sunt administrate aproximativ o jumătate de oră înainte de mese, de trei ori pe zi. Medicul va prescrie 15 mg, 30 mg sau 45 mg comprimate. Persoanele cu diabet zaharat ar putea avea nevoie să-și mărească doza de insulină în timpul tratamentului cu fentermina.

NIH sugerează că intenționați să luați fentermina în jurul mesei pentru a evita efectele secundare care pot include constipație, gură uscată, dureri de cap, ușurință, iritabilitate și vedere încețoșată.

Duromina nu este recomandată persoanelor cu tensiune arterială crescută, boli de inimă sau hipertiroidism hiperactiv. Persoanele cu probleme de sănătate mintală, inclusiv anorexia nervoasă (pierderea poftei de mâncare) și depresia, nu ar trebui să ia phentermine. Notificați-vă medicul dacă credeți că sunteți gravidă, intenționați să rămâneți gravidă sau planificați să alăptați în timpul tratamentului cu fentermina.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.6
Evaluare totală: 37
5
10
4
2
3
1
2
2
1
0