50 de lucruri de care trebuie să mănânci în Londra înainte de a muri

Mancare bautura

Cu riscul de a bate un cal încă în viață, scena alimentelor din Londra este fantastică în aceste zile - și se îmbunătățește cu o rată uluitoare. Din păcate însă, aveți doar o perioadă finită de timp pentru a lua totul înainte să vă îndreptați spre masa mare de pe cer (sau să părăsiți orașul), așa că aici sunt cele 50 de feluri de mâncare esențiale pe care trebuie să le inhalezi înainte de a se întâmpla ...

Video recomandat
Proiectați-vă propriile deserturi la acest Cafe Futuristic
Duck & Waffle

Duck & Waffle

Duck & Waffle

Adresă și informații

Orașul

Deoarece acesta este vasul de semnături, este un lucru blestemat că l-au bătut. Luând pasul umil de dulce și savuros până la noi înălțimi, se face chiar mai bine cu o parte a celei mai bune vederi din oraș și este accesibil 24 de ore pe zi.

Gogoasa de gheata

Restaurantul St. John & Restaurant

Adresă și informații

Bermondsey

De ani de zile, oamenii au călătorit până la Sf. Ioan Bakery, în dimineața zilei de sâmbătă, cu pâlpâirea speranței că nu vor fi vânduți și întâlnite frecvent cu dezamăgiri și gânduri de "bine, poate data viitoare". Da, tipii ăștia sunt buni . Din fericire, acum sunt disponibile în alte locații, dar, desigur, au plecat destul de repede.

Flickr / Michal Sänger

Carne de vită și mase de măduvă osoasă

Pitt Cue Co.

Adresă și informații

SoHo

Acești tipi au stabilit barul pentru BBQ-ul de Sud, cu cozi uriașe și săli de mese mici, când a fost deschisă cu câțiva ani în urmă. Dar ce a făcut oamenii să intre? Ribule de carne de vită și mase de măduvă osoasă. Os. Măduvă. Mash.

Cuburi gogosi

Chiartern Firehouse

Adresă și informații

Marylebone

De fapt, mai mult ca un brioșă de mini brioche umplute cu crab, acestea sunt bilele de dimensiuni de palmier pe care oamenii continuă să le ridice, când își pot îndepărta ochii de celebritățile care încearcă să se ascundă în sala de mese.

Rinkoffs Bakery

Crodough

Rinkoffs Bakery

Adresă și informații

Whitechapel

Când lumea a devenit nebună pentru Cronut, această brutărie de familie a răspuns cu ediția de la Londra, Crodough. Sunt fulgi, pucioși, dulci și încărcați cu arome de la cremă până la mere de caramel, până la brânză Oreo, până la s'mores. Faceți pelerinajul primul lucru în AM pentru a obține unul înainte de a vinde (... sau doar să le comandați online).

Soia de pui de soia

Rita

Adresă și informații

banaliza

În mod literal, lingurați-vă bine - va trebui să vă lăsați să-și scalde degetele pentru a elimina ultimele picături ale soiului lipicios, dulce și fierbinte de soia și usturoi. Nu vom judeca dacă încercați și să lingeți învelișul.

Bone Daddies

Tonkatsu ramen

Bone Daddies

Adresă și informații

SoHo

Acestea sunt vise ale ramenilor, cu un bulion de ouă de porc de 20 de ore încărcat cu fidea mătăsos, carne de porc chashu și ouă Clarence Court.

Maimuță degete

MEATmission

Adresă și informații

Hoxton

Toate cele mai bune biți din Bingo Wings fără să trebuiască să lupți pentru mâncarea ta. Prăjituri de pui și acel sos tangios și fără oase. De ce nu sa gândit nimeni la asta înainte?!?!

Mătase pește și chipsuri

Pește și chips-uri

maci

Adresă și informații

Spitalfields & Camden

Fiind în jocul F & C de la mijlocul anilor '40, este sigur să spun că știu ce fac. Proaspăt, subțire și perfect de aur, aceasta este adevărata afacere.

