Unde puteți găsi informații utile despre fitness și sănătate online

Găsirea de informații credibile despre fitness și sănătate pe Internet poate fi dificilă, dar știi cum să descifreze informații și site-uri, plus cunoașterea celor mai bune site-uri de fitness și de sănătate poate ajuta. În loc să fiți copleșiți de sute de mii de rezultate pe care le primiți de la motorul dvs. de căutare, veți putea să direcționați rapid informații bune.

Deveniți un Internet Sleuth

Există modalități de a afla dacă site-ul pe care sunteți pe site-ul dvs. este unul renumit. Mai întâi, uita-te la numele de domeniu și extensie. Ați observat vreodată că majoritatea site-urilor au ".com" sau ".org" la sfârșit? Acestea înseamnă, de fapt, ceva. Mai jos este o listă cu cele mai comune extensii de nume de domeniu și semnificațiile acestora:

 • .com - reprezintă un site comercial. Deci, dacă aterizați pe o pagină .com, acest site poate avea o agendă dincolo de a vă furniza informații, cum ar fi vânzarea unui produs.
 • .net - reprezintă sursa de Internet. Din nou, aceste site-uri pot fi resurse excelente, dar ele pot fi și nesigure.
 • .edu - reprezintă universitatea sau școala. Acestea sunt de obicei resurse sigure.
 • .gov - aceasta înseamnă guvernul. Acestea sunt, de obicei, resurse sigure.
 • .org - aceasta înseamnă organizație nonprofit. Aceste site-uri sunt, de asemenea, în general fiabile.

Trebuie remarcat că nimeni nu poliționează sufixele de mai sus. Deci, nu puteți judeca un site dacă este un .net sau un .org. Există o mulțime de site-uri .com care au informații incredibile. De fapt, majoritatea site-urilor de știri poartă pictograma .com.

Există câțiva pași pentru a afla dacă un site este fiabil. Mai întâi, uita-te la numele de domeniu (de mai sus). Apoi, căutați informații despre site. Cine la creat? Care sunt acreditările lor? Când a fost ultima actualizare a site-ului? Există o listă cu resursele disponibile pe care le puteți verifica? În cele din urmă, citiți cu atenție informațiile și vedeți dacă acestea se potrivesc cu ceea ce deja știți. De exemplu, dacă știți că scăderea în greutate în condiții de siguranță se întâmplă cu exercițiile fizice și o dietă sănătoasă, fiți atenți la un site care oferă o pilula magică care garantează pierderea în greutate.

Acum, că aveți niște unelte de bază sub centură, aici sunt câteva site-uri de sănătate și de fitness excelente.

Site-uri cuprinzătoare de sănătate și fitness

 • Desigur, Verywell este un loc minunat pentru a începe dacă căutați informații despre exerciții specifice (cum ar fi mersul pe jos, alergare sau înot) sau probleme generale de sănătate.
 • Institutele naționale de sănătate - deși acest site este destul de uscat, acoperă tot ceea ce trebuie să știți despre sănătate și fitness. Ceea ce o face deosebită este faptul că enumeră toate ultimele știri și descoperiri științifice, deci este un loc minunat pentru a ține pasul cu ceea ce este nou.

Fitness și exerciții

 • ExRx.Net - Acest site este un pic mai tehnic, dar are o vastă bază de date cu grupuri musculare și exerciții diferite care vizează fiecare grupare musculară.
 • FitWatch-Acest site oferă posibilitatea de urmărire gratuită de fitness și nutriție, care vă permite să urmăriți exercițiul și dieta. Există, de asemenea, o versiune plătită care oferă mai multe caracteristici.

Nutriție și pierdere în greutate

 • American Dietetic Association-ADA ar trebui să fie primul loc pentru informații nutriționale fiabile. Păstrați cunoștințele despre piramidele alimentare sau consultați sfaturile lor de viață sănătoasă.
 • Nutriție la Verywell - Avem câteva resurse excelente pentru a mânca sănătoși și a scădea în greutate.
 • Pierdere în Greutate la Verywell - Ne concentrăm asupra dietelor și alimentației sănătoase pentru a vă ajuta să învățați modalități simple de a reduce calorii și de a pierde în greutate.

Sănătate medicală

 • CDC.gov - Site-ul pentru Centrele pentru Controlul Bolilor conține toate informațiile cele mai recente despre boli, afecțiuni, boli, leziuni și sănătate.
 • American Heart Association - Acesta este site-ul oficial al AHA și acoperă toate aspectele legate de boli de inimă, accident vascular cerebral și de sănătate generală și de fitness.
 • Asociația Medicală Americană - Dacă doriți informații despre o anumită afecțiune, boală sau vătămare, căutați prin acest site de informații pentru o mulțime de informații.

