Cum să-și piardă grăsimea fără a-și pierde musculatura - arde grasimea, nu musculatură

Nu cu mult timp în urmă, am acoperit cum să pierd grăsimea. Chestia este că există un al doilea subiect important care trebuie întotdeauna acoperit chiar împreună cu acesta. Și asta este: cum să pierzi grăsimea FĂRĂ pierderea mușchiului.

Stai ce?!?!?! Am sugerat doar că vă puteți pierde masa musculară slabă, câștigată cu greu, în timp ce încercați doar să vă pierdeți grăsimea corporală urâtă ??? Da, sigur că am făcut-o. Sa întâmplat cu mine și nenumărați alții de multe ori și se poate întâmpla cu siguranță pentru tine.

Pentru a înțelege de ce și cum este posibil acest lucru și (mai important) cum să preveniți acest lucru, trebuie mai întâi să înțelegeți un fapt important ...

Pierdere în greutate vs pierderea de grăsime: Nu este același lucru!

Oamenii spun adesea că doresc slăbi. Aceasta este o afirmație proastă, deoarece "greutatea" poate fi ceva diferit. De exemplu ... apă, glicogen, mușchi sau grăsimi. Iad, poți tăia un picior și vei pierde greutatea.

În realitate, totuși, ceea ce majoritatea dintre noi vrea să pierdem este grăsime, nu musculare.

Acum, în ciuda unora dintre lucrurile nebune pe care le-ați auzit mai devreme despre cum să pierdeți grăsimea, adevărul este că există doar o cerință majoră ... un deficit caloric.

Așa cum am explicat de 1000 de ori înainte, un deficit caloric este ceea ce se întâmplă atunci când consumați mai puține calorii decât corpul trebuie să ardă pentru energie, îndeplinind toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească pe parcursul zilei (mutați, respirați, , digerarea alimentelor etc.).

Când acest deficit caloric este prezent, corpul este forțat să găsească o sursă alternativă de energie pe corpul tău să ardă în loc. În mod ideal, acest lucru ar fi NUMAI dvs. grăsime de corp stocate urât. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, țesutul dvs. muscular destul de slab.

Sigur, poate doriți ca corpul dvs. să ardă doar grăsime corporală și nu musculare, dar corpul dvs. nu dă cu adevărat o prostie despre ceea ce doriți. Știe doar că pentru ca aceasta să supraviețuiască și să funcționeze în condițiile actuale, va trebui să tragă energia stocată de undeva. Și asta poate însemna grăsime, mușchi sau o combinație a celor două.

Misiunea ta, dacă alegi să o accepți, este să faci tot ce poți pentru a îmbunătăți raportul de pierdere a grăsimilor: pierderea mușchilor cât mai mult posibil și, în principiu, semnalul corpului tău pentru a-ți menține TOATE muschii și NUMAI arde grăsimea corporală. Dar întrebarea este ... cum? Credeam că nu vei întreba niciodată.

Acum, acum sunt ceea ce aș considera a fi cele mai bune 8 modalități de a pierde grăsime fără a pierde mușchii ...

1. Mâncați suficientă proteină

Un aport zilnic suficient de proteine ​​este singura necesitate de alimentatie pentru mentinerea muschilor. Nu este timpul de masă sau suplimentele sau mărimea exactă a deficitului dvs. caloric sau calitatea alimentelor pe care le consumați (mai mult pe acel nonsens mai târziu) sau orice altceva înrudit cu dieta.

Din punct de vedere nutrițional, pierderea de grăsime fără a pierde mușchiul înseamnă totul de a mânca suficientă proteină în fiecare zi. Numeroase studii au dovedit că acest lucru este adevărat. Chiar și în absența unei rutine corecte de antrenament în greutate, mai mult din greutatea pe care o pierzi va fi mai degrabă grăsimea corporală, decât masa musculară, doar ca urmare a unei creșteri mai mari a consumului de proteine.

Deci, primul pas al oricărei dietă de conservare a mușchilor este întotdeauna obținerea cantității ideale de proteine ​​pentru fiecare zi. Întrebarea este… ceea ce este ideal?

