Consumul de energie PS4 Pro vs sistemul regulat și subțire - PlayStation 4 Message Board pentru PlayStation 4

Deci, încă mai am modelul original de lansare ps4. Am făcut niște cercetări și am vrut doar opinia fiecăruia cu privire la faptul dacă veți obține subțire sau pro pentru un model următor. Au făcut o mică actualizare a stilului original Ps4, care a redus consumul de energie, dar subțire este aproape jumătate din original. Chiar vreau un pro ps4 și l-aș putea cumpăra, dar m-am întrebat dacă cineva știe dacă tragerea la putere va fi mai mică decât cele 310 de wați pe care le apreciază la jocurile. Înțeleg dacă folosește puterea de procesare completă cu jocuri noi la 310 wați, dar va funcționa mai eficient pe jocuri mai vechi, cam cum un computer nu utilizează în întregime un draw pe o CPU în orice moment.

Articolul din partea de jos are un grafic bun care arată consumul de energie în timpul jocului. Știu că cel mai probabil nu ar păsa, dar încerc să păstrez puterea în jos unde pot. Toate LED-urile în casă, fără chestii incandescente etc.

130 vs 86 pe subțire folosind un disc sau 130 vs 63 în testul lor cu joc digital. Pro ar fi dublu, și mi-ar plăcea puterea crescută, dar puterea ar suge. De asemenea, nu sunt rupt în nici un fel, doar conștient de utilizarea puterii.

Doar încerc să decid dacă pro merită. Nu TV 4k încă, dar care va veni în cele din urmă

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-hands-on-with-the-playstation-4-slim-cuh-2000

4.5
Evaluare totală: 29
5
14
4
4
3
2
2
2
1
1