Antrenament pentru îmbrăcăminte, echipament și videoclipuri

 • Collage video și video de fitness-Aceste site-uri lucrează mână în mână. La Collage, veți găsi un film de antrenament în producție, iar la Video Fitness veți găsi recenzii despre ele.
 • Cathe.com-Cathe Friedrich este unul dintre cei mai buni instructori de fitness în industrie. Site-ul ei oferă informații despre fitness și legături, precum și informații despre videoclipurile ei.
 • Titlul 9 Sport-Acest site oferă haine de antrenament de calitate pentru femei de toate mărimile și formele, cu o specialitate în sutiene de antrenament. Serviciul lor este impecabil.
 • Road Runner Sports-RRS este pentru alergători și pietoni, oferind sfaturi de fitness fiabile și tone de pantofi de atletism de calitate, haine și accesorii.

Există multe site-uri mai sănătoase de sănătate și de fitness acolo, dar acestea acoperă aproape toate aspectele legate de sănătate și fitness. Surf în jurul și de a afla ce este acolo !.

Unde puteți găsi informații utile despre fitness și sănătate online

1. WebMD - O mai bună informare. Sanatate mai buna.

WebMD - Informații mai bune. Sanatate mai buna. SUA Despre Blog Sursa de lider pentru sănătate și știri de sănătate și în timp util și știri medicale și informații. Furnizarea de informații credibile despre sănătate, comunitate de susținere și servicii educaționale prin combinarea expertizei premiate cu conținut, servicii comunitare, comentarii de experți și revizii medicale.
Frecventa aproximativ 34 de posturi pe saptamana.
Site webmd.com/news/default.htm
Fanii Facebook 1,601,259. Twitter adepți 2,954,055.

2. Harvard Health Blog - Informații de sănătate și informații medicale

Harvard Health Blog - Informații de sănătate și informații medicale Boston, MA Despre Blog Scopul nostru este de a furniza cele mai actuale informații de sănătate care sunt autoritare și de încredere. Rezultatele expertizei de la cele 11.000 de documente de la Harvard Med.
Frecvența este de aproximativ 5 mesaje pe săptămână.
Site-ul health.harvard.edu/blog
Fanii Facebook 132.521. Twitter adepți 2,195,840.

3. Reddit | Sănătate

Reddit | Sănătate San Francisco, CA Despre Blog Health, un loc pentru a discuta știri despre sănătate.
Frecvența este de aproximativ 168 mesaje pe săptămână.
Site-ul reddit.com/r/Health
Facebook fanii 1.185.888. Twitter followers 543,617.

4. Bună ziua sănătoasă - Blogul MyFitnessPal

Bună ziua sănătoasă - MyFitnessPal Blog San Francisco, CA Despre Blog Hello Healthy este blogul live al MyFitnessPal. MyFitnessPal este un sistem gratuit și ușor de nutriție și de fitness, care ajută pe oricine să obțină o sănătate bună. Lumea cea mai mare comunitate digitală de sănătate și fitness și instrumentele lor puternice vă ajută să vă mențineți acolo.
Frecventa aproximativ 4 posturi pe saptamana.
De asemenea, în blogurile Fitness, San Francisco Blogs
Site-ul blog.myfitnesspal.com
Fanii Facebook 1.573.042. Twitter adepți 176,459.

5. Articole despre sănătatea naturală, știri și informații de către Dr. Mercola

Articole de sanatate naturala, stiri si informatii de Dr. Mercola Chicago, IL Despre Blog Obțineți știri și informații de sănătate actuale de la cel mai bun furnizor de surse naturale de sănătate Dr. Joseph Mercola.
Frecventa aproximativ 19 de posturi pe saptamana.
Tot în Chicago Blogs
Site-ul mercola.com
Facebook fanii 1.766.249. Twitter adepți 284.797.

6. Wellness Mama® | Răspunsuri simple pentru familii sănătoase

Wellness Mama® | Răspunsuri simple pentru familii sănătoase Bucătărie și spălătorie Despre Blog Wellness Mama® este sursa online pentru rețete sănătoase, remedii naturale, produse de frumusețe DIY și sfaturi de organizare pentru mame și familii.
Frecvență aproximativ 6 postări pe săptămână.
Website wellnessmama.com/blog
Fanii Facebook 666,198. Twitter adepți 30,165.

7. Nutriție precisă Nutriție Coaching și certificare

Nutriție de precizie Nutriție Coaching și certificare La nivel mondial Despre blog Vânătoarea de schimbare, coaching de nutriție bazat pe cercetare pentru toată lumea. Precision Nutrition vă va aduce în cea mai bună formă a vieții voastre. 100% garantate.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site web precisionnutrition.com/blog
Facebook fanii 402.157. Twitter adepți 40,230.

