Cât de mulți observatori de greutate sunt aceia?

de Gal Trieu
18 iulie 2007

Un Big Mac are 14 puncte de observare a greutății, un sfert de pound cu brânză 13 șiun pui de KFC 9. Deci, ce este Punctajele pentru Weight Watchers?

Weight Watchers Planul de puncte este un program de mare succes pentru pierderea in greutatecare se concentrează pe o nutriție echilibrată cu conținut scăzut de grăsimi, exerciții și consiliere în grup. Fiecareprodusul alimentar are o valoare a punctelor de observare a greutății pe baza conținutului său nutrițional.Dieterii sunt asistați de un "Calculator" de puncte și de rețetefurnizate de programul Weight Watcher Points. Toți membrii sunt încurajați să participediscuții de grup și sesiuni de consiliere la centrele locale de observatori de greutateasistați cu modificările stilului de viață. Programul Weight Watchers Points oferă de asemeneasuport online și meniuri și calculatoare de puncte online.

Weight Watchers au produs propria linie de bucătărie care poate fi achiziționatăindependent de majoritatea lanțurilor mari de produse alimentare. Există o taxă de înregistrare unicăși o taxă săptămânală.

Pentru toate alimentele li se atribuie o valoare de puncte pe baza sistemului Points Weighting Points.Acest lucru depinde de dimensiunea porției, de numărul de calorii, de cantitatea de fibrăgrame și cantitatea de grame grase din alimente. Cu cât sunt mai mari grasimile grase,mai multe puncte din acel aliment. Cu cât sunt mai mari grame de fibre, cu atât mai puține puncte. Cantitateade puncte fiecare dieter ar trebui să aibă zilnic se bazează pe greutatea corporală și cummult pe care încearcă să le piardă.

Big Mac: 14 Puncte de cântărirePopularul Big Mac de la McDonald's are 14 puncte pentru puncte de observare a greutății

Punctele Weight Watchers funcționează?

Un studiu publicat în Jurnalul Asociației Medicale Americane (JAMA),finanțat de Weight Watchers, a găsit persoane care au urmat Punctele de supraveghere a greutățiiprogramul de doi ani a pierdut o medie de șase kilograme. Participanții dăruitori - cinea participat la cel puțin 78% din întâlnirile săptămânale - a pierdut în medie 11 lire sterlinedupă doi ani de program.

Pierderea medie în greutate în rândul participanților la Body Weight Watchers "estenu foarte mult în comparație cu ceea ce oamenii speră că vor pierde sau ceea ce oameniitrebuie să-și piardă pentru a ajunge la sinele dorit, subțire ", a declarat un studiuautorul Dr. Stanley Heshka.

Heshka sugerează că oamenii care au nevoie să piardă o cantitate semnificativă de greutatedestul de repede din motive medicale, ar putea dori să renunțe la Punctele Weight Watchersprogram și programe structurate în mod similar. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă GreutateSistemul Watchers Points nu are nici un beneficiu. În timp ce, în medie, participanții au pierdutnumai cantități mici de greutate în timp ce sunt înscriși în laboratoarele de greutate structurateProgramul de puncte, unii au pierdut mult mai mult, atingând valoarea maximă a pierderii în greutateîn jur de 50 de lire sterline. Programul structurat "pare să dețină avantaje în fața încercăriipentru a pierde greutatea de unul singur ", a spus Heshka.

Pentru persoanele care nu sunt încă obezi, dar se confruntă cu o creștere a greutății,sau au un istoric familial de probleme care pot fi agravate de excesul de greutate -cum ar fi bolile de inima sau diabetul zaharat - Programul Weight Watchers Points poate avea oimpact semnificativ asupra sănătății.

Formula de puncte a punctelor de observare a greutății

Formula reală a punctelor de observatori de greutate utilizată în punctele Weight Watchers calculatorul este în prezent în conformitate cu Brevet SUA strictelegi. Formula este prezentată mai jos:

Unde:
p = Puncte
c = Calorii
f = Grame grase
r = fibre dietetice Grame

(Notă: min {r, 4} este egal cu numărul de grame de fibră dietetică sau 4, oricare dintre acesteaeste mai mică. Cu alte cuvinte, doar primele 4 grame de fibre "numără".)

Câteva exemple de puncte de observare a greutății alocate produselor alimentare sunt afișate în următorul tabel, folosind un Calculator de puncte pentru puncte de greutate, ar obține un rezultat similarrezultat:

Alimente Puncte WW calorii Grăsime (g) Carbohidrați (g) Fibră (g)
Frisca medie 10 450 22 57 5
Quartier Pounder cu brânză 13 430 30 38 2
Cheeseburger 7 330 14 35 2
Big Mac 14 590 34 47 3
Porumb pe Cob 3 140 2 34 2
Pâine de pui la grătar cu conținut scăzut de grăsimi 17 873 8.9 134.3 10.3
Salată de pui din Asia asiatică mică 14 714 9 121 9.6
Brownie Sundae cu conținut scăzut de grăsime 6 326 3.2 72 4.6

Pro și Contra din Sistemul de Puncte de Urmărire a Greutății

Pro-uri
Mulți oameni adesea sări peste micul dejun sau masa de prânz, crezând că acest lucru îi va ajuta să-și piardăgreutate. În consecință, corpul se transformă în mod de înfometare și încetinește corpulmetabolismul. Ca rezultat, orice alimente de îngrășare care sunt consumate sunt stocateca grăsime. Body Watchers Points sistem este un program bun, care echilibrează corectnutriție, consiliere și exerciții fizice. Dieterii nu sunt niciodată flămânzi sau senzaționaliletargice - de fapt, dieterii spun adesea că mănâncă mai mult pe cântăreții de greutatePuncte program decât în ​​mod normal. Alimentele consumate sunt doar mai nutritive.