Ei bine, cercetarea și experiența din lumea reală au arătat că ceva în intervalul de 0,8-1,3 g de proteină per kilogram din greutatea corporală actuală este locul dulce pentru persoanele cu acest scop. (Notă: cei care sunt semnificativ supraponderali / obezi ar trebui să folosească lor poartă greutate corporală.)

2. Mențineți nivelurile de rezistență

Iar aici este cea mai importantă cerință de antrenament pentru oricine dorește să-și piardă grăsimea fără să-și piardă mușchii. Pur și simplu, stimularea primară de antrenament necesară pentru menținerea musculaturii vă menține nivelul actual de rezistență.

Stii cum devine din ce in ce mai puternic (adica principiul de suprasarcina progresiva) este ceea ce semnaleaza corpul tau pentru a incepe muschiul clădire proces? Ei bine, pe o dieta cu pierderi de grasime, doar mentinerea nivelurilor actuale de rezistenta (aka intensitate, aka greutatea pe bar) este ceea ce semnaleaza acum corpul tau menţine muşchi.

În cazul în care semnalul dispare, nevoia organismului de a vă păstra țesutul destul de muscular în jurul valorii de a merge departe, împreună cu el.

Acesta este motivul pentru care mitul insanely stupid de a ridica greutati mai grele pentru a construi muschi, dar apoi a ridica greutati mai usoare (pentru repetari mai mari), atunci cand doriti sa pierdeti grasimea, sa obtineti macrata si sa deveniti tonifiat este cel mai bun lucru pe care il puteti crede atunci cand incercati evitați să pierdeți mușchii. În realitate, ridicați greutatea în greutate pentru a construi mușchii și apoi ridicați greutatea aceleiași grele dacă doriți să mențineți în mod efectiv acel mușchi.

Dacă începeți să ridicați în mod intenționat greutăți mai ușoare în timp ce vă aflați într-un deficit caloric, corpul dumneavoastră în mod esențial crede: "Hmmm, se pare că trebuie să ridicăm greutățile mai ușoare acum. Cred că toate acele mușchi pe care le-am construit pentru a putea ridica greutăți grele nu mai sunt necesare. Este timpul să începeți să-l arzi pentru energie în loc de grăsime corporală! "

Nu prea bun, nu? Acest lucru înseamnă că obiectivul dvs. principal de antrenament în greutate este de a, cel puțin, NU pierdeți puterea. Aceasta, la rândul său, vă va permite să NU pierdeți mușchiul.

De exemplu, daca in prezent bancul apasati 200 lbs pentru 3 seturi de 8 repetari, obiectivul dvs. pe toata durata fazei de pierdere a grasimii este sa sfarsiti prin apasarea unui banc cat mai aproape de aceleasi 200 lbs pentru 3 seturi de 8 repetari, dupa cum puteti dacă este posibil) când ați terminat și toată grăsimea a fost pierdută. Același lucru este valabil și pentru orice alt exercițiu din rutina ta.

Sigur, puteți continua să încercați să deveniți mai puternici și să continuați să încercați să faceți o suprasarcină progresivă în timp ce pierdeți grăsime.Se poate și se întâmplă (în special pentru începători, care ar trebui să progreseze în mod constant chiar și într-un deficit).

Dar, dacă ați trecut etapa începătorului, nu vă surprindeți dacă este mult mai greu de făcut (în cazul în care nu este posibil în anumite cazuri) și cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să păstrați puterea și nu să o măriți.

Acest lucru este bine, desigur, deoarece doar menținerea cantității de greutate pe care o ridicați în prezent la fiecare exercițiu este cerința de antrenare a greutății cheie pentru pierderea de grăsime fără a pierde mușchiul.

3. Reduceți volumul și / sau frecvența de antrenament pentru greutate

Un deficit caloric este într-adevăr un deficit deficitul energetic, iar în timp ce acest lucru este fantastic (și este necesar) pentru pierderea oricărei cantități de grăsime corporală, este destul de sumbru pentru toate aspectele legate de instruire (recuperare, capacitate de muncă, toleranță la volum, performanță etc.).

Ce înseamnă asta, rutina de antrenament pe care ați fost (sau ați fi) folosită cu mare succes pentru a construi musculare, a crește puterea sau a face orice alte îmbunătățiri pozitive ale corpului dumneavoastră în condiții normale (în care nu există deficit) MULT pentru corpul tău să se ocupe și să se revină în mod optim din starea deficitară de energie în care se află în prezent.

