Smart Pierdere în Greutate Cărți pentru a vă ajuta să Slim în jos

Dacă doriți să pierdeți în greutate și să păstrați greutatea off pentru totdeauna, poate doriți să ia în considerare o carte de dieta. Desigur, există aplicații la modă, programe comerciale de pierdere în greutate și diete celebritate online, dar acestea pot fi scumpe și greu de urmărit. O bună carte de pierdere în greutate, totuși, este ieftină, necesită doar o plată unică și dacă țineți cartea în biblioteca dvs. de acasă, informațiile sunt întotdeauna disponibile pentru ca dvs. să vă referiți.

Deci, ce carte de dieta este cea mai buna pentru tine? Depinde de stilul tău de viață și de obiectivul tău de scădere în greutate. Cărți diferite lucrează pentru diferite tipuri de diete. Acestea sunt unele dintre cele mai bune cărți dieta care au venit peste biroul meu. Aflați stilul dvs. de dietă și alegeți cea mai bună carte pentru dvs.

Cărți pentru citire pentru pierderea în greutate

 • Slim By Design, Soluții fără hrană pentru viața de zi cu zi. Este greu de crezut că schimbările simple ale casei sau spațiului de lucru vă pot ajuta să pierdeți în greutate, dar pot. Cercetator al alimentelor Brian Wansink, Ph.D. a condus ani de cercetări pentru ao dovedi. Dr. Wansink este directorul laboratorului de alimente și marcă de la Universitatea Cornell și el a studiat comportamentul alimentar de ani de zile.
  • Desigur, ați putea crede că o carte despre cercetarea în domeniul alimentelor ar fi plictisitoare. Și mai rău, ar fi greu de urmat. Dar cartea este hilară și atât de distractivă de citit. Mai bine, sfaturile pe care Dr. Wansink le oferă sunt ușor de urmărit.
  • Această carte de dietă este cea mai bună pentru persoanele care nu sunt pregătite pentru o dietă la scară completă și care nu au prea multă greutate de pierdut. Acest program nu este o dietă, ci pur și simplu un ghid pentru schimbări ușoare care pot duce la obiceiuri alimentare mai sănătoase. Veți găsi prin Brian Wansink, Ph.D. on-line pentru 20 $ sau mai puțin.
 • Contabilitatea calorică. I-am spus autorului, Mandy Levy, că atunci când m-am uitat prima dată la această carte, mă așteptam să-l displace. Arată mai mult o carte de benzi desenate decât o carte de dietă. Așa că m-am gândit că sfaturile de dietă din interior ar fi prea moderne și nu ar fi bazate pe principii bune de pierdere în greutate. Dar m-am înșelat.
  • Contabilitatea calorică este ușor de citit și atât de distractiv de urmărit. Mandy nu este un dietetician sau nutriționist. Este pur și simplu o femeie tânără ocupată care a pierdut cu succes greutatea. Sfatul ei este solid, iar dacă urmați liniile directoare, nu numai că veți pierde în greutate, dar veți avea multă distracție în acest proces.
  • Această carte de dietă este cea mai bună pentru femeile tinere cu un simț al umorului care nu au timp să gătească mese extravagante sau să urmeze programe complicate. Găsiți contabilitatea caloriilor de către Mandy Levy online pentru aproximativ 15 USD
 • Calorii în calorii Out Cookbook Această carte de dieta este mai mult o carte de bucate decât un program cuprinzător de pierdere în greutate. Dar aceasta include o mulțime de sfaturi de bun simț despre începerea și lipirea la o dietă. Autorii, Catherine Jones și Elaine Trujillo au ambele medii în nutriție, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea sfaturilor lor.
  • Ceea ce îmi place cel mai mult în această carte este modul în care sunt stabilite rețetele. Cartea este împărțită în secțiuni în funcție de masă. Informațiile despre nutriție sunt furnizate, dar includ și cantitatea de exerciții pe care trebuie să le faceți pentru a arde o singură porție a acelui vas. E genial.
  • Această carte este cea mai bună pentru dietele care au timp să gătească și cărora le place să-și exercite. Este, de asemenea, bun pentru bucătari noi, deoarece rețetele sunt ușor de urmărit și includ ingrediente ușor de găsit. Găsi Calorii în calorii, carne de bucate de Catherine Jones și Elaine Trujillo la mai mulți comercianți online cu mai puțin de 20 de dolari.
 • Descoperirea de epuizare Unul dintre motivele pentru care multe diete renunță la programul lor este lipsa oboselii. Pierderea in greutate este obositoare! Când am văzut această carte de către dr. Holly Phillips, am fost intrigat. Îl cunoști pe doctorul Phillips de la munca sa ca adjunct medical CBS News. Cartea ei oferă soluții în lumea reală pentru diete (și non-diete) care au nevoie de mai multă energie.
  • Această carte este cea mai bună pentru dietele care sunt bolnavi de foame și de a găsi că sunt prea obosit pentru a exercita. Este, de asemenea, o carte de ajutor pentru persoanele care nu sunt gata să meargă pe o dietă, dar doresc să facă schimbări sănătoase în viața lor. Veți găsi online pentru 20 $ sau mai puțin.
 • Ardeți grăsimea, hrăniți musculatura Dacă sunteți gata să faceți schimbări serioase în viața voastră, atunci aceasta este cartea pentru dvs. Atât bărbații, cât și femeile pot beneficia de această carte, dar am crezut că este deosebit de bine pentru bărbații care doresc să piardă în greutate și să își mărească mușchii.
  • Autorul Tom Venuto este un autoproclamat fost "băiat gras". El este acum cel mai bine vandut autor si expert in fitness. Există o mulțime de sfaturi inteligente și o dietă fără nonsens și informații de antrenament în cartea care vă va schimba cu siguranță corpul dacă sunteți gata să vă angajați.
  • Această carte este cea mai bună pentru bărbați sau femei care sunt gata să facă schimbări semnificative în viața lor pentru a-și schimba corpul. Veți găsi Burn the Fat, Feed the Muscle la mai mulți comercianți online, pentru aproximativ 20 de dolari sau mai puțin.

Aveți o carte favorită de pierdere în greutate care ar trebui adăugată la cea mai bună listă de cărți de dietă? Postați un mesaj pe pagina mea pe Facebook sau scrieți-mi ceva despre asta. Îmi place să aud despre programe de succes care funcționează pentru cititorii mei.

4.1
Evaluare totală: 27
5
14
4
4
3
3
2
1
1
1