Lupă macaroane cu trufe

34

Adresă și informații

Mayfair

Acesta este un fel de mâncare care deține zero lovituri și oferă o lipsă distinctă de scuze pentru că a fost incredibil decedată. Dar tu stii ce? Nu trebuie să fie, pentru că este chiar așa de bine.

Legenda lui Leong

Xiao lung bao

Numele locului de întâlnire

Adresă și informații

Chinatown

Aceste parcele de bucurie mici de bucurie au ars multe limbi, în timp ce mâncătoșii care se grăbesc să-i ia în gură. Dureros? Da. Merită? Absolut.

Doamnă Madame

Compagnie Des Vins Surnaturels

Adresă și informații

Covent Garden

Aceasta este doamna croque pe care nu ați știut niciodată că ați lipsit. Nu sunt mulțumiți să aveți doar o șuncă normală și un ou regulat (cât de ludic!) Pe care le-au îmbunătățit în mod natural, pentru a face trufe de șuncă și ouă.

Flickr / Ewan Munro

Carne de fructe

Cina de la Heston

Adresă și informații

Knightsbridge

E un Manderine! Nu, e parfait! Nu, este fructul de carne! Felul care a lansat o mie de poze cu Instagram este încă la fel de nebun ca și momentul lansării pentru prima dată, provocând confuzie și mirare teatrală până când nu ți-ai făcut nimic în gură.

House negru daal

Dishoom

Adresă și informații

Locații diferite

Negru, bogat și puternic aromat, această felicitare trece printr-un proces de 24 de ore pentru a deveni un lucru minunat pe care îl veți împărți cu bucurie în gură. Singura întrebare este aceea de a ne juca sau de a merge direct pentru o lingură?

Clubul de Clove

Pui prăjit cu lapte praf

Clubul de Clove

Adresă și informații

Shoreditch

La fel de pretențios ca prezentarea ar putea suna, odată ce ați primit o bucățică de prăjit în gura dvs. nu veți avea grijă dacă vene de pin au fost foraged locali sau udate cu lacrimi virgine. Lumină, crocantă și tot ce ai putea visa la un pui prăjit. Vă sugerăm să comandați în multipli.

Pâine prăjită de pâine

Spuntino

Adresă și informații

Soho

Are pâine prăjită crocantă pe exterior, este moale și pufos în interior, este încărcată cu brânză și are ouă și trufe. Perfect.

Wolseley

Ouăle Benedict

Wolseley

Adresă și informații

Mayfair

Descrisă ca "Marilyn Monroe of Breakfast", acesta este modul în care vă puteți începe ziua liberă.Benedict clasic este doar asta, și consumând unul în stilul mare al lui The Wolseley vă va face să vă simțiți ca un rege.

Bockwurst

Herman ze germană

Adresă și informații

Diverse locații

Special făcută în pădurea neagră din Germania, aceasta este adevărata afacere. Fumos, neted și cerșit să fie încărcat cu sosuri excelente.

Tayyabs

cotlete de miel

Tayyabs

Adresă și informații

Whitechapel

Soft, suculent, bogat, picant și spre deosebire de orice cotlet de miel din Londra. Sperăm că ați adus scobitori, pentru că veți fi gonați pe os, ca să terminați. Încredere.

Clasicul tortilla

Barrafina

Adresă și informații

Diverse locații

În timp ce ar putea fi considerat ca în fiecare zi să mănânce în Spania, aici oamenii se ridică de-a lungul vremurilor pentru a-și lua mâinile pe acest lucru. Arată simplu în exterior, dar în interior este un tratament, ca o surpriză Kinder ... numai cu ouă, cartofi și brânză.

Burger & Lobster

Homar

Burger & Lobster

Adresă și informații

Diverse locații

Da, un homar accesibil, delicios. Disponibil în formă de role dacă vă simțiți frisky.

Pâine de avocado

Caravana Crucii lui King

Adresă și informații

Crucea regelui

Deci, de bază și totuși, există magie pe acest toast. Poate că este un munte de avocado perfect coapte subliniat de cantitatea perfectă de lamaie sau chili. Perfect.