Și știi ce va duce acest scenariu? Unul în care nu vă recuperați corect din antrenamentele dvs.? O pierdere de putere.

Și știi ce pierdere de forță va duce ÎN VEDERE, în special în timp ce există un deficit caloric? O pierdere de mușchi.

După cum am explicat acum un minut (# 2 din această listă), cerința cheie de antrenament pentru menținerea mușchilor este pur și simplu menținerea forței. Problema este că, dacă folosiți o rutină de antrenament pe care nu o recuperați în mod corespunzător, se va întâmpla contrariul.

Acesta este un lucru pe care eu și mulți alții l-am învățat. Rutina antrenamentului care părea perfectă înainte ca aceste calorii extra active să fie prezente este acum motivul pentru care antrenamentele devin mai grele, sunteți mai slabi, repetați în scădere, greutatea pe bar trebuie redusă și faza de pierdere a grăsimilor faza de tăiere) se termină cu faptul că ați pierdut mult mai multă forță și putere decât ar trebui să aveți.

A fost acolo, fă asta.

Din fericire, acesta poate fi ușor prevenit

Cum eviți toate astea? Simplu. Prin ajustarea programului dvs. de antrenament de greutate pentru a compensa scăderea de recuperare care vine cu un deficit de calorii. Aceasta înseamnă reducerea volumului de antrenament (numărul total de seturi, repetări și / sau exerciții), reducerea frecvenței de antrenament (numărul total de antrenamente efectuate pe săptămână și pe grupul muscular) sau o combinație a acestora.

Programul meu nou, Superior Fat Loss, stabilește exact modul de a face aceste ajustări, astfel încât să puteți transforma cu ușurință orice rutină de antrenament inteligent pentru a construi mușchiul într-unul care este ideal pentru menținerea acestuia.

Chiar mai bine, am de asemenea o rutină de antrenament pe care o numesc Fat Loss + Soluție de întreținere a musculaturii, care este antrenamentul pe care l-am făcut deja aceste ajustări și folosesc întotdeauna pentru menținerea musculaturii în timp ce pierd pierderea de grăsime. Îi recomand foarte mult celor care doresc să facă același lucru. Puteți descărca întregul lucru chiar aici: Superior Fat Loss

(O posibilă excepție la acest lucru ar fi începătorii, așa cum ar trebui deja utilizați un design inteligent volum mai mic începător de rutină.)

4. Obțineți Nutriție pentru antrenament pre și post ...

Am citit o dată un articol despre un site web de dietă / antrenament care a încercat să spună că pre și post nutriție de antrenament devine mai puțin important atunci când obiectivul dvs. este pierderea de grăsimi, mai degrabă decât creșterea musculară. Nu-mi amintesc raționamentul exact pentru acest lucru (dacă aș fi făcut-o, mă voi distra acum), dar oricare ar fi ... nu ar fi mai greșit.

Așa cum am menționat, recuperarea, capacitatea de muncă, toleranța volumului și performanța generală a antrenamentelor în general, duc la rahat ca rezultat al unui deficit caloric prelungit. Și dacă nu ați auzit, întregul concept de nutriție pre și post-antrenament este practic construit în jurul îmbunătățirii acestor aspecte ale pregătirii și recuperării.

Asta face ca mesele pe care le mananci inainte si dupa antrenamentele tale sunt la fel de importante (poate chiar mai mult MAI MULT) atunci cand scopul tau este de a pierde grasimea fara a-ti pierde muschii, spre deosebire de a construi doar acel muschi in primul rand.

Deci, ce ar trebui să mănânci în timpul acestor mese? Simplu: consumați o cantitate bună de proteine ​​și carbohidrați în 1-2 ore înainte și după antrenament. Nu este nevoie să o faceți mai complicată decât asta.

5. Nu reduceti calorii prea mult

După cum sperăm că toți înțeleg până acum, pentru a pierde orice cantitate de grăsime corporală, trebuie să creați un deficit caloric (mă gândesc dacă o repet suficient de mult, se va scufunda). Și asta înseamnă că veți avea nevoie să reduceți consumul de calorii sub nivelul de întreținere, astfel încât grăsimea corporală stocată poate fi arsă în schimb pentru energie.

