Există pastile care accelerează metabolismul dvs. cu 50%?

Metabolismul dvs. reflectă caloriile necesare pentru a vă face corpul să funcționeze zilnic. Este în mare măsură stabilită de genetică, dar și de cât de mult vă mișcați, de compoziția corpului și de ceea ce mănânci. O creștere substanțială a metabolismului se întâmplă ca urmare a acțiunilor proprii, nu a unui supliment. Creșteți nivelul de activitate, mâncați alimentele potrivite și ridicați greutățile pentru a construi mușchii și veți crește rata de ardere a caloriilor fără o pastilă. Nici un supliment nu poate ridica metabolismul cu 50% - sau orice procentaj substanțial, pentru asta.

Videoclipul zilei

Rata metabolică de odihnă reprezintă aproximativ 60 până la 75% din metabolismul total. Aceasta este cantitatea necesară pentru a efectua funcții de bază ale corpului, cum ar fi respirația, reglarea temperaturii și pomparea sângelui. Metabolismul de odihnă depinde de genetica, vârsta și sexul. De exemplu, bărbații au în mod natural mai puțini mușchi decât femeile, așa că tind să aibă metabolismul mai repede.

Nivelul de activitate afectează alte 15-30% din arderea zilnică. Mișcări cum ar fi spălarea vesela, dușul, atingerea piciorului, mersul pe jos până la locul de muncă sau alergarea pe banda de alergat toate factorul în această parte a metabolismului. Ultimele 10 procente din metabolismul dvs. provin din efectul termic al alimentelor - cantitatea de energie pe care o consumați pentru a digera, a distruge și a stoca alimente și substanțele nutritive.

Producătorii de suplimente doresc să vă cumpărați produsele, astfel încât ei vor promite că pot crește foarte mult metabolismul pentru a vă ajuta să ardeți calorii și să scăpați în greutate. Multe dintre aceste suplimente conțin extract de ceai verde, capsaicină din cremă fierbinte, ulei de pește EPA, L-carnitină și alți compuși și stimulanți. Nici o dovadă nu afirmă că aceste suplimente promovează scăderea în greutate, informează New York Times. Chiar dacă s-ar putea schimba metabolismul, ar fi cu o cantitate incrementală și temporară - nu suficient pentru a compensa o dietă bogată în calorii.

Suplimentele nu sunt, de asemenea, reglementate pentru eficacitate de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente. Unele substanțe comercializate pentru a crește metabolismul și pentru a vă ajuta să piardă în greutate, cum ar fi ephedra, pastilele de dietă "braziliană" sau laxativele, pot fi periculoase. Alte suplimente nu conțin ceea ce este cerut pe etichetă. În 2013, cercetătorii canadieni au testat 44 de suplimente populare făcute de 12 companii diferite și au constatat că multe dintre acestea nu conțin ingredientele de pe etichetă sau au fost extrem de diluate în putere.

Muschiul arde mai multe calorii in repaus decat grasimile. Degradarea aminoacizilor și sinteza proteinelor - procesele necesare pentru a menține masa musculară - iau multă energie, astfel încât corpul dumneavoastră trebuie să utilizeze mai multe calorii pentru a susține o compoziție slabă a corpului.

În mod activ, faceți antrenament de rezistență pentru a construi și a menține musculare, mai ales pe măsură ce îmbătrâniți, sau veți avea o scădere naturală a mușchiului și o creștere a nivelului de grăsime corporală. Prin antrenamentul de forta, cresteti raportul dintre muschiul slab si grasimea corpului si cresterea metabolismului. Fiecare lira de mușchi arde cu aproximativ 15% mai multe calorii decât o jumătate de kilogram de grăsime.

Urmăriți cel puțin două sesiuni de antrenament pe săptămână și adresați-vă tuturor grupurilor majore de mușchi, inclusiv spatele, pieptul, abdomenul, picioarele, brațele și umerii. Utilizați greutăți care se simt căptușite de ultima repetare sau două într-un set de opt până la 12. Faceți cel puțin un set, dar adăugați mai multe pe măsură ce vă simțiți mai bine.

Activitatea aerobică, cum ar fi mersul pe jos sau dansul, vă ajută să ardeți mai multe calorii zilnic și este o stimulare automată a metabolismului. Obțineți cel puțin 30 de minute pentru cele mai multe zile ale săptămânii, dar pentru a crește metabolismul și pentru a pierde în greutate, mergeți în cele mai multe zile cu 45 sau 50 de minute, potrivit Colegiului American de Medicină Sportivă.

A fi mai activ pe tot parcursul zilei oferă, de asemenea, un impuls metabolic. Nu trebuie să loviți trainerul eliptic de mai multe ori pe zi - doar să vă ridicați și să mergeți timp de cinci sau 10 minute în fiecare oră dacă aveți un loc de muncă sedentar. Efectuați treburi de uz casnic cum ar fi spălarea mașinii, transportarea încărcăturii de rufe sau curățarea podelei. Mergeți la lucru, dacă este posibil, sau parcați departe în lot pentru a adăuga pași. Fidează la birou sau la telefon. Toate aceste mișcări par mici, dar caloriile se adaugă și vă sporesc metabolismul în siguranță și ușor.

Alimentația la moștenire și sărinderea meselor nu sunt doar greu de întreținut; de fapt, vă blochează metabolismul. Când corpul tău simte că are prea puține calorii, în mod natural încetinește activitatea și folosește mai puțină energie. Dieturile foarte scăzute cu calorii pot suprima metabolismul de odihnă cu 20%, notează cercetătorii de la Universitatea din New Mexico. Veți simți lent, deci este mai greu să vă exercitați. S-ar putea să vă simțiți chiar și să faceți mai puține calorii de ardere pe zi și sarcini zilnice decât de obicei.

Un deficit caloric ușor de 250 până la 500 de calorii pe zi suportă scăderea în greutate, dar asigurați-vă că încă mâncați suficient pentru a vă menține sau crește nivelul de activitate și pentru a obține suficiente substanțe nutritive pentru a susține sănătatea. Consumarea a mai puțin de 1200 de calorii pe zi pentru femei și 1600 pentru bărbați nu este recomandată. Nici un fel de mâncare nu va mări în mod magic metabolismul. Stick la mese constând în porții moderate de legume, fructe, lactate cu conținut scăzut de grăsimi, proteine ​​slabe și cereale integrale și puteți pierde în greutate.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.5
Evaluare totală: 33
5
12
4
5
3
3
2
2
1
1