8. Lumea psihologiei - Psihologia și blogul de sănătate mintală

World of Psychology - Psihologie și blog de sănătate mintală Newburyport, MA Despre Blog Psych Central este editorul principal de Internet independent în domeniul sănătății mentale. Pe lângă informațiile și educația pe care le oferim, avem și peste 250 de grupuri de suport și mii de resurse indexate.
Frecventa aproximativ 21 de posturi pe saptamana.
Site-ul web psychcentral.com/blog
Fanii Facebook 236,329. Twitter adepți 149.433.

9. Mark Apple Daily

Marca lui Apple Daily Malibu, CA Despre Blog Apple's Daily Apple este destinația go-to pentru a învăța cum să conducă o viață sănătoasă Primal în această lume modernă hectic. Un comportament absolut irevocabil și îndrăzneț cu privire la cele mai recente știri despre sănătate, dietă, fitness și suplimente. Sfaturi de sănătate zilnice și informații de rupere. Rețete, fitness și coaching de sănătate.
Frecvență aproximativ 8 postări pe săptămână.
De asemenea, în Blogurile de sănătate antrenor
Site-ul websignal.ro
Fanii Facebook 209.545. Twitter followers 124,191.

10. Sănătate - The New York Times

Sănătate - New York Times New York Despre Blog Găsiți toate știrile legate de sănătate.
Frecvență aproximativ 24 de postări pe săptămână.
Site web nytimes.com/section/health
Facebook fanii 15.383.398. Twitter adepți 41,322,129.

11. Lancet Global Health

Lancet Global Health Despre Blog Publicarea jurnalului cu acces liber, elaborată în mod robust și relevant, pe plan local, privind toate aspectele legate de sănătatea publică globală.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Din iulie 2017
De asemenea, în Blogurile de Sănătate Publică
Site-ul globalhealth.thelancet.com
Facebook fanii 188,159. Twitter adepți 29.588.

12. Chris Kresser - Să luăm înapoi sănătatea ta - Începând acum.

Chris Kresser - Să luăm înapoi sănătatea ta - Începând acum. Berkeley, CA Despre Blog Blog de către un detectiv de sănătate specializat în medicina de investigație, blogger, podcaster, profesor și un dieta Paleo și entuziast stil de viață - Chris Kresser. El a studiat despre medicina chineză și integrativă și a studiat, practicat și predat medicina alternativă de mai bine de cincisprezece ani.
Frecventa aproximativ 4 posturi pe luna.
De asemenea, în blogurile de medicină alternativă
Site-ul chriskresser.com
Facebook fani 115,091. Twitter adepți 80,259.

13. Problemele de sănătate publică

Problemele de sănătate publică Marea Britanie Despre Blog Blogul oficial al Sănătății Publice Anglia, oferind o perspectivă și un comentariu asupra tuturor aspectelor legate de sănătatea publică, inclusiv protecția sănătății, îmbunătățirea sănătății, bunăstarea, datele și cunoștințele.
Frecvență aproximativ 3 postări pe săptămână.
Din septembrie 2013
Site publichealthmatters.blog.gov.uk
Fanii Facebook 26,758. Twitter adepți 146.653.

14. Blogul Sănătății WEGO împuternicirea activiștilor din domeniul sănătății pentru ai ajuta pe ceilalți

WEGO Sănătate Blog împuternicirea activiștilor din domeniul sănătății pentru ai ajuta pe ceilalți Boston, MA Despre Blog WEGO Health este o rețea de pacienți care influențează pacienții - liderii comunității online pasionați de a ajuta alții să ducă o viață mai sănătoasă.
Frecvență aproximativ 3 postări pe săptămână.
Site-ul blog.wegohealth.com
Fanii Facebook 188.946. Twitter adepți 66.049.

15. Pentru sanatatea ta - The Washington Post:

Pentru sanatatea ta - The Washington Post: Washington, DC Despre Blog Breaking știri și analize asupra sănătății de la Washington Post.
Frecvență aproximativ 8 postări pe săptămână.
Site-ul washingtonpost.com/news/to-y ..
Fanii Facebook 6,147,263. Twitter adepți 12,197,698.

16.wehearthealthliteracyracy - Mediu

noi - sănătatea - Mediu Northampton, MA Despre Blog O educație pentru sănătate și o firmă de comunicare specializată în îmbunătățirea abilității în domeniul sănătății prin design-ul, politica, cercetarea și dezvoltarea conținutului centrate pe utilizator.
Frecventa aproximativ 4 posturi pe luna.
Website medium.com/wehearthealthlite ..
Fanii Facebook n / a. Twitter adepți 2,608.

