Top 30 MLM Pierdere în Greutate Companii: A se vedea cine a făcut lista noastră

Acest post va acoperi cele mai mari 30 de companii de pierdere în greutate MLM, așa cum o văd.

Tfapt real este că suntem o națiune de grăsime. Obezitatea este o problemă majoră care provoacă o mulțime de alte probleme de sănătate. Mulți oameni au recunoscut această problemă uriașă și l-au folosit pentru oportunități antreprenoriale.

Și alții nu o fac neapărat pentru bani, ci pentru că vor să-i ajute pe oameni să trăiască un stil de viață mai sănătos.

top companii de pierdere în greutate mlmPuteți tasta pierde în greutate sau pierdere în greutate sfaturi în motorul dvs. de căutare și pentru a găsi o gamă largă de site-uri dedicate pentru a ajuta oamenii să piardă în greutate. Dar nu toate dietele și metodele sunt create egale. Unele dintre acestea pot afecta efectiv sănătatea dumneavoastră în moduri nefaste.

În timp ce este un post complet diferit, am decis să vă ajut să găsiți un MLM care să vă ajute fizic și financiar. Folosind o varietate de metode și referințe, am venit cu primele 30 MLM companii de pierdere în greutate.

Ei au arătat că sunt sigure și sigure.

Voi spune că sunt afiliată cu una dintre companiile din această listă, dar nu voi spune care. Acest post nu este menit să promoveze compania MLM din care fac parte.

Scopul este de a vă educa despre diverse "bune" companii de pierdere în greutate MLM astfel încât să puteți lua o decizie rațională asupra produselor pe care le veți utiliza și / sau promova.

Alte postări pe care le-ați putea bucura:

  1. Cel mai bun pierdere în greutate Shakes
  2. Herbalife Pierdere în Greutate Dieta
  3. Advocare program de pierdere în greutate și mărturii
  4. Isagenix Program de pierdere în greutate, rezultate și mărturii

Top 30 MLM Pierdere în Greutate Companii

Acum, începând cu # 30 și lucrăm pe drumul spre numărul 1, am de gând să împărtășesc cele mai bune 30 de companii MLM de pierdere în greutate.

#30: Le-Vel

Le-Vel este un MLM mai nou care ia sistemul de pierdere în greutate la extreme cu sistemul lor de pierdere în greutate Thrive. Jason Camper și Paul Gravette și-au folosit experiența combinată de sănătate și wellness pentru a forma acest MLM pierdere în greutate.

#29: Zurvita

În 2008, Mark și Tracy Jarvis au recunoscut o metodă pe care o pot ajuta să-și atingă obiectivele de scădere în greutate și, de asemenea, să câștige un venit. Zurvita a devenit o realitate cu produse de degustare care oferă ceea ce oamenii au nevoie pentru a pierde în greutate. Bazat în Texas, Zurvita este la nivel mondial.

#28: Relatii cu publiculüVIT

Ketoza sa dovedit a fi una dintre cele mai bune modalități de a pierde în greutate și de a păstra. Prüvit are un produs numit ketoos care folosește principiile ketosis. Chiar dacă este vorba de un MLM relativ nou, multe mărturii se îndreaptă spre un produs excelent.

# 27: ViSalus

Fondată în 2005, ViSalus a fost un lider în MLM-urile cu pierdere în greutate. În ultimii ani, ViSalus a pierdut teren, dar este încă recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari lovituri de greutate. Ei au adăugat multe produse noi pentru a completa linia de pierdere în greutate.

# 26: Modificări totale ale vieții

În 1999, un angajat al companiei Ford Motor, pe numele lui Jack Fallon, a văzut o oportunitate de a ajuta oamenii să piardă în greutate, să facă bani și să se bucure de o viață de succes. El, cu un prieten, a început schimbările totale de viață. Acest MLM a fost exact așa cum sugerează și numele său, schimbând viața oamenilor spre bine.

# 25: Reliv International

Fondată în suburbia din St. Louis din Chesterfield, Missouri în 1988, Reliv International a câștigat teren rapid ca un important furnizor de suplimente de scădere în greutate. Mulți indivizi din Midwest au început să câștige un loc de muncă bun în comun și, în curând, compania a oferit în întreaga lume un mijloc de a pierde în greutate și de a trăi sănătos.

# 24: Jeunesse Global

În timp ce mulți oameni consideră Jeunesse Global un lider în produsele de îngrijire a pielii, linia lor Zen a fost foarte recunoscută ca o alegere excelentă în ceea ce privește pierderea în greutate și sănătatea generală. Eram ezitant să menționez lista Jeunesse Global, dar când vedeți vânzările mari de la linia de produse pentru scăderea în greutate, merită acest loc.

# 23: Luați forma pentru viață

Take Shape For Life este o filială a companiei recunoscută pentru pierderea în greutate a companiei Medifast. În calitate de consultant în domeniul sănătății, puteți câștiga bani buni împărțind un plan pentru a ajuta oamenii să trăiască sănătos și să piardă în greutate folosind mesele Medifast.

