EatSmart Precision Digitale revizuire la scară baie - Genius Body Fat

Acasă »Opinii» EatSmart Precision Digital Revizuire la scară în baie

17 octombrie 2016

Scala digitală inteligentă EatSmart Precision este una dintre cele mai bine vandute mașini cu scară inteligentă de pe piață și continuă să se pronunțe asupra pieței.

Deși există cei care consideră că este simplu nu se ridică la numele său, acesta poate fi o alegere bună, având în vedere prețul. În acest articol, vom examina cu atenție unele dintre caracteristicile și specificațiile scalei EatSmart Precision Digital Bath, o scară corporală low cost.

Analiza principală a caracteristicilor

Pentru început, această scală inteligentă are un interval de greutate cuprins între 0 și 180 de kilograme. Acesta este un lucru foarte bun în măsura în care poate măsura corpul de orice greutate.

În plus, acest dispozitiv a înregistrat o precizie de 100 de grame, acest lucru este destul de uimitor, mai ales când îl comparați cu alte tipuri de dispozitive inteligente.

În plus, trebuie să aveți patru baterii triple AAA puternice pentru ca aparatul să funcționeze corect. Cu toate acestea, bateriile vin împreună cu mașina, astfel încât să nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea de noi perechi.

Scara vine cu tehnologia de recunoaștere automată, care este utilă pentru că software-ul vă permite să stați pe scară goală și apoi să identificați cine sunteți.

Scara este foarte ușor de utilizat și vă permite să stocați automat informațiile. Cu această scală exactă, odată ce urcați, introduceți sexul, vârsta și înălțimea, iar scara vă măsoară greutatea, masa corporală și greutatea apei.

Oamenii uneori subliniază faptul că scara nu va putea să diferențieze persoanele cu o înălțime și greutate similare, dar fiecare persoană are un nume precum W1 sau W2, iar scara afișează profilurile potrivite pe ecran și pur și simplu le folosiți pe stânga și pe dreapta săgeți pentru a ajunge la profilul dvs. specific.

Cele mai multe modele sunt fie măsurate în kilograme, fie în kilograme. Nu este totul, aparatul are funcții de auto-pornire sau auto-calibrat.

Ce este mai interesant despre acest produs este cantitatea de clienți pe care le-a primit. Ea are mai mult de 15000 pe Amazon și a fost unul dintre cele mai bune vânzător de mai mult de ani.

Avantajele scalei EatSmart Precision Digital Bath

Când vine vorba de aspect, scala EatSmart Precision Digital are cel mai bun design vreodată. De fapt, se poate potrivi în orice baie fără nici o problemă. De aceea mulți oameni preferă acest lucru cu multe alte modele.

Spre deosebire de alte tipuri de scale inteligente, o altă caracteristică notabilă este funcția de pornire automată. Spre deosebire de alte mașini cu scală inteligentă în care trebuie să vă atingeți degetul pentru ca mașina să înceapă, trebuie doar să stați pe mașină și este bine să mergeți.

De asemenea, vă va plăcea ecranul deoarece este vizibil, acest lucru vă face ușor să citiți. Un alt lucru interesant este strălucirea albastră care vine la îndemână în locuri cu lumină slabă.

Cu ajutorul scalelor EatSmart, până la 8 persoane pot fi stocate informațiile. Cu asta ați spus că nu trebuie să vă faceți griji că altcineva vă interesează datele dvs. personale, deoarece toate detaliile pe care le introduceți sunt păstrate private.

Introduceți informații precum greutatea, înălțimea, vârsta, sexul și activitatea. Scala, de asemenea, masoara procentul de grasime corporala, masa osoasa si musculara, precum si procentul total de apa din corp.

Scara poate găzdui greutăți de până la 400 de kilograme. Cu tehnologia BIA a scalelor, primiți impulsuri electrice prin picioarele goale.

Pachetul vine, de asemenea, cu o bandă pentru a vă ajuta să vă monitorizați talia, ceea ce este un lucru foarte bun.

Pro și contra

Greutatea a indicat discrepanțe după o anumită utilizare. Deci, poate că nu un produs care vă va dura de ani de zile.

Pro:

● Un plus atractiv pentru baie - design elegant și la modă
● Împărțiți scara cu mulți utilizatori

Contra:

● Unul sau doi oameni au grija de acuratețea scalei, dar când citiți comentariile dvs., obțineți impresia că s-au simțit obligați să spună cel puțin ceva puțin negativ cu privire la scală
● Oamenii ar dori ca scara să aibă capacitatea Wi-Fi de a încărca detaliile pe telefon, de exemplu.

7 Scorul total

Ne uităm la o scară digitală de încredere cu costuri scăzute, pentru a vă verifica greutatea corporală.

Usor de folosit

5.5

Precizie

3

funcţii

4

PROS

  • Mare design
  • Funcție automată "activată"
  • Afișaj mare - ușor de citit
  • Lumina de noapte
  • Vine cu o bandă de măsură a taliei

CONS

  • Nu este cea mai precisă scară
Evaluare utilizator: 5 (1 voturi)
4.7
Evaluare totală: 24
5
12
4
5
3
1
2
2
1
1