17. Shots - Știri despre sănătate: NPR

Shots - Stiri de sanatate: NPR Washington, DC Despre Blog NPRs programul de sănătate on-line.
Frecvență aproximativ 24 de postări pe săptămână.
Site-ul npr.org/sections/health-shots
Facebook fanii 6.303.398. Twitter adepți 7,476,851.

18. Sănătate TIMP

Sănătate | TIMP New York City Despre Blog Cele mai recente știri despre sănătate, tendințe și comentarii de la TIME, care acoperă medicina, sănătatea mintală, dieta, fitness, sex, îmbătrânire, boală, sănătate, politică și multe altele.
Frecventa este de aproximativ 14 mesaje pe saptamana.
Website time.com/health
Facebook fanii 12.523.822. Twitter adepți 15.357.867.

19. Sănătate - Cisco Blog

Healthcare - Cisco Blog Despre blog Un blog din domeniul sănătății al rețelei Cisco. #digitalhealth
Frecventa aproximativ 4 posturi pe luna.
De asemenea, în Blogurile de asistență medicală
Site-ul blogs.cisco.com/healthcare
Fanii Facebook 1,171,458. Twitter adepți 4,267.

20. Sănătate Atlanticul

Sănătate | Atlanticul Washington, D.C. Despre blog Știri și analize despre sănătatea revistei Atlantic.
Frecvența este de aproximativ 5 mesaje pe săptămână.
Site-ul theatlantic.com/health
Fanii Facebook de 2.292.300. Twitter adepți 1,663,122.

21. Sănătatea publică PLOS Bloguri de rețea

Sănătate publică PLOS Bloguri de rețea San Francisco Despre blog Prevenirea bolilor, prelungirea vieții și promovarea sănătății.
Frecventa aproximativ 1 post pe luna.
Site-ul blogs.plos.org/publichealth
Fanii Facebook 95,133. Twitter adepți 24,193.

22. Health.com: Fitness, nutriție, instrumente, știri, revista de sănătate

Health.com: Fitness, nutriție, instrumente, știri, revista de sănătate Despre blog Obțineți mișcări de antrenament, rețete sănătoase și sfaturi despre pierderea în greutate și despre senzația excelentă de la Health.com. Aflați cum să gestionați diabetul și depresia, preveniți atacurile de inimă și multe altele. Alăturați-vă: o viață fericită și sănătoasă începe aici cu sănătatea.
Frecventa aproximativ 1 post pe luna.
Website health.com
Facebook fani 6,701,005. Twitter adepți 3,601,014.

23. Știri naturale

Știri naturale Tucson, AZ Despre Blog Natural News este o resursă de știri independentă care acoperă subiectele naturale de sănătate și de wellness care împuternicesc persoanele fizice să facă schimbări pozitive în sănătatea lor personală. Natural News oferă știri necenzurate care permit alegerea mai sănătoasă a consumatorilor prin scepticismul informat.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
De asemenea, în blogurile Naturopath
Site-ul blogs.naturalnews.com
Facebook fani 2,703,439. Urmăritorii de Twitter 127,140.

24. UNH sănătoasă Blog

Sănătate UNH | Blog Durham, NH Despre blog Blogul de sănătate al Universității din New Hampshire.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site-ul web unh.edu/healthyunh/blog
Fanii Facebook 53,595. Twitter adepți 26,727.

25. Dignitate Health Medical Groups Blog

Dignitate Health Medical Groups Blog San Francisco, CA Despre Blog La Mercy Medical Group, ne-am angajat să vă oferim dumneavoastră și familiei dumneavoastră o îngrijire medicală completă, de calitate și compasiune. Misiunea medicală a lui Mercy Medical Group este susținută de convingerea că, oferind un standard de calitate și îngrijire personală, ne permite să practicăm medicina pentru a împlini promisiunea medicamentelor.
Frecvență aproximativ 3 mesaje pe lună.
Site-ul dhmgblog.dignityhealth.org
Facebook fanii 1.981. Twitter adepți 16,117.

26. Cincinnati Children's Blog

Cincinnati Blog pentru copii Cincinnati, Ohio SUA Despre Blog Cincinnati pentru copii este un non-profit spital si centru de cercetare pionierat tratamente descoperire, oferind restante de familie centrat de ingrijire a pacientilor si formarea profesionistilor din domeniul sanatatii pentru viitor. Un loc pentru familii pentru a găsi povești, informații și sfaturi despre sănătatea pediatrică și condițiile medicale.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
De asemenea, în blogurile pentru copii de sănătate, blogurile pediatrice
Site-ul blog.cincinnatichildrens.org
Facebook fanii 99.425. Twitter adepți 26.436.

