Dl. Chow - Beverly Hills, CA

754

344 N Camden Dr
Beverly Hills, CA 90210
(310) 278-9911

Am mers aici pentru masa de prânz DineLA cu prietenul meu și acest loc a fost atât de minunat! O modalitate atât de accesibilă pentru a încerca acest loc Serviciul a fost remarcabil! Masa noastră a fost puțin camuflată și fără ca noi chiar să-i punem problema imediat. Ambianța este super plăcută și relaxantă. Îi dau cu adevărat oaspeților tratamentul regal Tot ce am încercat aici a fost delicios! Primele mele articole favorite au fost găluștele de apă și carnea de vită în sosul de stridii Foarte recomandat !!!

Am venit aici doar din cauza numelui. Am ajuns și am fost așezați la scurt timp după aceea. Pătrunjelul în scaune este cu siguranță interesant și ar putea fi distractiv dacă te afli în jurul altor cupluri interesante, dar mai ales oamenii se țin de ei înșiși. Nu am fost niciodată oferit un meniu de băuturi sau posibilitatea de a comanda orice, așa că am ajuns doar să comand o bere pe care am văzut-o altcineva. Am comandat a la carte, care părea să ne deranjeze cu adevărat serverul nostru. De fapt, totul părea să deranjeze personalul și nu ar fi putut face mai mult pentru a ne face să simțim că trebuia să trecem repede peste tot. Cel puțin mâncarea pe care am primit-o a fost foarte delicioasă. Cel mai probabil nu ne vom întoarce niciodată. Pentru mult mai puțin am putea obține o masă mult mai bună la doar câțiva kilometri distanță într-unul din numeroasele locuri asiatice uimitoare din LA. Eu cu siguranta nu regret venirea, pentru că am venit în principal doar pentru a spune că am experimentat-o ​​și așteptările mele au fost oricum destul de mici.

Acest loc este vorba despre așteptările dvs. Dacă vă așteptați la alimente chinezești autentice, acest lucru nu este evident locul potrivit ... mergeți la Alhambra / Montebello / etc. Dacă doriți să încercați să vedeți oameni celebri și să vă simțiți fantezie în timp ce mâncați niște alimente bune, atunci acest loc funcționează. Desigur, este scump ... asta e punctul. Ne-am dus la un eveniment privat în camera lor de la etajul al doilea. De când aveam un grup mare, trebuie să încercăm o gamă largă de meniuri. Am crezut că este bine, dar nimic nu mi-a scos șosetele. Evidenția mea a fost de a ajunge pentru a vedea un celebru jucător de baschet de luat masa pe cale de ieșire lol

Serviciul nu poate fi bătut. . . când ne-am așezat, mai multe servere au coborât asupra noastră. Unii ar putea fi copleșiți, dar apreciez acest nivel de serviciu. Băuturile sunt scumpe, deci nu vă așteptați la un pahar de trandafir pentru mai puțin de 43 de dolari. Cocktail-urile sunt, totuși, la un preț rezonabil de la 15 dolari - 20 dolari pe băutură. Mâncarea este bună, dar nu grozavă. Unele caracteristici includ miere de nucă de creveți, găluște și rață Peking. Aș recomanda ca serverul să vă aleagă aperitivele și entreerele. Am facut asta odata in seara asta si nu am fost dezamagiti. În general, acesta este un loc distractiv pentru a reveni, deoarece este un pic iconic pentru Beverly Hills. Serviciul de mănuși albe este întotdeauna special. Acestea fiind spuse, locul ar putea folosi un facelift, precum și câteva opțiuni de desert interesante. . . Și atunci ar putea fi perfectă.

Sora mea și cu mine ne-am întâlnit aici de curând la prânz, totuși a fost târziu și restaurantul era pe cale să se închidă la ora 2:00. Cred că am reușit doar să comandăm un singur articol. Ne-am așezat pe jadele de apă Jade ... pur și simplu pentru că numele fiicei mele este Jade: 0) lol Și două pahare de vin. Gentlemanul care stă lângă noi ne lasă să încercăm crevetele de tigru care urmau să moară. Găluștele au fost uimitoare! Mă voi întoarce să încerc mai multe feluri de mâncare.

