Mâncăruri ușoare și sănătoase (o resetare de 5 zile!) Detoxinista

482 Acțiuni

Dacă mă întrebați, una dintre cele mai grele părți ale lipsei unei alimentații sănătoase este planificarea și pregătirea pe care o poate lua. Poate fi copleșitoare uneori!

De fapt, poate vă surprinde să auziți acest lucru, dar nu mâncăm întotdeauna perfect în casa mea. După o zi de lucru aglomerată sau o seară pe care o petrecem luând copiii noștri la piscină, poate fi tentant să alegi alimente rapide, indiferent dacă asta înseamnă a lua masa sau a ajunge la o gustare ambalată.

Dacă ajungeți suficient de des pentru alimentele convenționale, poate începe să devină un obicei. Atunci când cred că un mic alimente "reinițializat" poate veni la îndemână. Poate fi o modalitate excelentă de a vă acomoda gusturile și de a vă relua ritmul alimentării sănătoase.

De aceea am creat acest program de resetare a săptămânii de 5 zile. Este noua mea solutie go-to cand vreau sa ma bucur de mese sanatoase pe autopilot.

Jumătate de bătălie atunci când vine vorba de a mânca bine este pur și simplu planificarea mese și pregătirea câteva elemente înainte de timp, astfel încât mancarea sănătoasă devine cea mai ușoară opțiune la dispoziția dumneavoastră. Ar părea prostește să cinăm când vă așteaptă o masă perfect delicioasă în frigider, nu?

Mâncăruri ușoare de făcut

În ultimele câteva luni am dezvoltat o grămadă de mese pe care am putut să le pregătesc duminică și apoi să mă bucur de toată săptămâna. Pentru mine, mesele pe care le mănânc în timpul săptămânii trebuie să fie rapide și delicioase, pentru că atunci când mi-e foame, voi ajunge pentru primul lucru pe care îl văd în frigider. Atunci când frigiderul este deja aprovizionat cu mese sănătoase și gustări, o alimentație sănătoasă este un lucru neplăcut.

După ce am testat zeci de rețete, le-am restrâns pe cele pe care doream să le mănânc mereu și i-am compilat într-un plan de masă de 5 zile pe care aș putea să-l urmez cu ușurință în timpul săptămânii, pentru a-mi menține ritmul alimentării sănătoase.

Nu știu despre tine, dar îmi pare mai ușor să fac alegeri sănătoase în timpul săptămânii când am un program de muncă / școală setat, iar apoi îmi place să am puțin mai multă flexibilitate în weekend, așa încât să pot socializa și să mănânc afară cu prietenii - fără să simt că mă "alunecă" pe un plan de dietă.

În prima săptămână am urmat acest plan de masă, am pierdut 4 kilograme în doar 5 zile.

(Ceea ce mi se pare socant, ținând cont de cantitatea de alimente pe care o mănânc.)

Chiar și după ce am participat la mai multe petreceri în weekend, unde am terminat să mănânc pizza și tort de ziua mea, am reușit să mențin și pierderea în greutate. Din experiența mea, când te păstrezi în mod consecvent, greutatea și starea ta de spirit sunt mai puțin probabil să fluctueze în sus și în jos, chiar și cu anumite indulgențe.

Ceea ce îmi place și de acest program de 5 zile este că îl puteți repeta săptămânal. Vă oferă flexibilitate în weekend și motivație proaspătă în fiecare dimineață luni, pentru a vă ajuta să creați obiceiuri sănătoase care să dureze.

Într-adevăr, așa îmi doresc să mănânc în mod regulat, dar cumva punând intenția acolo și având un plan ușor de urmat îl face puțin mai practic.

Iată ce este inclus în acest PDF digital:

 • 16 retete exclusiviste (mai mult decât probabil pentru 5 zile!)
 • Sfaturi zilnice pentru a ajuta la detoxifierea și scăderea în greutate
 • Un plan de mese de 5 zile pentru o singură persoană
 • Un plan de mese de 5 zile pentru doi sau mai mulți oameni
 • Liste de cumpărături pentru ambele planuri de masă
 • O programare zilnică de probă
 • Weekend Meal Prep Guide (cu o listă a exact ce să tăiem și să pregătim)
 • Asigurați-Ahead sfaturi pentru fiecare rețetă (astfel încât să puteți personaliza planul)
 • Jurnal pentru produse alimentare tipărite

Ceea ce a început ca un proiect lateral sa transformat rapid într-o carte digitală de aproape 60 de pagini. Există o fotografie pentru fiecare rețetă inclusă, împreună cu sfaturi despre cumpărături și depozitare, note de înlocuire și sfaturi pentru combinarea produselor alimentare.

Câteva dintre rețetele mele preferate din această carte electronică includ Chocolate Zucchini Shake, Southwestern Salad (un salut din salata comerciantului Joe, cu care sunt obsedat), Trufe de ciocolată cu smântână, Tacouri de Detox de conopidă și Make- Înainte de Muesli, pe care o mănânc în fiecare zi.

Rețetele din această carte electronică sunt toate pe bază de plante și vegane, totuși am inclus și sfaturi în întreaga carte, dacă preferați să includeți carne sau să faceți o abordare paleo. (Acest lucru este util dacă aveți membri de familie care sunt vegetarieni și alții care mănâncă carne.)

Iată un videoclip rapid care vă arată trei dintre mesele de mâncare incluse:

În afară de a veni fizic la tine acasă și de a găti pentru tine (doresc să pot!), Cred că am făcut aproape tot ce este în puterea mea pentru a face acest plan de masă cât mai ușor posibil pentru tine.

 • Lista dvs. de cumpărături sa terminat.
 • Veți ști exact ce trebuie să faceți pentru a asambla rețetele din planul dvs. de masă.
 • Veți ști exact ce mâncați în fiecare zi.
 • Și apoi veți mânca tot ceea ce doriți în weekend - care ar putea fi foarte bine rețetele din acest ghid. Alegerea este a ta!

Puteți descărca instantaneu o copie a programului Make-Ahead Reset făcând clic pe butonul de mai jos.

Dacă butonul nu apare pentru dvs., faceți clic aici pentru a cumpăra e-book pentru 14,99 USD.
* Vă rugăm să rețineți că acesta este un e-book digital pe care îl puteți descărca pe computer. Aceasta nu este o carte tipărită, deci nimic nu vă va fi trimis prin poștă fizică. Prin achiziționarea acestui program, sunteți de acord cu termenii și condițiile mele.

Dacă vă bucurați de sprijinul de grup, asigurați-vă că vă alăturați comunității gratuite de asistență Facebook, unde putem urmări împreună împreună cu acest ghid împreună. Speranța mea este ca, ca o comunitate, să ne putem păstra pe toți ceilalți motivați și responsabili, să ne simțim bine în cădere!

Reader Feedback: Vă pregătiți masa în fiecare săptămână? Orice rețete preferate pe care doriți să le pregătiți înainte de timp?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

482 Acțiuni
4.4
Evaluare totală: 24
5
14
4
4
3
3
2
1
1
1