Cappacasein's Sandwich cu brânză toastată

Sandwich cu brânză topită

Kappacasein

Adresă și informații

Borough Market

Trei tipuri de brânză topită, cinci feluri de ceapă și pâine prăjită; nu este nimic subtil despre acest toasty. Lucrați prin nebunia mulțimilor de pe piață și răsplătiți cu aur topit și crocant.

Cer si pamânt

Salut x

Adresă și informații

SoHo

Apelarea acestei budinci negre și a mirosului amestecat cu măr amestecat este de a face acest vas o insultă severă. Este mai bine decât suma de părți - ceresc este doar cum să descrie acest superb amestec de condimente, textura și aroma.

Flickr / Edward Kimber

Sare de carne de vită

Brick Lane Beigel Coaceți

Adresă și informații

Culoarul de cărămidă

Cunoscută de copiii noaptea târziu și de dimineață devreme la est, de ani de zile, această fiară a unui păpușă este mai mult decât furajeră. Acest inel de bucurie este unul dintre cele mai bune din lume, iar apoi îl iau deasupra, cu atât de multă carne de vită și mustar.

Șapte homar Samurai

jart

Adresă și informații

SoHo

Nu mai este homar numai un tratament pentru cei ridicol de bogati. Acum, masele au ajuns să-și dea seama, iubesc și să-și permită să-și permită în mod răcoros rolurile de homar în locuri mici din oraș, cu cele șapte Samurai ca bijuterie de coroană. Este încărcată cu castraveți, varză albă, ghimbir murat, ceapă de primăvară și condimente togarashi, dar coada încă strălucește.

Hawksmoor

O friptura

Hawksmoor

Adresă și informații

Locații diferite

Dacă Hawksmoor are sau nu cele mai bune fripturi în oraș (și probabil că nu), experiența aici este mult mai mult decât doar carnea de vită uimitoare. Doar întreabă cocktailul cu care vei spăla asta.

Octopus carpaccio

Scott

Adresă și informații

Mayfair

Octopusul poate fi uimitor sau îngrozitor, cu o linie foarte fină care separă cele două. Scutul lui Scott din secțiuni transversale cu tentacul de hârtie este salturi și limite peste această linie și în siguranță într-un loc de măreție.

Bocca di Lupo

Sos de roșii

Bocca di Lupo

Adresă și informații

SoHo

În timp ce restul meniului din BDL se schimbă frecvent, acest original al lui Jacob Kenedy este o constantă. De cîteva ori a fost schimbată, strigătul de oaspeți a adus-o înapoi destul de repede, de teama unei revolte din afară. Mergând pe acel echilibru între sărat (pecorino) și dulce (rodie), are acea cădere de decadență (trufa), deci este un showstopper.

Lumanarea care cade din carne de vita

Povestea restaurantului

Adresă și informații

Bermondsey

La început crezi că este doar iluminare de dispoziție și apoi îți dai seama ... că e grăsime de vită, nu ceară. Și pâinea proaspătă care stă lângă ea va absorbi orice picătură topită.

Mic dejun englezesc udon

Koya Bar

Adresă și informații

SoHo

Este iubitul preferat al gurii tale: tăiței udon și un mic dejun englezesc complet. Fidea de tutun, un ou prăjit, bacon și ciuperci Shiitake arată modul în care puteți lua micul dejun pe tot parcursul zilei, în timp ce încălziți-vă drumul cu bulionul perfect.

Dayoung Chung

Spanac, parmezan și pizza ouă moale

Polpo

Adresă și informații

Locații diferite

Încărcată cu spanac și brânză, oul este rugat să înmoaie colțurile pliate ale pizzetului crocant. Spală-l cu un Negroni.

Ariul de aur

Patty & Bun

Adresă și informații

Locații diferite

Acesta este modul în care burgerii ar trebui să fie: simple, fierte până la perfecțiune, smothered în brânză (și, desigur, ați adăugat bacon), și atât de suculent că picură.

Pizza Nduja

Pelerinații de pizza

Adresă și informații

SoHo

Este nebun să credeți că aceste pizze uimitoare au început viața din spatele unei mici camionete pe Berwick St. PP are acum câteva cărămizi și mortar în jurul valorii de, iar pizzile sale sunt încă remarcabile, cu acest nduja clasic rămânând meniul favorit.

