6 mese super-rapide pentru mușchi

Înțeleg. Vreți să vă mențineți sau să construiți un fizic uimitor, dar petrecând nenumărate ore de gătit fiecare masă și scoateți o avere pe alimente nu este practic. Sunt de acord - "nimeni nu are timp de dat!" Deci, aici sunt 6 mese personalizabile care nu vor sparge banca și că puteți pregăti cu ușurință la începutul săptămânii,și apoi înghețațiAstfel încât să puteți rămâne pe drum și să vă atingeți obiectivele.

Aceste șase mese sunt rapide, la prețuri accesibile, și pline de macrocomenzile pe care le veți avea nevoie pentru o putere de-a lungul unei săptămâni de exerciții anevoioase. Un bonus suplimentar: E timpul eficient. Fiecare masă poate fi preparată în masă în mai puțin de 25 de minute și poate fi personalizată pentru a vă completa dieta și obiectivele. Pregătiți, înghețați și dezghetați.

1. Sparanghel de pui în formă de BBQ

Mâinile jos, aceasta este una dintre mesele mele preferate. Este o modalitate foarte ușoară de a obține doza zilnică de legume și este ușor de personalizat, astfel încât să puteți face cu adevărat masa proprie. Du-te sezonier cu favele de piață ale fermierului tău sau pune un nou spin pe aromă prin amestecarea în diferite mirodenii.

6 mese super-rapide pentru mușchi

{{legendă}}

Vezi Reteta aici

2. Piesele de pește sălbatic și bobul negru umplute

Ești mirin ?! Ei bine, dacă nu, ar trebui. Jocul sălbatic este o sursă fantastică de proteine, care în general are mult mai puțină grăsime decât carnea de vită și este adesea o sursă mai bună de acizi grași de fier, zinc și omega-3. Nu sunteți siguri cum să gătiți carnea de vânat? Se amestecă cu niște fasole neagră și o mică salsă, se amestecă într-un ardei gras și se mănâncă masa musculară certificată BOOM.

6 mese super-rapide pentru mușchi

{{legendă}}

Vezi Reteta aici

3. Ouă musculare umplute cu pâine Pita

Nu te lăsa păcălit de privirile acestei mese. Între ouă, iaurt și pește, se împachetează destul de multă proteină. Mănâncă-l la micul dejun sau masa de prânz, și vă garantează că vă veți simți energizat pentru a vă ataca antrenamentele de zi cu zi.

6 mese super-rapide pentru mușchi

{{legendă}}

Vezi Reteta aici

4. Kabobs fripturi picante cu cartofi dulci

Dacă aș putea să pregătesc doar 3 mese pe săptămână, ar fi cu siguranță micul dejun, prânzul și masa de după antrenament. Ultimul lucru pe care îl doriți după o sesiune de antrenament uimitoare este să fiți nepregătită. Utilizați această masă post-antrenament - plină de vitaminele B, E, de fier și antioxidanți - pentru a vă alimenta corpul, pentru a umple nutrienții și a ajuta la construirea și recuperarea mușchilor.

6 mese super-rapide pentru mușchi

{{legendă}}

Vezi Reteta aici

5. Turtă de carne cu spanac și perla de grâu întreg

E timpul să vă prafați blatul de brioșă! Indepartati carbohidratii cu zahar si folositi bine tava pentru coacere cu aceasta masa usoara pe care o pregatiti in cel mai scurt timp. Adăugați propriul dvs. swag și aromă cu condimente opționale cum ar fi tapenada de măsline și fructe.

6 mese super-rapide pentru mușchi

Vezi Reteta aici

6. Creveți de susan Tahini și Salată de paste cu Linguine de Zucchini

Unul dintre motto-urile mele: "Nici o mâncare plictisitoare. Acest lucru este valabil mai ales pentru salate. Mărește acest pat de salată verde cu proteine ​​bune pentru tine și legume proaspete, crude. În cantitatea potrivită, acestea pot fi satisfăcătoare, umplând și furnizând organismului vitaminele, antioxidanții și enzimele necesare pentru a ajuta la digestie, funcția inimii și sănătatea generală.

6 mese super-rapide pentru mușchi

Vezi Reteta aici

Notă: Dacă sunteți preocupat de conținutul în grăsimi, îndepărtați pur și simplu uleiul de susan care adaugă aproximativ 60 de calorii cu 7 g de grăsime.

Vreți mai multe idei de masă? Alăturați-vă astăzi mișcării FitMenCook & FitWomenCook și împărtășiți trucurile și sfaturile dvs. de dieting! Mă puteți găsi pe:

4.3
Evaluare totală: 31
5
15
4
4
3
3
2
2
1
1