27. Creșterea sănătoasă UW Health Blogs

Cresc sanatos | UW Health Blogs Madison, WI Despre Blog Crearea unui mediu sănătos pozitiv pentru familia ta.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site-ul blogs.uwhealth.org/kids
Fanii Facebook 27,609. Twitter adepți 18.344.

28. Semne vitale Blogul de afaceri din domeniul sănătății de la Modern Healthcare

Semne vitale Blogul de afaceri din domeniul sănătății de la Modern Healthcare Despre Blog Modern Healthcare este cea mai de încredere, credibilă și bazată pe știri din industrie. Modern Healthcare examinează cele mai presante probleme de asistență medicală și oferă directorilor informațiile necesare pentru a lua decizii de afaceri cele mai informate și pentru a-și conduce organizațiile spre succes.
Frecvență aproximativ 3 mesaje pe lună.
Site web modernhealthcare.com/section ..
Facebook fanii 12.839. Twitter adepți 123,851.

29. Sănătatea Beat Spectrum Health

Sănătate Beat | Spectrum Health Grand Rapids, MI Despre blog Doza zilnică de inspirație. De la povestiri informative la motivaționale, de sănătate pe care nu doriți să le pierdeți! A fi inspirat. Informați-vă.
Frecventa este de aproximativ 14 mesaje pe saptamana.
Site-ul healthbeat.spectrumhealth.org
Fanii Facebook 37,753. Twitter adepți 1,482.

30. Crediblog

Crediblog India Despre Blog Crediblog este o inițiativă a Credihealth care oferă sfaturi de specialitate cu privire la diverse probleme de sănătate, boli, diete, precum și povesti de curaj de la pacienți.
Frecvență aproximativ 3 postări pe săptămână.
Site-ul blog.credihealth.com
Facebook fanii 55.036. Twitter adepți 2.741.

31. Credihealth Blog

Credihealth Blog India Despre Blog Credihealth este o companie de asistență medicală care oferă îndrumare unui pacient de la prima consultare prin întregul proces de spitalizare. O echipă de medici Credihealth din cadrul companiei îi ajută pe pacient să găsească medicul potrivit, să numească o carte, să solicite estimarea costurilor pentru proceduri și să gestioneze procesele de admitere și descărcare.
Frecvență aproximativ 3 postări pe săptămână.
Site-ul blog.credihealth.com
Facebook fanii 55.036. Twitter adepți 2.741.

32. Sanatate IT Buzz

Sănătate IT Buzz Washington, DC Despre Blog Ultimele despre tehnologia informației în domeniul sănătății de la ONC. Sanatate IT Buzzblog este un forum pentru furnizorii de asistenta medicala si profesionisti din industrie a fost creat de Oficiul National Coordonator pentru Tehnologia Informatiei Sanitatiei (ONC) pentru a discuta despre tranzitia de la hartie la inregistrarile electronice de sanatate.
Frecvență aproximativ 3 mesaje pe lună.
Site-ul healthit.gov/buzz-blog
Fanii Facebook n / a. Twitter adepți 87,737.

33. Kaiser Health News

Kaiser Health News Washington, D.C. Despre Blog Suntem un serviciu de știri non-profit care se angajează să acopere în profunzime politica și politica de sănătate. KHN este un program editorial independent al Fundației Kaiser Family.
Frecventa aproximativ 56 de posturi pe saptamana.
Site-ul khn.org
Fanii Facebook 31,091. Twitter adepți 161.173.

34. MobiHealthNews

MobiHealthNews Cambridge, MA Despre Blog MobiHealthNews este publicarea digitala a sanatatii de inregistrari care sa acopere stirile de varf si contextualizarea tendintelor pentru inovatorii de asistenta medicala.
Frecventa aproximativ 42 de posturi pe saptamana.
De asemenea, în site-urile de știri medicale
Site-ul mobihealthnews.com
Fanii Facebook 9,507. Twitter adepți 27.225.

35. Sănătatea femeii Sănătate pentru femei | Femeile Sănătate Mintală Controlul nașterii feminine

Sănătatea femeii Sănătate pentru femei | Femeile Sănătate Mintală Controlul nașterii feminine Despre Blog HealthyWomen este liderul națiunii non-profit, independente de sănătate și wellness informații sursă pentru femei.
Frecvența este de aproximativ 5 mesaje pe săptămână.
Site-ul healthywomen.org
Fanii Facebook 23,826. Twitter adepți 16,286.

36. Concepte sănătoase cu o alimentație nutritivă

Concepte sănătoase cu o alimentație nutritivă Appleton, Wisconsin Despre blog Știri și vitamine pentru sănătatea ta.
Frecvență aproximativ 6 postări pe săptămână.
Site-ul blog.naturalhealthyconcepts.com
Fanii Facebook 46.859. Twitter adepți 2,346.

