Delicioase, mese aprobate Primal pe care le puteți face în mai puțin de 30 de minute (Seria Primal Blueprint): Jennifer Meier, Mark Sisson: 9780982207741: Amazon.com: Cărți

Jennifer Meier este absolventă a prestigioasei Academii Culinare din California din San Francisco. Cariera sa culinară se întinde pe o perioadă de zece ani și include povești în restaurante, magazine de gourmet și magazine de vinuri din New York, Seattle, San Francisco și Los Angeles. De asemenea, deține o diplomă în comunicări de la Universitatea din Washington din Seattle. În cele din urmă, scrierea și gătitul au fuzionat într-o carieră de scriere a alimentelor

Expertul în sănătate și fitness Mark Sisson este cel mai bine vandut autor al Primal Blueprint și unul dintre cele mai importante voci ale mișcării evolutive din domeniul sănătății. Blogul său, MarksDailyApple.com, a pregătit calea pentru entuziaștii primali de a contesta principiile de dietă și de exercițiu convenționale ale înțelepciunii și de a-și asuma responsabilitatea personală pentru sănătatea și bunăstarea lor. Cu peste 2 milioane de vizitatori lunari unici, blogul este unul dintre site-urile de resurse de sănătate de pe Internet.
Pe langa The Primal Blueprint, Mark a scris si "Primal Connection" (care a castigat Premiul Eric Hoffer in 2013 pentru cea mai buna carte publicata in mod automat si medalia de argint a lui Ben Franklin in mintea / corp / categoria de spirală); și numeroase alte cărți despre gătit, pregătire atletică și despre sănătate. Mark a devenit un bestseller din New York Times cu titlul său "The Keto Reset Diet", care a deținut, de asemenea, cea mai bună carte de vânzare pe Amazon.com pentru câteva zile după lansare.
Mark este un sportiv de rezistență de clasă mondială (maraton de 2:18, locul 4, Hawaii Ironman), diplomă de licență în biologie (Colegiul Williams). Pe lângă blogging-ul zilnic și scrierea de cărți, eforturile primare ale lui Mark se extind în produsele de condimentare sănătoase Primal Kitchen, restaurantul Primal Kitchen fast casual și programul de educație profesională online Primal Health Coach.

Delicioase, mese aprobate Primal pe care le puteți face în mai puțin de 30 de minute (Seria Primal Blueprint): Jennifer Meier, Mark Sisson: 9780982207741: Amazon.com: Cărți

30 de mese pe minut

Mâncăruri rapide și ușoare de 30 de minute sunt splendide pentru că sunteți scurți la timp, dar totuși doriți o cină delicioasă gătită la domiciliu. Sunt, de asemenea, minunate pentru bucătari neexperimentați care doresc să folosească abilități de gătit de bază ... să nu concureze pentru următorul Chef de Fier.


Nu renunțați la o masă gătită la domiciliu pentru că nu doriți să petreceți ore în bucătărie. Avem răspunsul la crunchul de cină cu sute de mese savuroase care iau 30 de minute sau mai puțin pentru masa completă; cu alegerea dvs. de intrări și părți, caserole, mese de tigaie și multe altele.


Imaginați-vă ... mese delicioase care au gust de veșminte de modă veche chiar și în cele mai aglomerate zile. Indiferent cât de completă este programul dvs., cât timp (sau cât de puțin) aveți timp sau experiența dvs. de gătit; familia ta va iubi aceste lucruri mese rapide și ușoare în 30 de minute.


Obțineți soluția perfectă pentru "Ce ar trebui să fac pentru cină?" întrebare.

Toată lumea are nevoie de rețete pe care le pot conta pentru a trage împreună o cină gustoasă în cel mai scurt timp. Acestea sunt preferatele cititorului nostru, mesele pe care copiii le vor mânca și toate sunt mese complete de la bucătărie până la masă în 30 de minute sau mai puțin. Perfect pentru zilele lucrătoare sau oricând doriți o cină, puteți conta pe faptul că sunteți delicios.

Populare super deserturi populare

Easy Apple Crisp

Aceasta este o rețetă ușoară de mere, folosind ingrediente simple de zi cu zi. Acoperită cu înghețată, desertul va dispărea aproape imediat ce va ieși din cuptor!

Modă veche de prăjituri

Monkey Bread Rețetă

Pâine de mazăre aduce amintirile plăcute ale casei umplându-se cu mirosul de scorțișoară, urmată de consumul unui deget lipicios cu degetele. Acest tratament ușor, delicios, este un produs alimentar certificat pentru confort.

Trageți pâine de maimuță afară


Mai ușor de idei de cină

4-7 Ingrediente Cina

Planuri mese săptămânale

Crock Pot Rețete

Rețete de cină sănătoasă

Garnituri

Rețete de desert

4.8
Evaluare totală: 24
5
13
4
2
3
3
2
1
1
1