Există multe mărturii de la oameni care sunt mulțumiți de Observatorii de greutatePuncte program, și au un program de dieta bun. Dieterii sunt, de asemenea, capabili săpăstrați materialele (care sunt foarte bune și informative) și sunt capabile să încercesă facă asta fără să meargă la întâlniri.

Weight Watchers este unul dintre băieții buni din această industrie de împingători și"experți fără scrupule". Planul de puncte câștigătoare are un loc de muncă eficienta controlului porției și educă dieterul asupra valorii nutriționaleanumite alimente au. Este programul de a alege dacă simțiți că aveți nevoie față în fațăa sustine.

Este nevoie de agitație de a pierde în greutate. Dieterii au libertatea de a alege- nu există hrană în afara limitelor și este suficient de flexibilă pentru a fi folosită în fiecare zi, chiardacă aveți un program foarte ocupat.

Contra
Deși Planul punctelor câștigătoare pentru greutate are meritele sale, se bazează și pe acesteafoarte mult pe trucuri. Ei fac publicitate agresivă pentru a convinge excesul de greutateoameni care pot să piardă în greutate fără a sacrifica alimentele pe care le iubesc. eifaceți publicitate împreună cu Sarah, Ducesa de York, încercând să convingă persoanele supraponderale de astaei pot să piardă în greutate fără a sacrifica alimentele pe care le iubesc.

Totuși, asta este obținută doar prin faptul că permiteau dietelor să aibă calorii care ar trebui consumate alimente sănătoase cu porții foarte mici de alimente potențial nesănătoase. Această strategie dă dieterului un sentiment fals al schimbărilor reale de nutriție pe care trebuie să le facă în viața lor pentru succes pe termen lung. Dacă cineva vrea serios să piardă în greutate și păstrați-o, trebuie să se gândească mai cuprinzător despre alimentele pe care le consumă fără schema punctelor de confuzie. De asemenea, programul nu acordă prioritate la exercițiu - care este esențial pentru sănătatea pe termen lung și controlul greutății.

În medie, doar 5% din diete reușesc mai mult de 5 ani în menținerea greutății.Acest lucru se realizează prin terapie pe termen lung, care poate deveni foarte costisitoare șipoate împiedica dezvoltarea dezvoltării încrederii în sine și a auto-disciplinei.

Unii diete au raportat întâlnirile ca fiind enervante și costisitoare. Cu toate caîntâlnirile sunt concepute în primul rând pentru a sprijini participanții, pot favoriza o competițienatură. Acest tip de presiune poate determina pe unii diete să continue să piardăgreutate, dar ar putea avea un efect negativ asupra altora. Mai mult, alimentele par săfie o obsesie pentru un dieter, următorul a fost raportat de un membru:

"Am fost practic obsedat de hrană tot timpul, trebuia să cântăresc,măsurați, numărați, urmăriți tot ce-mi pun în gură. Nu numai asta a fostprea multă muncă, dar a făcut ca produsele alimentare să aibă o prioritate mai mare decât înainte. euștiu că sună puțin ciudat, dar am vrut să mănânc mai mult atunci când am fost dieta, pentru căÎntotdeauna m-am gândit la mâncare.

Dr. Catherine DeAngelis, redactor șef al JAMA, descrie cel mai bine greutateaProgramul de observatori ", în timp ce programele de observare a greutății și programe similare pot funcționapentru unii oameni, evident că nu funcționează pentru toată lumea. Programele au cele mai bune rezultateșansele de a lucra dacă se simt natural pentru oamenii care le urmează, în caz contrarpierderea în greutate este prea dificil de întreținut. Funcționează atâta timp cât rămânețiaceasta."


Sursa: Jurnalul Asociatiei Medicale Americane 2003; 289: 1792-1798, 1833-1836.

NOTĂ: Weight Watchers este o marcă înregistrată a Weight WatchersInternational, Inc. POINTS și 123 Success sunt mărci comerciale ale Weight Watchers International,Inc. Informațiile autentice despre program sunt disponibile numai la greutatea dvs. localăÎntâlnire cu observatori. Acest site nu este afiliat cu Weight Watchers Internationalîn orice mod și Greutate Watchers nu a revizuit acest site pentru acuratețe sau adecvarepentru membrii WW. Informațiile de pe acest site se bazează pe amintiri și ipotezedin autorul său și nu este garantat în vreun scop de autorul său. Toți cititoriisunt încurajați să meargă la o întâlnire a Weight Watcher pentru informații reale despre WW. Acest siteeste prezentat sub drepturile primului amendament; drepturi pentru care merită să lupți.

Toate informațiile sunt destinate numai cunoștințelor dvs. generaleși nu este un substitut pentru sfatul medicului sau tratamentul pentru anumite afecțiuni medicale.Trebuie să căutați asistență medicală promptă pentru toate problemele de sănătate specifice și să vă consultațimedicul dumneavoastră înainte de a începe un nou regim de fitness.

4.7
Evaluare totală: 29
5
11
4
5
3
3
2
3
1
1