37. Sănătate BlogHer

Sănătate | BlogHer Peste tot ... Despre blog Bloguri dedicate sănătății și sănătății femeilor, pierdere în greutate și dieting, fitness, nutriție, sarcină, menopauză, prevenirea bolilor, managementul stresului și multe altele.
Frecvență aproximativ 9 posturi pe săptămână.
Site-ul blogher.com/blogher-topics/l ..
Facebook fani 55,093. Twitter adepți 266,778.

38. Bucurați-vă pentru viața voastră

Gătiți-vă pentru viața ta New York, Statele Unite ale Americii Despre Blog La Cook pentru viața ta este misiunea noastră de a învăța gătit sănătoși oamenilor atins de cancer. Nutriție sănătoasă pentru blogul pacienților cu cancer. Aflați cum să mâncați sănătoși în timpul tratamentului. Găsiți răspunsuri la întrebările dvs. privind dieta și nutriția împotriva cancerului.
Frecvență aproximativ 9 posturi pe săptămână.
Din aprilie 2015
Site-ul cookforyourlife.org/touched- ..
Facebook fanii 9.546. Twitter adepți 1,177.

39. Șorțul Sănătos - fiabil, precis și demn de încredere

Apărătoarea sănătoasă - fiabilă, precisă și demnă de încredere Despre Blog Apărătoare sănătoasă - Articole fiabile, corecte și demne de încredere Despre Sănătate, Fitness și Nutriție. Site-ul dvs. de sănătate nr.1!
Frecventa aproximativ 4 posturi pe luna.
Site-ul thehealthyapron.com/blog
Fanii Facebook n / a. Twitter adepți 864.

40. Dl. Water Geek

Domnul Water Geek Planeta Pământ Despre Blog Cel mai bun blog despre apa online. Avantajele apei · Importanța apei · Fapte de apă · Bea mai multă apă · Mr Water Geek · MrWaterGeek.com.
Frecvență aproximativ 3 postări pe săptămână.
Site-ul mrwatergeek.com
Facebook fanii 4,053. Twitter adepți 2.087.

41. Natur natura

Natura esențială Madison TN Despre Blog Natures Gist este un blog de sanatate naturala sanatos care ofera informatii cu privire la modul de prevenire si tratare a bolilor cu daruri naturale, esenta naturala este naturala.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Site-ul web naturesgist.com
Facebook fanii 15,998. Twitter adepți 2.686.

42. Concernul pentru sănătate - Ghidul dvs. de viață zilnică pentru sănătate

Preocuparea pentru sănătate - Ghidul dvs. de viață zilnică Statele Unite Despre Blog iHealth Concern este o comunitate în care ne îndrumăm sănătatea vieții de zi cu zi. Asigurarea celor mai bune sfaturi pentru a menține o viață sănătoasă. Sănătatea dvs. este preocuparea noastră!
Frecvență aproximativ 3 mesaje pe lună.
Site-ul ihealthconcern.com
Fanii Facebook 8. adepții Twitter 6.

43. Sănătatea nebună - o sănătate mai bună, o viață mai bună

Sănătatea nebună - o sănătate mai bună, o viață mai bună Despre blog Acest site web se ocupă cu sfaturi de sănătate.
Frecventa aproximativ 42 de posturi pe saptamana.
Site-ul thecrazyhealth.com
Fanii Facebook n / a. Twitter adepți n / a.

44. Collagen Pro - Cel mai bun review despre suplimentele naturale

Collagen Pro - cele mai bune recenzii despre suplimentele naturale Boston Despre Blog Stiri sanatate, stiri de sanatate, medicina stiri. O informație curioasă și utilă despre sănătate, sănătatea familiei, copii și părinți, alimentație sănătoasă, diete.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Website collagenpro.com
Facebook fanii 2.551. Twitter adepți 56.

45. Sugestiile sănătoase

Sugestiile sănătoase Statele Unite Despre blog Sugestiile sănătoase sunt furnizorii de sfaturi pentru sănătatea ta mai bună. Vă oferim sugestii referitoare la dietă, sănătate, fitness, weightloss, obezitate și multe altele.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Site-ul thehealthysuggestions.com
Fanii Facebook 173. Următorii pe Twitter 154.

46. ​​Aspectul Sănătății

Aspectul Sănătății Despre Blog Vrei să rămâi sănătos și să arăți grozav? Urmați-ne pentru mai multe informații.
Frecventa aproximativ 1 post pe luna.
Site-ul thehealthlook.com
Facebook fani 4,075.Twitter adepți n / a.