Problema este că acest deficit poate fi clasificat ca fiind mic, moderat sau mare, pe baza gradului de sub nivelul de întreținere pe care îl faceți și cât de mult reduceți aportul zilnic de calorii. Acum, în timp ce fiecare grad de deficit are propriile PROS și CONS, un deficit moderat de aproximativ 20% sub nivelul de întreținere tinde să fie ideal pentru majoritatea oamenilor.

De ce nu un deficit mai mare? De ce nu reduceti caloriile cu mult mai mult si faceti pierderea de grasimi chiar mai repede?

Ei bine, în afară de aceasta, înrăutățirea încetinirii metabolice, problemele hormonale, foamea, starea de spirit, somnul, libidoul, letargia (și multe altele) și pur și simplu greu de susținut ... un alt dezavantaj major al unui deficit caloric mare este că va avea cel mai mare impact negativ privind formarea și recuperarea.

Și acest lucru înseamnă că reducerea consumului de calorii de mult prea mult va crește potențialul de pierdere a forței și a mușchilor. Din acest motiv, aș recomanda majoritatea oamenilor să rămână cu un deficit moderat. Cei care sunt deja slabi și care doresc să se distreze cu adevărat pot face mai bine cu un deficit și mai mic.

6. Incorporați ciclismul caloric / carburanților / nutrienților

Nu pot decide niciodată dacă vreau să mă refer la ea ca pe caloriile pe bicicletă, pe carbohidrați sau substanțe nutritive (sună diferit, dar este tot același lucru), așa că da-mi o secundă în timp ce eu "eeny, meeny, miny, moe" acest.

[8 secunde mai târziu ...]

Bine, ciclismul caloric este.

Și ceea ce se referă la aceasta înseamnă a consuma mai multe calorii în anumite zile (de obicei zile de antrenament) și mai puține calorii pe alte zile (de obicei zile de odihnă). Acest lucru se întâmplă în primul rând prin manipularea carbohidraților și / sau a grăsimilor, deoarece proteina este ceva ce vrem să fie ridicat în fiecare zi ... mai ales atunci când scopul nostru este să pierdem grăsime, nu musculare.

Acum, cu o dietă mai simplă și mai simplă înainte de a pierde grăsimi, ați consuma în fiecare zi aproximativ aceeași cantitate de calorii și substanțe nutritive și veți avea un deficit de dimensiuni similare în fiecare zi a săptămânii.

Dar, cu ciclismul caloric, în anumite zile, veți avea un deficit mai mare, dar apoi un deficit mai mic sau chiar niciun deficit deloc în celelalte zile (acest lucru este cunoscut și sub denumirea de refeed). Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii, cantitatea totală de calorii consumate ar rămâne aceeași. Este doar metoda de a ajunge acolo (mănâncă mai puțin în anumite zile, mai mult pe alții) este diferită.

Scopul teoretic pentru a face acest lucru este acela de a îmbunătăți totul, de la performanța de formare, de recuperare și de împărțire a caloriilor, până la foamete, rata metabolică și desigur ... capacitatea noastră de a menține musculare și tărie în timp ce pierdem grăsime.

Functioneaza de fapt? Ei bine, acesta este un lucru pe care l-am experimentat cu mult în ultimul deceniu, și am devenit un mare fan al acestuia.

Nu numai pentru a menține musculare în timp ce pierdeți grăsime (pe care le-am găsit că funcționează excelent), dar și pentru aderența dietei, controlând apetitul și păstrându-vă fericit și mulțumit. De aceea, ciclismul caloric și reumplerea sunt o mare parte din programul meu superior de pierdere a grăsimilor. Acesta acoperă exact modul în care vă recomand să o faceți.

7. Luați pauze de dietă atunci când este necesar

Putem fi cu toții cinstiți pentru o clipă? Indiferent de modul în care faceți să faceți pierderi de grăsime, simplul fapt este că este destul de sumbru. Corpul tău nu prea vrea să fie într-un deficit caloric, și oricine a încercat vreodată să-și piardă orice cantitate de grăsime știe deja, mintea ta sigur că nici naiba nu-i place.

