15-minute de antrenament pentru a scăpa de Pooch Belly inferior

Suprafața de brioșă. Belly pooch. Exista o multime de moduri de a descrie grasimea extra abdominala, dar toate au mai putin de dorit monikers. Indiferent dacă te-ai străduit să-ți pierzi grăsimea abdominală după ce ai avut copii, ai lovit recent menopauza și ai găsit menținerea unui stomac plat mai dificil decât era, sau că viața (și cupcakes) au devenit pur și simplu în cale, majoritatea dintre noi s-au ocupat de purtând greutate în plus față de mijlocul nostru înainte. Dacă vrei să scapi de burta inferioară pentru bine, totuși, nu e suficient să încerci câteva șezuturi și să-i zici o zi. Îndepărtarea grăsimii abdominale și sculptarea mușchilor de dedesubt necesită atât schimbarea dietei, cât și îmbunătățirea antrenamentelor. Din fericire, avem un antrenament intens de 15 minute, plin cu mișcări care vă ajută să definiți cei mai importanți (și trecuți în revistă) mușchi din miezul vostru, incluzând abdominus și oblic transversal. Împreună cu sfaturile noastre de alimentație sănătoasă și stilul de viață, veți scăpa de boala inferioară pentru totdeauna.

De ce nu puteți reduce la fața locului grăsimea burții

Înainte de a intra în antrenament, trebuie să vă spargem balonul cu un adevăr greu: nu puteți observa reducerea grăsimii abdomenului. De fapt, nu puteți observa reducerea zonei de grăsime din corpul dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți observaton. Iată ce înțelegem. Dacă aveți exces de grăsime în burtă (care se temea "burta inferioară"), aceasta poate fi exacerbată de stres și de somn, dar este mai mult o chestiune de ... bine ... grăsime. Dacă doriți să pierdeți grăsime, trebuie să-l pierdețipeste tot. Acolo, sfaturile pentru alimentație și stilul de viață pe care le avem pentru dvs. vor veni în starea strânsă.

Related: Pot stresa cauza burta grasimi?

CELE MAI RECUPERATE VIDEO

Puteți, totuși,ton zone specifice ale corpului dumneavoastră prin utilizarea unor exerciții specifice. Squats-ul va tonifica picioarele, coapsele și chiflele. Push-up-urile vă vor tonifica umerii, spatele și brațele. Și da, abdomenele vor lucra un mușchi în miezul vostru - rectus abdominus - dar pentru a scăpa de pooch-ul buric trebuie mai întâi să aruncați grăsimea care acoperă mușchii. Musculatura rectus abdominus este aceea că musculatura dreaptă în jos, care, dacă este suficient de întărită, este locul în care apare "șase pachet". Este important să lucrați cu rectus abdominus cu mișcări asemănătoare cu abdomenul, dar obținerea unui burtă mai tonificată include atât funcționarea altor mușchi, cât și utilizarea cardio și o dietă sănătoasă pentru a pierde greutatea care acoperă mușchii.

4 pași pentru a scăpa de Pooch Belly Down

Asa cum am spus mai devreme, a face cateva situatii in pace nu va scapa de burta ta. Iată ce vă va face - asigurați-vă că faceți aceste lucruri FIRST și apoi pregătiți-vă să vă încorporați antrenamentul de 15 minute minunat la sfârșitul acestui articol pentru a încheia tranzacția pe abs și spune sayonara la burtă.

1. Obțineți 150 de minute cardio de pompare cardiac pe săptămână

Acestea sunt liniile directoare CDC pentru adulții sănătoși și activi. Cardio poate include orice, de la jogging, sărind coarda, ciclism sau o clasă de spin. Fără cardio în fiecare săptămână, exercițiile de forță de antrenament vă pot tonifica abs, dar veți avea exces de grăsime care le acoperă.

2. Se potrivesc în HIIT de 1-2 ori pe săptămână

Intervalul de formare cu intensitate ridicată (HIIT) este crucial pentru oricine caută să ardă grăsime. HIIT ajută la arderea grăsimilor și la arderea mai multor calorii într-un timp mai scurt decât alte antrenamente. Luați în considerare HIIT antrenamente intense, în timp ce antrenamentele cardio sunt mai echilibrate. Aveți nevoie de un amestec de amândouă!

3. Mâncați curat și săraci

E adevărat, nu poți să faci o dietă proastă. Asigurați-vă că dieta dvs. include o mulțime de proteine, vegetale și grăsimi sănătoase. Nu esti sigur cum arata mancarea curate in lumea reala? Descărcați Programul meu de Curățenie pentru a afla echilibrul corect al carbohidraților sănătoși, al grăsimilor și al proteinelor pentru a vă mânca pentru o gestionare optimă a stării de sănătate și a greutății, plus un plan de mese de două săptămâni și liste de bacanie pentru a vă pregăti de elementele de bază.