Sf. Ioan

Mădua osoasă și patrunjelul

Sf. Ioan

Adresă și informații

Spitalfields

Sfântul Ioan a fost pionierul gastronomiei de la nas până la coadă, iar acesta este vasul de excepție. Este moale, bogat și se topește în gură, astfel încât norocul să comande doar unul.

Full Monty

Clubul de mic dejun

Adresă și informații

Aldgate

O engleza completa ar trebui sa fie all-inclusive, de la budinca neagra la ciuperci, atat mezeluri si slanina, fasole, oua si toate rosii. Este numit după prima masă a zilei, deci nu este deloc surprinzător faptul că acești oameni fac dreptate.

Scotchtails

Scotch ouă

cotchtails

Adresă și informații

podul Londrei

Luând gustarea modestă a stației de servicii la nivele noi de măreție, acestea nu sunt ouăle de scotch pe care le-ați amintit. Scotchtails a modernizat componentele, aducând această minge rotundă de măreție în epoca modernă.

O friptură de duminică

The Marksman

Adresă și informații

banaliza

Spot-pe carne, yorkies masive, și toate fixările într-un bar renovate (dar încă fermecător). Asa ar trebui sa fie in fiecare duminica.

Korrito UK

Bulgăre de carne de vită burgoto

Korrito

Adresă și informații

Shoreditch

Korrito aduc un mic Seoul la Boxpark - kimchi, marinade și câteva mirodenii grele fac acest lucru departe de un prânz obișnuit.

Gorgonzola cremă

8 Piața Hoxton

Adresă și informații

Hoxton

Undeva între o cremă brulee, un sufleu și o cremă, acest fel de mâncare este cremoasă, cu o cantitate bună de brânză amestecată. Îndrăzniți să nu curățați cu degetul felul de mâncare pentru a obține fiecare ultima păpușă.

Dip & Flip

Dip & Flip Burger

Dip & Flip

Adresă și informații

Battersea & Wimbledon

Este mult mai mult decât un burger. Este o invitație de mâncare, brânzeturi, sosuri pentru a fi dezordonată și primește aprobarea completă a personalului / gustativele tale.

Bao bunici

BAO

Adresă și informații

SoHo

Lumina, dar umplând, acestea sunt cele mai autentice chifle, veți găsi această parte a Taiwanului.

Gelupo

Mentă stracciatella gelato

Gelupo

Adresă și informații

SoHo

Știm cu toții înghețată clasică de cipuri de menta, și ne încredere în noi, este atât de departe de asta. Proaspăt, cu fulgi de ciocolată întunecată dulce și amar, acest lucru vă va lovi șosetele din limbă.

Un Oyster de Prairie

69 Colebrook Row

Adresă și informații

Islington

Din punct de vedere tehnic o băutură, dar echilibrată pe această linie - aceasta este, în esență, o gustare mini. Este ca o Bloody Mary într-o formă formată literalmente de mușcătură, așa că pur și simplu nu este altceva asemănător.

Flickr / Rachel Clarke

Omakase

Sushi Tetsu

Adresă și informații

Clerkenwell

Acest mic și susținut sushi den are unele dintre cele mai bune mâncăruri japoneze în Londra, dacă nu în cea mai mare parte a Europei. Dacă sunteți destul de norocos să obțineți un rezzie, fiți înțelepți și ordonați-vă un omakase, plasându-vă orb în mâinile bucătarilor foarte capabili.

Sushisamba

Kobe carnea de vită ishiyaki

Sushisamba

Adresă și informații

Orașul

Această fiară de 1 kg de fel de mâncare este servită cu o piatră fierbinte, astfel încât să puteți găti la masă pentru a vă place exact. Este o experiență o dată-în-viață pentru majoritatea, și merită fiecare penny.

Restaurantul Randall & Aubin - Soho

Plats de fructe de mer

Randall & Aubin

Adresă și informații

SoHo

Cu fructe de mare ridicole proaspete și o iubire deosebită pentru Champagne, aici trebuie să mergeți când sunteți după niște crustacee de top.

