Dietetician sau Nutritonist? - Întreabă-l pe Dietitian®

Unde pot găsi un dietetician în zona mea?


Puteți găsi un dietetician la Academia de Nutriție și Dietetică. Includeți codul poștal sau orașul / statul, tipul de serviciu dorit (consultare individuală) și domeniul de expertiză.

Care este diferența dintre un dietetician, un tehnician alimentar și un nutriționist și cine ar fi cel mai bun la elaborarea planurilor de dietă?


Un dietetician are o diplomă de cel puțin patru ani de licență în nutriție și dietetică (sau gradul de absolvent), a absolvit un stagiu și a promovat examenul național de înregistrare de la Academia de Nutriție și Dietetică. Dietiții înregistrați sunt o sursă sigură de informații nutriționale și sunt capabili să elaboreze planuri de dietă. În unele state, persoanele care eliberează informații nutriționale sunt licențiate și sunt, de obicei, dieteticieni.

Tehnologul alimentar are o diplomă de licență de cel puțin patru ani în domeniul științei alimentelor (sau diplomă de absolvent) și efectuează cercetări și dezvoltă noi produse alimentare pentru producătorii de alimente precum General Mills sau Pillsbury.

O persoană cu o diplomă de masterat în nutriție poate fi numită nutriționist. Cu toate acestea, titlul este utilizat de o varietate de persoane, inclusiv de cei fără educație nutrițională, posibil doar cu un interes personal în nutriție. Nu aș recomanda să vă bazați pe acest titlu pentru informații nutriționale expert.

Caut un nutritionist credentialed în sudul zonei New Jersey sau zona Ocean County. Vă mulțumesc anticipat pentru orice ajutor puteți să-mi dați.


Puteți găsi un dietetician la Academia de Nutriție și Dietetică. Includeți codul poștal sau orașul / statul, tipul de serviciu dorit (consultare individuală) și expertiza. De asemenea, puteți contacta spitalul local sau cabinetul medicului și puteți cere să discutați cu un dietetician. Scrieți înapoi dacă nu puteți găsi un dietetician în zona dvs.

Fac un proiect școlar sau un raport despre dieteticieni și nutriționiști. Dacă ai putea să-mi trimiți informații despre ceea ce fac, școala lor și despre toate lucrurile pe care le ai pe ele, aș aprecia cu adevărat. Toate lucrurile de pe internet sunt chestii despre modul în care puteți pierde în greutate sau care sunt lucrurile potrivite pentru a mânca, etc. Vă mulțumim!

Căut un nutriționist recomandat în zona San Francisco Bay Area. Cum merg să găsesc una?

Există un club local de sănătate, publicitate și raportare verbală că au un dietetician. Atunci când sa întrebat în mod specific dacă persoana a fost RD, răspunsul a fost da. Cu o investigație ulterioară, singurul context pe care îl are individul este certificarea în programul de pierdere în greutate apex. Cum expunem acest club pentru reclama falsă, precum și posibilitatea punerii persoanelor în pericol medical? Acest anunț trebuie să se oprească imediat. Multumesc pentru ajutor.


La clubul de sănătate se poate întreba numărul de înregistrare al persoanei și o puteți verifica online la Comisia de înregistrare dietetică. Dacă persoana se prezintă ca dietetician înregistrat și nu este, aș recomanda să contactați Academia de Nutriție și Dietetică la numărul 312-899-0040.

În plus, în funcție de statul în care locuiți, dietiții pot fi autorizați. Ceea ce înseamnă acest lucru este faptul că persoanele care furnizează servicii de nutriție sau dietetică trebuie să fie licențiate pentru a se numi dieteticieni. Vă recomandăm să contactați comisia de licențiere de stat din statul dvs., care poate fi găsită la Comisia pentru înregistrarea dietetică și vă poate ghida mai departe

Încerc să găsesc un program care oferă o certificare numită C.N.C. Cred că este un consultant nutrițional certificat, care este dat de cred că Asociația Americană pentru Consultanți Nutriționali. S-ar întâmpla să aveți un contact, de ex. o adresă de e-mail, o adresă URL sau o adresă de e-mail pentru un astfel de program sau informații conexe? Vă mulțumim pentru orice ați putea oferi.


Nu sunt familiarizat cu Asociația Americană pentru Consultanții Nutriționali sau cu programul lor de certificare pentru CNC. Nu știu ce ar permite această certificare sau calificările educaționale care ar permite să se aplice. Se pare că tot ce trebuie să faceți este să faceți un test de carte deschisă pentru a vă califica. Potrivit Quackwatch, certificatul AANC și CNC sunt false.

Sunt conștient că majoritatea statelor de licență care pot oferi servicii de nutriție, inclusiv Pennsylvania. Contactați consiliul de stat pentru licențiere pentru a determina ce calificări trebuie să exersați în statul dvs. de consiliere nutrițională. Există 46 de state care licențiază cine poate oferi servicii de nutriție. Comisia pentru Nutriție și Dietetică a Academiei de Nutriție și Dietetică, cu privire la înregistrarea Dietetică, are o listă cu toate plăcile de licență.

Ce face M.S., R.D. și L.D. însemna?

MS = Masters of Science, RD = Dieteticiene înregistrate și LD = Dieteticieni licențiați, care este necesar în aproape toate statele pentru persoanele care oferă servicii de nutriție sau dietetică

Unde pot primi o referire pentru un dietetician? Sau cum pot obține istoricul unui anumit dietetician într-o zonă. Mulțumiri.


