Noul restaurant chinezesc Fu Lim - Stockton, CA

50

2536 E Fremont St
Stockton, CA 95205
(209) 943-2401

Personalul de așteptare este foarte prietenos, crevetele de nucă de miere reprezintă 5 din 5 plângeri de la această afacere minunată și restaurantul local chinezesc

Cine ar putea să se intereseze de acest loc nu este de lux, dar mâncarea are o aromă pentru care nu pot să le bat. Sushi-ul se umple și nu este mic, așa că nu lăsați ochii tăi să-ți bată stomacul; sulurile sunt suficiente pentru a face un bărbat crescut să spună suficient. Sunt 220 și mănânc doar 3 tigru max este preferatul meu.Personalul doamnelor este primitoare și, de asemenea, bun atunci când vine vorba de fețele întotdeauna ne salut cu un zâmbet.

(06/20/17) Am mâncat aici o mână de ori și am avut întotdeauna o experiență bună. Asta a fost prima dată când am luat masa și am comandat combo-ul de prânz de pui de portocale și de orez prăjit de porc. Puteți sub orez pentru pui chow mein pentru $ .50.Puiul de portocale de data asta părea puțin mai mic decât îmi amintesc. Nu-i rău, dar doresc să aibă un pic mai multă aromă. Orezul prăjit de porc a fost o mulțime și nu avea mazare! Întotdeauna un plus pentru mine. Masa a venit, de asemenea, cu o supă de floare de ou, care a fost bună.Pentru 6 dolari, mâncarea merită. Ele nu vă servesc destul ca un restaurant regulat, unde vă verifică și întrebați despre reumpleri, dar asta nu mă deranjează. Voi continua să vină aici din când în când.

Porțiuni super-ieftine și mari Am mers aici aproape în fiecare lună de când sora mea mi-a prezentat-o ​​acum 5 ani! Mâncare bună pentru preț, dar nu cea mai bună mâncare chineză pe care am avut-o vreodată. Sushi-ul este bine nu are gust foarte proaspăt, dar din nou foarte bun pentru preț

Mâncarea este delicioasă, iar prețurile sunt rezonabile. Acesta este locul nostru preferat când ne aflăm acasă la părinții noștri.

Îmi place să merg acolo. În mod obișnuit primesc chowmein de legume sau pui de găină. De asemenea, primesc tigrul. Iubesc sincer mâncarea lor. Ei au prețuri rezonabile.

N-am încercat încă mâncarea lor chineză, dar am încercat sushi-ul lor. Mă mai întorc pentru mai mult. Sushiul lor este la fel de bun ca la un sushi bar la scara superioara, parerea mea. Nu sunt un fan al decorului interior, dar personalul oferă un serviciu bun pentru clienți care te face să uiți de el

În seara asta masa mea era de trei stele.Am avut salata de pui chinez pe care nu o voi mai ordona. Era neobișnuit ... nu exact ceea ce mă așteptam. (Vezi pic)De asemenea, am comandat supă de vită cu fidea rotundă. Eu prefer doar supa originala casuta wonton care este foarte gustoasa. Nu cred că fidea ți-a adus ceva.De asemenea, ați comandat creveți prăjiți foarte prăjiți, care sunt foarte buni. I-aș ordona din nou.Am încercat aripile de pui prăjite ... meh. Aripile mai mici, iar aluatul fiind prea dominant.Favoritele mele aici sunt combo-ul # 3 de nucă de creveți, supa casă wonton și creveții prăjiți adânc!Sunt sigur că orele suplimentare voi încerca alte lucruri.Mă voi întoarce cu siguranță ...

Am comandat la telefon. A fost rapid și ușor și prețul a fost rezonabil pentru cantitatea și calitatea alimentelor. Carne de vită delicioasă de vită verde, carne de vită mongolă, orez prăjit de porc, pui de portocale și chowmain de casă! Chow principalul avea creveți și carne de pui cu o mulțime de fidea. Locul a fost curat și serviciul a fost promt și foarte prietenos! Voi comanda cu siguranta de aici din nou. Cele mai bune mâncăruri chineze din această parte a orașului!

Născut și crescut în LA, o bucătărie uimitoare din China experimentată! Sunt cartierul din China Town! New Fu Lim lovește un șlam mare! Mâncarea este proaspătă în afara wok-ului, plăcile combinate sunt minunate, un serviciu excelent! dar ieșirea este cea mai bună! dacă doriți bucătărie chineză adevărată acest loc este! Panda Express nu este o bucătărie chineză! !!

Mâncarea este excelentă.Își completează serviciul inadecvat.Prețurile sunt corecte, iar porțiunile sunt de o mărime bună. Opriți-vă și încercați.

Evaluarea și recenziile sunt reale! Mâncarea lor este bună.Alimentație: veți fi surprinși, au rulouri de sushi, de fapt, sushi de bună calitate. Orezul lor prăjit în casă este de asemenea bun! Nu este ca un alt loc chinez. A comandat 3 tipuri de rulouri, creveți de nucă, pui de usturoi și orez prăjit.Preț: prețul este bun, ieftin de fapt. Totul este în medie de 5,50, inclusiv rulourile.Serviciu: este bine considerat un restaurant chinezesc.Locul: este într-o locație cam scetchi, parcat în fața restaurantului, dar nu este sigur dacă există o parcare în spate.Acest loc este bun pentru comanda / apelarea înainte. va satisface pofta ta japoneza / chineza.

Aceasta este cea mai bună mâncare chineză din oraș. Veți obține o mare servire de mâncare bună pentru un preț excelent. Am venit aici cu familia mea de peste 10 ani, iar acest restaurant a devenit o bijuterie de cartier.

