Poti sa scapi de celulita cu dieta si exercitii?

Femeile cheltuiesc mai mult de 12 milioane dolari pe an pentru produse si proceduri care promit sa scape de celulita, potrivit site-ului Dr. Oz Show. În cea mai mare parte, aceste poțiuni și dispozitive fac foarte puțin. Deoarece celulita este pur și simplu grăsime care umflături între țesuturile conjunctive care separă celulele de grăsime, reducerea procentului de grăsime corporală este cel mai bun mod de a reduce apariția celulitei. Consumul unei alimentaþii sãnãtoase ºi implicarea în activitatea fizicã regulatã sunt cele mai bune metode de menþinere sub control a greutãþii ºi procentului de grãsime corporalã.

Videoclipul zilei

Exercițiul aerobic regulat arde calorii și reduce riscul de boli de inimă, diabet și unele forme de cancer. Exercițiul aerobic regulat arde calorii și reduce riscul de boli de inimă, diabet și unele forme de cancer. Fotografie de credit: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Exercițiul aerobic regulat arde calorii și reduce riscul de boli de inimă, diabet și unele forme de cancer. Este, de asemenea, o componentă importantă a unui plan de reducere a celulitei. Scopul pentru 30 de minute de cardio cele mai multe zile ale săptămânii. "Ghidul privind activitatea fizică din 2008 pentru americani" recomandă un minim de 150 de minute de intensitate moderată sau 75 de minute de activitate fizică intensă intensă pe săptămână, dar cu cât faceți mai mult, cu atât beneficiile sunt mai mari. Pregătitorul personal Joe Dowdell recomandă formarea periodică de înaltă intensitate pentru celulita, deoarece arde mai multe calorii în mai puțin timp și accelerează metabolismul după antrenament.

Forța de antrenare mărește masa musculară, care arde mai multe calorii decât grăsimea. Forța de antrenare mărește masa musculară, care arde mai multe calorii decât grăsimea. Foto de credit: Barry Austin / Photodisc / Getty Images

Cardio nu este singura componentă a unui program de exerciții de combatere a celulitei. Forța de antrenare mărește masa musculară, care arde mai multe calorii decât grăsimea. Cu cât sunteți mai tonificați, cu atât mai strâns va apărea pielea și acest lucru poate ajuta la reducerea aspectului celulitei. Formați forța de antrenament pentru corpul superior și inferior de două până la trei ori pe săptămână. Un studiu condus de Wayne Westcott, director de cercetare de fitness la YMCA din Massachusetts, a descoperit că persoanele care au efectuat un exercițiu aerobic au pierdut 4 kilograme de grăsime și nu au câștigat nici un mușchi, în timp ce participanții care au făcut exerciții aerobice și antrenament de forță au scăzut 10 kilograme de grăsime 2 kilograme de mușchi în opt săptămâni.

Consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate vă ajută să preveniți organismul să stocheze excesul de grăsimi și vă menține sub control. Consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate vă ajută să preveniți organismul să stocheze excesul de grăsimi și vă menține sub control. Fotografia de credit: Thinkstock Images / Stockbyte / Getty Images

Consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate vă ajută să preveniți organismul să stocheze excesul de grăsimi și vă menține sub control. Alegeți o varietate de legume, fructe, cereale integrale și surse slabe de proteine, cum ar fi păsările de curte și fasole, pentru a aduce cea mai mare parte a dietei. Aceste alimente oferă vitaminele și substanțele nutritive de care aveți nevoie, fără a adăuga o cantitate excesivă de calorii și grame grase. Urmăriți și aportul de sare. Sodiul determină corpul dumneavoastră să rețină apă, ceea ce poate înrăutăți apariția celulitei, potrivit emisiunii Dr. Oz. Păstrați consumul de zahăr sub 6 lingurițe pe zi, din moment ce excesul de zahăr este depozitat ca grăsime, ceea ce face ca celulele dvs. adipoase să se umfle și este mai probabil să se umfle în celulită.

Asigurați-vă că rămâneți hidratat și optați pentru apă în locul băuturilor zaharoase cât mai mult posibil. Apa întărește colagenul, ceea ce vă poate ajuta pielea să arate mai bine, explică site-ul Cosmopolitan. Este, de asemenea, plumps pielea pentru a reduce aspectul bulging de celulita si ajuta organismul sa scape de excesul de grasime. Beți la sete pe tot parcursul zilei și consumați mai mult când lucrați sau atunci când vremea se încălzește.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.5
Evaluare totală: 34
5
14
4
3
3
2
2
1
1
1