Cum sa scapi rapid de armele slabe

imaginea autorului Joseph Eitel

Joseph Eitel a scris pentru o varietate de publicații on-line respectate începând cu anul 2006, incluzând Rețeaua dezvoltatorilor Shed și Huddle.net. El și-a dedicat viața cercetarea și scrierea despre dietă, nutriție și exerciții fizice. Eitel's blog de sănătate, PromoteHealth.info, a devenit o autoritate în nișă sănătos-viață. A absolvit cu diplomă de la Kellogg Community College în 2010, cu un asociat de Științe Aplicate.

Când sunteți supraponderali, nu este neobișnuit să existe exces de grăsime pe brațele dvs., denumite în mod obișnuit arme zburătoare. Cea mai afectată parte a brațului este zona tricepsului din spatele brațului. Tonarea brațelor dvs. are nevoie de puțină muncă, dar puteți începe să vedeți rezultatele în câteva săptămâni. Cheia este să rămâi motivați să exersați regulat și să mâncați bine. Prin orientarea muschilor brațului cu exercițiile corecte, le puteți modela și tonona. Posibilitatea de a mânca și de a face exerciții aerobice poate ajuta la arderea grăsimii și din brațe.

Videoclipul zilei

Efectuați oricare dintre antrenamentele dvs. aerobice preferate cel puțin de trei ori pe săptămână.
Efectuați oricare dintre antrenamentele dvs. aerobice preferate cel puțin de trei ori pe săptămână.

Efectuați oricare dintre antrenamentele dvs. aerobice preferate cel puțin de trei ori pe săptămână. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sugerează 300 de minute sau mai multe cardio pe săptămână pentru a vă ajuta să ardeți grăsimi și să scăpați în greutate. Unele antrenamente eficiente de pierdere în greutate includ mersul pe jos, jogging și antrenamentul eliptic. Fiecare antrenament trebuie să dureze 30-60 de minute.

Ridica greutati
Ridica greutati

Ridicați greutăți sau folosiți benzi de rezistență pentru a vă îndrepta mușchii în brațe. Acest lucru vă va ajuta să vă întăriți brațele, în special tricepsul, pentru un aspect mai tonifiat. Faceți aceste antrenamente în zilele în care nu faceți niciun exercițiu cardio. Exercițiile esențiale pentru utilizare includ extensii de triceps deasupra capului, bucle de bicep, brațe laterale, brațe și triceps.

Taie calorii
Taie calorii

Taie calorii inutile din dieta ta pentru a ajuta la accelerarea procesului de pierdere în greutate. Aceasta poate include reducerea sifonului, a prăjiturilor de gustare, a alimentelor prăjite, a bomboanelor și a cafelelor cu conținut ridicat de calorii. Tăierea unui zilnic de 20 de oz. soda la 250 de calorii pe băutură, de exemplu, elimină 1.750 de calorii pe săptămână. Asta este echivalentul unei kilograme de grăsime corporală pe parcursul a două săptămâni.

Bea apă
Bea apă

Beți multă apă în fiecare zi. Apa nu numai că vă ajută organismul să funcționeze mai eficient, dar vă poate ajuta și să mâncați mai puțin. Creierul poate confunda foamea cu setea, deci este important să vă asigurați că rămâneți hidratat în orice moment.

  • Urmăriți progresul exercitării pentru a menține o creștere constantă a duratei și / sau intensității efortului. Cu cât lucrați mai intens, cu atât creșteți numărul de calorii pe care le ardeți.
  • Nu efectuați niciodată modificări extreme în dieta dvs. fără a discuta mai întâi cu medicul dumneavoastră. Nu ridicați o greutate mai mare decât o puteți manevra confortabil, deoarece ar putea duce la răniri.
LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine!Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

Cum sa scapi rapid de armele slabe

Femeie cu braț slabit


Vreme mai calde înseamnă blaturi și costume de baie. Cu alte cuvinte, este timpul să vă purtați umerii, brațele și spatele. Utilizați aceste sfaturi și antrenament pentru a scăpa de arme și spate gras.

Trei elemente cheie pentru tonul spatelui și al brațelor sunt:

  1. Nutriție
  2. Exercițiu
  3. Odihnă

Nutriție

Pentru a vă menține sănătatea și a avea energie pentru rutina dvs. de fitness, trebuie să urmăriți ce se întâmplă în gură. Asigurați-vă că mâncați alimente reale în loc de alimente ambalate sau prelucrate. Consumul de alimente reale care nu conțin o listă de ingrediente, vă poate ajuta să vă simțiți mai energic și să reduceți fluctuațiile dispoziției.

Alimentele rapide și mesele prelucrate nu au valoare nutritivă. Acestea sunt încărcate cu emulgatori de gust și conservanți care sporesc gustul, dar sunt făcuți de o companie de procesare a alimentelor fixată pe profit, mai degrabă decât pe sănătatea ta.

Mai Mult: 5 Sfaturi pentru mâncare curată

Decuparea alimentelor grase din dieta vă ajută să obțineți forța musculară puternică și sărurile grase - ceea ce vă va ajuta să obțineți aspectul definit.

Exercițiu

Misca-te! Nu este nimic ca o sudoare bună de la exerciții pentru a te duce și a te face să te simți ca și cum ai cucerit lumea. Există atât de multe beneficii minunate pentru a lucra și nu trebuie să se facă doar într-o sală de gimnastică. Încercați antrenamentul de mai jos, care se poate face în afara, în casa sau într-o sală de gimnastică.

Mai Mult: 11 Exerciții în tabă

4.7
Evaluare totală: 28
5
10
4
2
3
1
2
3
1
1