Șocat de media generală de 3 stele. Nu, nu este mâncare chineză super autentică, dar nu pentru asta vii aici. Nu, nu este foarte spațios, dar este bine documentat în revizuirea tuturor și ceva ce trebuie să știți înainte de a veni. Da, este scump, dar ce vă așteptați? Acesta este un loc hotărât de celebritate în inima Beverly Hills chiar de Rodeo Drive! Linia de jos, acest loc servește o mâncare grozavă într-un cadru frumos, luxos. Am venit aici pentru prima dată în ultima sâmbătă seara (1/20/18) la cină la ora 18:30. Vă recomand să faceți rezervări, deoarece acest restaurant nu este deosebit de mare și linia de luat masa aici a fost destul de lungă. A fost DineLA când am mers, care, pe baza experienței mele, este un moment minunat să-l încerc pe dl Chow. DineLA oferă o modalitate redusă de a încerca o grămadă de feluri de mâncare diferite pe care le oferă. Trei dintre noi au ales 6 feluri de mâncare dintr-o listă de 8, servită cu orez și legume amestecate. A venit un desert de înghețată și sorbet, totul pentru 49 $ / persoană. Nu-i rău! Prăjiturile pe care le-am comandat au inclus ciorba cu salată, creveți glazurate cu nuci, fidea Chow, pui Beijing, creveți albi și carne de vită cu sos de stridii. Primul curs a venit cu primele trei feluri de mâncare, iar al doilea curs a urmat ultimele trei feluri de mâncare. Am fost destul de dezamăgit de dimensiunea de servire a primelor feluri de mâncare, dar, odată ce a ieșit al doilea curs, am realizat rapid că aceasta a fost de fapt multă mâncare. Nici nu am putut termina totul. Primul curs (squab, creveți glazurate și fidea) a fost probabil favoritul meu. Toate felurile de mâncare erau atât de delicioase. Squab-ul a venit cu salate de salată pentru a-ți face un fel de taco. A fost minunat. Tăiței erau foarte gustoase, dar mi-am dorit să vină mai mult. Cantitatea era cu siguranță lipsită. Crevetele urmau să moară (atât pentru primul curs, cât și pentru al doilea curs). Puiul de la Beijing și carnea de vită cu sos de stridii erau, de asemenea, la punct. Totul a fost de top. Nu am de gând să mint, am pus barul destul de scăzut pentru acest restaurant bazat pe recenzii, dar am fost complet suflat departe de gustul și calitatea alimentelor. Există un motiv foarte bun că linia este întotdeauna în ușă și oamenii așteaptă atât de mult să mănânce aici. Nu era o singură fel de mâncare pe care nu mi-a plăcut, iar serviciul a fost grozav pe tot parcursul nopții. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe culinare americane și sofisticate, acest loc este. Mâncarea nu va dezamăgi. Dă-i drumul și verifică-l pentru tine!

Locul foarte scump fără un motiv. Ieri, 5 adulți. $ 581. (Doar 2 băuturi simple, fără vin), foarte multe feluri de mâncare de bază comandate. Porțiunile alimentare sunt mici.Calitatea și gustul sunt în regulă.

Nu înțeleg de ce domnul Chow are o reputație atât de negativă încât nu este mare și este extrem de suprasolicitat (de asemenea am mers la prânz, astfel încât prețurile au fost mult mai ieftine). Poate că este vorba de faptul că are întreaga stigmă "Beverly Hills" atașată de el sau întreaga poveste a celebrităților și paparazzi, care la rândul său îi îndepărtează imediat pe oameni. Oricum, lucrez chiar de-a lungul străzii, așa că m-am gândit să nu dau o șansă pentru masa de prânz și să vedem ce este cu adevărat domnul Chow. Odată ce am sosit, am fost întâmpinat în față și am întrebat dacă există undeva în special aș vrea să stau, așa că am ales cabina în colț. Am scos scena și am observat că locul nu este super fantezie și mi-a amintit de un restaurant italian vechi în acele filme mafiote. Între timp, când verificasem lucrurile, chelnerul îmi aduce apă și îmi ia comanda. M-am hotărât să mă duc cu Crevetele Nouă Sezoane cu castane de apă și orez brun. Credeam că mâncarea era grozavă! Crevetele erau groase și condimentate într-un sos foarte gustos. Orezul brun nu a fost nimic deosebit, totuși, el a complimentat creveții perfect odată ce am turnat sosul și creveții deasupra unui pat de orez. În general, aș recomanda cu siguranță că o verificați dacă sunteți curios despre locul pe care toate stelele îl mănâncă. Aș recomanda, de asemenea, să-l încercați în timpul prânzului, deoarece Creveții Nouă Sezon sunt de 20 de dolari în timpul prânzului și 36 de dolari în timpul cină. Poate că porțiile sunt mai mari în timpul cină, dar chiar și porțile de prânz cu oală de orez pot hrăni doi oameni. De asemenea, aș spune că prezentarea nu a fost atât de grozavă, dar mâncarea a fost făcută pentru ea! Nu sunt un expert în industria alimentară chineză (nu-mi place unii PF Chang, ca să-mi pierd credibilitatea lol), dar domnul Chow mă va vedea din nou. OOOO 4 din 5 Afros