Camera de topire

Clasicul topit

Camera de topire

Adresă și informații

SoHo

Există foarte puțin mai bine în viață decât o toastă de brânză cu adevărat bună: caramelizarea crocantă a pâinii cu sourdough și cea a brânzei topite perfect (care nu rulează, ci caldă și gooasă). O mușcătură este o mașină de timp a nostalgiei care te aduce înapoi în zilele ușoare când totul a gustat acest lucru bun.

Ceviche UK

Don Ceviche

ceviche

Adresă și informații

SoHo & Old Street

Aceasta este poarta ceviche. Prima mușcătură pare nevinovată, dar imediat știți că acest lucru se poate transforma într-o obsesie plină de suflete. Bassul proaspat de mare cu bucatile de cartofi dulci si laptele de tigru de semnatura face ca acest fel de mancare sa fie o ispita periculoasa.

Lobster Bar Londra

Croseta de crab picant

Lobster Bar

Adresă și informații

banaliza

Picant, cu textura moale, crabul vine prin lumină și adevărat. Acesta este modul în care ar trebui să fie toate crochetele, dar, din păcate, rareori sunt.

Înscrieți-vă aici pentru e-mailul nostru zilnic din Londra și fii primul care primește toate mâncarea / băutura / distracția din capitală.

Haley Forest este un scriitor din Londra, care a mâncat multe dintre aceste lucruri o perioadă îngrijorătoare de ori. Urmăriți-i aventurile delicioase pe Twitter.

 • 1. Duck & Waffle

  Heron Tower, 110 Bishopsgate, Londra
 • 2. Pitt Cue Co

  1 Newburgh St, Londra
 • 3. Focar de la Chiltern

  1 Chiltern St, Londra
 • 4. Bakery Rinkoff

  224 St Jubilee, Stepney
 • 5. Rita

  33-35 Stoke Newington Road, Londra
 • 6. Dansuri osoase Ramen Bar

  31 Peter St, Soho
 • 7. MEATmisiunea

  14-15 Hoxton Market, Hoxton, Londra
 • 8. 34 Restaurant

  34 Grosvenor Sq, Londra
 • 9. Compagnie des Vins Surnaturels

  8-10 Curtea lui Neal, Londra
 • 10. Cina de Heston Blumenthal

  Mandarin Oriental Hotel, 66 Knightsbridge, Londra
 • 11. Clubul de legume

  380 Old St, Londra
 • 12. Spuntino

  61 Rupert St, Soho
 • 13. Tayyabs

  83-89 Fieldgate St, plop
 • 14. Crucea regelui caravanei

  Grădinița, 1 Granary Sq, Londra
 • 15. Kappacazein

  Stoney Street, Londra
 • 16. Cărămidă de caramida Beigel Coaceți

  159 Brick Ln, Londra
 • 17. Smack Deli

  26-28 Binney St, Londra
 • 18. Bocca Di Lupo

  12 Archer St, Londra
 • 19. Povestea restaurantului

  201 Tooley Street, Londra
 • 20. Koya Bar

  50 Frith St, Londra
 • 21. Pelerinații de pizza

  11 Dean St, Londra
 • 22. Barul și Restaurantul St. John

  St. St. John, Londra
 • 23. Clubul de mic dejun

  12-16 Artilerie Ln, Londra
 • 24. 8 Piața Hoxton

  8 Hoxton Square, Londra
 • 25. Gelupo

  7 Archer St, Londra
 • 26. Sushi Tetsu

  12 Pasajul Ierusalimului, Londra
 • 27. Barul Lobster

  Unitatea 2, Londra
 • 28. Randall & Aubin

  14-16 Brewer St., Soho
 • 29. Bao

  53 Lexington St, Londra
 • 30. Korrito

  2-10 Bethnal Green Rd, Londra
 • 31. Scotchtails

  8 Southwark Street, Londra
 • 32. Scott's

  20 Muntele St., Mayfair
 • 33. Legendele lui Leong

  4 Macclesfield St, Chinatown
Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
1. Turnul Heron de Duck & Waffle, 110 Bishopsgate, Londra, EC2N 4AY