4. Minimizați nivelurile de stres

Nivelurile ridicate de cortizol (nivelul hormonului de stres) au fost legate de retenția grăsimilor abdominale. Gestionați stresul prin meditație, yoga și îngrijirea de sine și vedeți dacă observați o diferență. Deși nu este neapărat primul pas în tratarea grăsimii abdominale, pentru unii oameni stresul cronic poate determina cu siguranță să se mențină la mai multe grăsimi viscerale.

Și ... Drumroll te rog! Următorul pas este de a efectua antrenamentul nostru de 15 minute pentru a scăpa de pooch-ul inferior de 2-3 ori pe săptămână! Iată ce ați așteptat!

15-minute de antrenament pentru a scăpa de Pooch Belly inferior

Acum, că ați învățat dieta și modificările stilului de viață necesare pentru a scăpa de pooch-ul abdomenului inferior, aici este antrenamentul de 15 minute care completează imaginea. Acest antrenament va tonifica și sculpta toate mușchii din miezul vostru, incluzând abdominusul transversal, rectus abdominus și mușchii oblici. (Abdominusul dvs. transversal este considerat "absul tău scăzut" și este deosebit de important pentru tonifierea stomacului inferior!) Faceți acest antrenament atunci când vă ridicați, în timp ce copiii mănâncă micul dejun sau la sala de gimnastică la pauza de prânz - ori de câte ori vă au timp să-l strângeți.

Efectuați fiecare dintre aceste mișcări timp de 1 minut. Luați o odihnă de 1 minut după aceea - apoi începeți de la început și faceți încă 1 minut pentru fiecare mutare.

Arzătoare oblice

Utilizați arzătoare oblice pentru a scăpa de vârful briosei.

1) Stați cu picioarele puțin mai largi decât distanța șoldului, genunchii îndoiți și mâinile ținute în spatele capului.

2) Îndoiți-vă spre dreapta, ajungând la mâna dreaptă spre podea în spatele piciorului. Mențineți spinarea lungă.

3) Reveniți la centru și repetați în partea stângă.

Froggy Crunches

Faceți abdomene froggy la țintă rectus abdominus, unul din mai multe mușchi de bază diferite.

1) Începeți să stați pe covor cu degetele de la baza capului și coatele arătate. Aduceți tălpile picioarelor împreună, genunchii îndreptate spre exterior.

2) Înclinați ușor bărbia în față și stoarceți abdominalele pentru a ridica pieptul în sus. Țineți brațele și gâtul relaxați. Coborâți încet și repetați.

Ridicați planul lateral și coborâți

1) Începeți prin a vă așeza pe partea dreaptă cu antebrațul de sub umăr, corpul ridicat și picioare lungi și picioare stivuite. Țineți corpul drept, abdomenul strâns și plasați mâna stângă în șold.

2) Împingeți șoldurile în jos spre covor și ridicați-le înapoi, folosind oblicurile și mușchii de bază.

Mingi de foarfece

1) Începeți să stați pe covor cu brațele peste cap și picioare lungi.

2) Îndepărtați brațele în părțile laterale și aduceți capul, gâtul și umerii de pe covor, atingând lungimea brațelor și ridicați un picior în sus spre piept. Ajungeți la brațe înainte de marginea piciorului. Întoarceți-vă la mat josind piciorul și repetați pe cealaltă parte.

Ab Reverse Curl

1) Stați pe covor și extindeți picioarele spre tavan.

2) În timp ce expirați, strângeți burta scăzută pentru a vă împinge picioarele în aer. Șoldurile se vor ridica ușor de pe covor.

3) Întoarceți-vă șoldurile și coborâți spatele la covor cu control. Utilizați abdominalele versus impuls pentru a crea mișcarea și pentru a evita rularea pe gât

In In Out Out Plank

1) Începeți într-o poziție de antebraț cu corpul în linie dreaptă și abdominalele contractate.

2) Pasul tău stânga spre stânga; mișcați piciorul drept în centru.

3) Pasul dvs. stânga înapoi în centru; mișcați piciorul drept înapoi spre centru.

Bird Dog Crunch

1) Îngenuncheați pe covor pe toate cele patru. Ajungeți cu un braț lung, trageți în abs și extindeți piciorul opus mult în urmă.

2) Aduceți cotul și genunchiul spre centru, pe măsură ce vă întoarceți spatele, amintiți-vă că vă atrageți abs. repetați de cealaltă parte.

4.3
Evaluare totală: 31
5
10
4
2
3
2
2
2
1
1