Ce a fost uimitor! -Serviciul a fost excelent - Bine alimente, a venit la cald! -Problema a venit rapid pentru grupuri Ce nu a fost atât de grozav! - Tabelele erau foarte apropiate unul de altul. Ați putea să auziți conversațiile celorlalți oameni - Elementele au fost foarte scumpe - Foarte tare ____________ În general, domnul Chow era un loc excelent de a mânca! Mâncarea este delicioasă și serviciul nu poate fi mai bun. Până la sfârșitul cina sunteți plini! Aș recomanda foarte mult să mergeți din nou.

Interiorul și decorarea acestui loc sunt depășite, spațiu foarte strâns, iar mâncarea este în regulă. Încă mai mi-era foame după plecare. Pro: un grup foarte politicos și profesionist, puteți spune că toată lumea știe locul de muncă foarte bine, foarte bine informat. Un loc bun pentru a vedea celebrități, dacă asta e treaba ta, restaurantul este foarte interactiv. Toată lumea a cantat de-a lungul timpului pentru a-mi dori prietenul meu ziua de naștere fericită.

Îmi place întotdeauna domnul Chow. Această vizită se întâlnea cu un prieten din DC care dorea să o încerce și am întâmplat să ne împiedicăm în timpul DineLA, care este întotdeauna distractiv, așa că am comandat din meniul special. Nu am fost niciodată la domnul Chow și nu am comandat taiacul semnăturii și găluștele lor, așa că era o părere dubioasă despre orez, dar totul era gustos, ca de obicei. Personalul a fost foarte prietenos care ne-a încorporat, creveții erau drăguți, broccoli neobișnuit de delicioase, ca și orezul prăjit. A iubit orezul! Ei au fost minunat despre inclusiv un aperitiv vegetarian non tofu, de asemenea. Mâncarea nu ți-a lăsat mintea departe de mâncare bună, foarte bine echilibrată și gustoasă, cu ingrediente de înaltă calitate și personal de ajutor. A fost foarte incomod de aglomerat. Ciudat, pe vizitele mele anterioare, a fost întotdeauna liniștit, dar asta se datorează timpului meu :) Îmi place domnul Chow's și îl recomand - tăiile sunt minunate și fac o treabă minunată cu crustacee.

A fost aici de mai multe ori, în mod normal într-un grup mare. Simt că am avut totul în meniu și în fiecare desert pe care l-au avut în meniu. Rața Peking a fost delicioasă, iubim broccoli. Nu mă pot gândi la toate felurile de mâncare pe care le aveam, dar din când în când vedem celebrități și paparazzi în afara restaurantului. În seara în care au acest tăiței arată că fac, e ca și arta, felul în care fac fidea. Trebuie să te uiți la asta, dacă e prima dată acolo și să încerci Noodle lui Chow, adaugă sosul suplimentar la taitei tău și la alte feluri de mâncare dacă e nevoie. Imi place . Nu pot sări peste desert, desigur, au selecții mari.

