Pierde pana la 15 de kilograme cu un plan special de masa de 4 zile - Beautips

Această dietă este creată pentru rezultate pe termen lung și rezultate pe termen lung. Dacă reușiți să păstrați planul de masă exact așa cum este, veți pierde până la 15 de kilograme și nu ar trebui să le dați înapoi.

Imparte asta:

Putem scrie despre diete în fiecare zi, putem să inventăm dietele în fiecare zi și să putem urma sfaturile pe care le auzim la televizor, radio sau prieteni apropiați. Permiteți-mi să vă împărtășesc o trăsătură cheie pentru toate dietele: pentru a obține rezultatele dorite, combinați-vă dieta cu sportul. În acest fel, vă veți asigura că kilogramele pierdute nu se vor întoarce, și, de asemenea, veți obține un corp mai sănătos, mai sănătos

Această dietă este creată pentru rezultate pe termen lung și rezultate pe termen lung. Dacă reușiți să păstrați planul de masă exact așa cum este, veți pierde până la 15 de kilograme și nu le veți pune înapoi (desigur, dacă nu veți deveni dependent de McDonalds). Scopul acestei diete constă nu numai în dispariția excesului de kilograme, ci în schimbarea metabolismului, astfel încât greutatea pierdută nu va mai reprezenta o problemă. Caracteristica cheie a acestui plan de regim este că repetați un plan de masă de 4 zile și urmați-l timp de 90 de zile. Între timp veți începe să scăpați în greutate, începând cu a doua săptămână, și puteți pierde până la 15 kilograme.


Aveți nevoie de o formă subțire și mai sexy pentru o seară?

Cumpărați acum din Magazinul nostru

Trainer de talie - curea de modelare

Înșelăciți puțin cu acest corset de talie, care reduce într-adevăr câteva centimetri, făcându-vă să vă simțiți încrezători din nou! Cumpărați acum și obțineți prețul redus!

Chiar ai nevoie de acest antrenor pentru a te întoarce în formă!
Grăbește-te, avem un PREMIUM-30% OFF - LIMITAT PROMO

Cumpărați acum din Magazinul nostru


Planul de dieta:

Mic dejun (identic în toate 90 de zile): Doar câteva fructe (mere, pere, banane, fructe citrice, struguri etc.)

Prima zi - Proteine

Masa de pranz:

 • Carne fiartă sau prăjită - trei felii (200 g)
 • 1 felie de pâine (de preferință integrală)
 • Salată - nelimitat (fără ulei).

Dupa amiaza:

 • Beți 250 ml supa fierbinte (numai lichid, pastele adăugate sunt interzise: găluște, fidea, etc.).
 • În loc de carne, se pot mânca trei ouă fierte sau lapte sau iaurt sau brânză.

Cină:

 • La fel ca prânzul, dar fără supă.

Atenție: Dacă mâncați carne la prânz, veți mânca la fel pentru cină!

Ziua a doua - FIBRĂ

Masa de pranz:

 • Legume, ierburi de orice fel (fasole, mazăre, linte, fasole verde, morcovi, roșii, cartofi etc.), crude sau fierte, iar pentru un gust mai bun se adaugă condimente (sare, piper, fără ulei)
 • 1 felie de paine,
 • Salată verde cu ulei de măsline și lămâie

Cină:

 • La fel ca prânzul, dar jumătate din cantitate.

Ziua a treia - CARBS

Masa de pranz:

 • Paste fierte (preferabil întregi) cu sos de roșii (NO ketchup) sau o crustă de pizza cu sos de roșii

Cină:

 • 2 felii mici de prăjitură sau 2-3 porții de înghețată și, neapărat, o bucată de ciocolată amară (pentru a evita posibilele alergii cauzate de dietă).

Ziua a patra - FRUCTE

Masa de pranz:

 • Amestec fructe în cantități nelimitate

Cină:

 • La fel ca masa de prânz.

Sfaturi despre dieta finală:

 • În timpul acestei diete, la o lună după ultima zi a fructelor, vi se va cere să aveți o zi de dietă pe zi. În această zi beți cel puțin 2 litri de apă minerală spumante sau netede. În timpul întregului plan de dieta, cafeaua și ceaiul fără zahăr sunt permise în cantități nelimitate.
 • După ce ați terminat dieta, puteți mânca în mod normal, cu recomandarea ca micul dvs. dejun să fie creat în întregime din fructe, timp de încă 90 de zile. Dacă în acest timp veți observa o altă pierdere în greutate de aproximativ 3 kg, înseamnă că s-au produs modificări metabolice.
 • Nu vă faceți griji cu privire la cantitatea de hrană pe care o consumați. Chiar dacă se pare că mesele sunt prea mari, greutatea ta va scădea!
 • Nu pierdeți speranța dacă în primele 10 zile nu veți vedea pierdere în greutate gravă sau, dimpotrivă, dacă pierdeți multe kilograme la început și după aceea nu pierdeți kilograme pentru o perioadă de timp! După cum probabil știți că stomacul dvs. se va obișnui cu aceste schimbări și va face și metabolismul dvs. și veți pierde greutate mai sănătos, chiar dacă este mai lent!

Imparte asta:


Tag-uri: plan de masă de 4 zile, 90 zile dieta, sfaturi de frumusețe, mic dejun, carbohidrați, carbohidrați, combina dieta, dieta, plan dieta, dieta pierde 15 kilograme, dieta să piardă kilograme, cum să piardă în greutate, să piardă 15 kg, să piardă 15 kg după 3 zile, să piardă kilograme, să piardă kilograme, să piardă în greutate, masa de prânz, sport, sfaturi, legume, sfaturi pentru pierderea în greutate


Sfaturi legate de frumusete, faceți clic mai jos:

4.4
Evaluare totală: 22
5
10
4
4
3
2
2
3
1
0