Cele mai bune jeans pentru femei mature

Ce jeans se potrivesc femeilor mai în vârstă

Doamnelor, te-ai întrebat vreodată dacă ești prea bătrân ca să poarte blugi? Trebuie să recunosc că și gândul mi-a trecut prin minte, dar apoi cred că "Nu-i așa, îmi place să-ți port blugi!".

Îndoiala începe adesea când vedem o fotografie sau un videoclip despre noi înșine, apoi se pune o verificare a realității. Tindem să nu vedem o zonă problematică pe corpul nostru, pe măsură ce schimbările aduse formei noastre s-au umplut de-a lungul anilor. Deci, ce putem face dacă refuzăm să renunțăm la blugi? Nu este faptul că suntem prea bătrâni ca să le purtăm, ci trebuie să ajustăm stilul pentru a se potrivi formei corpului în schimbare, pentru că designul care ne-a adus în față nu poate fi momentul potrivit pentru noi.

Niciodată nu au existat atât de multe stiluri, mărci și podoabe pentru blugi. De fapt, dacă producătorii originali de blugi, Levi Strauss și partenerul său, Jacob Davis, ar putea vedea ce a devenit despre ideea lor inițială, cred că ei vor zdruncina capul în necredință. Peretele robust și consolidat de pantaloni de lucru pentru minerii de aur californieni a devenit acum o declarație de modă adesea vândută cu găuri și lacrimi în ele și costă mai mult decât un miner ar fi câștigat într-o lună de panning pentru aur!

Cum să obțineți Jeans perfect de montare

Spre deosebire de bărbați, care cumpără blugi exclusiv prin măsurarea taliei și piciorului, femeile au nevoie de mai multe informații. Acest lucru ar putea funcționa dacă am fi aceleași proporții, dar gândiți-vă la femeile pe care le cunoașteți, câte sunt în același fel? Nu atât de mulți bănuiesc. Puteți purta aceeași dimensiune ca și prietenul dvs., dar toată lumea are bucăți și lovituri în diferite zone. Aruncați în gustul personal și puteți vedea că avem nevoie de mai multe opțiuni pentru a găsi perechea ideală de blugi. Pentru unele femei, alegerea blugi este un câmp minat cu toată terminologia, jargonul, iar alții ar putea spune absolut nonsens. Voi încerca să clarific acest lucru, deoarece m-am contactat pe nepotul meu care lucrează la o casă de modă mare din San Francisco pentru cea mai recentă dovadă.

Pentru a obține o potrivire corectă, trebuie să ne uităm la creșterea taliei, piciorul superior și piciorul inferior. Folosind această combinație, veți putea selecta perechea perfectă de blugi, indiferent dacă aveți vârsta de 30 sau 90 de ani sau oriunde între ele.

Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când ați început să purtați blugi când a fost o înălțime a taliei sau să se ridice așa cum se numește. Acum este posibil să intrați într-un magazin și să găsiți blugi, în cazul în care creșterea taliei poate fi oriunde de la buric la cele care abia acoperă linia pubiană a părului.

Talie scurta, talie lunga sau normala?

Nu este numai forma șoldurilor noastre, starea absului nostru sau lungimea picioarelor noastre trebuie să ne preocupăm. Știind dacă aveți o talie scurtă sau lungă va fi, de asemenea, un factor de luat în considerare atunci când alegeți o pereche de blugi. Iată cum puteți determina în ce categorie intrăți.

 • Măsurați distanța de la axila (A) la talia dvs. naturală (W).
 • Apoi măsurați-vă de la talie (W) până la fundul feselor (B).

Dacă distanța de la ax până la talie este mai mică decât distanța de la talie până la fesă, atunci aveți o talie scurtă. Uneori se numește o talie înaltă.

Dacă măsurarea este mai lungă, atunci aveți o talie lungă sau uneori este denumită talie joasă.

Iată ecuația:

 • B = fesă
 • W = talie
 • A = axilă
 • A / W> W / B = talie joasă sau talie lungă
 • W / B> A / W = talie înaltă sau talie scurtă
 • W / B = A / W = talie echilibrată sau normală

Acum, că știți acest lucru, sunteți într-o poziție mai bună de a selecta o pereche de blugi care vă va potrivi.

Pentru femeile cu o talie scurtă, stați departe de blugi înalți. Efectul vizual este că blugii tăi încep în armpit, ceea ce nu este aspectul pe care îl urmăm. Faptul că sânii noștri sunt, de asemenea, inferiori face pentru o combinație proastă. O notă pozitivă, având o talie scurtă înseamnă în general că picioarele sunt mai lungi sau cel puțin par mai lungi. Optați pentru blugi care sunt o creștere normală sau mai mică, deoarece acest lucru va prelungi aspectul trunchiului.

Pentru cei care au o talie joasa selectand o pereche de blugi cu o crestere mai mare va da iluzia ca picioarele sunt mai lungi.

Pentru cei ale căror măsurători au fost egale, puteți purta fie blugi înalte sau joase în creștere, în funcție de preferința dvs. și de aspectul general pe care doriți să-l realizați.