Iubesc locul acesta! Este chiar pe stradă pentru unul! Și este singurul loc unde voi comanda de fapt orez prăjit! Ei au cea mai bună orez prăjit aici. Favoritele mele din meniu? Pui cu lamaie. Creveți cu legume. Orice dulce și acru acoperit. Sare și piper de creveți. Și carnea de pui este atât de bună! Ei servesc, de asemenea, supă de orez sizzling pe care nu cred că este de fapt pe meniu, dar yesssssss este delicios! A fost unul dintre favoritele tatilor mei. Prețurile sunt foarte rezonabile. Pot obține trei plăci combo care îmi vor alimenta întreaga familie de 5 pentru aproximativ 20 de dolari. Dați sau luați un dolar sau două, în funcție de ceea ce simt gusturile noastre. Și întotdeauna comandăm o duzină de cookie-uri de avere pentru a merge doar pentru 1 $! Chelneriile sunt întotdeauna foarte primitoare și plăcute! Nu am avut niciodată o experiență rea aici .. Întotdeauna lucruri bune de spus despre NuFuLim!

Mâncarea e decentă. Într-un ciupit, dacă aveți nevoie de sushi mediu și mâncare bună chineză.Dar miroase ca Berty White și Elizabeth Taylor și-au făcut dragostea cu menta de Patty pe aici și nu au curățat-o.

Găsirea mâncărurilor asiatice bune este o provocare constantă în acest domeniu, așa că dacă sunteți în vânătoare, mâncarea aici este bună. Mi-ar plăcea că prețul de sushi este cel puțin la fel de bun.Cu toate acestea, mâncarea chineză este excelentă, ar fi mai bine să rămânem stăpâni pe un lucru decât să facem așa de mult.

Mâncarea grozavă și doamnele sunt atât de dulci. Ne conducem tot drumul prin oraș pentru a mânca aici. Este o gaură mică în perete, dar nu veți fi dezamăgiți!

După câteva burgeri la Country Boys Inn am văzut asta pe drumul spre casă și primul meu gând a fost: "Asta nu se potrivește. Chineză și sushi în Est?" Așa că am marcat-o.Acesta este un loc destul de "Hole-in-the-wall", iar ceea ce m-a tras la el a fost SUSHI, pentru că nu vedeți astfel de locuri în această parte a orașului. Aveam deja presupunerea că asta va merge mai bine și va lumina pe buzunare. Apoi, există descrierea "sushi ieftine". Da ... asta nu sună ca o excursie la toaletă ... DAR am încercat oricum.Sushiul era bun pentru preț. Majoritatea rulourilor sunt în jur de 5,25 $ și sunt destul de mari. Sunt un soi sushi-drenched-in-sos, asa ca nu ma deranjeaza. Am fost atât de fericit să văd că au folosit orez de sushi mijlociu pentru rulouri, deoarece majoritatea chinezilor de sushi folosesc cereale lungi care definesc definitiv sushi-ul și nu într-un mod bun. Am postat poze ale rulourilor și cea preferată ar fi ruloul din Philadelphia. Meniul lor de sushi este limitat, vreau să spun aproximativ 12-15 role? Nu-mi amintesc. De asemenea, nici un sashimi, astfel încât rulouri lor nu au pește crud pe ele.De asemenea, am comandat plăci de prânz. Fiul meu a avut creveți de nucă de miere care a fost foarte bun! Meniul de chow și orezul prăjit nu sunt pe jumătate rău! Puiul lor de portocale era foarte portocaliu, ceea ce era bun pentru că majoritatea puiului de portocale pe care l-am avut nu are această calitate. Aveam curry de carne de vită cu orez aburit. Mi-ar fi preferat orezul cu granulație medie în loc de iasomia care a venit cu ea.Serviciul a fost foarte prietenos și din cauza locației îi menține locul prea aglomerat. Nu mă înțelegeți greșit, nu era deloc gol, mulți oameni se rostogolesc acolo, așa că sunt siguri că se descurcă bine!

Am fost la numeroase restaurante chinezești din jurul orașului Stockton și acesta a fost până acum cel mai bun. Cred că în cele din urmă mi-am găsit locul aici, dar numai datorită familiei mele pentru că a găsit primul loc. Desigur, fiind din Bay, am avut niște lucruri cu adevărat de top, în timp ce era relativ ieftin, dar m-am digresat. Este o gaură în tipul de perete care servește mâncare bună la prețuri scăzute. De obicei, vin aici pentru plăcile combinate, pentru că au o rețea bună cu laturile. Nuci de nucă, plăcinte de pui de la General, plăci de sare și piper de creveți sunt preferatele mele. Mi-am adus prieteni cu mine și mi-au plăcut și mâncarea.Dacă luați masa acolo, ei vă vor servi o supă de floare de ou, fără nicio taxă. Nu poți să-ți iei rămășițele acasă, însă n-am înțeles asta. Nici o reumplere și vă taxează pentru asta, dar întotdeauna primesc apă aproape oriunde mă duc, așa că nu este o problemă.Foarte recomandat, dar feriți-vă de timpul lung de așteptare la sfârșit de săptămână. Rareori am văzut locul gol vineri sau sâmbătă.

Aș spune că acesta este printre cele mai importante restaurante chineze din Stockton. Mâncarea este grozavă și prețurile sunt corecte. Serviciul este în regulă de când vă luați rapid mâncarea când vă culcați, dar nu vă verific întotdeauna suficient.

4.6
Evaluare totală: 37
5
12
4
4
3
3
2
1
1
1