Dacă nu sunteți bine cu înălțimi, ați putea dori să solicitați o masă departe de ferestre. Această unitate elegantă oferă o vedere incredibilă spre Londra, la 40 de etaje deasupra solului în turnul Heron. Și indiferent de momentul în care vă apare chinurile de foame, Duck & Waffle vă acoperă 24 de ore din 24/7.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
2. Pitt Cue Co. 1 Newburgh St, Londra, W1F 7RB

Anterior, o articulație pe roți, Pitt Cue Co. este o cărămidă și mortar încărcată cu gratar de aceeași calitate din versiunea mobilă, plus 30 de locuri pentru a se bucura de tariful american de Sud și Midwestern afumat. Pe meniu vă puteți aștepta carne epică, afumată lent și fețe perfecte cum ar fi piei încărcate, shiitakes crocante, murături și cârnați de vânat.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
3. Chilltern Firehouse 1 Chiltern St, Londra, W1U 7PA

Situat într-o clădire care a fost inițial o pompă de foc (evident), CF este un restaurant / hotel modern american de André Balazs care face un meniu upscale al tarifului SUA cu un uptick clasic, cum ar fi gogoși crab-umpluți, coaste scurte cu piure de alune Mai Mult.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
5. Rita 33-35 Stoke Newington Road, Londra, N16 8BJ

Aici, pentru a stârni nemiloși întregul aflux de sportivi biciuți în dieta care vin în Londra de Est, noul pop-up al lui Rita, Rita's, se prăjește, bârfează și mărește aproape totul din meniul său, servind totul într- becurile luminoase joacă festivitate atât de neînfricoșător de prostie (fețe de masă polka-dot), cât și de benzi neonice inspirate din anii '80.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
7. MEAT emisiunea 14-15 Hoxton Market, Hoxton, Londra, N1 6HG

Ascunsă chiar lângă Piața Hoxton, această biserică de carne care provoacă cultul este un fel de loc în care nimeni nu vă va judeca că vă scarpină mâncarea. Din arhitectura decor-clasică și o fereastră imensă de vitralii care acoperă tavanul - se poate vedea că numele restaurantului este o piesă pe clădirile misiunii creștine. În timp ce burgerii sunt întotdeauna delicios, cartofii de brânză și degetele de maimuță (cum ar fi aripi de bivoli, dar fără oase pentru a intra în cale) fură spectacolul din când în când. Sentimentul competitiv? Întrebați despre fanii preferați Triple Chili Challenge - nu este pentru cei slabi de inimă. Acest post de la Hoxton este de la vegetarieni (glumă, desigur) care ți-a adus Meatwagon, # MEATeasy, MEATliquor și MEATmarket.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
8. 34 Restaurant 34 Grosvenor Sq, Londra, W1K 2HD

În timp ce un pic mai mult în categoria posh nosh, uneori asta e doar ceea ce trebuie să te ridici și la ei. Tocurile de masă albă, cabinele de piele maro și o bucătărie deschisă vă permit să vă odihniți, să vă relaxați și să urmăriți cum bucătarii își fac magia. Vafele și smântâna sunt câteva nuanțe de decedat, dar trăiți doar odată.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
9. Compagnie des Vins Surnaturels 8-10 Curtea lui Neal, Londra, WC2H 9DP

Covent Garden - nu întotdeauna cele mai distractive pentru non-turiști. Dar acest mic bar de vin, ascuns jos la Curtea lui Neal, merită înfruntat mulțimile. Lista de vinuri nu va dezamăgi, oferind totul de la favorite, cunoscute și respectate, până la vedete ascendente, cu câteva opțiuni unice care se încadrează undeva în mijloc

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
10. Cină de către hotelul Heston Blumenthal Mandarin Oriental, 66 Knightsbridge, Londra, SW1X 7LA

Oferit de Heston Blumenthal și bucătarul șef Ashley Palmer-Watts, acest renumit restaurant din Knightsbridge a fost deschis în 2011 și este considerat unul dintre cele mai bune pe Pământ, care servește mâncăruri excelente britanice, cum ar fi carnea de carne semnată Meat Fruit (mandarină, ficat de găină și foie gras parfait, pâine la grătar), care i-au câștigat două stele Michelin.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
11. Clove Club 380 Old St, Londra, EC1V 9LT

