Bine ați venit la Furnizorii regiunii de Est

TRICARE este gestionat acum în două regiuni separate, cu doi noi contractori regionali. Humana Military administrează noua regiune de est, în timp ce Health Net Federal Services, LLC administrează regiunea Vest. Contractul din regiunea de Est acoperă aproximativ 6 milioane de beneficiari TRICARE într-o regiune cu 32 de state (inclusiv D.C.).

Echipa de administratori experimentați pentru Regiunea de Est include Humana Military ca contractor de asistență medicală gestionată și Wisconsin Physicians Service (WPS), care desfășoară procesarea cererilor de despăgubire. Aflați mai multe despre faptul că sunteți parte a rețelei TRICARE East.


Modificări în TRICARE

 • WPS este procesorul revendicărilor TRICARE din regiunea de est. Orice revendicări existente pot fi trimise prin poștă la adresa: TRICARE East Region Claims, PO Box 7981, Madison, WI 53707-7981.
 • WPS solicită tuturor furnizorilor / grupurilor electronice să semneze și să aibă în dosar un acord de revendicare al partenerilor comerciali înainte de depunerea declarațiilor electronice. Furnizorii care vor trimite cererile EDI direct la WPS trebuie să finalizeze procesul de auto-înregistrare.
 • Aplicațiile EMC sunt disponibile electronic pentru auto-înregistrare.
 • Opțiunile ERA și EFT sunt disponibile.
 • TRICARE Selectare înlocuiește TRICARE Standard și TRICARE Extra. Aflați mai multe la TRICARE.mil/changes sau vizitați Health.mil pentru a găsi informații pe care le puteți partaja cu pacienții dumneavoastră.
 • Dacă contractul dvs. actual se află la Humana Military, nu este necesar să executați un nou acord de furnizor.
 • Beneficiarii din zonele Lubbock și Amarillo, TX fac parte acum din Regiunea de Vest TRICARE. Noul contractant regional pentru Regiunea de Vest este Health Net Federal Services, același antreprenor care susține Cannon Air Force Base din Clovis, New Mexico.
 • Orice trimiteri și autorizații transmise, aprobate înainte de 31 decembrie 2017, sunt încă bune în 2018.
  • Îngrijirea de rutină este orice vizită regulată la un administrator de asistență medicală primară (PCM) sau îngrijire primită de un alt medic pe care PCM al beneficiarului la trimis să îl vadă. De îngrijire de rutină pot fi verificări, fizice, proiecții de sănătate sau de îngrijire pentru probleme de sănătate, cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiune arterială și astm.
  • Consultarea urgentă este un tratament medical necesar, necesar pentru boală sau vătămare care nu ar duce la alte dizabilități sau deces, dacă nu este tratat imediat. Boala sau rănirea necesită atenție profesională și trebuie tratată în 24 de ore pentru a evita o situație în care pot apărea complicații ulterioare fără tratament.
 • Se solicită autorizarea prealabilă de la Humana Military pentru procedurile și serviciile găsite pe lista autorizațiilor prealabile.
4.1
Evaluare totală: 38
5
11
4
4
3
1
2
1
1
0