# 22: funcționează!

Mark și Cindy Pentecost au început această pierdere unică în MLM în 2001, și au crescut într-o proporție uriașă. Ca antrenor al liceului, Mark a învățat cum să ajute adolescenții supraponderali să piardă aceste kilograme pentru a deveni vedete sportive. El a decis să ajute oamenii de pretutindeni cu aceste idei. Funcționează-te ajută să pierzi în greutate și să câștigi bani. Ce combinație minunată!

# 21: Noua imagine internațională

Acest MLM bazat pe Noua Zeelanda este unul dintre liderii in pierderea in greutate de la sud de ecuator, si a dezvoltat o piata extinsa si in Asia. Nu numai că au produse de mare pierdere în greutate, ci și rețete sănătoase de gătit pentru a vă ajuta să vă mențineți întreaga familie sănătoasă și bună.

# 20: Melaleuca

Urmărind rădăcinile sale de aproape 30 de ani, Melaleuca este un jucător major în arena MLM. Ei au unele produse de mare pierdere în greutate, concepute pentru a ajuta oamenii recupera sănătatea lor. Produsele lor sunt minunate și sunt competitive.

# 19: Uleiuri esențiale de viață pentru tineri

Această mare companie a fost în jur de peste 25 de ani. În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la ei ca o companie de uleiuri esențiale, ei au, de asemenea, unele produse uimitoare de pierdere în greutate. Ei au sediul în Utah.

# 18: Medifast

În timp ce am instalat una dintre filialele acestei companii mai devreme, am constatat că mulți oameni se alătură programului principal Medifast. Folosind mesele sănătoase, mulți oameni găsesc o pierdere uriașă în greutate necuvenită și o sănătate mai bună.

# 17: GNLD Internațional

Mulți oameni găsesc o viață cu totul nouă, cu sănătatea și bogăția lor, făcând parte din GNLD Internațional. De fapt, produsele GNLD sunt recunoscute ca NeoLife.

# 16: Vestige Marketing

Au început în 2004 și au crescut într-o rată uimitoare. Vestige Marketing oferă o gamă largă de produse, dar sănătatea, sănătatea și pierderea în greutate sunt unele dintre produsele lor țintă primare.

# 15: Patru frunze Japonia

În acest moment, nu veți găsi acest MLM în Statele Unite. Four Leaf este un MLM japonez care a ajutat poporul japonez să-și mențină greutatea într-un mod foarte bun. Cunoscuți pentru produsul Forifu, urmărim să vedem dacă această companie își extinde aripile peste ocean.

# 14: LifeVantage

Această companie MLM a fost construită complet cu ideea unei vieți sănătoase pentru clienții săi. O parte a sănătății este menținerea unei greutăți corespunzătoare, astfel încât LifeVantage oferă produse care ajută la controlul greutății. Reprezentanții independenți sunt extrem de mulțumiți de sistemul LifeVantage.

# 13: Mannatech

Mannatech a fost fondată în 1993 și este binecunoscută pentru sistemul de gestionare a greutății, folosind o substanță pe bază de plante numită Ambrotose. Deși există numeroși "nay-sayers", mulți oameni au arătat rezultatele anterioare și ulterioare ale utilizării sistemului de pierdere în greutate Mannatech.

# 12: Plexus în întreaga lume

Această companie din MLM bazată pe Arizona captează o mare parte din afacerea de a lua oameni obezi și de a le face din nou slabi. Produsele sunt uimitoare în funcție de cantitatea imensă de clienți Plexus, iar distribuitorii consideră că produsele se vinde.

# 11: DXN

DXN a fost fondată în Malaezia în 1993. Ingredientul principal pe care îl folosesc în produse este Ganoderma, care a fost cunoscută ca o substanță excelentă pentru gestionarea greutății. Am urmărit răspândirea DXN în întreaga lume.

# 10: Omnilife

În 1991, Jorge Vergara a fondat Omnitrion, care a devenit Omnilife în 2000. Vergara a fost un distribuitor principal cu Herbalife, dar a renunțat să înceapă această companie să comercializeze articole strict de control al greutății. Bazat în Mexic, Omnilife a arătat un factor imens în menținerea în greutate și în creșterea sănătății în rândul clienților. Ca să nu mai vorbim, construirea bogăției distribuitorilor independenți Omnilife.

# 9: Soarele naturii

Acest MLM bazat pe Utah oferă o mare varietate de produse cu sănătate și pierdere în greutate fiind în partea de sus a listei. Nature's Sunshine funcționează încă din 1972 și ei încă iau în greutate oameni din întreaga lume.

# 8: Nikken

Obiectivul Nikken este de a ajuta oamenii să se concentreze pe sănătatea și bunăstarea lor. Ele se concentrează asupra greutății, a somnului și a managementului durerii. Mulți clienți Nikken susțin că au găsit o nouă viață când au început să utilizeze produsele Nikken.