Puteți să vă adresați medicului dumneavoastră pentru o trimitere la un dietetician înscris dacă asigurarea dumneavoastră de sănătate necesită o trimitere înainte de acoperire. Sau puteți să vă apelați la o clinică medicală ambulatorie sau la un spital local și să cereți să discutați cu un dietetician. Un alt loc de cumpărături pentru un dietetician este de a găsi un profesionist în domeniul nutriției la Academia de Nutriție și Dietetică. Dați clic pe pictograma Găsește un dietetician în pagina lor de pornire, apoi completați formularul. Dietiții enumerați în ADA au zonele lor de practică enumerate astfel încât să puteți alege un dietetician pentru a se potrivi cu nevoile dvs. de sănătate.

Dacă statul dvs. are licență pentru dieteticieni și nutriționiști, puteți consulta cu consiliul de autorizare de stat pentru orice rapoarte. Puteți verifica acreditările unui dietetician cu Comisia pentru înregistrarea dietelor

Vă rugăm să vă întoarceți dacă nu aveți opțiuni

Bună, tocmai navighez pe internet și mă întrebam dacă mă poți ajuta.Fac un proiect pentru o clasă de nutriție pentru sănătatea publică și am vrut să știu cât de mult să plătesc un dietetician care ar lucra 8:30 - 5 de cinci zile pe săptămână și va gestiona un program pentru pacienții cu boli cardiace dintr-un departament de sănătate publică. Mulțumiri.

Consultați Jurnalul Academiei de Nutriție și Dietetică "Raport privind baza de date pentru aderarea din 1999" în jurnalul din august 2001. Există un sondaj al membrilor în domeniul sănătății publice, cu ani de experiență îndelungată. Este posibil ca responsabilitățile specifice ale locului de muncă să nu fie exact raportate, dar ar trebui să existe informații pentru a vă stabili intervalul de salarizare

În titlul site-ului Adresați-vă dieteticianului, DIETITIAN ESTE SPELLED INCORRECT !!! Nu există nici un al doilea T în dietetician!

FYI, în afara Statelor Unite, mulți oameni spun dieteticianul ca dietetician (un tic în mijloc) și în Statele Unite, dieteticianul este dirijat dietetician (un tit în mijloc). Deoarece internetul este mondial, ortografia ar fi corectă

Sunt student în domeniul sănătății și trebuie să obțin un studiu privind satisfacția pacienților cu privire la îngrijirea lor dietetică. Dacă ai putea să-mi dai niște linkuri sau dacă poți trimite unul ca atașament, ar fi apreciat. Multumesc pentru timpul acordat.

Nu am niciunul, dar vă sugerăm să vă adresați spitalului local și să discutați cu șeful Departamentului Dietetic. De asemenea, puteți dori să contactați instituțiile de îngrijire pe termen lung, cum ar fi casele de îngrijire medicală, cu o cerere similară. Deoarece sunteți student, aceștia pot să vă împărtășească formularul de anchetă cu dvs., precum și orice rezultate

Recent, am devenit interesat de nutriție. Am citit multe lucruri despre asta. Am fugit pe 2 termeni pe care nu le înțeleg. Te rog ajuta-ma. Care este diferența dintre nutriționistul certificat și dieteticianul înregistrat?

Au ambii aceeasi calificare pentru a sfatui oamenii cu privire la nutritie? Ați auzit de organizație: IAACN? Este o organizație respectată în lumea dieteticienilor?


Nu știu ce este un nutriționist certificat. Din păcate, persoanele care manifestă interes pentru nutriție sau care vând suplimente nutritive se numesc adesea nutriționiști. Unele state licențiază persoanele care se pot numi nutriționiste și cei care se califică, obțin licență. Prin urmare, cu excepția cazului în care cineva este un nutriționist licențiat, nutriționistul de titlu nu înseamnă neapărat nici o educație sau formare în nutriție sau orice calificare pentru a consilia oamenii cu privire la nutriție. În mod tradițional, nutriționistul sa referit la o persoană care are o diplomă absolventă în domeniul nutriției, dar această practică a devenit mai puțin folosită din cauza confuziei cauzate de oameni fără nici un grad de calificare ca nutriționist.

Un dietetician înregistrat a absolvit un grad de colegiu de 4 ani în domeniul nutriției sau dieteticelor, a absolvit un stagiu și a promovat un test de înregistrare de către Academia de Nutriție și Dietetică. Consultați site-ul Academiei de Nutriție și Dietetică. Pentru a rămâne înregistrat, dietiții trebuie să completeze 75 de ore de educație continuă la fiecare 5 ani. Unele state licențiază, de asemenea, cine poate să se numească dietetician.

Nu am auzit de IAACN. Care este numele lung al organizației?

Locuiesc în Fort Wayne, Indiana și sunt doctor în căutarea unor programe de nutriție / dietetician acreditate în zona mea. Cum pot obține o listă cu astfel de programe?

Există o asociație națională de dieteticieni înregistrați și, dacă da, au un site web? Vă rog, trimiteți-mi un răspuns prin e-mail. Mulțumiri.


Check out site-ul Academiei de Nutritie si Dietetica. Puteți să-i contactați la numărul 312-899-0040 pentru o listă de programe de dietetică acreditate. Ei au o rețea de referire numită "Găsiți un Dietetician" pe site-ul lor web pentru a localiza dieteticienii din zona dumneavoastră
4.1
Evaluare totală: 40
5
13
4
1
3
2
2
1
1
1