Linia de rugăciune profetică

Iisus
Numele deasupra oricărui alt nume ...
 
Pentru Dumnezeu așa IUBIT lumea, că a dat pe singurul Său Fiu născut, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
 
- Ioan 3:16
 
Dumnezeu a trimis pe singurul Său Fiu care era perfect în toate căile Lui de a muri pentru noi pe cruce pentru păcatele noastre. Isus este Dumnezeu și a fost Dumnezeu în formă de om în timp ce El a trăit pe pământ. Din pricina sacrificiului Său: Moartea, înmormântarea și răscoala, toți avem darul vieții veșnice în cer atunci când murim - Dacă credem și acceptăm pe Isus în viețile și inimile noastre.
 
Nu-i Budda, nu-i Muhammad, nu Allah ...
Dar IISUS este singurul Dumnezeu viu!
 
Isus a răspuns: "Eu sunt calea și adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine. "
 
- Ioan 14: 6
 
Nu despre religie, despre a fi bună sau despre a face bine lucrează despre credința și încrederea în Isus ca fiind ONU, TRUE, trăind Dumnezeu și acceptându-L în tine inimă și Viaţă să te salvezi!
 
Căci prin har ați fost mântuiți prin credință - și aceasta nu este de la voi, este darul lui Dumnezeu - nu prin fapte, pentru ca nimeni să nu se laude.
 
-Efeseni 2: 8-9
 
Nu contează ce ai făcut sau unde ai fost, SÂNGE ne acoperă de toate păcatele! (Isaia 1:18) Nu despre religie este despre a avea o relație minunată cu Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos! Și puteți începe NOU astăzi!
 
De aceea, dacă cineva este în Hristos, este o creatură nouă: lucrurile vechi au trecut; iată, toate lucrurile au devenit noi.
 
-2 Corinteni 5:17
 
Nu există mântuire în nici un altul. ISUS IUBESC-TE SI ISUS SAVE! Încredeți-vă, credeți, acceptați și primiți-L GRATUIT Dragoste cadou astăzi!
 
Că dacă vei mărturisi cu gura ta Domnul Isus și vei crede în inima ta că Dumnezeu la înviat din morți, vei fi mântuit.
 
- Romani 10: 9
 
Pentru mai multe informații despre cum să aveți o relație personală cu Isus, rugați-vă și credeți-vă rugăciunea la dreapta și la dreapta CONTACTEAZA-NE pentru mai multe informatii.
 
De asemenea ALĂTURAŢI-NE pe Linia de rugăciune profetică și să ne lăsați PRAY cu tine!!!
 
Dumnezeu să te binecuvânteze în tine NOU viață cu Hristos!
RUGĂCIUNEA ACESTEI CREȘTERI
 
Dragă Isus,
 
Cred că tu ești Regele Regilor și Stăpânul Lorzilor. Cred că ai murit pe cruce pentru păcatele mele și că ai înviat din morți. Îți cer să vii în viața mea și să mă salvezi, să mă schimbi pe Domnul și să mă ierți de păcatele mele. Umple-mă cu Duhul Tău și mă ajuți să înțeleg Cuvântul Tău și să Te cunosc mai mult.
 
Mulțumesc pentru mântuirea mea!
 
În Numele lui Isus mă rog,
 
Amin
 
  
   CONTACT PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

© 2014 de CE Productions.

4.8
Evaluare totală: 39
5
13
4
2
3
1
2
1
1
0