Cum arată femeile reale

Poveștile mele despre corp O nouă definiție a încrederii

În fiecare zi de liceu am cântărit 246 kg. & astăzi cântăresc exact la fel. Când mă uit la aceste imagini nu pot să nu observ că există o diferență remarcabilă între aceste două variante ale mele. Este la fel de remarcabil, pentru mine, oricum, ca diferența în culorile părului meu. Vrei să știi care este diferența? Încredere. Încrederea în a ști cine sunt. Încredere în abilitățile mele ca femeie. Încrederea în a ști că sunt frumoasă după standardele MY, nu al altora.

Învață să nu fii așa de tare pe noi înșine

Eu, ca oricine altcineva, îmi pun întrebări despre greutatea mea uneori și mă străduiesc să nu fiu prea tare pe mine însumi. Pentru femeile aflate în discuție cu privire la aspectul lor, amintiți-vă că nu există "normal". Fii greutatea pe care te simti cel mai bine inauntru. Sunt doar un tad sub 5 '2 "si construit cu curbe.Am probabil sa spun ca am o cifra" clepsidra ".Am tendinta de a stoca grasimea pe fata si bratele mele / corpul superior La greutatea mea confortabilă de 115, mă simt greu și cred că arăt cam ciudat în fotografii.

Afișați mai multe Trimiteți poveste
Știri MBG, o femeie deținută și operată de pornire

În 2010, Odessa Cozzolino a avut o viziune - ce se întâmplă dacă femeile se pot uni împreună pentru a produce o bază de date cu surse de imagini cu corpuri de sex feminin neimplicate de forțele mass-media? Se întreba: ar fi posibil să se creeze un spațiu sigur, online, în care femeile să poată naviga prin poze pe care colegii lor le-au luat de la sine pentru a obține o evaluare empowering a bogăției de corpuri din lume?

Semne de inspirație pozitive ale corpului

La MyBodyGallery, uneori primim imagini fabuloase încărcate de membrii comunității noastre. Acestea adesea se pretează să fie asociate cu declarații de inspirație. Iată o prezentare a unora dintre cele pe care le-am creat în ultimul an. Fiți inspirați să căutați prin galeria noastră sau să contribuiți la o bază de date extraordinară despre imaginile femeilor reale.

Vezi mai mult
4.8
Evaluare totală: 27
5
15
4
1
3
1
2
1
1
1