47. Ajurvedicul Upchar Grija pentru viață

Ayurvedicul Upchar | Grija pentru viață India Despre Blog. Numele meu este Mohit Kumar și eu sunt un Blogger cu normă întreagă trăind din acest mediu dinamic din jurnalele web ca ayurvedicupchar.xyz
Frecvența este de aproximativ 5 mesaje pe săptămână.
Site-ul ayurvedicupchar.xyz
Facebook fani 618. Twitter followers n / a.

48. Spuneți sănătoși

Spuneți sănătoși Despre Blog Știri, sfaturi și informații despre orice lucru legat de sănătate, dietă, părinți, medicamente și boli.
Frecventa aproximativ 1 post pe luna.
Site-ul sayhealthy.net
Facebook fani 558. Twitter adepți n / a.

49. Totul despre sănătate

Totul despre sănătate Despre Blog Vă oferim cele mai bune sfaturi de sănătate, inclusiv fitness, yoga, modă și frumusețe cu informații sănătoase de sănătate și greutate.
Frecvență aproximativ 3 postări pe săptămână.
Site-ul healthghost.com
Facebook fanii 95. Twitter adepți 5.

50. Blogul lui Joeve Probleme de sănătate în atenție

Blogul lui Joeve | Probleme de sănătate în atenție Despre blog Înființat de Seun Arabi în 2017 ca un copil creier în timpul unui program de masterat în sănătatea publică la prestigioasa Universitate din Lagos.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site-ul joeveng.com
Fanii Facebook n / a. Twitter adepți n / a.

51. Vital Life Tips

Vital Life Sfaturi Nigeria Despre Blog Aducerea vă sfaturi vitale pentru sănătate, fitness, alimente, stil de viață, sex și pierdere în greutate!
Frecventa aproximativ 4 posturi pe saptamana.
Website vitallifetips.com
Fanii Facebook 163. adepții Twitter 118.

52. Designs for Health Blog

Design pentru blogul de sănătate Connecticut Despre Blog Designs for Health este un brand profesional, oferit exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății și pacienților acestora prin sesizare. Oferind un sprijin cuprinzător prin linia noastră extinsă de produse nutriționale, divizia noastră de cercetare și educație și serviciile noastre de dezvoltare a practicilor, suntem capabili să maximizăm potențialul pentru rezultate clinice de succes în domeniul sănătății.
Frecventa aproximativ 4 posturi pe saptamana.
Site-ul blog.designsforhealth.com/blog
Facebook fanii 13.696. Twitter adepți 4,368.

53. Spitalul de Copii din Wisconsin Blog - Păstrarea copiilor sănătoși și în siguranță

Spitalul de copii din Wisconsin Blog - Păstrarea copiilor sănătoși și în siguranță Milwaukee, Wisconsin Despre blog Nimic nu contează mai mult decât copiii noștri. La Spitalul de Copii din Wisconsin, credem că copii merită cele mai bune. Credința noastră conduce tot ceea ce facem. Acesta definește viziunea noastră pentru viitor și misiunea noastră pentru astăzi.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Site-ul blog.chw.org
Fanii Facebook 146.235. Twitter adepți 19.545.

54. HealthPost Informații privind sănătatea naturală

HealthPost | Informații privind sănătatea naturală Collingwood, Noua Zeelandă Despre blog Blogul HealthPost este o resursă completă, gratuită, plină de informații de calitate despre sănătatea naturală, îngrijirea pielii, vitaminele, suplimentele alimentare și sănătatea generală și bunăstarea. Conținutul acestui blog este scris de către echipa noastră de profesioniști din domeniul sănătății sau experți selectați cu atenție din rândul furnizorilor noștri și al altor parteneri.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Site-ul blog.healthpost.co.nz
Facebook fanii 33.430. Twitter adepți 298.

55. Starea de bază a sănătății Știri și remedii pentru sănătatea naturală

 Linia de bază a sănătății Știri și remedii pentru sănătatea naturală Fundamentul de bază al Sănătății Despre Blog Fundația Baseline of Health acoperă subiecte de vârf de sănătate naturale pentru a vă permite să luați mai multe decizii de sănătate în cunoștință de cauză pentru dvs. și cei dragi.
Frecventa aproximativ 4 posturi pe saptamana.
Din octombrie 2009
De asemenea, în site-urile educației pentru sănătate
Site-ul jonbarron.org
Fanii Facebook 30,265. Twitter adepți 3,172.

56. Cultura sănătății - Fundația Robert Wood Johnson

Cultura sănătății - Fundația Robert Wood Johnson Princeton, NJ Despre Blog De mai mult de 40 de ani Fundația Robert Wood Johnson a lucrat pentru a îmbunătăți sănătatea și îngrijirea sănătății. Lucrăm împreună cu alții pentru a construi o cultură națională a sănătății care să permită tuturor celor din America să trăiască o viață mai lungă și mai sănătoasă.
Frecvență aproximativ 3 mesaje pe lună.
Site-ul rwjf.org/en/culture-of-healt ..
Fanii Facebook 42,178. Twitter adepți 96,708.

