20 rețete alternative de tort de sărbătoare sănătoasă

Suntem cu toții indulgenți pentru ziua de naștere, dar uneori aruncarea prudenței (și alimentației) către vânt nu face pentru cele mai fericite zile de naștere. Indiferent dacă aveți restricții dietetice sau doriți doar să încercați ceva mai puțin sărac în acest an, luați în considerare aceste 20 de rețete de desert cadou nostru de ziua ta pentru tine. Cu plăcere! Ar trebui să vă avertizăm că ... volumul de stropi din acest post ar putea doar să spargă o înregistrare (hei, când ne petrecem, petrecem greu).

1. Cupcake galben nou cu glazură de ciocolată: Doar încerca pentru a ghici ingredientele secrete. Renunță? Aceste cupcakes fără cereale sunt făcute cu fasole de mere, turmeric și cannellini. (prin intermediul ouălor cu o furculiță)

2. Clatite electrice grele de iaurt: Vrem sa le punem acestor clatite sfaturile lor de a fi mai fotogenice in pozele noastre de ziua de nastere. (prin The Blonde Buckeye)

3. Tort de vis de cajuș brut: T'would fi cel mai fericit de zile cu acest lucru în fața dumneavoastră. Destul, delicios și sănătos. Pentru ce mai doriți? (prin intermediul My New Roots)

4. Popcani de banane congelați: N-ai fi de acord să faci asta pentru ziua de naștere a copilului tău. (prin intermediul eroului de zahăr)

5. Donuturile de nucă de cocos: aceste gogoși vegani nu puteau fi mai cocoși decât dacă erau de fapt niște nucă de cocos măcinate ca gogoși. Le poți chiar să le dai în sus ca un tort cu gogoașă și să pui o lumânare pe partea de sus. (prin intermediul lui La Gallette)

6. Bite Bastoane Oreo Cheesecake: Bine, asa este, desigur, acest lucru nu este exact sănătos... dar este, probabil, de sănătateREI decât un tort de magazin alimentar. Rețeta include, de asemenea, pulbere de proteine, așa că trebuie să conteze pentru ceva, dreapta? (prin Delicious by Dre)

7. Tort de morcov umbra-de-paleo: Pune o lumânare înăuntru acea, de ce dontcha? (prin The Healthy Foodie)

8. Tortul de fructe: Acesta nu este tortul măduvei tale. Și fără implicarea cuptorului, nu trebuie să vă supraîncălziți apartamentul pentru a sărbători vara aceasta. Pfiu. (prin locul gustului meu)

9. Smoothie Cake Birthday: Răsfoiți un mic dejun de dimineață, înainte de a vă spăla cu cadouri și mesaje text. Sau face-ți camera să o facă - este ta zi, la urma urmei. (prin palatul colorat)

10. Trandafir de migdale de alune și ciocolată: Făina cu coajă lemnoasă este un substitut minunat pentru lucrul real. Iar merele, JO și iaurtul păstrează acest tort umed fără unt. (prin intermediul Scandi Home)

11. Trufe de tort de ziua de nastere: Aceste sunt sănătoși !? Făcute cu ulei de nucă de cocos, boabe de vanilie și cajuși, aceste bile drăguțe pentru ziua de naștere nu vă vor face să vă simțiți vinovați după ce vă arătați câteva în gură (o dată). (prin Lunch Box Bunch)

12. Mango Peach și Chocolate Chocolate Layer Cake: Oh, o băutură sănătoasă pe un tort de înghețată este exact ceea ce vara ordonă. Gândiți-vă la posibilitățile! (prin zahăr și scorțișoară)

13. Secret Cupcakes sanatoase dublu-ciocolata Paleo-Friendly: Ne place lucrurile sanatoase in secret, iar aceste cupcakes nu fac exceptie. (via mai bine cu prăjitura)

14. Tort de ziua de nastere: acest tort foloseste cateva alternative sanatoase cum ar fi tahini, date, lapte de nuca si banane. Și arată frumos, așa că asta e. (prin intermediul Green Spirit Adventures)

15. Bite sănătoase de Brownie: Cine are nevoie de prăjituri de tort atunci când poți avea aceste mâncăriri simple, fumoase și reale? bine... poți pune un băț în ele, dacă chiar vrei. (prin Averie Cooks)

16. Unt de cocos Banana Unt de arahide Placinta de ciocolata: Coconuturile, bananele, untul de arahide si ciocolata se amesteca in aceasta placinta. Nu este chiar bine pentru tine, dar este cu siguranta o alegere mai usoara cand vine vorba de indulgarea deserturilor de ziua de nastere. (prin tulburarea de gătit obsesivă)

17. Torturi de ciocolată dublă: dacă acestea sunt vegane și fără gluten, lumea noastră a fost oficial transformată cu susul în jos. Uimitor. (prin intermediul celor patru furculite)

18. Popcicul de prăjituri de la Berry și de lapte de miere: Cine are nevoie de prăjitură atunci când ai destul poppisuri? (prin Cookie + Kate)

19. Tort pentru ziua de nastere Unt de nucă de cocos: Pretindeți că ziua ta de naștere este în fiecare zi cu această rețetă delicioasă. Răspândiți acest unt curat, de cocos de casă de casă pe pâine prăjită, paine rapidă sau orice doriți. (prin viata de 24 de morcovi)

20. Clădițele de grâu întregi: Ahem, mai multe sprinkleuri vă rog. Nu stropesc prea mult aici. (prin The Diva Dish)

Ce desert este în lista de dorințe de ziua ta de naștere? Spuneți-ne în comentariile!

4.6
Evaluare totală: 33
5
11
4
5
3
1
2
3
1
1