Aseară am ținut o cină pentru soțul meu în zona privată pentru 30 de persoane (capacitatea maximă destul de strânsă). Mâncarea în sine nu a fost atât de rău. Masa pre-fixă era de așteptat să fie de 85 $ / pp, care includea (aceste elemente ar putea fi modificate): Domnul Chow Noodles - textura tăiței a fost bună, în general majoritatea oaspeților se bucurau de ea. Orez prăjit - orezul prăjit are nevoie de mai mult sos de soia și usturoi. Arăta similar cu orezul alb condimentat. Au fost orz legumele și ceapa amestecate în farfurie. Squab cu salată verde - aceasta a fost foarte puțin condimentată și uscată. Sosul de găină a fost foarte gros pentru a fi distribuit pe folie de salată. Creveți glazurate și nuci - era un fel de mâncare populară, textura era crocantă și aroma era bună. Pui satay - nu mi-a plăcut asta. Mi-a adus aminte de un sos de pui ce se toarna in sosul Hot Cheetos si aroma. Pătrunjelul verde - creveții și legumele cu acest fel de mâncare au fost ușoare în gust și ușor de mâncat. Crevetele și nucile sunt cu siguranță mai plăcute să mănânce în comparație cu acest fel de mâncare. Carnea de vită Fery - acest fel de mâncare era și popular. Carnea de vită era plăcută și aromată bine (ar fi legat bine doar cu orez alb și nu era prăjită). Jucătorii rață - la prima vedere părea uscat. Dar ceea ce eu și prietenii mei am presupus a fost că ei au văzut rața (care a păstrat juiciness), și apoi au fie prăjit sau prăjit (care la lăsat foarte crocante). În ansamblu, acest vas a fost asociat bine cu amidonul tortilla subțire, care ar fi, în mod normal, "bun". Peste pește - era un fel de fel de mâncare, un pește alb aburit. Sosul era foarte gros și amidon, și legat de ciuperci. Sa uitat orezul și mazarul de zăpadă - am simțit că acest vas a fost lipsit de usturoi și de sare. Foarte simplu și aburit.Serviciu În timp ce a fost servit, serviciul a fost minunat. Personalul a fost prietenos și primit. Am fost foarte dezamăgit când am primit factura. Mi-am adus propriul tort cu plăcuțele și furculițele mele (știind că ne-ar plăti că folosesc argintăria și plăcile). Chelnerul mi-a văzut plăcuțele și furculițele și mi-a spus fără îndoială "oh, putem folosi plăcile aici" și am avut impresia că nu voi fi acuzat. Nu a existat nici o precizare că mi-ar plăti 3 $ / pp pentru acest lucru, care a ajuns în valoare de $ 93. M-am simțit înșelați de abordarea chelnerului față de asta. Nu mi-ar plăcea să plătesc această taxă dacă știam în avans, dar el nu mi-a notificat această taxă și m-a redirecționat să aleg această opțiune în mod necunoscut. În al doilea rând (referiți cele două facturi pe care le-am atașat sub fotografiile mele), personalul NU ne-a cerut apă de la robinet, îmbuteliată sau strălucitoare. Au început în mod automat să toarneze sticle de apă Fiji și au insistat să se toarne mai mult chiar și atunci când oaspeții nu se așezaseră la masă. În calitate de oaspete, voi fi cinstit ... Nu am fost atenți la acest detaliu, deoarece eram înconjurați de prieteni. Nu a fost până când am observat factura și am văzut că am fost taxați cu apă în Fiji de 220 de dolari. Cele două stele au primit o greutate foarte mare asupra taxelor făcute facturii noastre, iar mâncarea în sine a fost bună dar nu merită suma pe care am plătit-o. Fiecare oaspete a plătit 120 de dolari pentru această cină prefixată, care a inclus taxele suplimentare pentru tort, apă, vârf și taxe. * nu era vizibil nici un meniu de băutură pe mese. Trebuie să întrebați.

Șocat pentru a vedea această evaluare generală se află la numai trei stele ... Dragostea domnului Chow pentru o cină devreme. Personal, consider că decorul este foarte atrăgător, serviciul este excelent, iar mâncarea este gustoasă. Unele feluri de mâncare pentru care mă interesează mai mult decât altele, dar unde nu este cazul? Îmi place când fac tăițe în sala de mese! Locul excelent pentru cină cu prietenii sau dacă vă aflați la o întâlnire. Sfat: nu pierdeți carul deșertului care este în mod normal încărcat cu fructe proaspete și delicioase de liceu. Foarte răcoritoare și sănătoasă modalitate de a vă sfârși masa.

Fugggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggkkkkkkkkkkkkkkkk acest loc ............................................... ..........

Acesta a fost un prânz cu adevărat dezamăgitor pe mai multe nivele. Dupa cum au spus si altii, calitatea mancarii a fost lipsita de sens, in general. Cele mai cunoscute taitei erau pline de mâncare și caldă. Plăcile mici pe care totul se întâmplă au fost, de asemenea, un pic embarassing. Carnea de vită crocantă era de benzi prăjite de carne, cu un sos marginal de portocală, care putea fi ușor identificat pentru Panda Express. Chiar și vasele de legume au fost neinspirați - bok choy cu un sos minimal de 8,50 de dolari pe o farfurie mică. Scaunele au fost, de asemenea, misterioase - scoaterea meselor și împachetarea în sardine ca atunci când jumătate din restaurant era goală pentru masa de prânz părea un pic cam mult. Nu m-aș întoarce niciodată înapoi - ei se îndoiesc în mod clar de orice reputație aveau acum 15 ani și încercau doar să obțină un profit în acest moment.

