Clasament: Cele mai bune multivitamine în 2018

Comparație între peste 100 de mărci populare de multivitamine

Majoritatea multivitaminelor pe care le cumpărați la magazinul local nu sunt formulate cu grijă pentru a vă oferi o nutriție optimă de care aveți nevoie. Producătorii lor folosesc ingrediente de calitate scăzută care nu sunt eficiente sau suficient de biodisponibile pentru a fi benefice. Acestea pot respecta recomandările guvernului recomandate de administrare zilnică, dar nu utilizează tipul de substanțe nutritive care sunt ușor de absorbit de corpul dumneavoastră.

Din aceste motive, marea majoritate a multivitaminelor disponibile astăzi nu sunt suficient de bune pentru a-ți cheltui banii câștigați cu greu. Vreți beneficiile celui mai bun supliment de vitamine și minerale pe care le puteți găsi, dar nu sunteți sigur cum să găsiți multivitaminele potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Vă recomandăm întotdeauna să faceți propriile dvs. cercetări în loc să încercați să vă uitați prin zgomotul de marketing al majorității companiilor de vitamine, iar acest Ghid Multivitamin este un început bun.

Am făcut o analiză aprofundată a peste 100 de branduri de vitamine, inclusiv suplimente populare, cum ar fi Centrum, One-A-Day, GNC, Shaklee, Nutrilite / Amway, Equate, Nature Made, NOW Foods, Melaleuca și Puritan's Pride. De asemenea, am inclus numeroase mărci care nu sunt atât de recunoscute, incluzând Xtend-Life, Douglas Labs și USANA.

Fiecare dintre vitaminele revizuite a fost evaluată în funcție de patru criterii, inclusiv compoziția, biodisponibilitatea, siguranța și potența. Fiecare supliment a primit un scor variind de la 0 la 10 pentru a vă ajuta să comparați cu ușurință eficacitatea diferitelor branduri și să determinați cel mai bun multivitamine care trebuie luate.

Clasament: Cele mai bune multivitamine în 2018

SHOP-ul nostru cel mai bun de vânzare
PROTEIN SUPUSE PULBERE

Ultima actualizare: 02 august 2018

MUSCLE UP, LEAN DOWN

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a arde grăsimi sau de a construi masă, suplimentele de proteine ​​vă pot ajuta să obțineți rezultate mai rapide. Proteina ajută la pierderea de grăsimi și construirea mușchilor, repararea și întreținerea.

1

Standard de aur 100% zer
2 Pentru $ 74.99 Gold Standard 100% Whey

Nutriție optimă

24g de proteine ​​din zer cu aminoacizi pentru recuperarea și creșterea musculară *

Transport gratuit

2

Syntha-6
Syntha-6

BSN

22g dintr-o formulă proteinică amestecată Ultra-Premium pentru utilizare oricând, zi sau noapte

Transport gratuit

3

Pro JYM
Pro JYM

Suplimentul științei JYM

24g de proteine ​​de calitate pure, în fiecare bucată, fără adaos de aminoacizi sau nutrienți de umplere

Transport gratuit

5

ISO100
Reducere în coș ISO100

Dymatize

Izolat de proteină din zer 100% izolat

Transport gratuit

6

Proteine ​​stivuite
Cumpărați 2 obțineți 1 proteină în stivă liberă

EVACUAREA NUTRIȚIEI

Complex de proteine ​​de 25 grame cu gust de lapte de găină, cu 5 g BCAA și 5 g glutamină pentru a vă alimenta rezultatele! *

Transport gratuit

7

NITRO-TECH
Cumpără 2 Obțineți 1 NITRO-TECH gratuit

MuscleTech

O proteină avansată din zer proiectată pentru sportivi care caută mai multă forță, putere și performanță *

Transport gratuit

* Aceste declarații nu au fost evaluate de către Administrația pentru Alimente și Medicamente. Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

4.5
Evaluare totală: 29
5
13
4
2
3
2
2
3
1
0