57. Managementul Datelor de Sănătate - Sănătate Știri IT pentru CIO-uri Managementul datelor medicale

Gestionarea datelor de sănătate - Healthcare IT News pentru CIOs Managementul datelor medicale Chicago Despre Blog Health Data Management ofera stiri si analize IT despre tehnologia sanatatii, HIPAA, utilizare semnificativa, schimb de informatii in domeniul sanatatii, EHRs & ICD-10. #digitalhealth
Frecventa aproximativ 34 de posturi pe saptamana.
Website healthdatamanagement.com/opi ..
Facebook fanii 8,083. Twitter adepți 19,069.

58. Healthista - Canalul de sănătate pentru femei

Healthista - Canalul de sănătate pentru femei Londra, Marea Britanie Despre blog Canalul de sanatate on-line de catre femei reale pentru femei reale. Sfaturi utile, practice pentru a te face sa te simti mai bine.
Frecventa aproximativ 11 posturi pe saptamana.
Website healthista.com
Facebook fanii 8,232. Twitter adepți 13,260.

59. Portea Medical

Portea Medical India Despre Blog Obțineți servicii de îngrijire medicală de clasă mondială de la profesioniști cu înaltă calificare și certificați de la Portea la domiciliu.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Site web portea.com/blog
Fanii Facebook 1.085.015. Twitter adepți 3,666.

60. NW Health Health Group Blog

NW Grupul de Sănătate al Grupului de Sănătate Washington, SUA Despre Blog Group Health este unul dintre cele mai importante sisteme de sănătate nonprofit din țară, recunoscut pentru originile cooperative guvernate de consumatori și soluții inovatoare pentru îmbunătățirea îngrijirii.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site-ul blog.ghc.org
Fanii Facebook 9,170. Twitter adepți 15.

61. Misiunea Health Blog

Misiune Sănătate Blog Asheville, NC Despre Misiunea Blog Sanatate ofera servicii de sanatate de clasa mondiala pentru oamenii din vestul Carolina de Nord. Blogul misiunii de sănătate conține toate informațiile privind sănătatea, modul de menținere a sănătății și multe altele.
Frecvență aproximativ 6 postări pe săptămână.
Din ianuarie 2014
Site-ul blog.mission-health.org
Fanii Facebook 59,763.Twitter adepți 7.449.

62. Rock Health

Rock Health San Francisco Despre Blog Primul fond de risc dedicat sănătății digitale. Rock Health există pentru a finanța și a sprijini antreprenorii care lucrează la intersecția de asistență medicală și tehnologie. Pur și simplu, mandatul nostru are un impact.
Frecvență aproximativ 3 mesaje pe lună.
Site-ul rockhealth.com/news
Fanii Facebook 7,808. Twitter adepți 58,767.

63. Succesul în domeniul sănătății

Succesul în domeniul sănătății Irvine, CA Despre blog Urmăriți experți în domeniul sănătății de marketing Discutați despre tendințele în practica medicală și industria spitalului.
Frecventa aproximativ 2 posturi pe saptamana.
Website healthcaresuccess.com/blog
Fanii Facebook 1,841. Twitter adepți 4,924.

64. HealthResource4U - Articol de sănătate articol

HealthResource4U - Blog de sănătate Kolkata Despre Blog Resurse de sănătate este un site de sănătate și de fitness care oferă până la data de cercetare bazate pe informații de sănătate și știri, cu accent pe nutriție și medicină complementară.
Frecvență aproximativ 8 postări pe săptămână.
Site-ul healthresource4u.com
Facebook fanii 115.032. Twitter adepți 25.151.

65. Blogul TEDMED

TEDMED Blog Despre blog TEDMED este o comunitate globală dedicată deblocării imaginației în serviciul sănătății și medicinei.
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site-ul blog.tedmed.com
Fanii Facebook 87,201. Twitter adepți 119.528.

66. Sănătate - Blonda Balansată

Sănătate - Blondă echilibrată Despre blog Un brand de sănătate și stil de viață cu sediul în Los Angeles, California. Jordan Tânăr este bloggerul din spatele blogului # wellness bazat pe realitate, blogul Balanced Blonde. Ea este, de asemenea, creatorul de conștiință inspirată de sănătate
Frecvență aproximativ 1 post pe săptămână.
Site-ul thebalancedblonde.com/catego ..
Fanii Facebook 12.122. Twitter adepți 4,908.

67. Health Blog - Stiri despre sanatate si fitness

Health Blog - Știri despre sănătate și fitness

4.4
Evaluare totală: 24
5
10
4
5
3
1
2
2
1
1