Amplasat în interiorul primăriei Shoreditch, Clubul Clovei scoate o atmosferă elegantă, rustică, cu tavane înalte, ferestre mari și o bucătărie deschisă în spate, care servește preparate excelente din Marea Britanie și cocktailuri rafinate. Sistemul de rezervare este un pic diferit - cumpărați bilete ca și cum ați fi pentru un spectacol - deoarece numele jocului aici este un meniu de degustare; Blocați o grămadă de timp pentru a vă familiariza cu bucătăria britanică Star Michelin, cum ar fi cornlada și porcul de suculent din Yorkshire. Sau, meniul de bar oferă o mulțime de băuturi fantastice și gustări - lumină și prăjitură crocantă de unt de prăjit este un must-try - veți dori să puteți comanda de găleată.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
15. Kappacasein Stoney Street, Londra, SE1 1TL

Acest magazin de produse lactate și îmbinarea cu sandwich-uri a fost în jur și a servit oamenilor flămânzi din Southwark de zeci de ani. Ia-ți una dintre minunile lor toasty, melty, bready și bucură-te că nu merg nicăieri, oricând în curând.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
16. Brick Lane Beigel Coaceți 159 Brick Ln, Londra, E1 6SB

Poate că tu ești o persoană cu un pahar pentru micul dejun și asta-i bine. Dar atunci când geamurile sunt făcute în sandwich-uri acest delicios 24hrs pe zi, vă veți schimba fie filozofia sau redefinirea "micul dejun" pentru a obține cât mai multe dintre aceste creatii minunate posibil.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
17. Smack Deli 26-28 Binney St, Londra, W1K 5BN

Un loc sora la restaurantele Burger & Lobster, au luat totul și au început să alerge. Cu cinci tipuri de rulouri de homar, din California cu castravete, avocado și tei; la mexicanul cu chipotle afumat și jalapeños, este o modalitate diferită de a îmbrățișa fața cu crustacee delicioasă.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
18. Bocca Di Lupo 12 Archer St, Londra, W1D 7BB

Numele său se traduce în "gura lupului", care ar putea fi oarecum înfricoșătoare, având în vedere ceea ce ați găsi în mod normal în gura unui lup (dinți, rozătoare etc.). Dar, din fericire, veți găsi doar un număr limitat de mese, o listă de vinuri uimitoare și mâncăruri italiene regionale superioare, potrivite pentru om, nu pentru fiară.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
24. 8 Piața Hoxton 8 Hoxton Square, Londra, N1 6NU

Această comună din Shoreditch servește mâncare îndrăzneață, delicioasă britanică și mediteraneană. Cu o atmosferă relaxată și un meniu în continuă schimbare, este un fel de loc pe care veți dori să-l vizitați în mod repetat (și cu aceste prețuri, vă puteți permite să). Opt Hoxton este cel de-al doilea restaurant de la bucătarul-șef Cameron Emirali (prima lui - 10 străzi grecești - este, de asemenea, numit după adresa acestuia). Decorul este simplist și industrial, cu câteva cărămizi vopsite în alb și cu mese de tacâmuri încorporate.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
25. Gelupo 7 Archer St, Londra, W1D 7AU

De la bucătarul-șef și proprietarul restaurantului rustic-italian apreciat, Boca Di Lupo, Gelupo este un gelaterie și un bar de espresso situat chiar peste stradă. Amplasat într-un spațiu asemănător cu manșonul, pur și simplu amenajat cu pereți cu pardoseală albastră, podele din lemn și o blată de marmură bătută de scaun, toate înghețată italiană proaspăt făcută aici este minunată.

Locul de întâmpinare Următoarea locație Descrierea locului
26. Sushi Tetsu 12 Pasajul Ierusalimului,, Londra, EC1V 4JP

Dacă nu ești capul lui Gwyneth Paltrow, șapte este cel mai norocos număr, ceea ce este o veste bună pentru soția-soție din spatele lui Sushi Tetsu, a cărui minuscul, complet tradițional, Clerkenwell nook servește numai la multe la un moment dat.