Adevărul este că există o multitudine de aspecte fiziologice și psihologice de a fi în starea deficitară de energie necesară pentru ca pierderea de grăsime să aibă loc doar ca o suge. De la scăderea recuperării și performanței până la modificările aduse leptinei, ghrelinului, testosteronului, cortizolului, insulinei, tiroidei, ratei metabolice și mult mai mult, corpul uman (și mintea) rulează într-adevăr mult mai bine, fără un deficit.

Și asta ne aduce la conceptul de pauză de dietă.

Definiția exactă a ceea ce este o pauză de dietă va varia în funcție de cine vă cereți, dar cred că aceasta este o perioadă de 1-2 săptămâni în care ieșiți din deficit și reveniți la nivelul de întreținere, în scopul de a permite pe scurt tuturor lucrurile care suge cu privire la pierderea de grăsime pentru a recupera și a merge înapoi normale pentru un timp.

Există zeci de beneficii potențiale (unele fizice, unele mentale) care vin din luarea de pauze de dietă ca aceasta, dar motivul pentru care o menționez aici sunt pentru performanțele sale și beneficiile legate de recuperare. De ce? pentru că orice imbunatatirea va ajuta cu scopul nostru de a mentine muschii si forta in timp ce pierdem grasimile.

Specificul când și cât de des ar trebui să fie luat o pauză de dietă ar necesita un articol propriu (UPDATE: în loc de un articol, am scris acum un capitol întreg despre pierderea de grăsime superioară), însă punctul de bază este că în timp ce persoanele care au mai puțin de grăsime lasate să piardă, vor avea nevoie de o dietă mai mare decît cineva în stadiile incipiente de a pierde o mulțime de grăsimi, rămâne faptul că poate fi destul de benefic din mai multe motive ... dintre care unul este conservarea mușchiului.

8. Evitați cantitățile excesive de cardio (sau pur și simplu nu faceți deloc)

Toate astea se întorc la ceea ce am menționat deja de 100 de ori, în legătură cu redresarea redusă ca rezultat al reducerii caloriilor. Din acest motiv, întregul exercițiu pe care îl faceți (nu doar formarea în greutate, ci și cardio) ar putea fi necesar să fie redus sau ajustat într-o anumită măsură pentru a compensa acest lucru și pentru a preveni pierderea mușchilor.

Acum, instruirea în greutate trebuie în continuare evitată, deoarece furnizează semnalul primar care spune corpului nostru să mențină mușchiul și să ardă grăsimea corporală. Dar cardio? Asta- complet opțional.

Și sincer, simt că nu există nici un aspect supraestimat și supra-dat-a-rahat despre pierderea de grăsime sau creșterea musculară decât cardio. Evident, dacă obiectivul tău este rezistența sau performanța, opinia mea se va schimba. Dar strict în ceea ce privește îmbunătățirea modului în care arată corpul tău? Urăsc cardio.

De fapt, rareori fac eu și mine Mod implicit recomandarea pentru majoritatea oamenilor cu obiective legate de compoziția corpului este de a face puțin sau chiar NU cardio deloc. Mai degrabă aș vedea că oamenii își creează deficitul doar prin dietă, folosesc formarea în greutate pentru a construi / menține musculare și folosesc cardio ca instrument de ultimă instanță atunci când ajungeți la un punct în care scăderea caloriilor devine prea dificilă și preferați arde-i în schimb acele calorii.

Iata de ce…

  • HIIT (sau cu adevărat orice cardio de intensitate ridicată) va reduce în recuperarea atât a sistemului nervos cât și a fibrelor musculare, aproape în același mod în care se va efectua o antrenament de antrenament suplimentar.
  • Cardio cardio (de exemplu, 30 de minute de jogging, de exemplu) va fi redusă și în recuperare, deși nu este aproape la fel de mare ca și HIIT.
  • Iar cantitățile excesive de cardio de starea de echilibru (să zicem 60 de minute de jogging și / sau de a face acest lucru în fiecare zi) sunt adesea destul de problematice în ceea ce privește menținerea musculaturii.

Când cântărești aceste CONS împotriva PROS-ului de cardio (arde niște calorii ... yay!), Începi să-ți dai seama că nu merită să faci pentru a pierde grăsime ... în special pentru oamenii care au ca scop principal pierderea grăsimii fără pierderea mușchiului.