Credeți comentariile negative! Nu-mi vine să cred că au scăpat cu încărcarea oamenilor care se ridică la mâncare oribilă. Gândiți-vă la cel mai rău loc de hrana din China, apoi îmbrăcați-o cu o scenă de 90210 și asta e domnul Chow. Serviciul a fost teribil. Se simte cinstit că ai o masă la un bar când restaurantul e prea ocupat și nu vrei să aștepți. Ordine de băuturi complet uitate ... amestecat ordinele când au venit ... nu au reușit să-și refacă ochelarii de apă ... Având în vedere că plătiți peste 200 de dolari pe persoană, serviciul rău este inacceptabil. La această rată, serviciul ar trebui să fie deasupra. Apoi, există "mâncare" Totul aici este acoperit este aluat sau sos ieftin pentru a ascunde calitatea dezgustătoare. Cel mai rău a fost homarul. Homarul a fost acoperit de condimente sarate și deasupra gătit ca a fost ca și cum ar fi mestecat prin jerky. Deci, dacă doriți servire rău, mâncare și mai rău, și vedeți niște celebrități din listă D - veniți la domnul Chow!

Dl. Chow este unul dintre favorii mei, pentru o mâncare chineză excelentă, servicii excelente, mulțime elegantă și locație convenabilă pentru mine în 90210. Deși pot fi plimbate, de ce mi-am pus o lovitură suplimentară pe Louboutons, așa că avem un serviciu de masina pentru pantofi ca o scuză pentru a bea mai mult și nu conduce! A fost o întâlnire frecventă aici înainte de social media și este întotdeauna interesantă aici. Mâncarea este dincolo de dulce și proaspătă. După cum am menționat în recenziile anterioare, sunt un mâncător preferat și prefer să nu mănânc anumite alimente populare (carne de porc, rață și ciudat pentru mine). Așa că eu și eu am comandat: salata verde și puiul de pui substitut, pentru că pentru FYI squab este porumbel și nu simt că curajos să mănânci porumbel, aka squab! De asemenea, au primit taitei semnături, creveți verzi și crabul dungen. Am pornit cu câteva litchi martini, dar mi-am trimis înapoi, urăsc doar băuturi dulci. Mi-a luat gâtul dublu obișnuit, cu o răsucire, dragostea care arde. Pentru duminică, acest loc a fost împachetat și au existat niște fețe personale familiare, pe care paparazzii vor fotografia cu bomba la ieșire. Probabil am comandat. Sunt vinovat de asta. Din păcate, nu m-am recuperat din coma de mâncare de la cina de aseară de la Patina, revizuirea Yelp încă în așteptare. Articolele pe care le-am comandat, sunt unele dintre cele mai bune pentru a obține atunci când luați aici, dacă nu trăiți rață și carne de porc, apoi optați pentru acestea. De asemenea, super delish sunt codul aburit și homarul, dacă este disponibil. Dl. Chow are un cărucior de deserturi irezistibil și le-am încercat pe toți ... prietenul meu a vrut ca fructele mixte să fie tartate într-un mod, așa că a obținut asta. Am trecut și am avut o altă băutură. Scaunele aici sunt strânse și toată lumea poate literalmente să ușureze scăderea conversației. Toți vă verifică de la cap până în picioare, așa că fiți elegant. Codul de îmbrăcăminte nu a fost pus în aplicare în ultima vreme, deoarece văd o mulțime de hip hop wrappers îmbrăcați în blugi și tricouri, care sunt probabil designer, dar totuși permise în interior pentru că sunt celebrități / artiști de muzică.Uneori îmi doresc acest aliment, dar livrarea este negativă. În concluzie, cina noastră a fost delicios delish și seara noastră a fost amuzant distractiv. Va reveni cu siguranță și vă recomandăm.

Rasa crocantă este uimitoare. Soțul meu și cu mine am mers aici pentru o noapte extraordinară. Am avut un timp minunat.

Acesta este unul dintre restaurantele mele preferate, mâncarea este întotdeauna delicioasă și pleci întotdeauna fericit. Satana de pui, creveți verzi, rață crocantă și mâncăruri de gheață speciale sunt o necesitate. Orezul prieten aici este, de asemenea, foarte bun. Ei au cei mai buni martini și lycée și cosmopolitani. Locul este mereu plin de viață și are o mulțime frumoasă.

4.4
Evaluare totală: 23
5
14
4
5
3
1
2
1
1
0