# 7: Forever Living

Fondată în 1978, Forever Living a construit o bază solidă pentru fabricarea produselor pe bază de Aloe Vera. Nu a fost până în 1983, când Forever Living a prevăzut oportunitățile de pierdere în greutate și a început să producă suplimente alimentare din produsele albinelor. Lupta cu albinele de a menține greutatea în jos a funcționat, iar Forever Living face # 7 din cauza asta.

# 6: Beachbody LLC

În timp ce suplimentele de scădere în greutate fac parte din această linie de produse MLM, principala pierdere în greutate înseamnă sistemele de antrenament. Tony Horton P90X a fost cunoscut pentru a obține oameni în formă, cu o formulă de DVD și de antrenament. Beachbody este un MLM din California, fondată în 1998.

# 5: Shaklee

În 1956, Forrest Shaklee a demarat această bine cunoscută companie MLM începând mai întâi cu suplimente nutritive. În timp ce Shaklee poartă o gamă largă de produse, acestea sunt destul de competente la fabricarea articolelor de scădere în greutate. Linia de pierdere în greutate a lui Shaklee este un vânzător imens care îi ajută pe distribuitori să facă profituri frumoase.

# 4: AdvoCare

Acest MLM a fost fondat de un scop ex defensiv pentru șefii din Kansas City în 1993 ... Charles Ragus. Ragus a construit această companie pe ideea creării unei națiuni sănătoase. Pierderea in greutate a fost si este o directiva primara a AdvoCare. Ei s-au dovedit a fi un jucator important in activitatea de pierdere in greutate.

# 3: Isagenix

De la fondarea sa în 2002, Isagenix a șters grăsimile de pe oameni în mod consistent. Ei fac acest lucru cu produsele lor minunate de curățare și programe. La urma urmei, începutul pierderii în greutate vine în curățarea tuturor junk și gunk din corpul tău. Isagenix se îndreaptă spre # 1.

# 2: USANA

Apelul între # 1 și # 2 a fost atât de strâns încât am avut destul de mult să fac un eenie-meenie-miny-mo. USANA este o companie excelentă de sănătate și wellness cu sediul în Utah. Începând cu anul 1992, mulți oameni au susținut un stil de viață bere datorită USANA.

# 1: Herbalife

Aceasta nu ar trebui să fie o surpriză. Herbalife a "încolțit" categoria de pierdere în greutate în MLM. Ei au unele dintre cele mai bune shake-uri pierdere în greutate, și mulți oameni din întreaga lume sunt înființate pentru a primi amestecuri de shake pierderea în greutate pe comenzi lunare recurente. Herbalife a ajutat la pierderea greutății care a atacat rasa umană.

Ce companie de pierdere în greutate MLM are Chuck?

Chuck aici. Prietenul meu Greg a scris această postare pe blog, dar am vrut să adaug în propria mea secțiune chiar aici și să împărtășesc o companie cu care sunt foarte mulțumită. Sunt un client fericit și afiliat cu o companie GREAT specializată în produse de sănătate și wellness.

Compania a fost în jurul din 1992. Ei oferă o selecție frumoasă de produse de pierdere în greutate de a alege, în plus față de multe alte produse. Produsele lor sunt într-adevăr accesibile, iar costurile de transport sunt scăzute (și uneori chiar gratuite). Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, consultați acest link.

Gândurile finale

Este un lucru minunat că găsim multe sisteme pentru a ajuta oamenii să piardă în greutate. Vă sugerez să găsiți o metodă care să funcționeze pentru dvs. și să vă lipiți de ea. Dacă aveți nevoie de un antrenor, știu unul foarte bun.

Doar comentați sau trimiteți-mi un mesaj și voi împărtăși numele și site-ul. Care este favoritul tău? Doar lăsați un comentariu mai jos. Dacă aveți întrebări, le puteți lăsa și aici. Multumesc pentru vizita.

Declarație de declinare a responsabilității pentru toate produsele pe care aceste companii le oferă:

Declarațiile nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat să vindece sau să prevină orice boală. Păstrați accesul copiilor. Nu este potrivit pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic înainte de a utiliza acest produs. Dacă luați orice medicament sau aveți orice fel de problemă medicală, consultați-vă cu un medic înainte de a utiliza acest produs.

Referințe

  1. Do Rețeaua de Marketing (MLM) Sănătate și Wellness Nutriționale Companiile de lucru în 2016?
  2. 2016 Cel mai bun marketing pe mai multe niveluri
  3. http://worldslaziestnetworker.com/top-100-mlm-companies-dsa-stats-not-opinion/
  4. Top companii de MLM 2016

Despre autor

Greg Boudonck este un scriitor independent și autorul a peste 50 de cărți. El scrie pe multe subiecte diferite, dar subiectele de afaceri sunt una din domeniile sale principale de scriere a expertizei. Puteți vedea mai multe despre Greg și despre munca lui vizitând site-ul său la Lancerlife.com.

Vă rugăm să partajați conținutul nostru dacă v-ați bucurat de el:
4.7
Evaluare totală: 25
5
14
4
2
3
2
2
3
1
0