Prudență

Deși se poate alege o pereche de blugi cu o creștere scăzută, trebuie făcută prudență, pentru că, dacă nu sunteți regina de crunchies sau scânduri la sala de gimnastică, acestea ar trebui să fie lăsate pentru femeile mai tinere, în opinia mea. Dacă aveți o burtă de mumie sau iubiți indulgendu-vă în produse de panificație, lăsați-le pe acestea pentru modelele de dimensiuni 0. Cu excepția cazului în care aveți un stomac plat, blugarii de joasă trecere permit pielea de pe abdomen să se strecoare neo-rumenesc peste vârful blugi, rezultând în ceea ce se numește adesea un brioșă de sus.

Jean Fits Demystified

Jargonul care înconjoară potrivirea blugilor este confuz. Să clarificăm semnificația unor terminologii. Amintiți-vă, totuși, toți producătorii nu-și clasifică blugii la fel.

 • Jeggings: Un termen relativ nou, care este o combinație de blugi și legături. Jeggings sunt în principiu jambiere făcute să arate ca blugi denim. Dacă sunteți un fan al legăturilor, poate că acestea sunt cele pentru dvs. Cu excepția cazului în care aveți o tufă fermă și un abs plat, optați pentru o lățime de șold de sus, cum ar fi o bluză care curge liber sau un tricou de stil mai lung.
 • Pielea: Sunt strânse de la talie, de-a lungul coapsei și se îngustează până la gleznă. Drăguț blugi arata cel mai bine pe cei care sunt subți și au o linie echilibrată sau normală a taliei. Cu un fund care nu este prea mare sau prea plat. Dacă purtați greutate în jurul abdomenului, purtarea de blugi subțiri va sublinia doar acest lucru în ceea ce se numește în mod obișnuit un brioșă de sus. Drăguț blugi nu te vor face să arăți slab!
 • Slim: Se potrivesc aproape de corp, deși nu sunt la fel de confortabile ca blugi subțire, sunt o formă îngustă. Acestea sunt de obicei subți la talie și prin coapsă, dar nu neapărat conice.
 • Relaxați / drepți: Acestea sunt confortabile la șold și cad direct. Acest stil este cel mai popular printre femeile mature, deoarece acestea se potrivesc celor mai multe tipuri de figuri.
 • Boot cut: Acestea pot fi o înălțime ridicată, normală sau joasă, care se potrivește subțire prin coapsă și se aprinde în partea de jos pentru a se potrivi cu cizmele. Pentru mine, acest stil este favoritul meu personal.
 • Boyfriends Jeans: S-ar putea să fi fost căsătorit timp de 20+ ani, dar poți purta totuși blugi de iubit. Deci, ce sunt blugii ei și ei vor potrivi femeia matură? Raspunsul este cu siguranta pentru ca blugii iubitilor sunt putin bagati sau se potrivesc, putin purtati si pur si simplu confortabili. Ideea unor guru-uri de marketing, aceste bluze de relaxare se presupune a fi cele pe care le-am împrumutat de la prietenul nostru. Ei presupun că prietenul nostru are aproximativ aceeași dimensiune ca noi și aceeași înălțime. Este convenabil, nu? De obicei, ele sunt, de asemenea, picior drept și o creștere normală.
 • Tapered: Acestea sunt pline la șold și se îngustează spre gleznă. Acestea pot fi măgulitoare pentru multe femei, fie din blugi, fie din pantaloni obișnuiți.

Cuvinte mai utile asociate cu jeans

Pe lângă potrivirea blugi, există și alte cuvinte utile care trebuie să fie conștiente când cumpărați o pereche de blugi. Unele dintre acestea vor descrie tratamentul înainte de a le cumpăra.

 • Mușchi: Acestea sunt liniile estompate care se deplasează de la picioare spre piciorul exterior. Adesea vor exista mai multe pe ambele părți. Se numește asta pentru că arată asemănător cu mușchii unei pisici.
 • Distressed: acestea vor fi blugi care sunt rupte sau au aspectul de a fi bine purtat. Din nou, în opinia mea, acestea sunt cel mai bine lăsate pentru generația tânără. De fapt, nu m-aș fi putut însemna să plătesc pentru nimic care ar fi fost potrivit doar pentru cârpe când eram crescut.
 • Spălarea pietrei: acest proces se face cu pietre de piatră ponce. Acestea sunt aceleași tipuri de pietre pe care le folosiți pentru a îndepărta pielea aspra de pe picioare. Producătorii spală blugii cu acestea pentru a le oferi un aspect umezit și îngroșat.
 • Uzat: acest efect poate fi văzut pe coapse, pe partea din spate a genunchilor și pe scaunul blugilor. Aceasta este o ușoară lumină care este produsă prin mijloace artificiale.
 • Căile ferate: Acestea sunt liniile estompate care se rostogolesc în partea inferioară a cusăturii duble. Seamănă cu un traseu de tren, de unde și numele.
 • Vintage: Acesta este un termen care este folosit în câteva moduri diferite. Acestea pot fi blugi care sunt cu adevărat vechi sau în stil "Vintage". Producătorii pot să sară rapid pe cele mai recente fraze dacă ajută să-și vândă blugi. Cu toate acestea, termenul de epocă înseamnă 25 de ani.