Nu mă înțelegeți greșit aici ... atât HIIT, cât și cardio starea de echilibru sunt instrumente utile de pierdere a grăsimilor pentru siguranță și cu siguranță nu sunt împotriva lor. Doar că, având în vedere că cardio-ul nu este necesar pentru a pierde grăsime și că acest lucru ar putea să vă rănească potențialul de a menține musculatura (plus este plictisitor ca naiba) ... Nu văd cu adevărat punctul.

Evident, preferințele personale și diferențele individuale joacă cel mai important rol aici, dar, în general vorbind ... rareori recomand cardio în mod implicit sau o fac foarte mult. Și când o fac, prima mea alegere este întotdeauna 30-60 de minute de mers pe jos. Încă arde o cantitate decentă de calorii și nu va tăia în recuperare. Win-win.

Ce este vorba despre alimentarea numai a alimentelor sănătoase și "curate"?

După ce aruncăm o privire asupra acestei liste a ceea ce aș considera că sunt cele mai importante / eficiente modalități de a menține musculare în timp ce pierd o grăsime, unii ar putea să se întrebe dacă am uitat să menționez un ultim sfat.

Sfatul despre care mă refer este să mănânc alimente sănătoase, mai curate, naturale, în loc de alimente nesănătoase, murdare și prelucrate. De ce? Pentru că așa va face se presupune face o diferență semnificativă în ceea ce privește obținerea "greutății" pe care o pierdeți pentru a fi grăsime în loc de mușchi.

La fel de frumos ca această teorie suna, adevărul este că cu toate celelalte fiind egale (consumul total de calorii și macronutrienți, puterea fiind menținută, etc.), curat vs murdar, sănătos vs nesănătoasă, procesat vs neprocesat într-adevăr nu contează deloc în termeni de partiționare a caloriilor și dacă "greutatea" pe care o pierdeți sfârșește prin a fi grăsimi (bune) sau musculare (rele).

Acum, evident, din punct de vedere al sănătății generale, al controlului apetitului și al aderenței la regimul alimentar, există unele diferențe mari, de aceea aș recomanda întotdeauna să obțineți majoritatea caloriilor de la alimente de calitate superioară și nu de gunoi. Dar gândul comun că schimbările în compoziția corpului sunt direct influențate de o hrană care este "curată" sau "murdară" este o prostie totală.

Deci nu, în timp ce este încă o idee grozavă, nu este o idee care va (în sine) va îmbunătăți capacitatea dumneavoastră de a menține musculare în timp ce pierdeți grăsime. Ceea ce înseamnă că nu aparține acestei liste.

La revedere Grăsime, Bună ziua!

Acolo aveți ... cele 8 modalități cele mai bune de a vă asigura că pierdeți grăsime fără să pierdeți mușchii în acest proces. Primele două elemente (aportul suficient de proteine ​​și menținerea rezistenței) sunt cel mai important după FAR. Se întâmplă totuși că majoritatea celorlalte elemente de pe această listă se dovedesc a contribui în mod semnificativ la realizarea acestor lucruri (în special la întreținerea rezistenței).

Deci, dacă ați pierdut vreodată vreun mușchi sau putere în timp ce încercați să pierdeți grăsime sau sunteți îngrijorat că s-ar putea să vi se întâmple în viitor ... așa puteți preveni.

NOU: Programul care pune totul împreună

Am scris acest articol acum câțiva ani și a devenit unul dintre cele mai populare lucruri pe care le-am scris vreodată. Din păcate, pierderea de mușchi în timp ce încercați să pierdeți grăsimea continuă să fie o problemă uriașă pentru oameni, așa cum am auzit zilnic de la bărbați și femei, care se străduiesc să pună în aplicare în mod corespunzător recomandările pe care tocmai le-am acoperit.

De aceea am decis să fac în sfârșit ceva despre asta.