Diverse mărci de jeans

M-am uitat prin producătorii de blugi pentru a vedea cum își clasifică blugi. M-am uitat la brandurile traditionale Levis, Lee si Wrangler. Plus Pepe, Hilfiger și Diesel pentru a compara ce puteți obține. Rezultatul acestui fapt este că majoritatea acestor mărci poartă diferite talie și diferite accesorii prin picioare, deși există o zonă gri între ceea ce unii numesc slabi, subțiri și drepți. Ca întotdeauna de dimensionare este peste tot, astfel încât este cel mai bine să încercați pe ea sau, în cazul în care cumpărați online, citiți recenzii pentru a vedea dacă este adevărat la dimensiune. Dacă cumpărați de la Amazon și mărimea nu este corectă, ele se pot întoarce ușor.

O dragoste de jeans

Mi-am iubit blugi atâta timp cât îmi amintesc că atunci când a venit ocazia să vizitez fabrica Levi din San Francisco, într-o excursie la școală, am sărit la șansă. Îmi luasem cursurile de cusut în școală și, împreună cu câțiva alți studenți, am urcat la autobuz spre San Francisco.

Am presupus că va fi o clădire ultramodernă plină de oameni care se zbat la mașini. Cum îmi amintesc că a fost mai personală decât asta, deoarece am avut un tur cu un reprezentant al fabricii. Cu o grămadă de denim aproximativ 18" pe masă în fața noastră, am urmărit cum mașina se taie prin tesatura. Am trecut pe langa masini industriale, nituri, si bobine mari de fir până când am văzut produsul final. Pentru mine, eu a avut sentimentul că lucrurile nu s-au schimbat prea mult de când au început, într-o clădire mai veche, care o găzduise de ceva timp, nu avea simțul unui atelier de designer, avea simțul tradiției.

Încălțăminte pentru jeans

Dacă vă întrebați ce încălțăminte merge cu blugi, răspunsul este practic orice tip, în funcție de stilul de blugi.

Boots, cum ar fi cizme din gleznă, cizme de deșert sau cizme de cowboy sunt perfecte, cu un stil de blugi tăiat de blugi, evident. Dar o pereche de cizme poate, de asemenea, să arate bine cu o echipă subțire sau blugi subțire, precum și cu blugi laminate ca în imaginea de mai sus.

Purtați blugi subțiri sau subți în interiorul cizmelor, cum ar fi cizme înalte Ugg sau genunchi. Astfel se evită scurgerea țesăturii excesive. Consultați primul videoclip de pe această pagină pentru instrucțiuni despre cum să pliați pantalonii pentru blugi drept.

Balet și pantofi de stil plimsoll, de asemenea, arata fanatici cu blugi drepți sau subțiri.

Subțire și subțire blugi echipa bine cu tocuri, cum ar fi stilettos sau pene, dacă aveți corpul și picioarele să-l trageți.

Opinia autorului

Există o veche zicală "Mutton îmbrăcat ca miel " ceea ce înseamnă o veche oaie împodobită să arate mai tânără decât este. Doar pentru că ne putem încadra în aceste haine, nu înseamnă că ar trebui.

Unii dintre noi care sunt maturi au corpuri mai bune decât multe din generația tânără, dar asta nu înseamnă că trebuie să-l înșelăm. Încrederea în aspectul nostru vine de la interior și nu trebuie să fie înțepată, legată și făcută să pară că suntem jumătate din vârsta noastră. Maturarea înseamnă a te simți confortabil în noi și în alegerile noastre de îmbrăcăminte.

Voi spune că mulți dintre vânzătorii din magazine care se specializează în vânzarea de blugi își cunosc lucrurile. Desigur, doresc să facă o vânzare, dar își dau seama că, dacă sunteți mulțumiți de alegerea dvs., vă veți întoarce.

Îmi amintesc că am intrat într-un magazin GAP din Marea Britanie. Tânărul a venit cu entuziasm să mă ajute. Ma privit în sus și în jos și mi-a recomandat câteva stiluri diferite și m-au trimis la dressing. Când am ieșit din vestiar, el a aruncat un ochi cunoscut în direcția celor blugi, cerându-mi să mă întorc pentru a putea examina toate liniile. El și-a pus mâna pe bărbie și sa oprit. El trecea mental prin stocul de blugi. "Doar o secundă", a spus el și a plecat.

Mi-a transmis o pereche de blugi ca și cum ar fi primul copil născut și a spus: "Încearcă asta".

Ei erau perfecți. El știa stilul pe care-l doream, dar mai important, unul care să se potrivească formei mele și vârstei mele.

Sper că acest articol v-a oferit încrederea că veți continua să purtați blugi și puțină cunoaștere cu cele mai recente cuvinte legate de ele.

4.6
Evaluare totală: 25
5
12
4
2
3
2
2
2
1
1