Tocmai am petrecut anul trecut punând împreună un program care este conceput de sus în jos (dietă, antrenament, Tot) pentru a vă ajuta să rezolvați în cele din urmă această problemă. În plus, am creat, de asemenea, acest program pentru a rezolva multe din celelalte probleme comune cu care ne confruntăm cu toții când încercăm să vărsăm grăsimea corporală. Știi ... ca simți mereu foame, nu ai voie să mănânci alimentele pe care le iubești, încetinirea metabolismului, platourile de pierdere în greutate, prea mult cardio, regulile de dietă enervante, pierderea motivației și mai mult și mai departe.

Dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste probleme, am creat acest program pentru dvs.

Detalii complete sunt aici: Superior Fat Loss

Cum să-și piardă grăsimea fără a-și pierde musculatura - arde grasimea, nu musculatură

Iată de ce BellyProof este cel mai bun mod de a pierde burta grăsime:

Există multe modalități de a pierde grăsime, dar nu este la fel de extinsă ca BellyProof. Spre deosebire de alte programe, sistemul BellyProof Body Transformation abordează pe deplin următoarele aspecte.

Controlul narațiunii științifice

Unele programe vă cer să creați mici schimbări în stilul de viață sănătos și sperăm că într-o bună zi corpul dvs. ar arăta mai bine. Alte programe ignoră sănătatea tuturor împreună și vă cer să împingeți din greu și să ignorați durerea. Credem că ambele abordări sunt incorecte. Putem crea o schimbare rapidă rapidă, în 5 săptămâni. În felul acesta nu trebuie să ne angajăm în ani de confuzie a corpului nostru.

Preferăm să punem întrebări dificile și să nu o ignorăm când "știința" nu se adaugă. În plus, mai multe informații despre acest lucru pot fi găsite în videoclipurile suplimentare.

BellyProof este probabil unul dintre singurele programe care este condus de știința de bază, mai degrabă decât de marketing de mare. Și pe măsură ce știința evoluează, la fel și programul.

Nu există calorii pe care să le numărați, abilități de făcut sau chiar sprinte pentru a alerga.

Belly flux sanguin

Nu trebuie să fii obez să suferi de o burtă mare.

Trecute cu vederea de majoritatea programelor de fitness acolo. Dacă nu puteți obține o bună circulație a celulelor grase din stomac, atunci nu puteți beneficia de tot ceea ce aduce sângele cu ea. Vorbim de oxigen pentru a oxida grăsimea nou spartă, altfel fals cunoscut sub numele de "ardere de calorii". Capacitatea dumneavoastră de a elibera hormoni, cum ar fi adrenalina și HGH, care descompun țesutul adipos gras.

Aceasta este una dintre cele mai naturale modalități de a reduce grăsimea abdomenului! Nerespectarea acestei probleme este ca și cum ați lăsa planul de joc pe masă și, în schimb, să utilizați gândirea doritoare. Vă oferim o șansă să ajungeți la nivelul următor.

Reducerea stării de insulină și a stării pentru obținerea unor rezultate mai bune

Într-o lume de fitness care are totul despre proteine, calorii și consumul de iepuri, este ușor să pierdeți imaginea de ansamblu. Adevărul este că hormonii conduc la pierderi reale de grăsime, care pot fi provocate atât de modificări ale dietelor, cât și de exerciții fizice.

Este atât de rapid încât dacă v-ați întrebat vreodată cum să pierdeți grăsimea abdomenului într-o săptămână, putem garanta că în timp ce transformarea corporală totală durează 5-6 săptămâni, rezultatele inițiale pot fi văzute chiar în prima săptămână! Aceasta este, desigur, mult mai rapidă decât orice transformare corporală de 12 săptămâni (3 luni) sau chiar 6 luni de transformare a corpului pe care am învățat să o acceptăm în mod normal. Încă mai este nevoie de o muncă grea, dar când optimizați procesul dvs., obțineți rezultate mai rapide și pierdeți mai puțin timp.

Testosteron scăzut și lipsa mușchilor

Multe programe presupun că testosteronul scăzut este rezervat numai persoanelor care nu se antrenează (deoarece formarea de rezistență nu ridică testosteronul). Cu toate acestea, este posibil să nu fie suficient.

Cum altfel putem explica numărul copleșitor de persoane care antrenează încă încă o problemă de moobs saggy sau o unitate sexuală scăzută? De obicei, dacă arăți grăsime, nu va fi vorba doar de procentul total de grăsimi, ci mai degrabă de o combinație de procentaj ridicat de grăsimi și de mase musculare suficiente. Acest lucru nu înseamnă că arăta ca un vagon, dar ai nevoie de niște mușchi dacă vrei cu adevărat să te apleci puțin.

Privind mai atent la modalități de ridicare a testosteronului și de reducere a estrogenului, ne crește șansele de a obține un fizic mai bun. Mai presus de toate, vrem să vă asigurați că veți trata beneficiile unui echilibru hormonal mai bun.

Bazat pe secvențele ACTUAL metabolice, nu calorii

Toți am fost acolo: mâncați mai puțin, antrenați greu și veți pierde în greutate. Acest lucru poate fi adevărat la un punct, dar se bazează pe o înțelegere limitată. Nu toată munca grea este egală, unele dintre ele țintesc diferite tipuri de fibre musculare de exemplu. La rândul lor, eliberează hormoni diferiți, care acționează diferit pe țesutul adipos. Mai mult nu este întotdeauna mai bine, mai greu nu este întotdeauna mai mult.

Sistemul BellyProof se mândrește cu dezintegrarea de la o discuție inutilă despre calorii și metabolism, în timp ce o susține cu unele, greu de ignorat, dovezi științifice. Noi susținem că cel mai bun mod de a pierde grăsime este de a urmări secvența biologică. Aceasta înseamnă să te distrugi, înainte de a încerca să o arzi.

Oricând nu optimizați acest ciclu metabolic, duceți la pierderea greutății apei. Unul dintre principiile noastre principale este că nu oferim corpului vostru altă alegere decât să rupă o cantitate mare de grăsime din țesut în sânge. Numai atunci folosim capacitatea dvs. aerobă de a arde grăsimea. Rezultatele transformării corpului vorbesc de la sine.

Belly grasime este mai periculos pentru sanatatea dumneavoastra decat peste tot obezitatea

Acest lucru se datorează faptului că, dacă distribuția dumneavoastră de grăsime este concentrată în jurul mijlocului, aveți un risc mai mare de a dezvolta boli de inimă, diabet și alte condiții care nu sunt atât de distractive. Dar de ce e mijlocul tău atât de încăpățânat să începi?

  • Umiditatea gastrică are 400% mai mulți receptori de cortizol decât grasimile subcutanate obișnuite.
  • Toate grăsimile încăpățânate din organism suferă de o intensitate a activității receptorului alfa-2, ceea ce face ca țesutul să fie foarte rezistent la lipoliză (ruperea grăsimii).
  • Țesutul abdominal are o limitare a aportului de sânge, împiedicând eliberarea oxigenului și hormonilor care participă la secvența de arsură a grăsimilor.

Dacă ați auzit vreodată că "pierzi în mod egal grasimea, dar abdomenul este ultimul care merge", acum începi să înțelegi de ce. Acesta este modul în care oamenii sfârșesc săraci peste tot, dar grăsime în burta. Ei bine, dacă putem să luăm rezistența și să vă ghidăm printr-un mod optim optimizat de a pierde în greutate. Ai fi slab peste tot? Răspunsul este unul gigantic DA!

Succes din lumea avansată a științei mișcării

În lumea de astăzi, majoritatea oamenilor nu-și antrenează corpurile pentru modul în care doresc să lucreze, îl antrenează pentru a arăta bine într-o fotografie statică.În lumea de astăzi, majoritatea oamenilor nu-și antrenează corpurile pentru modul în care doresc să lucreze, îl antrenează pentru a arăta bine într-o fotografie statică. Antrenamentul BellyProof este conceput atât în ​​minte. O transformare grasă a grăsimilor care are ca rezultat o schimbare completă a formei corpului, de-a lungul mobilității.

Cu BellyProof, nu vă limitați la o sală de gimnastică și puteți pierde rapid grăsimea abdominală acasă și cu echipament minim.

Accentul continuă să piardă o greutate ridicolă. De asemenea, promitem că vă veți simți mai bine și vă veți îmbunătăți mobilitatea.

Acesta este BellyProof și rezultatele vorbesc de la sine.

Vă rugăm să rețineți: BellyProof este o marcă comercială, toate drepturile rezervate.

4.2
Evaluare totală: 26
5
15
4
5
3
3
2
1
1
0